Hemsidan >Erbjudanden & kampanjer > TIDIG BOKNING > Planera nu och spara mer!

Planera nu och spara mer!

Boka 30 dagar i förväg + få upp till 25 % rabatt på din vistelse

Early Bookers

Planera nu och spara mer!

Boka 30 dagar i förväg + få upp till 25 % rabatt på din vistelse
 

Ange din resa

  night(s)

Sök

Upptäck Le Club Accorhotels

Med lite planering kan du få ut det mesta av de dyrbara dagarna.

Bli belönad med upp till 25 % rabatt på din nästa vistelse när du bokar 30 dagar i förväg.

Utforska den fantastiska kustlinjen av gyllene stränder eller upplev de olika landskapen fulla av naturlig skönhet. Handla tills du storkar i eleganta butiker eller smaka på det finaste utbudet av produkter som serveras på lokala kaféer och restauranger.

Det finns verkligen ingen plats som Australien, så upptäck det här vackra landet och börja planera nu!

Försäljningsvillkor

Vårt urval

Sydney
Australien

Sydney

En av världens vackraste hamnar. Njut av fantastisk natur, mat och underhållning och ultramodern arkitektur.

45.77 EUR 45.77 EUR *

Från
Boka
brisbane
Australien

Brisbane

Denna varierande stad bjuder på en rad kultur- och nöjesupplevelser och en avslappnad och vänlig atmosfär. Brisbanes färgstarka och kulturella huvudstad, välkomnar den urbana och kräsna resenären.

42.68 EUR 42.68 EUR *

Från
Boka
Perth
Australien

Perth

Den här soliga staden har en vänlig atmosfär, naturlig skönhet och ett oändligt stort utbud av utomhusaktiviteter.

52.58 EUR 52.58 EUR *

Från
Boka
adelaide
Australien

Adelaide

Kaféer och restauranger, god mat och vin kan lätt hittas i Adelaide. Och med fantastiska konstgallerier, teatrar, kasino och populära pubar och klubbar på populära Rundle Street.

51.96 EUR 51.96 EUR *

Från
Boka
Canberra
Australien

Canberra

Canberra är en grönskande stad, omgiven av parker. Rik på kultur och en stark koppling till den Australiensiska historien. Upplev de berömda gallerierna eller festa på gourmetmat.

84.00 AUD 84.00 AUD *

Från
Boka

Australien

Melbourne, Australia
Australien

Melbourne

Surfingställen av bästa klass, ett shoppingparadis i en naturlig omgivning.

39.59 EUR 39.59 EUR *

Från
Boka
* Utgångspriser. Erbjudandet gäller enligt hotellets villkor och i mån av plats. Priserna finns i försäljningsvillkoren. Beroende på land kan priserna antingen anges utan skatt, endast med moms eller med alla skatter (moms och stadsskatt). När inte alla skatter inkluderas i priset anges istället de aktuella skatterna (moms och/eller stadsskatt) under de kommande stegen i bokningen. Priset kan endast garanteras vid tidpunkten för bokningen.

Ange din resa

 

 

Sök

Försäljningsvillkor

* Genom att boka detta erbjudande accepterar kunden att ha läst och accepterat följande villkor:

Det finns en begränsad fördelning av tillgängliga rum för erbjudandet  "Planera att spara". Priset varierar mellan hotell och motsvarar en rabatt på upp till 25 % av standardpriset. Vissa rabatter kommer att vara mindre än 25 % och inte alla hotell kommer att finnas tillgängliga varje dag. Rum i ett deltagande hotell som överstiger denna allokering kommer inte att vara tillgängliga. Black-out-datum kan gälla under speciella evenemangsperioder. Bokningar måste göras tidigt för att få rabatten. Antalet dagar som bokningen måste ske före vistelsen varierar men kommer inte vara längre än 30 dagar.

Bokning måste betalas kontant online på www.accorhotels.com och återbetalas inte. Accor Plus-medlemmar får 10 % rabatt på "Planera att spara" erbjudandet.

Betalning måste ske online med kreditkort vid bokningstillfället. Bokningar kan inte ändras, annulleras, bytas eller ersättas och kan inte användas tillsammans med andra rabatter eller specialerbjudanden.

Priserna som visas är per natt för enkel- eller dubbelrum och utesluter frukost (om inget annat anges). Priserna är i lokala AUD-valuta (enligt vad som anges vid bokningstillfället) och inkluderar alla lokala skatter om inte annat föreskrivs. Valutakurserna ges endast i informationssyfte och är ej bindande.

Vid bokning, om "Planera att spara" priset inte är tillgänglig för de begärda datumen, kommer en annan offentligt pris att föreslås automatiskt.

Le Club Accorhotels poäng krediteras i enlighet med Le Club AccorHotels allmänna villkor.