Hotell – Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa
Novotel hotell Novotel hotell

Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa hotell

4.5/5 563 recensioner
  • Hotellet har wifi WiFi/Internetåtkomst
  • Hotellet serverar frukost Frukost
  • Hotellet har en bar Bar
  • Hotellet har en parkering Parkering
  • Hotellet har en restaurang Restaurang
  • Rum med luftkonditionering Luftkonditionering
Se priser
Garanterar dig bästa pris Hur det fungerar?
Från
Från 3200.00 THB Pris för icke-medlemmar
Från 3200.00 THB Medlemspris Medlemspris, bli medlem medans du bokar
0.00P
Upp till {{amount}}% extra rabatt
Medlemspris, bli medlem medans du bokar
Se priser

Tjänster på hotellet och i närheten

Incheckning från 14h00
Utcheckning till och med 12h00

Tjänster och praktisk information

Betaltjänster
  • WiFi/Internetåtkomst
    • WiFi på hotellet
    • Höghastighetsint.
    • WiFi i allmänna utrymmen
    • WiFi i rummet
    • Wifi-åtkomst
    • Fiberoptisk teknik som ger högsta möjliga hastighet för internetanslutning.
  • Parkering
    • Privat inomhuspark.
    • Privat utomhusparkering
    • Privat inhägnad utomhusparkering
    • Allmän utomhuspark.
    • Allmän inomhuspark.
    • Upplyst P-plats
  • Barnpassning på begäran
  • Luftkonditionerat
    • Luftkond.
    • Automatisk luftreglering
    • Manuell temperaturregl.
  • PHUKET INTL APT
  • Receptionen är öppen dygnet runt
  • Tvätt
    • Kemtvätt/strykning
    • Strykrum
  • Portier
  • Concierge

Fritidsaktiviteter

  • Pool
  • Massage
  • Barnpassning på begäran
  • Golflektioner

Catering

  • Frukost
  • 1 restaurang(-er)
  • 1 bar(-er)

Företagstjänster

  • 1 mötesrum
  • Business centre
    • Affärscenter med supportpersonal
    • Affärscenter med självbetj.
  • Kopierings-/utskriftsservice
Se alla tjänster

Hotellets adress

Våra rum

  • 143 rum
  • 143 rökfria rum
  • Spjälsäng
    • Luftkond.
    • 220/240 V AC
    • Uppbäddningsservice
    • Värdeförvaring i rummet
    • Automatisk luftreglering
    • Kostnadsfr min.vatten på rum
    • Telefon
    • WiFi i rummet
    • Öppn.b. fönster
    • Telefon i badrummet
    • Skrivbord i alla rum
    • Satellit-/kabelfärg-TV
    • Manuell temperaturregl.
    • Automatisk temperaturregl.
    • Direkttelefon
    • Spjälsäng
    • Transm.ledn. f höghast.komm.
    • Strykjärn
    • RJ 11 outlet
    • te/kaffe-faciliteter
    • Minibar
    • Dusch
    • Badkar
    • Sminkspegel
    • Hårtork i badrummet
    • Sprinkler i rum
    • Instickslås i rum
    • Brandv. m ljudlarm
    • Dörrar med nyckelkort
    • Titthål
    • Brandvarnare i rum
    • Nödsit.info på rummet
    • Väckningssamtal
Inredning i våra rum

Våra restauranger och barer

Se alla våra restauranger och barer

Dina möten och evenemang

4.5/5 AccorHotels – Betyg 563 recensioner

Våra gästrecensioner för Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa

100 % certifierade recensioner från gäster som faktiskt har bott på vårt hotell

Mer information
N-e Par - 16/01/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels
« bra service mkt fin personal »

mycket trevligt

Hotellets svar på recensionen
Hotellets svar på recensionen

Dear Kurt Nils Erik J., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel Phuket Kata Avista Resort And Spa. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely,

Anonym Par - 14/04/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Mycket bra hotell med super trevliga personal.

Anonym Familjer - 24/03/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Hej! Hela vistelsen hos er var toppen både vad gäller anläggningen och hela personalstyrkan

Anonym Par - 18/03/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Det var bra rum och frukost men det som var minus att drycker vara väldigt dyra med massa tillägg o det har vi inte haft på det andra hotellet vi bodde på

Anonym Familjer - 09/02/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

För dyrt i bar och restaurang.

Anonym Par - 01/02/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Det var ett fint hotell med fint poolområde. Gymmet kanske var lite litet, men hade alla väsentliga maskiner osv. Personalen var trevlig och hjälpsam. Tråkigt var det dock att vi fick ett hotellrum med utsikt över en murvägg på bottenvåningen när vår bokning stod att vi skulle ha balkong. När vi hörde med tjejerna i receptionen fick vi till svar att alla rum var fullbokade. Såklart inget livsviktigt, men en tråkig detalj. Ännu en detalj var att de nya "fräscha" lakanen och handdukarna var fyllda med fläckar. Det förstör helhetsuttrycket. Annars hade vi en väldigt trevlig tid på Novatel Kata Avista!

Anonym Par - 25/01/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Efter att vi fick byta rum till ett på 5:e våningen så var det en mycket bra upplevelse. Rummet var stort och bra (lite mindre balkong än det första rummet), frukosten var bra. Bemötandet av personalen var mycket bra inom hela området!

Anonym Familjer - 23/01/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

God mat och drick. Dålig rumservice och städning.

Anonym Familjer - 23/01/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Hotellet levde inte alls upp till våra förväntningar. Min sjätte vistelse i Thailand och tycker verkligen inte att Novotel förtjänar sina fyra stjärnor. Stor betonganläggning, mörk matsal och frukostutbudet inte heller särskilt imponerande. Flugor som svärmade över frukten, vissa morgnar kryllade det av myror på brödlimporna.. Ost fanns de första tre morgnarna, annars enbart ett pålägg. Drinkarna i poolbaren var även dessa under all kritik.. allt detta sammantaget gör att Hotellet absolut inte motsvarade förväntningarna på ett fyrstjärnigt hotell. På hotellets bilder syntes en mycket trevlig och inbjudande takterrass, med solbäddar och parasoll, men som i själva verket bara användes vid bröllop eller större evenemang på hotellet.. även detta en stor besvikelse eftersom takterrassen utan tvekan var hotellets absolut bästa spot.

Anonym Ensamresenärer - 12/01/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

trevlig personal bra frukost .i rum 320 byt ut kuddarna lukta illa .annars bra städat rena sängkläder

Anonym Familjer - 07/01/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rent, fin pool, trevlig personal. Dock dålig frukost och det är en extrem brant jobbig backe för att nå hotellet, alldeles för brant vilket gör att att man undviker att göra småärenden.

Våra senaste recensioner från 20
Visa fler recensioner

Webbanvändares rankning

Andra webbanvändare rankar vårt hotell

Boka rum på detta hotell
Från
Från 3200.00 THB Pris för icke-medlemmar
Från 3200.00 THB Medlemspris Medlemspris, bli medlem medans du bokar
0.00P
Upp till {{amount}}% extra rabatt
Medlemspris, bli medlem medans du bokar
Garanterar dig bästa pris Hur det fungerar?
Icke deltagande hotell Som en {{fidelityCard}}-medlem Gratis: bli medlem Le Club AccorHotels

När jag gör en bokning på det här hotellet:

  • Jag tjänar Nivå- och Bonuspoäng
  • Tjänar jag inte poäng
  • Jag kan enkelt omvandla mina HuaZhu Rewards-poäng till Le Club AccorHotels-poäng (och vice versa)
  • Jag kan använda mina Bonuspoäng
  • Kan jag inte använda mina poäng
  • Drar jag fördel av {{fidelityCard}}-förmåner
  • Drar jag fördel av förmåner
  • Drar jag inte fördel av förmåner
  • Jag kan utnyttja medlemspriset
  • Jag kan inte utnyttja medlemspriset

Våra andra hotell i närheten

Se priser