Hemsidan >Erbjudanden & kampanjer > FANTASTISKA ERBJUDANDEN > Ditt hotell i Stockholm - Sverige

Ditt hotell i Stockholm - Sverige

Boka direkt och få de bästa priserna - året runt!

Stockholm

Ditt hotell i Stockholm - Sverige

Boka direkt och få de bästa priserna - året runt!
 

Ange din resa

  night(s)

Sök

Upptäck Le Club Accorhotels

Upptäck vår vackra huvudstad - Stockholm!

Boka direkt på AccorHotels.com och spara upp 10 % med våra medlemspriser - hela året!

Bli medlem av vårt Le Club AccorHotels-bonusprogram nu. Det är snabbt, enkelt och utan kostnad - spara nu från den första bokningen!

Ta en promenad i Gamla stan, en guidad tur på Vasamuseet. Besök Slottet eller kanske Haga Ocean & Fjärilshuset. Högklassisk shopping eller en gastronomisk rendez vous ... Listan över saker att se och göra i Stockholm fortsätter!

Utforska Midnattsolens Land!

Försäljningsvillkor

Deltagande varumärken

Ibis styles
Ibis Hôtel

Och dessutom

Gå med i Le Club AccorHotels idag för att få upp till 10 % extra rabatt året runt. Du kan enkelt registrera dig när du bokar. Det är gratis, snabbt och enkelt. För att läsa mer om Le Club AccorHotels Klicka här.

Våra hotell i Stockholm

ibis Styles Stockholm Odenplan

ibis Styles Stockholm Odenplan
Stockholm,
Sverige

ibis Styles Stockholm Odenplan

Frukost och obegränsad wifi ingår i alla rumspriser på ibis Styles Stockholm Odenplan. Hotellbyggnaden är kulturminnesmärkt, vilket innebär att inga större ombyggnader tillåts. I närheten av hotellet hittar du ett stort utbud av restauranger och kaféer som serverar svensk, italiensk, kinesisk och sydkoreansk mat samt pizzerior och snabbmatsrestauranger. Det finns tolv busslinjer och en tunnelbanestation bara en minut från hotellet. Banker och postkontor finns på några minuters gångavstånd från hotellet.

Ta reda på mer om detta hotell

45.87 EUR 45.87 EUR *
Boka

ibis Stockholm Spånga

ibis Stockholm Spånga
Stockholm,
Sverige

ibis Stockholm Spånga

Ibis Stockholm Spanga ligger 2 km från Spånga Station, 7 km från Bromma flygplats och 15 km från centrala Stockholm, hotellet har en bar och snacks 24 timmar om dygnet, gratis parkering utanför hotellet, samt betald parkering, Djur / Husdjur är inte til låtna på hotellet

Ta reda på mer om detta hotell

60.24 EUR 60.24 EUR *
Boka
* Utgångspriser. Erbjudandet gäller enligt hotellets villkor och i mån av plats. Priserna finns i försäljningsvillkoren. Beroende på land kan priserna antingen anges utan skatt, endast med moms eller med alla skatter (moms och stadsskatt). När inte alla skatter inkluderas i priset anges istället de aktuella skatterna (moms och/eller stadsskatt) under de kommande stegen i bokningen. Priset kan endast garanteras vid tidpunkten för bokningen.

Foto: Ola Ericson/visitstockholm.com

Ange din resa

 

 

Sök

Försäljningsvillkor

Det rabatterade priset är endast tillgänglig på AccorHotels-gruppens webbplatser (www.accorhotels.com, www.sofitel.com, www.pullmanhotels.com, novotel.accorhotels.com, mercure.accorhotels.com, ibis.accorhotels.com).

Le Club AccorHotels konto:
Skapandet av ett Le Club AccorHotels-konto krävs. Om du inte är medlem ännu kan du gå gratis online. Annars kan du inte utnyttja denna rabatt.

Var eller bli medlem i Le Club Accorhotels. Medlemmarna måste visa sitt kort vid incheckningen på hotellet (eller deras medlemsnummer, via appen om de inte har fått sitt kort). Maximalt 2 rum med Medlemspris kan bokas per medlem, per vistelsedatum.

Rabatt och deltagande varumärken:
Rabatten gäller den på offentligt pris på deltagande hotell (se listan ovan) exklusive skatter och extra avgifter. Det kan inte användas i kombination med andra erbjudanden eller specialerbjudanden och är beroende av tillgänglighet på det valda datumet på det valda hotellet. Det utesluter blackout-datum som fastställs av deltagande hotell.
Gästerna får högsta rabatt på 5 % 10 % på det offentliga priset på hotell som drivs under varumärkena Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget och Adagio Access. Se ovan för en fullständig lista över deltagande hotellen och rabatter). En maximal rabatt på 5 % kommer att tilldelas i alla deltagande hotell i Frankrike, oberoende av varumärket.

Medlemmar påminns om att hotell som drivs under varumärket ibis budget inte medverkar i Le Club AccorHotels lojalitetsprogram. När du utnyttjar rabatt på ett av hotellen, kommer medlemmarna inte att kunna njuta av några vanliga programrelaterade fördelar (tjänar belöningspoäng eller statuspoäng med hjälp av belöningspoäng, välkomstdrinkar, garanterad tillgänglighet av rum etc.) .