Du förtjänar mer

Få ut mer av din vistelse med en daglig värdecheck, värde upp till 900 SEK

Du förtjänar mer

Få ut mer av din vistelse med en daglig värdecheck, värde upp till 900 SEK
 

Ange din resa

  night(s)

Sök

Upptäck Le Club Accorhotels

Upptäck Accor Plus

Bokningsbar period för erbjudandet från 03 januari 2019 till 07 mars 2019

Boendeperiod för erbjudandet från 10 januari 2019 till 30 april 2019

Planera en oförglömlig semester med Fairmont, och med en daglig värdecheck, som du använder på hotellet. Skäm bort dig själv med en lyxig dag på spa, ta en god drink i solnedgången, njut av en läcker måltid eller bege dig ut på en golfrunda – eller två! Med en värdecheck på upp till 900 SEK har du möjlighet att prova på något nytt varje dag under din vistelse. Njut av livets goda – det är du värd.

Det här erbjudandet inkluderar

Som medlem i Le Club AccorHotels kan du utnyttja vårt medlemspris och få upp till 10 % extra rabatt när du bokar direkt på accorhotels.com.
Är du inte medlem? Registrera dig nu!

Försäljningsvillkor

* Utgångspriser. Erbjudandet gäller enligt hotellets villkor och i mån av plats. Priserna finns i försäljningsvillkoren. Beroende på land kan priserna antingen anges utan skatt, endast med moms eller med alla skatter (moms och stadsskatt). När inte alla skatter inkluderas i priset anges istället de aktuella skatterna (moms och/eller stadsskatt) under de kommande stegen i bokningen. Priset kan endast garanteras vid tidpunkten för bokningen.

Försäljningsvillkor

*Boka senast den 7 mars 2019 för vistelser fram till den 30 april 2019. Erbjudandet baseras på tillgänglighet vid bokningstillfället och gäller medverkande Fairmont hotell och resorter i hela världen. En deposition som inte kan återbetalas eller överlåtas tas ut i förskott vid bokningstillfället. En voucher (värdecheck) per rum och natt ingår i erbjudandet och registreras på rummets nota i den valuta som gäller på hotellet i fråga. Värdechecken kan användas på utvalda mat- och dryckesserveringar, spa-avdelningar och golfbanor enligt de fullständiga villkoren. Det rekommenderas starkt att boka plats på de utvalda faciliteterna i förväg för att säkerställa tillgänglighet. Värdechecken har inget kontantvärde och kommer att dras från era kostnader på rummets nota vid utcheckningen. Oanvänd kredit förfaller. Värdechecken kan inte användas för kostnaden för rummet, skatter eller dricks. Kostnader på rummets nota som överskrider det totala kreditvärdet eller kostnader för faciliteter som inte ingår i krediten betalas vid utcheckningen. Erbjudandet kan komma att ändras utan föregående meddelande och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer. Undantagsdatum gäller.