Hotel – Ibis Styles London Kensington
Ibis Styles hotel Ibis Styles hotel

Hotel Ibis Styles London Kensington

3.5/5 1.441 beoordelingen
  • Het hotel heeft WiFi Wifi/internettoegang
  • Het hotel serveert ontbijt Ontbijt
  • Het hotel heeft een bar Bar
  • Het hotel heeft geen parkeergelegenheid Parkeren
  • Het hotel heeft geen restaurant Restaurant
  • Het hotel heeft airconditioning in de kamers Airconditioning
Controleer de prijzen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Vanaf
Vanaf 83.00 GBP Tarief voor niet-leden
Vanaf 78.85 GBP Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
5.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Controleer de prijzen

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00
Uitchecken tot 12h00

Diensten en praktische informatie

Betaalde services
  • Online inchecken

    Online inchecken: Uw aankomst wordt zorgvuldig voorbereid door ons team
    Snel uitchecken: Lever gewoon uw sleutel in

  • Wifi/internettoegang
    • Draadloos internet in de gemeenschappelijke gedeelten
    • Draadloos internet in de kamer
    • Toegang tot WiFi
    • Glasvezeltechnologie zorgt voor een internetverbinding met de hoogst mogelijke snelheid.
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
    • Airconditioning
    • Individuele temperatuurcontrole
    • Airconditioning
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Stomerij/Strijkservice

Catering

  • Ontbijt inbegrepen in de prijs
  • 1 bar(s)

Zakelijke diensten

  • Kopieer- en printfaciliteiten
Bekijk alle diensten

Onze kamers

Onze 115 pas gerenoveerde kamers met airconditioning zijn licht, minimalistisch en modern, en bieden een rustige en ontspannen omgeving waar u na een drukke dag sightseeing kunt bijkomen.

  • 116 kamers
  • Rookvrij hotel
    • 220/240V AC
    • Airconditioning
    • Telefoon
    • Mogelijkheid tot openen ramen
    • Draadloos internet in de kamer
    • Individuele temperatuurcontrole
    • Strijkijzer in kamer
    • Koffie- en theefaciliteiten
    • Douche
    • Haardroger in badkamer
    • Deurslot met sleutelkaart
    • Kijkgaatje
    • Brandalarm in kamer
    • Informatie noodsituatie in kamer
    • Wekdienst via receptie
Voorzieningen in onze kamers

Onze restaurants en bars

Bekijk al onze restaurants en bars
3.9/5 AccorHotels beoordeling 4.368 beoordelingen

Onze beoordelingen voor Ibis Styles London Kensington

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie
tripadvisor tripadvisor
3.5/5 TripAdvisor score 1.441 beoordelingen
Marijke Stellen - 02/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Veel minder dan de normale Ibis-ervaring »

Vriendelijk personeel, propere kamer, maar met een hinderlijke geur van de vochtige badkamer. De badkamer was ook te klein om comfortabel te zijn. Ontbijt was niet goed.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Wim, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the ibis Styles London Kensington. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. Please rest assured that we are taking into consideration all the matters highlighted in your review and we are working towards improving the services we offer . We hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Iulian Neagu reception supervisor

Thierry Stellen - 27/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Correct maar niet meer »

Algemeen een correct verblijf naar “Londense” normen. Niettemin blijft de kamer (te) klein voor 2 personen. Tot mijn verbazing werd de kamer niet gereinigd en het bed niet opgemaakt op zondagmorgen.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Thierry M., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Styles London Kensington. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis Styles, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Chris Stellen - 18/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Zeer goed gelegen hotel. »

Prima hotel, uitstekend gelegen en niks op aan te merken.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Chris F., We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Styles London Kensington. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Florin Niculici Reception Supervisor

Phil Zaken - 13/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Iets minder kamers, iets beter ontbijt? »

De eenpersoonskamer was klein, maar correct. Er was wel een leeslampje kapot en ook de TV werkte niet optimaal, maar goed, dat zijn dingen die kunnen gebeuren. De rest van de kamerbediening en schoonmaak was OK. Het ontbijt was een grote teleurstelling: het personeel was wel vriendelijk, maar de keuze was niet echt top. Wakke croissants en chocoladebroodjes, koude pannenkoeken (niet een keer, maar vier keer) en een heel beperkte keuze in charcuterie (hesp of kaas). Het meest storend was nochtans de kleine, ongezellige ruimte. Er staan wel waarschuwingen dat het druk kan zijn na 8u30, maar om die te vermijden, had ik al om 6u30 moeten ontbijten... Er zijn blijkbaar teveel kamers in verhouding tot de plaatsen in de ontbijtruimte. Winstmaximalisatie ten koste van comfort?! Ook vreemd is de prijszetting: ik sliep er 4 nachten voor ongeveer 400 euro (eenpersoonskamer met ontbijt), maar door omstandigheden moest ik een dag extra in Londen blijven. De extra nacht in dit ibis-hotel zou mij meer dan 200 pond hebben gekost. Ik heb dan maar een ander hotel gevonden dat - toegegeven - op 20 minuten underground lag, maar voor dit ongemak had ik wel een tweepersoonskamer voor 69 pond, met een voortreffelijk ontbijt: worstjes, omelet, champignons.... Neen, ik zal door deze ervaring niet automatisch meer in een accor-hotel boeken.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Philippe, Thank you for taking the time to post your review. I am pleased that overall we met with your expectations. I am delighted that our location was perfect for your stay and that our staff made you feel welcome. We are very happy to read that you had a good stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day. Our hotel doesn't have a fixed rate, and is always changing upon availability, and sometimes can be even over £200 for a night on busy days. Thank you for your kind feedback, , and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Warm regards, Iulian Neagu reception supervisor

Anoniem Stellen - 07/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Kamer en badkamer erg klein. Zeer gehorig. Bedden oke.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Guus d., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Styles London Kensington. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis Styles, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Anoniem Stellen - 21/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prima, erg kleine kamer en niet helemaal proper. »

Op zich een prima hotel, we hebben er goed geslapen en prima ontbeten. Ik boekte dit hotel met korting, de ‘normale’ prijs vind ik het echter niet waard. Het ontbijt was oké, maar niet fantastisch. Pannekoeken zagen er lekker uit, maar waren heel droog. Kamer was heel klein. Vlekken op de vloerbedekking en radiator op badkamer was echt viezig. Dat ziet er al snel een beetje onverzorgd uit. Puntjes mogen nog op de ‘i’ gezet worden. Kamermeisjes waren zeer vriendelijk, dames achter de receptie mogen wat meer oplettend zijn. Het komt al snel onvriendelijk over wanneer je bij binnenkomst wel gezien, maar niet begroet wordt. Geen kritiek, maar dat zou beter kunnen.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Alyssa C., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Rene Stellen - 13/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Sober maar bijna compleet »

Het hotel heeft kleine maar complete kamers. Goed bed, nette douche, schoonmaak zou beter kunnen (stofzuigen vloerbedekking bijvoorbeeld). Ontbijt is goed en voldoende keuze alleen erg druk en daarom wachten op een zitplaats.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Rene T., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Maria B. Gezinnen - 12/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Tevreden »

Goed hotel voor een goede prijs. Als je een redelijk hotel zoekt in het centrum en vlakbij een metro station is het prima.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Maria B. van der Schee, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Anoniem Vrienden - 03/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Tevreden »

Het verblijf was adeqaat voor de prijs. Er was gedoe met de toegangspasje voor de kamer maar is goed opgelost. De waterkoker sloeg niet automatisch af bij koken,gevolg veel waterdamp in de kamer. Het alarm ging af, ik werd gebeld of alles oke was en iemand kwam kijken. Zeer goed.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Harold M., Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je recensie te posten. Ik ben blij dat we over het algemeen hebben voldaan aan uw verwachtingen. Ik ben blij dat onze locatie perfect was voor uw verblijf en dat onze medewerkers u op hun gemak hebben gesteld. Het hotel heeft verschillende soorten kamers beschikbaar en hun grootte en ontwerp variëren van kamer tot kamer. Misschien kunt u tijdens uw volgende bezoek onze standaardkamers proberen, dat zijn grotere kamers met een bureau en misschien meer geschikt voor uw behoeften. We zijn ook altijd blij om speciale verzoeken of hun kamervoorkeuren van onze gasten te ontvangen en we zullen altijd proberen zoveel we kunnen om ze allemaal te ontmoeten. We hebben een notitie gemaakt van alle zaken die in uw recensie aan de orde zijn gesteld en we willen u verzekeren dat we werken aan het verbeteren van de kwaliteit van onze services. We hopen dat u ons in de gelegenheid zult stellen om u weer welkom te heten in ons hotel, mocht uw reis u terugbrengen naar ons gebied. Vriendelijke groeten, Anca Filip, receptiebegeleider

Martin Stellen - 01/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Beter dan verwacht »

De kamer was heel rustig gelegen, zoals gevraagd bij de boeking en het 'continental breakfast' overtrof mijn verwachtingen. Mijn vraag voor een stopcontact adaptor om de smartphone op te laden werd heel vriendelijk en zonder aarzelen tegemoet gekomen.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Martin V., Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je recensie te plaatsen. Ik ben blij dat we over het algemeen hebben voldaan aan uw verwachtingen. Ik ben blij dat onze locatie perfect was voor uw verblijf en dat onze medewerkers u op hun gemak hebben gesteld. We zijn erg blij om te lezen dat u een goed verblijf had en genoten van uw bezoek aan ons hotel. Het is altijd bemoedigend om te horen dat gasten tevreden zijn met onze service, omdat het is waar we elke dag naar streven. Bedankt voor uw vriendelijke feedback en we hopen dat uw volgende bezoek net zo aangenaam zal zijn als de vorige Vriendelijke groeten, Anca Filip, receptiebegeleider

Stefaan Stellen - 08/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Mooi hotel, goede ligging en proper »

Alles was in orde ! Zeer welkom gevoel . Super

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Stefaan L., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Frank Alleen - 10/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« It was too hot in the city ... :-) »

Mijn 4 nachten verblijf was perfect voor wat ik nodig had .....slapen ...en even de mails checken . Het was moeilijk een ideale kamertemperatuur...te verkrijgen ( maar dat zal voor iedereen wel gelijk geweest zijn in die week ......veel te warm buiten en een lawaaierige en / of minder goed geplaatste airco binnen .)...ECHT een tekort (in deze uitzonderlijk wel zeer hete periode) was een kleine frigo op de kamer ....want dranken fris houden was nu onmogelijk .....in de bar kon men wel ijs krijgen maar dat was bijna gesmolten als ik op de kamer aankwam ...... Vriendelijk , aangenaam en behulpzaam personeel !!!! en een perfecte ligging

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Frank D., We stellen uw opmerkingen over uw verblijf in het ibis Styles London Kensington zeer op prijs. We zijn blij om te lezen dat we over het algemeen hebben voldaan aan uw verwachtingen. Ik ben blij dat onze locatie perfect was voor uw verblijf en dat ons personeel een goede service heeft geboden. Mijn excuses voor de temperatuurproblemen, ik zou willen dat je het personeel had gerapporteerd en dat ze konden helpen om de airconditioning in de kamer op een goede temperatuur te brengen. Het spijt me maar volgens de normen van Ibis Styles zijn onze kamers niet uitgerust met koelkasten, maar we bewaren graag alle drankjes of etenswaren in de koelkasten van het hotel. Omdat de receptie 24 uur per dag wordt bezocht, heeft u ook 24 uur per dag toegang tot uw spullen. We hopen dat je ervaring je niet weerhoudt om ons weer te bezoeken en we kijken ernaar uit je weer te verwelkomen in het hotel. Vriendelijke groeten, Anca Filip, receptiebegeleiderd,

Lieve Vrienden - 06/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goede ligging. Goede prijs kwaliteit voor Londen »

Vriendelijke ontvangst. goede kamers. Douche is een beetje moeilijk en uitleg bij het gebruik van de kraan zou niet slecht zijn. Enige uitzondering kwaliteit van het ontbijt is ronduit niet goed. Geen lekker brood of fruitsla. Enkel koffie was lekker

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Godelieve, Thank you for taking the time to post your review. I am pleased that overall we met with your expectations. I am delighted that our location was perfect for your stay and that our staff made you feel welcome. We are very happy to read that you had an good stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day. I am disappointed to read that the breakfast was not to your expectation. The hotel offers a continental buffet breakfast. There is a variety of choice of between Yoghurts, fresh fruits and vegetables, cheese ham, cereals, bread and freshly baked pastries. We hope to see you again in future, should your travel brings you back to London, Kind Regards, Iulian Neagu reception supervisor

Ilse Alleen - 01/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« absolute aanrader »

fantastische ligging vlakbij Earls court metro waar je 2 erg goede metrolijnen hebt. mooi gebouw. heel vriendelijk personeel. Ontbijt overtrof verwachtingen. Mijn kamer was zeer klein, maar ik had dan ook een compact kamer geboekt. Erg goed bed.Heel netjes. Muren zouden wel wat mooier afgewerkt kunnen worden.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte ilse j., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Iulian Neagu reception supervisor

Astrid Gezinnen - 28/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prima hotel voor citytrip »

Goed, prettig.

Geof Stellen - 13/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Zeer goed »

Basic, maar goed , mss enkel eieren met spek ofzo tekort bij ontbijt

Monique Vrienden - 22/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prima »

Prettig, goed hotel, kleine maar goede kamer, prettige service/personeel, goede buurt, goede verbinding naar centrum Londen en vliegveld.

Susan Stellen - 02/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Fijn hotel op prima locatie »

Het is een fijn hotel met vriendelijk personeel, een schone kamer met een bed met comfortabele matras. Het ontbijt is eenvoudig maar goed, alleen werd er soms slecht bijgevuld en was er enkele dagen geen jus d’ orange. Toen wij iets hierover zeiden werd ons gezegd dat ze geen levering hadden gekregen en dat ze daarom niet konden bijvullen. Het hotel ligt in een goede buurt vlakbij de metro. In de buurt zijn diverse eetgelegenheden en winkels.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Susan L., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Joyce Gezinnen - 28/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed om te slapen »

Het was een hotel waar je snel was na een dag uit maar verder was het hotel slecht

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Joyce R., Bedankt voor het verstrekken van uw waardevolle feedback na uw recente verblijf bij ons hier in het ibis styles London Kensington. Ik was teleurgesteld om te lezen dat je niet tevreden was met je verblijf in ons hotel. Met betrekking tot de kameropmerkingen die u ons hebt nagelaten, willen we u laten weten dat wij de door u aangegeven situatie hebben behandeld aan ons managementteam voor onmiddellijke acties die moeten worden ondernomen op de kamervoorwaarden en natuurlijk de aangeboden service. We begrijpen uw verwachting over een Engels ontbijt, maar volgens de merknormen van Ibis bieden wij een continentaal ontbijt dat alleen in het pakket is inbegrepen en niet het Engelse ontbijt. We hebben uw feedback aan boord genomen en willen ons ontbijt in de toekomst verbeteren. Bedankt voor het delen van uw probleem en we zien uit naar uw kans om u in de nabije toekomst van dienst te zijn. Hoogachtend, Anca Filip, receptiebegeleider

Gezinnen - 04/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor
« Goed gelegen! »

Vriendelijk personeel, lekker en verzorgd ontbijt (geen Engels ontbijt), kamers aan straatkant soms iets te veel lawaai (dubbelglas doet wonderen) maar toch goed geslapen. Iets te kleine kamer en badkamer om bagage praktisch in en uit te laden.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear pdepouillon, Thank you for reviewing your stay on Trip Advisor. We are glad that enjoyed the breakfast and you found the staff friendly. We do have different rooms varying in size and location,please speak to member of our team who would explain you different upgrade options. We would like to welcome you for another good stay at Ibis Styles London Kensington. Kind Regards, Smriti Srivastava

Onze meest recente 20 reviews
Meer reviews weergeven
In samenwerking met

Beoordelingen van internetgebruikers

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

Boek dit hotel
Vanaf
Vanaf 83.00 GBP Tarief voor niet-leden
Vanaf 78.85 GBP Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
5.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Hotel zonder Als {{fidelityCard}}- lid Gratis: word lid Le Club AccorHotels

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten
  • Spaar ik geen punten
  • Zet ik mijn HuaZhu Rewards eenvoudig om in Le Club AccorHotels-punten (en omgekeerd)
  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken
  • Kan ik mijn punten niet gebruiken
  • Profiteer ik van voordelen {{fidelityCard}}
  • Profiteer ik van voordelen
  • Profiteer ik niet van voordelen
  • Profiteer ik van de Ledenkorting
  • Profiteer ik niet van de Ledenkorting

Onze andere hotels in de buurt

Controleer de prijzen