Utforska Europa i vinter

Upptäck Europas bästa vinterdestinationer

Upp till 20 % rabatt* 3x Rewards-poäng
Tillbaka

För vistelser från 29 november 2018 till 24 mars 2019.

till

nätter(eller)

0

Le Club AccorHotels

Inspirerande destinationer för din nästa resa.

* Utgångspriser. Erbjudandet gäller enligt hotellets villkor och i mån av plats. Priserna finns i försäljningsvillkoren. Beroende på land kan priserna antingen anges utan skatt, endast med moms eller med alla skatter (moms och stadsskatt). När inte alla skatter inkluderas i priset anges istället de aktuella skatterna (moms och/eller stadsskatt) under de kommande stegen i bokningen. Priset kan endast garanteras vid tidpunkten för bokningen.

Gäster som bokar "Utforska Europa i vinter" erbjudandet har läst och accepterat följande villkor: Detta erbjudande gäller för bokningar gjorda från 27 november 2018 till 22 mars 2019 för allmänheten, förbetalda online på www.AccorHotels.com hemsida eller på AccorHotels Groups varumärkeswebbplatser, och gäller för alla vistelser mellan den 29 november 2018 och den 24 mars 2019 som ingår i deltagande hotell.

Priserna är förbetalda vid bokningstillfället, och en gång bokat kan inte avbokas eller ändras.

Få upp till 20 % rabatt genom att boka upp till 3 dagar före din vistelse för Adagio, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Pullman MGallery av Sofitel och Sofitel hotell i Frankrike, Monaco och Andorra. Upp till 20 % rabatt genom att boka upp till 1 dag före din vistelse för hotell i F1, ibis Budget, ibis Hotels och ibis Styles i Frankrike, Monaco och Andorra.

15 % rabatt genom att boka upp till 5 dagar före din vistelse i Storbritannien och Irland.

15 % rabatt genom att boka upp till 3 dagar före din vistelse i Tyskland och Österrike.

Upp till 15 % rabatt genom att boka upp till 7 dagar före din vistelse i Belgien och Luxemburg.

Upp till 15 % rabatt genom att boka upp till 4 dagar före din vistelse i Nederländerna.

Upp till 15 % rabatt genom att boka upp till 1 dag före din vistelse i Spanien och Portugal.

Upp till 15 % rabatt genom att boka upp till 7 dagar före din vistelse i Polen, Bulgarien, Slovakien och Tjeckien.

Upp till 15 % rabatt för din vistelse i Italien och Grekland.

1. Allmänna villkor för Le Club AccorHotels gäller för "Utforska Europa i vinter" -erbjudandet och du måste vara medlem i Le Club AccorHotels för att dra nytta av det.
2. För att utnyttja erbjudandet måste medlemmarna i Le Club AccorHotels-lojalitetsprogram registrera sig för erbjudandet mellan 03/12/2018, kl. 11:59 (CET) och 31/12/2018 genom att klicka på "Registrera nu" knappen ovan och sedan följa anvisningarna.
Detta erbjudande är endast tillgängligt för medlemmar som var direkta mottagare av den e-kommunikation som skickades tillsammans med länken till erbjudandet. Detta erbjudande är endast tillgängligt för medlemmar med en adress i Europa.
3. Detta erbjudande ger medlemmar i Le Club AccorHotels, oavsett medlemsnivå, att multiplicera sina Rewards-poäng med 2 på webbplatsen och multiplicera sina Rewards-poäng med 2 på AccorHotel mobil app, för en vistelse på ett av de deltagande hotellen i Le Club AccorHotels lojalitetsprogram. Denna bonus på Rewars-poäng, erbjuds utöver Rewards-poäng och Nivå-poäng som tjänas av medlemmen Le Club AccorHotels för varje poängberättigande vistelse enligt Le Club Accorhotels allmänna användningsvillkor och beräknas utifrån en classic-nivå poängintjäning.
4. Detta erbjudande gäller för medlemmens vistelse från 03/12/2018 till 24/03/2019 i ett av de deltagande hotellen i Europa och bokat mellan 03/12/2018, kl. 11:59 (CET) och 31/12/2018.
5. Vistelsen måste vara minst 1 natt.
6. Eventuella efterföljande vistelser (utcheckning och incheckning samma dag) på samma hotell kommer att betraktas som en enda vistelse. Denna enda vistelse kommer att vara berättigad en gång till "Utforska Europa i vinter" -erbjudandet.
7. I detta erbjudande anses en vistelse vara en (1) bokning av en medlem av Le Club AccorHotels för ett eller flera rum. Bokningar som inkluderar mer än ett (1) rum kommer med andra ord att räknas som bara en (1) vistelse.
8. För att vara berättigad till detta erbjudande måste vistelser bokas direkt via AccorHotels (via de officiella AccorHotels-webbplatser, AccorHotels-mobilappar, AccorHotels callcenter, direkt på hotell) eller via en traditionell resebyrå vars bokningssystem automatiskt ansluts till AccorHotels bokningskontor. Vistelser bokat via återförsäljare, researrangör eller resebyrå från tredje part (till exempel expedia.com, booking.com, etc.) kommer inte att vara berättigade till detta erbjudande.
9. Du måste uppge ditt Le Club AccorHotels medlemsnummer när du bokar och visa ditt kort i hotellets reception när du checkar in för din vistelse.
10. Le Club AccorHotels Rewards-poäng kommer att krediteras medlemmens konto inom 10 dagar efter det att medlemmen checkade ut.
11. Detta erbjudande är föremål för tillgänglighet. Allmänna försäljningsvillkor gäller för reserverade offentliga priser som är specifika för varje hotell.

Hitta alla våra erbjudanden på AccorHotels mobilapp