Hotell – Avista Grande Phuket Karon - MGallery by Sofitel
Mgallery by Sofitel hotell Mgallery by Sofitel hotell

Avista Grande Phuket Karon - MGallery by Sofitel

4.6/5 403 recensioner
  • Hotellet har wifi WiFi/Internetåtkomst
  • Hotellet serverar frukost Frukost
  • Hotellet har en bar Bar
  • Hotellet har en parkering Parkering
  • Hotellet har en restaurang Restaurang
  • Rum med luftkonditionering Luftkonditionering
Se priser
Garanterar dig bästa pris Hur det fungerar?
Från
Från 3500.00 THB Pris för icke-medlemmar
Från 3500.00 THB Medlemspris Medlemspris, bli medlem medans du bokar
0.00P
Upp till {{amount}}% extra rabatt
Medlemspris, bli medlem medans du bokar
Se priser

Tjänster på hotellet och i närheten

Incheckning från 14h00
Utcheckning till och med 12h00

Tjänster och praktisk information

Betaltjänster
  • WiFi/Internetåtkomst
    • WiFi på hotellet
    • Höghastighetsint.
    • WiFi i allmänna utrymmen
    • WiFi i rummet
    • Wifi-åtkomst
    • Fiber optic technology provides the highest possible speed of Internet connection.
  • Parkering
    • Privat inomhuspark.
    • Privat utomhusparkering
    • Allmän utomhuspark.
    • Allmän inomhuspark.
    • Bussparkering
    • Upplyst P-plats
  • Anpassat för personer med funktionshinder
    • Rum f. neds. rörelsef.
    • Rullstolsingång
  • Barnpassning på begäran
  • Luftkonditionerat
    • Luftkond.
    • Automatisk luftreglering
    • Luftkonditionering
  • PHUKET INTL APT
  • Receptionen är öppen dygnet runt
  • Tvätt
    • Kemtvätt/strykning (Betaltjänster)
    • Strykrum
  • Valutaväxling
  • Portier
  • Concierge

Fritidsaktiviteter

  • Pool
    • Pool
    • Ouppvärmd utomhuspool
  • Fitnesscenter
  • Välmående
    • Jacuzzi
    • Massage (Betaltjänster)
    • Bastu
  • Barnpassning på begäran

Catering

  • Frukost
  • 3 restaurang(-er)
  • 1 bar(-er)
  • Rumservice
    • Varma måltider
    • Kalla smårätter
    • Öppettider: vardagar 00:00-23:59
    • Öppettider: helger 00:00-23:59

Företagstjänster

  • 1 mötesrum
  • Konferenshotell
  • Business centre
    • Affärscenter med supportpersonal
    • Affärscenter med självbetj.
  • Kopierings-/utskriftsservice
Se alla tjänster

Hotellets adress

Våra rum

Njut av ljusa, moderna utrymmen med ljusa träslag och flödande portugisiska mönster som har en lugnande inverkan på alla sinnen.Ger en vink om Phukets gruvbrytningsarv, med tenn lampor som blandas med svulstiga, europeiska möbler. Njut av utsikten över den lugna poolen, gröna berg eller ett bländande, turkost hav.

  • 159 rum
  • 159 rökfria rum
  • 1 rum för personer med funktionshinder
    • Luftkond.
    • 220/240 V AC
    • Uppbäddningsservice
    • Värdeförvaring i rummet
    • Automatisk luftreglering
    • Kostnadsfr min.vatten på rum
    • Telefon
    • WiFi i rummet
    • Telefon i badrummet
    • Skrivbord i alla rum
    • Satellit-/kabelfärg-TV
    • Direkttelefon
    • Transm.ledn. f höghast.komm.
    • Strykjärn
    • RJ 11 outlet
    • te/kaffe-faciliteter
    • Minibar
    • Dusch
    • Badkar
    • Hårtork i badrummet
    • Sprinkler i rum
    • Instickslås i rum
    • Brandv. m ljudlarm
    • Dörrar med nyckelkort
    • Titthål
    • Brandvarnare i rum
    • Nödsit.info på rummet
    • Väckningssamtal
Inredning i våra rum

Våra restauranger och barer

Se alla våra restauranger
Se alla våra restauranger och barer

Dina möten och evenemang

d
4.6/5 AccorHotels – Betyg 403 recensioner

Våra gästrecensioner för Avista Grande Phuket Karon - MGallery by Sofitel

100 % certifierade recensioner från gäster som faktiskt har bott på vårt hotell

Mer information
Ewa E. Familjer - 27/04/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Fantastiskt och så fint »

Fantastiskt enda nackdelen var att det var ganska dyrt i restaurangen .

Peter Par - 21/04/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Mr »

Väldigt fint hotell riktigt bra service av all personal

Cos Par - 29/03/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Nytt, fräscht trivsamt hotell med bra läge »

Vi vill tacka för 14 fantastiska dagar på ert hotell. Vi hade en familjär känsla där all personal var glada, trevliga och artiga och verkligen brydde sig om oss gäster. Fint poolområde men det saknades parasoller på en del solstolar. Instruktionerna om poolens användning följdes inte av gästerna. Vi hade underbar balkong med havsutsikt. Rummen var bra och välutrustade men vi upplevde luftkonditioneringen i första rummet besvärande bullrig och med alltför hårt luftflöde mot sängarna. Bättre AC i andra rummet. I duschutrymmet gjorde golvlutning, tröskel och duschdörrens hängning att vattnet rann ut på golvet i toalettutrymmet. Vårt rum hade alltför få eluttag. Vattenkokaren fick kopplas inne i köksskåpshyllan och ångade mot trähyllan. På hotellområdet fanns många avsatser som borde varit varningsmärkta. Fler trappräcken vore bra både i stora trappan från rummen ner mot poolområdet och i alla trappor ner i poolen. Det hade varit trevligt med uteplatser i restaurangen. Vi uppskattade mycket kvällsgodis på rummet. Tack än en gång för vistelsen hos er.

Anonym Vänner - 28/03/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« mycket bra »

Det var mycket bra Men finns två minustecken Jag skulle vilja att poolområdet var rökfritt sen skulle jag vilja att ni sänkte priserna på minibaren¨ dom är ju skyhöga

Catrin Familjer - 23/03/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Fint hotell »

Trevlig personal

Eva A. Par - 14/03/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Bra nytt fräscht hotell... »

Rent snyggt med bra och omtänksam personal

Anonym Par - 17/02/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Mycket fint och trevligt hotel »

Rent, snyggt, mycket trevlig personal och service

Anonym Par - 11/02/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Trevligt, fräscht, trevlig personal. Förbättringar behövs, information borde finnas på rummet gällande öppettider för frukost, restaurang, pool mm. Information gällande wifi. Städning var bra men påfyllning av toalett artiklar var dåligt, en dag var det slut på toalettpapper ni skulle få hem till kvällen....det är inte ok. Frukost utbudet var mycket bra men mycket var helt slut när man kom klockan 9 vilket gjorde det till en mycket sämre upplevelse inte i godkänd nivå för hotellet. Fixar ni dessa små detaljer så blir det ett toppen hotell. Spa avdelningen var mycket bra, rent, snyggt och mycket kompetent personal.

Niclas J. Par - 09/02/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Fantastiskt hotell och god service »

Rummen var superfina och personalen var toppen. Feedback att ta med sig är att min sambo är vegetarian och det var ont om vegetariska rätter på menyn. Det som beställdes in blev sällan bra nog. Fler vegetariska rätter på menyn!

Pelle J. Familjer - 07/01/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Great »

Jättebra och bra gjort att få till så många detaljer trots att hotellet är nystartat. Innebär ett bra management! Lyxkänslan kommer säkert att bli ännu bättre ju bättre personalen blir . Lite förbättringar: 1. Vin på rummet 2. Mjölkfria alternativ på frukosten (havremjölk, kokosmjölk, sojamjölk, mjölkfritt smör) 3. Inte så mycket färdigblandat varma rätter på frukost så gästen själv kan välja vad de vill ha i. 4. Mer musliblandningar på frukost 5 gröt på frukost (havre) 6. Stora handdukar i gym så man inte behöver använda så många små handdukar 7. Mer papperskorgar, tex vid hissarna och i gym 8. En till maskin i gymmet (dap) så blir gymmet komplett med maskiner. 9. Fler hantlar upp till 35 kilo 10. Bättre information på rummet om room service 11. Antimygg på uteplatsen. (Rökelse) 12. Myggspray på rummen För att få lyxkänsla kan ni arbeta mer på: 1. Informera manuellt till dem som ligger runt poolen att det kommer att ske. Nu förstår man ingenting om man inte läst informationen på rummet. Jag såg 8 kineser fly från solstolarna när de blev helt rökskadade:) 2. Kalla handdukar runt poolen varje dag och kanske flera ggr per dag 3. Concierge som gör bokningarna åt gästen och inte bara slår samtalet och sedan lämnar över telefonen 4. Små detaljer på rummen som visar att housekeeping bryr sig. De vill ju ändå ha dricks när man lämnar hotellet. En blommma på sängen, speciell bäddning eller liknande 5. Fler vattenflaskor på rummet. Vi fick två per dag. Jag såg flera gäster som hämtade vatten i gymmet. Alla på hotellet hälsade = bra! Frukostpersonalen var trevlig= bra! Receptionspersonal var trevlig = bra! Barpersonalen var supertrevlig= nya! Hotellchefen gick runt varje dag på frukosten och småpratade = bra! Miljön är superfin! Lite förbättringar i bygge ( jag vet att det var nytt men ändå) 1. Gardiner vid alla fönsterbord för frukost. Ingen klarade att sitta i sofforna när solen låg på. 2. Ordentlig städning av privat pool utanför rummen. Det var färgrester överallt i poolen och det upplevdes smutsigt, fast det var helt nytt 3 rost i poolen där sängarna står. Bättre att klä in benen med gummi hela vägen upp än rostfritt som ändå rostar i nya kaklet. 4. Fixa kaklet vid alla belysningsarmaturer i golv. Foga. Nu är det stora hål mellan kaklet och lamporna. Plus att det började rosta.

Hotellets svar på recensionen
Hotellets svar på recensionen

Dear Mr. j., Greetings from Avista Grande Phuket Karon MGallery by Sofitel! On behalf our entire team, thank you for your recent stay with us and for sharing the very positive feedback. We are delighted to hear that you enjoy your stay with us and It is always a pleasure to receive the constructive comments. I will share and discuss all your points with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our teams as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you once again for your kind feedback. We look forward to welcoming you once again in the near future to Avista Grande Phuket Karon. Kind Regards, Alain Ruffier Hotel Manager

Dimitris Z. Par - 29/12/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Suverän vistelse! »

Direkt vid check in så blev vi varmt välkomnade av hoteldirektören med personal. Rummet var jättefint. Lugnt, rymligt och mycket rent. Poolområdet mycket inspirerande. Gymmet tillräckligt. Frukosten helt underbar! Vi hade en mycket behaglig och avslapnad vistelse på Avista Grande.

Hotellets svar på recensionen
Hotellets svar på recensionen

Dear Mr. Z., Greetings from Avista Grande Phuket Karon MGallery by Sofitel! On behalf our entire team, thank you for your recent stay with us and for sharing the feedback. We were absolutely delighted to have read that you have a pleasant stay with us and left such a positive impression. We look forward to welcoming you once again in the near future to Avista Grande Phuket Karon. Kind Regards, Alain Ruffier Hotel Manager

Lena Affärsresenärer - 19/12/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels
« Fina stora rum, trevlig restaurang och poolområde. »

Mycket trevlig personal men syntes att hotellet är nyöppnat och personalen inte inkörda ännu.

Hotellets svar på recensionen
Hotellets svar på recensionen

Dear Ms. H., Greetings from Avista Grande Phuket Karon MGallery by Sofitel! On behalf our entire team, thank you for your recent stay with us and for sharing the very positive experience. We were absolutely delighted to have read that you have a pleasant stay with us and left such a positive impression. We look forward to welcoming you once again in the near future to Avista Grande Phuket Karon. Kind Regards, Alain Ruffier Hotel Manager

Våra senaste recensioner från 20
Visa fler recensioner

Webbanvändares rankning

Andra webbanvändare rankar vårt hotell

Boka rum på detta hotell
Från
Från 3500.00 THB Pris för icke-medlemmar
Från 3500.00 THB Medlemspris Medlemspris, bli medlem medans du bokar
0.00P
Upp till {{amount}}% extra rabatt
Medlemspris, bli medlem medans du bokar
Garanterar dig bästa pris Hur det fungerar?
Icke deltagande hotell Som en {{fidelityCard}}-medlem Gratis: bli medlem Le Club AccorHotels

När jag gör en bokning på det här hotellet:

  • Jag tjänar Nivå- och Bonuspoäng
  • Tjänar jag inte poäng
  • Jag kan enkelt omvandla mina HuaZhu Rewards-poäng till Le Club AccorHotels-poäng (och vice versa)
  • Jag kan använda mina Bonuspoäng
  • Kan jag inte använda mina poäng
  • Drar jag fördel av {{fidelityCard}}-förmåner
  • Drar jag fördel av förmåner
  • Drar jag inte fördel av förmåner
  • Jag kan utnyttja medlemspriset
  • Jag kan inte utnyttja medlemspriset

Våra andra hotell i närheten

Se priser