OH HAPPY STAY

Zomers plezier in Europa

Tot 25% korting* bij meer dan 2000 hotels
Terug

Voor verblijven tussen 21 juni en 29 september 2019

tot

nachten

0

*Vanafprijzen.
Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing, zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

De online reservering van de "OH HAPPY STAY" zomers plezier in Europe" aanbieding impliceert dat de klant de volgende voorwaarden heeft gelezen en deze voorwaarden accepteert: Deze aanbieding is geldig op boekingen: gemaakt tussen 4 juni 2019 en 8 september 2019 voor het grote publiek; die prepaid online zijn uitgevoerd op de www.AccorHotels.com website of op de websites van de merken van de AccorHotels Groep en is van toepassing op alle verblijven van 21 juni 2019 tot 29 september 2019 bij de deelnemende hotels.

Uitzonderingen: ibis, ibis Styles, ibis budget, Mercure & Novotel hotels in Spanje, Portugal, Italië & Griekenland : reserveringen gemaakt van 6 mei 2019 tot 6 september 2019 voor verblijven tussen 2 juni 2019 en 8 september 2019.

Boekingen kunnen direct via AccorHotels.com gemaakt worden of via uw vertrouwde reisorganisatie.

De aanbieding is gebaseerd op het FLEXIBELE TARIEF, ongeacht de data van de reserveringen.

Deze aanbieding kan niet worden gewijzigd, geannuleerd, ingewisseld of terugbetaald na reservering.

Deelnemende merken: Fairmont, Raffles, Swissôtel, Sofitel, Sofitel SO, Sofitel Legend, Pullman, Rixos, MGallery, Mercure, Novotel, Novotel Suites, Adagio, Adagio Access, ibis, ibis Styles, ibis budget, Hotel F1

Betaling dient online te worden voldaan op het moment van de reservering. Betalingen kunnen niet worden geretourneerd in het geval van annulering. De aanbieding is mogelijk ook beschikbaar inclusief ontbijt bij deelnemende hotels. Refereer aan de voorwaarden van het tarief bij het hotel.

Onze aanbiedingen vindt u ook op onze AccorHotels mobiele app