Homepage >Aanbiedingen > Arrangementen > Citytrip Tilburg

Citytrip Tilburg

voor cultuurliefhebbers en feestvierders!

Citytrip Tilburg

voor cultuurliefhebbers en feestvierders!
 

Specificeer uw reis

  night(s)

Zoeken

Ontdek Le Club Accorhotels

Wilt u de karakteristieke eigenschappen en de bijzondere charme van deze stad ontdekken? 

Het Hotel Mercure Tilburg heeft voor u het perfecte pakket voor deze gelegenheid. Ontdek de culturele rijkdom en het grootste pretpark in Nederland. Boek vandaag nog een onvergetelijk verblijf!

Dit pakket biedt u de unieke kans om samen, met uw gezin of uw vrienden deze unieke stad te ontdekken.

Ga er op uit en bezoek de Efteling voor een onvergetelijke dag!

Deze aanbieding is inclusief

-Een overnachting
-Ontbijt per persoon
-Eén entree ticket per persoon voor het attractiepark de Efteling

Verkoopvoorwaarden

Deelnemende merken

Mercure
* Vanaf prijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Verkoopvoorwaarden

(*) Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding van het gekozen hotel.Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie voorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.