Aparthotel Adagio access Brussels Europe

Omdöme Avis clients 4.4/5 4 790 recensioner
Aparthotel Adagio access Brussels Europe
Se på en karta
+ 11 Tjänster
Boka rum på detta hotell

Rum 1

Antal personer
Barnens ålder
Garanterar dig bästa pris Hur det fungerar?

Le Club AccorHotels

Gratis: bli medlem

När jag gör en bokning på det här hotellet:

  • Jag tjänar Nivå- och Bonuspoäng

  • Jag kan använda mina Bonuspoäng

  • Drar jag fördel av förmåner

  • Jag kan utnyttja medlemspriset

You have reached the maximum of 6 favourite hotels, please remove one favourite before adding a new one.

Extra förmåner på hotellet

  • Nära Brussels Park och BELvue Museum

  • Buss, tunnelbana och spårvagn stannar mindre än 5 minuter bort.

  • Liten marknad inom gångavstånd.

  • Nära EU-institutionerna.

  • Dygnet runt-öppen reception.

Tjänster på hotellet och i närheten

Incheckning från 15h00

Utcheckning fram till 11h00

Betaltjänster

Tjänster och praktisk information
  • Incheckning online
  • WiFi/Internetåtkomst
  • Anpassat för personer med funktionshinder
  • Husdjur tillåtna 8.00 EUR
  • 100 % rökfritt hotell
  • Luftkonditionerat
  • Receptionen är öppen dygnet runt
  • Tidig incheckning/sen utcheckning
  • Kemtvätt/strykning
Catering
  • Frukost
Företagstjänster
  • Kopierings-/utskriftsservice

Hotellets adress

Aparthotel Adagio access Brussels Europe

12 rue de l'industrie
1000
brussels
belgien

Tel: +3222741780

Fax: (+32)2/2741781

Kontaktmailadress

Incheckning från 15h00

Utcheckning fram till 11h00

  • BUS STIB :   12,21,22,54,E TRONE

  • METRO STIB :   2 AND 6 TRONE

  • Per flyg

    BRUSSELS CHARLEROI Inom 64km / 39,77

  • Per flyg

    BRUSSELS ZAVENTEM Inom 21km / 13,05

  • Per tåg

    GARE DU MIDI Inom 2,8km / 1,74

  • Per tåg

    MIDI STATION Inom 2,2km / 1,37

  • Per tåg

    TRONE Inom 0,1km / 0,06

GPS:50.841896, 4.369522

Våra boenden

Känn er som hemma i en av våra 110 studior för 2 eller 4 personer. Alla rum är fullt utrustade med kök, TV, luftkonditionering, badrum med badkar eller dusch, kostnadsfritt wifi och skrivbord.

Studio för två personer

  • MaxMax antal personer: ‌2
  • Yta: Från 20
  • Trådlöst internet på rummet
  • te/kaffe-faciliteter
  • skrivbord(...)

Studio för 4 personer

  • MaxMax antal personer: ‌4
  • Yta: Från 35
  • Trådlöst internet på rummet
  • te/kaffe-faciliteter
  • skrivbord(...)

Våra gästrecensioner för
Aparthotel Adagio access Brussels Europe

100 % certifierade recensioner från gäster som faktiskt har bott på vårt hotell

Mer information

AccorHotels – Betyg 4.4/5

4 790 recensioner

Krånglig incheckning och rätt skral frukost

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Affärsresenärer - 28/03/2019 Certifierade recensioner från AccorHotels

Inte prisvärt. Väldigt lite att välja på till frukost. Silvermaskar(?) i badrummet. Dåligt med varmvatten. Krångligt att checka in. Vet inte om vi fick rabatt på priset, med med tanke på att ni byggde om och det var rätt stökigt så hade det varit rimligt med ett lägre pris de dagarna.

Good Afternoon,, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Aparthotel Adagio access Brussels Europe. We are sorry that your experience did not meet your expectations; please allow us to express our sincerest apologies. Please remind that your check in has not been smooth for 2 reasons: 1. You told us that the rate was not correct, but after a while checking with your agency, you realized that it was 2. We tried to take the payment with several credit card and it did not work Effectively we were renovating the lobby (it is finished now) and we apologize for the inconvenience, we organized it the best as we could, that is why loud work were made during the day. Regarding the breakfast, please take in account that for only 10.50€/day we offer a buffet breakfast with a large choice of local and bio products, be sure that it is much cheaper than most of the options you can find in Brussels. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely,

Bekvämt rum, trång lobby/frukostmatsal. Förvirrad personal

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Affärsresenärer - 23/03/2019 Certifierade recensioner från AccorHotels

Bekvämt rum. För liten och trång frukostmatsal. Första dagen pågick byggnadsarbeten som var mkt störande och otrivsamma. Saknade en lobby med fåtöljer. Personalen i receptionen var inte särskilt hjälpsam. Stor förvirring när vi begärde kvitton på rumshyran. Slarvigt och oproffsigt hanterat.

Good Afternoon,, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Aparthotel Adagio access Brussels Europe. We are sorry that your experience did not meet your expectations; please allow us to express our sincerest apologies. Please remind that your check in has not been smooth for 2 reasons: 1. You told us that the rate was not correct, but after a while checking with your agency, you realized that it was 2. We tried to take the payment with several credit card and it did not work Effectively we were renovating the lobby (it is finished now) and we apologize for the inconvenience, we organized it the best as we could, that is why loud work were made during the day. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely,

Överraskande bra!

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anna Affärsresenärer - 13/03/2019 Certifierade recensioner från AccorHotels

Jag hade inga höga förväntningar på hotellet, men tyckte att det var överraskande bra. Det var rent, rymligt, skön säng, serviceminded personal, perfekt läge för EU-arbete, och en fantastisk takterrass som tillhörde rummet. Ett minus fanns det: frukosten var mycket begränsad i urval och inte optimal för en med allergier, men det som fanns var mycket delikat. Ett perfekt hotell för den som ska övernatta på en jobbresa, både en eller många nätter.

Centralt läge och bra service

Omdöme Avis clients 4.4/5

Marie B. Affärsresenärer - 15/11/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Trevligt bemötande och bra service. Rent och fräscht i nytt rum. Frukost bättre än förväntat men loungen där man äter är väldigt bullrig och lite för trångt möblerad.

trevligt

Omdöme Avis clients 4.4/5

Marianne Par - 17/08/2018 Certifierade recensioner från AccorHotels

Väljer alltid att bo på detta hotell pga att det är ett prisvärt lägenhetshotell med centralt läge i Bryssel.

Väldigt fräscht och bra boende

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anna Par - 27/12/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Jag tyckte allt var bra.

bra läge

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Affärsresenärer - 01/06/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

bra med litet pentry, nära till parlamentet och kommissionen

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Affärsresenärer - 30/03/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Det var väl OK standard men priset borde ha varit ungefär en fjärdedel av vad det var. Mitt jobb betalade 1600 kr för något som inte var värt mer än 500 kr. Det var rent som i inga fläckar, men samtidigt flög det damm i hela rummet. Rummet var ganska spartanskt med en tavla på sned. Frukosten var inget att rekommendera. Men som helhet OK ändå.

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Par - 04/03/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rent och fint, hjälpsam personal, bra läge på hotellet. Saknade bekväma stolar

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Vänner - 12/02/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Osnabb reception. Bra välstädade rum. Frukost efter pris.

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Affärsresenärer - 11/02/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Urusel service vid frukosten. Vi var vid flera tillfällen tvungna att säga till värdinnan att ordna med mer bröd, juice etc. Detta var ändå ganska tidigt vid själva sittningen.

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Par - 31/01/2017 Certifierade recensioner från AccorHotels

Rummet var inte färdigstädat då vi checkade in, men helt ok rum annars och trevlig personal. Låg lite långt bort kändes det som, då vi var där så kort borde vi bott mer centralt.

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Familjer - 30/01/2016 Certifierade recensioner från AccorHotels

Bekvämt boende med stort badrum i hög standard. Bra med mini-kök med tillhörande utrustning. Saknade dock osthyvel. Bekväma sängar med bra täcken, men saknade dock att det inte var två kuddar per säng, utan det var en kudde per säng. Wi-Fi fungerade bra.Bra garderober att hänga och hyllor för förvaring av kläder. Bra utbud av TV och radio kanaler.

Omdöme Avis clients 4.4/5

Anonym Par - 23/11/2015 Certifierade recensioner från AccorHotels

Hotellet var rent och vårt rum var trevligt. Bra sängar, badkar i tvättrummet. Frukosten var god. Frukostutrymmet var i lobbyn som var väldigt trafikerad. Rummet var på gatsidan i första våningen. Trafiken på gatan hördes till rummet samt rökare som diskuterade utanför fönstret. Hotellet var för långt från centrum.

Våra senaste recensioner från 20

I samarbete med TripAdvisor

Våra andra hotell i närheten

Alla våra hotell i brussels