Mercure Budapest City Center Hotel 4,5 gwiazdki

Ocena na stronie TripAdvisor 4.0/5 Liczba opinii: 3 078
Mercure Budapest City Center Hotel
Zobacz na mapie
+ 23 Usługi
Zarezerwuj ten hotel
Ceci est un message d'erreur

Pokój  1

Liczba osób
Wiek dzieci
Gwarancji najlepszej ceny Jak to działa?

Le Club AccorHotels

Bezpłatnie: zostań uczestnikiem programu

Podczas dokonywania rezerwacji w tym hotelu:

  • Zdobywam punkty Status i Rewards

  • Mogę wykorzystać punkty Rewards

  • Korzystam z przywilejów

  • Mogę skorzystać z ceny tylko dla klubowiczów

Maksymalna liczba 6 ulubionych hoteli została osiągnięta. Musisz usunąć jeden z nich, aby dodać nowy.

O hotelu

  • Idealna lokalizacja w samym centrum miasta

  • Świeżo wyremontowane pokoje typu superior

  • Bezpłatny zestaw do kawy i herbaty w pokoju

  • Darmowa sieć WIFI na terenie całego hotelu

  • Przyjazny i profesjonalny personel

Ten hotel uczestniczy w programie Planet 21 i działa na rzecz Positive Hospitality.

Usługi w hotelu i w okolicy

Zameldowanie od: 14h00

Wymeldowanie do: 12h00

Płatne usługi

Usługi i informacje praktyczne
  • Zameldowanie online
  • Wi-Fi/dostęp do Internetu
  • Garaż publiczny
  • Dostępność dla osób niepełnosprawnych
  • Zwierzęta dozwolone
  • Hotel z całkowitym zakazem palenia
  • Klimatyzacja
  • LISZT FERENC
  • Języki, jakimi posługuje się personel hotelu
  • Recepcja otwarta całą dobę
  • Wczesne zameldowanie/Późne wymeldowanie
  • Kantor wymiany walut
  • Portier
  • Concierge
Gastronomia
  • Śniadanie
  • Liczba restauracji: 1
  • Obsługa hotelowa
Rozrywka
  • Masaż
  • Wycieczki łodzią
Usługi biznesowe
  • Sale konferencyjne: 7
  • Hotel kongresowy
  • Samoobsługowe business centre
  • Możliwość kopiowania / wydruku

Lokalizacja hotelu

Mercure Budapest City Center Hotel

Vaci utca 20
1052
budapeszt
węgry

Tel: +3614853100

Faks: (+36)1/4853111

Kontaktowy adres e-mail

Zameldowanie od: 14h00

Wymeldowanie do: 12h00

  • LINE 15 :   SZERVITA TER

  • METRO BLUE LINE :   3 FERENCIEK TERE

  • METRO RED LINE :   2 DEÁK TÉR

  • METRO YELLOW LINE :   1 VÖRÖSMARTY TÉR

  • BY TRAM :   2 VIGADO TER

  • Samolotem

    LISZT FERENC W 20km / 12,43 mil - Płatne transport

  • Pociągiem

    EASTERN RAILWAY W 2,5km / 1,55 mil

  • Pociągiem

    SOUTHERN RAILWAY W 2km / 1,24 mil

  • Pociągiem

    WESTERN RAILWAY W 2km / 1,24 mil

Pozycja GPS:47.494183, 19.052557

Nasze hotele

Zdecyduj się na wyższy standard - wybierz jeden z naszych odnowionych pokoi typu superior lub pokój typu privilege superior z dodatkowymi usługami, takimi jak dostęp do prestiżowej strefy Privilege.

Pokój typu superior w budapesztańskim stylu - wyjątkowy komfort i podwójne łóżko

  • Maksymalna liczba osób: x3
  • Powierzchnia: Od 17
  • Widoki: Od strony miasta, Od strony podwórza *

* W zależności od dostępności

  • Bezprzewodowy Internet w pokoju
  • Szybki Internet
  • Bezpłatna woda mineralna w pokoju
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Kolorowa telewizja satelitarna/kablowa(...)

Pokój typu superior w budapesztańskim stylu - wyjątkowy komfort i dwa oddzielne łóżka

  • Maksymalna liczba osób: x3
  • Powierzchnia: Od 17
  • Widoki: Od strony podwórza *

* W zależności od dostępności

  • Bezprzewodowy Internet w pokoju
  • Szybki Internet
  • Bezpłatna woda mineralna w pokoju
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Kolorowa telewizja satelitarna/kablowa(...)

Pokój typu privilege utrzymany w budapesztańskim stylu - wyjątkowy komfort i usługi privilege

  • Maksymalna liczba osób: x3
  • Powierzchnia: Od 17
  • Widoki: Od strony podwórza, Od strony miasta *

* W zależności od dostępności

  • Bezprzewodowy Internet w pokoju
  • Szybki Internet
  • Bezpłatna woda mineralna w pokoju
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Kolorowa telewizja satelitarna/kablowa(...)

Pokój typu privilege w budapesztańskim stylu -komfort, usługi privilege i 2 pojedyncze łóżka

  • Maksymalna liczba osób: x3
  • Powierzchnia: Od 17
  • Widoki: Od strony miasta, Od strony podwórza *

* W zależności od dostępności

  • Bezprzewodowy Internet w pokoju
  • Szybki Internet
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Kolorowa telewizja satelitarna/kablowa
  • Biurko do pracy(...)

My Room - Taste of Hungary - exclusive comfort with privilege services

  • Maksymalna liczba osób: x2
  • Powierzchnia: Od 0
  • Widoki: Od strony miasta, Od strony podwórza *

* W zależności od dostępności

  • Bezprzewodowy Internet w pokoju
  • Szybki Internet
  • Bezpłatna woda mineralna w pokoju
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Kolorowa telewizja satelitarna/kablowa(...)

Apartament typu junior z prywatną sauną na podczerwień

  • Maksymalna liczba osób: x3
  • Powierzchnia: Od 43
  • Widoki: Od strony miasta *

* W zależności od dostępności

  • Bezprzewodowy Internet w pokoju
  • Szybki Internet
  • Bezpłatna woda mineralna w pokoju
  • Zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • Kolorowa telewizja satelitarna/kablowa(...)

Nasze restauracje i bary

Winestone City Center

Rodzaj serwowanej kuchni: Międzynarodowa

Winestone City Center pairs accessible, regional-inspired cuisine with a creative selection of Hungarian and international wines, in a vibrant and sophisticated setting.

Lunch

08:00 - 15:00

  • pn.
  • wt.
  • śr.
  • czw.
  • pt.
  • sob.
  • niedz.

Kolacja

15:00 - 23:00

  • pn.
  • wt.
  • śr.
  • czw.
  • pt.
  • sob.
  • niedz.

Twoje spotkania i wydarzenia

Nasze sale konferencyjne

  • Liczba sal konferencyjnych: 7

  • Maks. rozmiar: 120 m²

  • Maks. pojemność: 130 osoby

  • Maks. liczba uczestników bankietu: 100 osoby

Więcej informacji
Sala konferencyjna Mercure Budapest City Center Hotel

Opinie gości dotyczące hotelu
Mercure Budapest City Center Hotel

100% potwierdzonych opinii gości, którzy zatrzymali się w naszym hotelu

Dowiedz się więcej

Ocena AccorHotels 4.4/5

Liczba opinii: 4 438

tripadvisor tripadvisor

Ocena TripAdvisor 4.0/5

Liczba opinii: 3 078

Certyfikat wysokiej jakości TripAdvisor
Certyfikat Doskonałości 2019

Nieprzemyślany rozkład bufetu śniadaniowego

Ocena klientów 4.4/5

Karolina Pobyt służbowy - 13/05/2019 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Pokój był ok, chociaż mikrołazienka pozostawia wiele do życzenia. Przy takiej ilości pokoi i wysokim obłożeniu jedna wyspa z kawą, w dodatku w kącie pomieszczenia, jest tragicznym rozwiązaniem. Dodatkowo kolejka ustawia się tylko do jednego ekspresu bo w drugim kawa jest po prostu niedobra.

Dear Karolina, Thank you very much for taking the time to share your review following your stay at the Mercure Budapest City Center. Thank you very much for highlighting the issues you have experienced in the breakfast room. Your feedback is very important to us, as we are continuously striving to improve the quality of our services. I will definitely share it with the team. I am sorry that you have felt the bathroom was cramped. Just like many city hotels unfortunately the rooms and bathrooms are generally smaller than the ones in provincial hotels. I hope we will have another chance to accommodate you in the future and we can gain back your trust. Kind regards, Iváncsics Nándor / Mr. Nándor Iváncsics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: H6… mercure.com | accorhotels.com

bardzo miła obsługa i położenie

Ocena klientów 4.4/5

Janek Pary - 05/05/2019 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Jak wspomniałem śniadania pierwszej klasy; komunikatywna obsługa; kedynym minusem jest ciasny parking

Dear Janek, Thank you very much for sharing your feedback following your stay at the Mercure Budapest City Center. Thank you very much for your positive words, I was happy to see that your were satisfied with our services. I have taken good note of your remarks regarding the breakfast selection and the first class service quality. I am sorry that you have felt the parking was cramped. Unfortunately we do not have lot of parking places but we are doing our best to show the closest parking houses if we are fully booked. I am looking forward welcoming you back in the future. Kind regards, Iváncsics Nándor / Mr. Nándor Iváncsics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: H6… mercure.com | accorhotels.com

Budapeszt

Ocena klientów 4.4/5

Krzysiek Rodziny - 12/04/2019 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

wszystko na bardzo wysokim poziomie

Dear Krzysiek, Thank you so much for sharing your wonderful feedback with us. We were grateful to read that you enjoyed your stay in Mercure Budapest City Center Hotel and you were satisfied with our hotel and services from every aspects. We do hope your next stay will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Iváncsics Nándor / Mr. Nándor Iváncsics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: H6… mercure.com | accorhotels.com

Miła obsługa

Ocena klientów 4.4/5

Robert Pobyt służbowy - 16/03/2019 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Ogólne wrażenie bardzo dobre jedynym nie negatywnym zdarzenie był brak ciepłej wody

Dear Robert, Thank you so much for taking your time to summarize your experience following your recent stay with us. I am very happy to read that you were satisfied with the service received during your stay with us. On the other hand I am sorry that there was an interruption in the hot water supply; please let me express my sincerest apologies. Certainly we did our best to solve this issue as soon as possible. Thank you one again for sharing your feedback and we look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Super

Ocena klientów 4.4/5

Anna Pobyt służbowy - 15/03/2019 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Bardzo ładny, czysty,pięknie urządzony i dobrze wyposażony

Dear Anna, Thank you very much for sharing your positive review, which is definitely a great support for our continuous effort to provide service excellence to our guests. We are glad to read that our friendly staff could contribute to make your stay memorable in Budapest. It is our special pleasure that you were very satisfied with our recently redesigned room and you found it comfortable from every aspects. We do hope your next stay will be as memorable as the previous one. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Przyjemnie, ciepło i smacznie

Ocena klientów 4.4/5

Damian Pobyt służbowy - 20/02/2019 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Przyjemnie, ciepło i smacznie

Dear Damian, Thank you so much for sharing your kind feedback following your recent stay with us. We are pleased to see that you could enjoy your time with us in the heart of Budapest. Working hard every day to give our guests the best experience, it makes us so proud to hear, that it came through to you in the way you describe. We do hope your next stay will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

dobry hotel

Ocena klientów 4.4/5

Lukasz Pobyt służbowy - 31/01/2019 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Dobrze zlokalizowany i przyjazny hotel. Komfortowe pokoje, z wygodnymi łóżkami. To dobre rozwiązanie na wyjazd służbowy jak i weekendową wizytę w Budapeszcie

Dear Lukasz G., Thank you very much for taking the time to share your feedback following your stay at the Mercure Budapest City Center. As you are a Member of the LeClub Accor Hotels Loyalty program, your feedback is highly appreciated and it was a special pleasure to see that you were generally satisfied with the hotel. It was also nice to read that you would recommend our hotel for leisure and business trips as well. Thank you again for sharing and I look forward welcoming you back in the future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

sprawnie, to ważne

Ocena klientów 4.4/5

Jaro Pobyt służbowy - 23/01/2019 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Dobre skomunikowanie z lotniska, bliskośc centrum to atut. Szybka i sprawna obsługa. Wygodny pokój.

Dear Jaro, First and foremost I would like to thank you for taking your time to give us feedback following your recent stay with us. We are very happy to read that you found our services efficient and fast. Working hard every day to give our guests the best experience, it makes us so proud to hear, that it came through to you in the way you describe. We do hope your next stay will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Bardzo pozytywnie

Ocena klientów 4.4/5

Michał Pary - 19/12/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Wrażenia z pobytu są jak najbardziej pozytywne. Zarówno pokój jak i obsługa były na bardzo wysokim poziomie. Jedynym mankamentem był brak gorącej wody, woda ciepła oczywiście, brak był wody gorącej. Po wieczornych, mroźnych spacerach w urokliwym mieście można nabrać ochotę na gorącą kąpiel, a nie tylko ciepłą.

w porządku

Ocena klientów 4.4/5

Marcin Rodziny - 10/12/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Ładny czysty pokój bardzo dobre śniadanie Zbyt twardy materac na łóżku

SUPER LOKALIZACJA, SMACZNE JEDZENIE

Ocena klientów 4.4/5

Ewa Rodziny - 05/11/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Wszystko na wysokim poziomie. Lokalizacja genialna , jedzenie smacze , obsługa pomocna . Polecam

Bardzo słaby serwis, kompletnie jak nie w Mercure :-(

Ocena na stronie TripAdvisor 4.0/5

pawgrz1 Biznesowa - 29/10/2018 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

Niestety, serwis jest na marnym poziomie, czynnik ludzki zawodzi w tym hotelu. Czekałem na check-in, ponieważ nie mogli mnie zlokalizować, a byłem w tym hotelu wcześniej, co więcej robiłem rezerwację przez stronę accor. Przy wymeldowaniu... 30 minut. Prośba o taxi... kolejny stracony czas. Osób w recepcji jest 8 lub 10... a i tak nikt nie reaguje na klienta. Potrafią się tylko ładnie przywitać.

Dear pawgrz1, Thank you for taking the time to tell us about your experiences at our hotel. We appreciate every feedback we can get from our Guests. However we were very concerned to read that you experienced such an inconvenience due to the service during your stay, please accept our sincerest apologies for all the inconveniences caused. Your remarks are especially valuable for us in a continuous effort to provide better service quality. Please rest assured that your comments were forwarded to the entire management team in order to improve on our services. We do hope you will give us another chance to prove our real high quality service level. Kind regards, József Márics General Manager

Bardzo przyjemny hotel z nieprzyjemnym zgrzytem na koniec

Ocena klientów 4.4/5

Cezary N. Pobyt służbowy - 09/09/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Całośc pobytu oceniłbym na doskonale, gdybym na koniec nie został obciążony rachunkiem za minibar z którego nie korzystałem

Przyjemny pobyt z delikatnym rozczarowaniem.

Ocena klientów 4.4/5

Przemysław I. Pary - 03/09/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Do Hotelu przybyłem po ponad 7 godzinnej podróży i niestety "na dzień dobry" mocno się rozczarowałem brakiem prysznica z masażem (który znajduje się w opisie apartamentu). Do takie formy relaksu jestem przyzwyczajony więc gdybym o tym wiedział, to wybrałbym inny pokój, który z założenia nie miał takiego wyposażenia i był oczywiście tańszy. Po powrocie na mojej karcie odnotowałem dodatkowe potrącenie na kwotę 4200HUF (59,23zł) bez jakiejkolwiek informacji za co. Zgodnie z informacją uzyskaną podczas Chek-in'u wszystkie usługi (Mini Bar oraz chłodziarkę z Winami) były zawarte w cenie. W/w kwoty nie ma również na finalnym (drugim rachunku) rachunku otrzymanym po wylogowaniu się.

Dobry hotel

Ocena klientów 4.4/5

Lukasz Pobyt służbowy - 30/08/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Doskonale zlokalizowany hotel stanowiący świetną baze wypadową do wycieczek po Budapeszcie. POkoje czyste i przestronne. Śniadanie całkie bogate i smaczne. Polecam

Dear lukasz, Thank you so much for your kind feedback following your recent stay with us. We can only agree with you our location is just ideal to explore our beautiful capital. It is even great that you found your room spacious and comfortable. Our restaurant team were especially happy to hear that you were satisfied with our breakfast offer. We look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Hotel w kultowym punkcie

Ocena klientów 4.4/5

Jacek Pary - 26/07/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Hotel jest świetnie zlokalizowny na kultowej ulicy Vaci. Wokół mnóstwo restauracji i sklepów. Blisko do Dunaju. W hotelu cisza, spokój. Pokoje średniej wielkości, odnowione, czyste. Na dole dobra włoska restauracja

Dear Jacek, Thank you so much for sharing this wonderful review. We do agree with you our central location is just ideal to explore our magnificent city. It was even great to read that you were satisfied with your room and it's cleanliness. We really look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Wspaniałe

Ocena klientów 4.4/5

Jacek Rodziny - 25/07/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Wszystko w najwiekszym porządku, jedyna uciążliwość to brak (remont) windy z parkingu do poziomu recepcji, lecz obsługa bardzo pomocna.

Dear Jacek, Thank you so much for sharing your kind feedback with us. We are happy to see that you had a great stay with us. At the same time we are sorry to read that you experienced some inconvenience because of the renovation of our garage elevator; please let us to express our sincerest apologies. The aim of this project is modernize the elevator to provide excellent services for our guests. It would be our pleasure to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Perfekcyjnie

Ocena klientów 4.4/5

Michał Rodziny - 11/07/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Wszystko perfekcyjnie. Studio duże, przestronne, czyste. Obsługa hotelu - brak jakichkolwiek uwag. Śniadania - doskonałe. Szeroki wybór, produkty świeże i ciepłe. Restauracja - smak, podanie, obsługa - perfekcja. Często korzystam z hoteli sieci Accor - z czystym sumieniem mogę powiedzieć, iż to jeden z najlepszych hoteli marki Mercury w portfolio sieci. Minus - parking. 2 doby parkowania w ścisłym centrum (parking podziemny) kosztowały mnie prawie 200 PLN. Aczkolwiek to ścisłe centrum Budapesztu i należy o tym pamiętać. Tak czy inaczej POLECAM z całą odpowiedzialnością.

Dear Michal B, Thank you so much for sharing this really uplifting review with us. We are so pleased to read your kind words. We are glad to hear that you had a great time at our hotel as a member of the Le Club AccorHotels loyalty program and were satisfied with the benefits received. It is also great to read that you were very satisfied with the service and food in our brand new restaurant. We really look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Dobra lokalizacja, widać, że hotel jest w modernizacji, ,jednak nadal jest kilka niedociągnięć.

Ocena klientów 4.4/5

Gosia Pobyt służbowy - 07/06/2018 Opinia zatwierdzona w AccorHotels

Dobra lokalizacja, widać, że hotel jest w modernizacji, ,jednak nadal jest kilka niedociągnięć, np nie działająca klimatyzacja w barze, brudna wykładzina w korytarzu na 6 piętrze, przykry zapach w korytarzu na 6 piętrze.

Dear Gosia, Thank you for sharing your opinion concerning your stay, it is always a pleasure to receive feedback. Please let me express my sincerest apologies for the inconvenience that you have experienced. Please rest assured that your comment were forwarded to the entire team in order to improve on our services. On the subject of the renovation, it is true that we are not finished yet completely, but our aim is to provide high standard of comfort and quality in spite of the renovation. This is why, we have already ordered a deep clean on the carpets and that should solve the stains and the smell. Hopefully by the time you decide to come back to Budapest the renovation will be finished and you will give us another chance to accommodate you again! Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Nie tego się spodziewałem

Ocena na stronie TripAdvisor 4.0/5

I5636DHmk Pary - 07/06/2018 Opinia zatwierdzona w TripAdvisor

Pierwszego dnia wróciliśmy do pokoju po intensywnej wycieczce o godz 17:00 Chcieliśmy odpocząć ale niestety pokój był nie sprzątnięty. Po interwencji poproszono nas o opuszczenie pokoju na godzinę :( co nie wywołało u nas zachwytu. Pokój lekko ogarnięty dostaliśmy po 18:00. Ogólnie korytarze brudne z poplamioną wykładziną, wyrwany parapet na naszym piętrze, wyrwane gniazdka ze ściany... wyglądało to bardzo słabo Pokój malutki. Przy rezerwacji wyglądał na dużo większy.

Dear I5636DHmk, First of all, I would like to thank you for taking the time to share your experiences after your stay at the Mercure City Center Hotel. I would like to express my sincerest apologies for every inconveniences you have experienced at the hotel. Please be assured that we are taking the appropriate measures to address the problem regarding the housekeeping issues you have mentioned to prevent them in the future. I am sorry that you were not satisfied with the services, nevertheless I do hope you will give us another chance to accommodate you in the future so we can prove our real quality service level. Kind regards, József Márics General Manager
Najnowsze opinie: 20

Partner: TripAdvisor

Zarządzane przez

Trustyou

Inne nasze hotele w pobliżu

budapeszt - wszystkie nasze hotele