Ibis Styles London Kensington hotell 3 stjärnor

Omdöme Avis clients 3.9/5 4 718 recensioner
+ 10 Tjänster
Boka rum på detta hotell

Rum 1

Antal personer
Barnens ålder
Garanterar dig bästa pris Hur det fungerar?

Le Club AccorHotels

Gratis: bli medlem

När jag gör en bokning på det här hotellet:

  • Jag tjänar Nivå- och Bonuspoäng

  • Jag kan använda mina Bonuspoäng

  • Drar jag fördel av förmåner

  • Jag kan utnyttja medlemspriset

You have reached the maximum of 6 favourite hotels, please remove one favourite before adding a new one.

Extra förmåner på hotellet

  • Central location, with plenty of nearby transport links

  • Just a 2-minute walk from Earls Court Station

  • Continental buffet-style breakfast served each morning

  • Just 30 minute by tube from Heathrow Airport

Tjänster på hotellet och i närheten

Incheckning från 14h00

Utcheckning fram till 12h00

Betaltjänster

Tjänster och praktisk information
  • Incheckning online
  • WiFi/Internetåtkomst
  • 100 % rökfritt hotell
  • Luftkonditionerat
  • Receptionen är öppen dygnet runt
  • Kemtvätt/strykning
Catering
  • Frukost ingår i priset
  • 1 bar(-er)
Fritidsaktiviteter
  • Fitnesscenter
Företagstjänster
  • Kopierings-/utskriftsservice

Hotellets adress

Ibis Styles London Kensington

15 25 Hogarth Road
Earls Court
SW50QJ
london
storbritannien

Tel: +442073734502

Fax: (+44)20/73735115

Kontaktmailadress

Incheckning från 14h00

Utcheckning fram till 12h00

  • TRANSPORT FOR LONDON :   74/328/C1/C3/N97 EARLS COURT

  • LONDON UNDERGROUND :   PICCADILLY LINE EARLS COURT

  • Per flyg

    HEATHROW AIRPORT Inom 22km / 13

  • Per tåg

    VICTORIA STATION Inom 3,5km / 2,17

GPS:51.4934, -0.192111

Våra boenden

Våra 115 nyinredda, helt luftkonditionerade rum är ljusa, avskalade och moderna, och ger en lugn och avkopplande miljö för att varva ner efter att ha utforskat stadens nöjen under en hel dag.

The Solo

  • MaxMax antal personer: ‌1
  • Yta: Från 1
  • Trådlöst internet på rummet
  • te/kaffe-faciliteter
  • Strykjärn(...)

The Compact

  • MaxMax antal personer: ‌2
  • Trådlöst internet på rummet
  • te/kaffe-faciliteter
  • Strykjärn(...)

The Double

  • MaxMax antal personer: ‌2
  • Yta: Från 205sq ft
  • Trådlöst internet på rummet
  • te/kaffe-faciliteter
  • Strykjärn(...)

The Duet

  • MaxMax antal personer: ‌2
  • Yta: Från 205sq ft
  • Trådlöst internet på rummet
  • te/kaffe-faciliteter
  • Strykjärn(...)

The Family

  • MaxMax antal personer: ‌3
  • Yta: Från 258sq ft
  • Trådlöst internet på rummet
  • te/kaffe-faciliteter
  • Strykjärn(...)

Våra restauranger och barer

LOBBY BAR

Photo non contractuelle / Strictly non binding

Hotellets eleganta lobbybar är en utmärkt plats att luta sig tillbaka med ett glas av något uppfriskande, och den är öppen ända fram på småtimmarna ? perfekt för dig som är sugen på en sängfösare i gott sällskap.

Lunch

  • Mån
  • Tis
  • Ons
  • Tors
  • Fre
  • Lör
  • Sön

Middag

  • Mån
  • Tis
  • Ons
  • Tors
  • Fre
  • Lör
  • Sön

Våra gästrecensioner för
Ibis Styles London Kensington

100 % certifierade recensioner från gäster som faktiskt har bott på vårt hotell

Mer information

AccorHotels – Betyg 3.9/5

4 718 recensioner

halvnöjd

Omdöme Avis clients 3.9/5

Carolina Ensamresenärer - 29/10/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

jag tyckte att servicen inte var så bra. jag fick fråga om gymkort 3 gånger, och först på 3e gången fick jag förklarat hur det fungerade. begärde byte av lakan då det var fläckigt och då hade städpersonalen vält alla mina grejer och sedan inte lagt upp allt, så mina nattkläder låg på golvet fortfarande.

Bra läge på lugn gata

Omdöme Avis clients 3.9/5

Johan M. Affärsresenärer - 29/09/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Hotellrummet var ganska litet och precis vid hissen, men i övrigt fungerade allt som förväntat. Frukosten var bra och väl bemannad. Trevlig personal.

Helt okej

Omdöme Avis clients 3.9/5

J. L. Par - 09/07/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Det var ok för det priset i London.

Dear Lindstrom J., Thank you for providing us with your valuable feedback following your recent stay with us here at the ibis styles London Kensington. I was disappointed to read that you were not entirely satisfied with your stay in our hotel . We understand your expectation about English breakfast but as per Ibis brand standards we provide continental breakfast only included in the package and not the English breakfast. We made a note of all the matters highlighted in your review and we would like to assure you that we are working towards improving the quality of services we offer . We hope that you will give us the opportunity to welcome you back to our hotel, should your travel bring you back to our area. Kind regards, Anca Filip , reception supervisor

Sådär

Omdöme Avis clients 3.9/5

Christina L. Familjer - 02/11/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Bra läge, små rum, enkel frukost.

Dear MRS. Christina L., Thank you for providing us with your valuable feedback following your recent stay with us here at the ibis styles London Kensington. I was disappointed to read that you were not entirely satisfied with your stay in our hotel . I am delighted that our location was perfect for your stay and that our staff made you feel welcome. Due to the layout of the hotel, our bedroom size does vary. Maybe for a next visit you could try to leave us a note about your room preferences or try The family room , these are larger rooms with a desk and maybe more suited for your needs . We are always happy to receive any request or preferences from our guests and we will always try as much as we can to meet all of them . We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Kind regards, Anca Filip , Reception Supervisor

Trångt boende nära tunnelbana och ljuvliga Holland Park

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Familjer - 16/08/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Trevlig personal och fin och modern lobby. Enkel men god frukost. Rummet var extremt litet med knappt någon golvyta att stå på alls. Badrumsdörren kunde endast öppnas till en tredjedel, sedan tog det stopp eftersom den tog i sängen. Annars rolig idé med tema på rummen. Vi hade sushitapet ovanför sängen. Kanske bidrog det till att vi åt sushi två gånger under vår tre dagar korta vistelse.

Dear Kristin L., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the ibis Styles London Kensington. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Ibis Styles, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Jonathan Smith General Manager

Bra centralt hotell i London

Omdöme Avis clients 3.9/5

Steve T. Par - 02/08/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Trevlig personal. Bra läge nära Earls Court. Bra priser.

Litet men bra.

Omdöme Avis clients 3.9/5

Örjan Vänner - 28/06/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rummet var väldigt litet (men fullt tillräckligt), fräscht och med fungerande ac. Frukosten hade kunnat ha något lite grövre bröd att välja på men ändå helt ok.

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Ensamresenärer - 13/04/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rummet var alldeles för litet, ingen stol och bord. Handfatet för litet

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Vänner - 07/04/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rent och fräscht hotell. Bra frukost, perfekt läge på hotellet. Mycket trevlig och hjälpsam personal. I stort sett vad man behöver för en trevlig vistelse.

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Vänner - 11/12/2016 Certifierade recensioner från AccorHotels

Fräscha rum o övriga utrymmen. Bra läge!

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Familjer - 04/11/2016 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rummet var litet men det var förväntat. toalettdörren var dock väldigt dålig, borde bytas till något bättre som faktiskt går att stänga ordentligt och inte fladdrar vid minsta vindpust. största problemet var att jag gjorde reservationen med ett visa kort och sen på plats så betalades vistelsen med ett annat kort. Men man hade ändå gjort en reservation av pengar på första kortet och de pengarna tog 5 dagar innan jag fick tillbaka, borde kunna lösas mycket snabbare och automatiskt när man faktiskt betalar hela vistelsen. Nu hade jag plötsligt 102€ mindre att spendera på min semester.

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Familjer - 03/08/2016 Certifierade recensioner från AccorHotels

OK. För litet rum där det inte fanns plats för mer än en resväska (tvåbäddsrum). En luftkonditionering som lät väldigt mycket. Pyttelitet fönster med noll utsikt (vindsrum). Trevlig personal dock. OK frukost.

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Par - 09/06/2016 Certifierade recensioner från AccorHotels

Allt ok, bra säng o god frukost!

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Par - 03/06/2016 Certifierade recensioner från AccorHotels

I stort sett nöjd,fast rummet kunde vara lite större. vi hade hoppats på enkelsängar, som vid tidigare tillfällen.

Omdöme Avis clients 3.9/5

Anonym Affärsresenärer - 25/05/2016 Certifierade recensioner från AccorHotels

Familjärt hotell. Små rum, men med nödvändiga faciliteter.

Våra senaste recensioner från 20

I samarbete med TripAdvisor

Våra andra hotell i närheten

Alla våra hotell i london