Avista Grande Phuket Karon - MGallery by Sofitel 5 stjärnor

Omdöme Avis clients 4.5/5 1 212 recensioner
+ 22 Tjänster
Boka rum på detta hotell
Ceci est un message d'erreur

Rum 1

Antal personer
Barnens ålder
Garanterar dig bästa pris Hur det fungerar?

Le Club AccorHotels

Gratis: bli medlem

När jag gör en bokning på det här hotellet:

  • Jag tjänar Nivå- och Bonuspoäng

  • Jag kan använda mina Bonuspoäng

  • Drar jag fördel av förmåner

  • Jag kan inte utnyttja medlemspriset

You have reached the maximum of 6 favourite hotels, please remove one favourite before adding a new one.

Extra förmåner på hotellet

  • Utmärkt läge nära Karon Beach och Kata shoppingcenter.

  • Ny 5-stjärnig lyxresort som hyllar Phukets kinesiska och portugisiska arv.

  • Unna dig en unik dryckesupplevelse med MyGlass-paketet

  • Skäm bort dina barn med roliga aktiviteter och barnmenyer med MyKids-paketet.

  • Simma i hotellets stora pool.

Detta hotell deltar i Planet 21 och agerar till förmån för positiv gästvänlighet.

Tjänster på hotellet och i närheten

Incheckning från 14h00

Utcheckning fram till 12h00

Betaltjänster

Tjänster och praktisk information
  • Incheckning online
  • WiFi/Internetåtkomst
  • Parkering
  • Anpassat för personer med funktionshinder
  • Service för barn
  • Luftkonditionerat
  • PHUKET INTL APT
  • Receptionen är öppen dygnet runt
  • Tvätt
  • Portier
  • Concierge
Fritidsaktiviteter
  • Pool
  • Fitnesscenter
  • Välmående
  • Service för barn
Catering
  • Frukost
  • 1 restaurang(-er)
  • 2 bar(-er)
  • Rumservice
Företagstjänster
  • 1 mötesrum
  • Konferenshotell
  • Business centre
  • Kopierings-/utskriftsservice

Hotellets adress

Avista Grande Phuket Karon - MGallery by Sofitel

38 Soi Luang Phor Chuan Soi 1
Karon District
Amphur Muang
83100
phuket
thailand

Tel: +66076302660

Fax: (+66)076302661

Kontaktmailadress

Incheckning från 14h00

Utcheckning fram till 12h00

  • Per flyg

    PHUKET INTL APT Inom 44km / 27,34  - Betalande transfer

GPS:7.831347, 98.296693

Våra boenden

Njut av ljusa, moderna utrymmen med ljusa träslag och flödande portugisiska mönster som har en lugnande inverkan på alla sinnen. Ger en vink om Phukets gruvbrytningsarv, med tenn lampor som blandas med svulstiga, europeiska möbler. Njut av utsikten över den lugna poolen, gröna berg eller ett bländande, turkost hav.

SUPERIOR-RUM med en King size-säng

  • MaxMax antal personer: x4
  • Yta: Från 53
  • Utsikt: bergsutsikt, mot trädgård *
  • Boendets fördelar: Balkong *

* I mån av tillgång

  • Trådlöst internet på rummet
  • Höghastighetsinternet
  • Badrock
  • Kuddmeny
  • te/kaffe-faciliteter(...)

SUPERIOR-RUM med två dubbelsängar

  • MaxMax antal personer: x4
  • Yta: Från 53
  • Utsikt: mot trädgård, bergsutsikt *
  • Boendets fördelar: Balkong *

* I mån av tillgång

  • Trådlöst internet på rummet
  • Höghastighetsinternet
  • Badrock
  • Kuddmeny
  • te/kaffe-faciliteter(...)

DELUXE-RUM med en King size-säng och havsutsikt

  • MaxMax antal personer: x2
  • Yta: Från 53
  • Utsikt: Havsutsikt *
  • Boendets fördelar: Balkong *

* I mån av tillgång

  • Trådlöst internet på rummet
  • Höghastighetsinternet
  • Badrock
  • Kuddmeny
  • te/kaffe-faciliteter(...)

DELUXE-RUM med två dubbelsängar och havsutsikt

  • MaxMax antal personer: x4
  • Yta: Från 53
  • Utsikt: Havsutsikt *
  • Boendets fördelar: Balkong *

* I mån av tillgång

  • Trådlöst internet på rummet
  • Höghastighetsinternet
  • Badrock
  • Kuddmeny
  • te/kaffe-faciliteter(...)

DELUXE-SVIT med en King size-säng och tillgång till pool

  • MaxMax antal personer: x2
  • Yta: Från 65
  • Utsikt: bergsutsikt, utsikt mot skogen, Havsutsikt *
  • Boendets fördelar: Balkong *

* I mån av tillgång

  • Trådlöst internet på rummet
  • Höghastighetsinternet
  • Badrock
  • Kuddmeny
  • te/kaffe-faciliteter(...)

SVIT MED JACUZZI och en King size-säng

  • MaxMax antal personer: x2
  • Yta: Från 65
  • Utsikt: mot trädgård, bergsutsikt *
  • Boendets fördelar: Balkong *

* I mån av tillgång

  • Trådlöst internet på rummet
  • Höghastighetsinternet
  • Badrock
  • Kuddmeny
  • te/kaffe-faciliteter(...)

EXECUTIVE-SVIT med en King size-säng

  • MaxMax antal personer: x2
  • Yta: Från 105
  • Utsikt: Havsutsikt *
  • Boendets fördelar: Balkong *

* I mån av tillgång

  • Trådlöst internet på rummet
  • Höghastighetsinternet
  • Badrock
  • Kuddmeny
  • te/kaffe-faciliteter(...)

Våra restauranger och barer

PORTOSINO RESTAURANT

Typ av kök: Internationell

Restaurangen serverar kinesiska och portugisiska rätter från tennstensbrytardagarna i 1900-talets Phuket.

Lunch

11:00 - 16:30

  • Mån
  • Tis
  • Ons
  • Tors
  • Fre
  • Lör
  • Sön

Middag

16:30 - 23:00

  • Mån
  • Tis
  • Ons
  • Tors
  • Fre
  • Lör
  • Sön

The Dim Sun

Photo non contractuelle / Strictly non binding

Luta dig tillbaka och beundra solnedgången medan du njuter en cocktail i vår bar på taket. Härifrån är det en fantastisk utsikt över Andamansjön.

LIDO POOL BAR

Photo non contractuelle / Strictly non binding

Poolbaren erbjuder specialcocktailar som Caipirinha i olika kreativa former och varianter. Här serveras också specialtapas med inspiration från det kinesiska, thailändska och portugisiska köket.

Middag

  • Mån
  • Tis
  • Ons
  • Tors
  • Fre
  • Lör
  • Sön

Dina möten och evenemang

Våra mötesrum

  • Antal mötesrum: 1

  • Maximal storlek: 250 m²

  • Maximal kapacitet: 200 personer

Läs mer
Avista Grande Phuket Karon - MGallery by Sofitel Mötesrum

Våra gästrecensioner för
Avista Grande Phuket Karon - MGallery by Sofitel

100 % certifierade recensioner från gäster som faktiskt har bott på vårt hotell

Mer information

AccorHotels – Betyg 4.5/5

1 212 recensioner

Fantastiskt

Omdöme Avis clients 4.5/5

Alexander Par - 14/02/2019 Certifierade recensioner från AccorHotels

Det var fantastiskt mycket trevlig och hjälpsam personal och väldigt fint hotel på alla sätt, Proffsigt!

Dear Mr./Ms.W., Greetings from Avista Grande Phuket Karon MGallery by Sofitel! On behalf our entire team, thank you for your recent stay with us and for sharing the feedback. We were delighted to have read that you enjoy your stay with us. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our teams as we strive to continuously improve our services. Thank you once again for your kind feedback. We look forward to welcoming you once again in the near future to Avista Grande Phuket Karon. Kind Regards, Alain Ruffier Hotel Manager

Toppen boende

Omdöme Avis clients 4.5/5

Jeanette Par - 02/01/2019 Certifierade recensioner från AccorHotels

Mycket trevligt och familjär känsla. Rent och fräscht.

Fantastiskt och så fint

Omdöme Avis clients 4.5/5

Ewa E. Familjer - 27/04/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Fantastiskt enda nackdelen var att det var ganska dyrt i restaurangen .

Mr

Omdöme Avis clients 4.5/5

Peter Par - 21/04/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Väldigt fint hotell riktigt bra service av all personal

Nytt, fräscht trivsamt hotell med bra läge

Omdöme Avis clients 4.5/5

Cos Par - 29/03/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Vi vill tacka för 14 fantastiska dagar på ert hotell. Vi hade en familjär känsla där all personal var glada, trevliga och artiga och verkligen brydde sig om oss gäster. Fint poolområde men det saknades parasoller på en del solstolar. Instruktionerna om poolens användning följdes inte av gästerna. Vi hade underbar balkong med havsutsikt. Rummen var bra och välutrustade men vi upplevde luftkonditioneringen i första rummet besvärande bullrig och med alltför hårt luftflöde mot sängarna. Bättre AC i andra rummet. I duschutrymmet gjorde golvlutning, tröskel och duschdörrens hängning att vattnet rann ut på golvet i toalettutrymmet. Vårt rum hade alltför få eluttag. Vattenkokaren fick kopplas inne i köksskåpshyllan och ångade mot trähyllan. På hotellområdet fanns många avsatser som borde varit varningsmärkta. Fler trappräcken vore bra både i stora trappan från rummen ner mot poolområdet och i alla trappor ner i poolen. Det hade varit trevligt med uteplatser i restaurangen. Vi uppskattade mycket kvällsgodis på rummet. Tack än en gång för vistelsen hos er.

mycket bra

Omdöme Avis clients 4.5/5

Anonym Vänner - 28/03/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Det var mycket bra Men finns två minustecken Jag skulle vilja att poolområdet var rökfritt sen skulle jag vilja att ni sänkte priserna på minibaren¨ dom är ju skyhöga

Fint hotell

Omdöme Avis clients 4.5/5

Catrin Familjer - 23/03/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Trevlig personal

Bra nytt fräscht hotell...

Omdöme Avis clients 4.5/5

Eva A. Par - 14/03/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rent snyggt med bra och omtänksam personal

Mycket fint och trevligt hotel

Omdöme Avis clients 4.5/5

Anonym Par - 17/02/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rent, snyggt, mycket trevlig personal och service

Omdöme Avis clients 4.5/5

Anonym Par - 11/02/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Trevligt, fräscht, trevlig personal. Förbättringar behövs, information borde finnas på rummet gällande öppettider för frukost, restaurang, pool mm. Information gällande wifi. Städning var bra men påfyllning av toalett artiklar var dåligt, en dag var det slut på toalettpapper ni skulle få hem till kvällen....det är inte ok. Frukost utbudet var mycket bra men mycket var helt slut när man kom klockan 9 vilket gjorde det till en mycket sämre upplevelse inte i godkänd nivå för hotellet. Fixar ni dessa små detaljer så blir det ett toppen hotell. Spa avdelningen var mycket bra, rent, snyggt och mycket kompetent personal.

Fantastiskt hotell och god service

Omdöme Avis clients 4.5/5

Niclas J. Par - 09/02/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rummen var superfina och personalen var toppen. Feedback att ta med sig är att min sambo är vegetarian och det var ont om vegetariska rätter på menyn. Det som beställdes in blev sällan bra nog. Fler vegetariska rätter på menyn!

Great

Omdöme Avis clients 4.5/5

Pelle J. Familjer - 07/01/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Jättebra och bra gjort att få till så många detaljer trots att hotellet är nystartat. Innebär ett bra management! Lyxkänslan kommer säkert att bli ännu bättre ju bättre personalen blir . Lite förbättringar: 1. Vin på rummet 2. Mjölkfria alternativ på frukosten (havremjölk, kokosmjölk, sojamjölk, mjölkfritt smör) 3. Inte så mycket färdigblandat varma rätter på frukost så gästen själv kan välja vad de vill ha i. 4. Mer musliblandningar på frukost 5 gröt på frukost (havre) 6. Stora handdukar i gym så man inte behöver använda så många små handdukar 7. Mer papperskorgar, tex vid hissarna och i gym 8. En till maskin i gymmet (dap) så blir gymmet komplett med maskiner. 9. Fler hantlar upp till 35 kilo 10. Bättre information på rummet om room service 11. Antimygg på uteplatsen. (Rökelse) 12. Myggspray på rummen För att få lyxkänsla kan ni arbeta mer på: 1. Informera manuellt till dem som ligger runt poolen att det kommer att ske. Nu förstår man ingenting om man inte läst informationen på rummet. Jag såg 8 kineser fly från solstolarna när de blev helt rökskadade:) 2. Kalla handdukar runt poolen varje dag och kanske flera ggr per dag 3. Concierge som gör bokningarna åt gästen och inte bara slår samtalet och sedan lämnar över telefonen 4. Små detaljer på rummen som visar att housekeeping bryr sig. De vill ju ändå ha dricks när man lämnar hotellet. En blommma på sängen, speciell bäddning eller liknande 5. Fler vattenflaskor på rummet. Vi fick två per dag. Jag såg flera gäster som hämtade vatten i gymmet. Alla på hotellet hälsade = bra! Frukostpersonalen var trevlig= bra! Receptionspersonal var trevlig = bra! Barpersonalen var supertrevlig= nya! Hotellchefen gick runt varje dag på frukosten och småpratade = bra! Miljön är superfin! Lite förbättringar i bygge ( jag vet att det var nytt men ändå) 1. Gardiner vid alla fönsterbord för frukost. Ingen klarade att sitta i sofforna när solen låg på. 2. Ordentlig städning av privat pool utanför rummen. Det var färgrester överallt i poolen och det upplevdes smutsigt, fast det var helt nytt 3 rost i poolen där sängarna står. Bättre att klä in benen med gummi hela vägen upp än rostfritt som ändå rostar i nya kaklet. 4. Fixa kaklet vid alla belysningsarmaturer i golv. Foga. Nu är det stora hål mellan kaklet och lamporna. Plus att det började rosta.

Dear Mr. j., Greetings from Avista Grande Phuket Karon MGallery by Sofitel! On behalf our entire team, thank you for your recent stay with us and for sharing the very positive feedback. We are delighted to hear that you enjoy your stay with us and It is always a pleasure to receive the constructive comments. I will share and discuss all your points with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our teams as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you once again for your kind feedback. We look forward to welcoming you once again in the near future to Avista Grande Phuket Karon. Kind Regards, Alain Ruffier Hotel Manager

Suverän vistelse!

Omdöme Avis clients 4.5/5

Dimitris Z. Par - 29/12/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Direkt vid check in så blev vi varmt välkomnade av hoteldirektören med personal. Rummet var jättefint. Lugnt, rymligt och mycket rent. Poolområdet mycket inspirerande. Gymmet tillräckligt. Frukosten helt underbar! Vi hade en mycket behaglig och avslapnad vistelse på Avista Grande.

Dear Mr. Z., Greetings from Avista Grande Phuket Karon MGallery by Sofitel! On behalf our entire team, thank you for your recent stay with us and for sharing the feedback. We were absolutely delighted to have read that you have a pleasant stay with us and left such a positive impression. We look forward to welcoming you once again in the near future to Avista Grande Phuket Karon. Kind Regards, Alain Ruffier Hotel Manager

Fina stora rum, trevlig restaurang och poolområde.

Omdöme Avis clients 4.5/5

Lena Affärsresenärer - 19/12/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Mycket trevlig personal men syntes att hotellet är nyöppnat och personalen inte inkörda ännu.

Dear Ms. H., Greetings from Avista Grande Phuket Karon MGallery by Sofitel! On behalf our entire team, thank you for your recent stay with us and for sharing the very positive experience. We were absolutely delighted to have read that you have a pleasant stay with us and left such a positive impression. We look forward to welcoming you once again in the near future to Avista Grande Phuket Karon. Kind Regards, Alain Ruffier Hotel Manager
Våra senaste recensioner från 20

I samarbete med TripAdvisor

Framtaget av

Trustyou

Våra andra hotell i närheten

Alla våra hotell i phuket