Hotel Ibis Styles London Kensington 3 sterren

Tripadvisor-waardering 3.5/5 1.511 beoordelingen
+ 9 Diensten
Boek dit hotel
Ceci est un message d'erreur

Kamer 1

Aantal personen
Leeftijd van de kinderen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?

Le Club AccorHotels

Gratis: word lid

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten

  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken

  • Profiteer ik van voordelen

  • Profiteer ik van de Ledenkorting

U hebt het maximum van 6 favoriete hotels bereikt, verwijder een favoriet voordat u een nieuwe toevoegt.

Extras van het hotel

  • Central location, with plenty of nearby transport links

  • Just a 2-minute walk from Earls Court Station

  • Continental buffet-style breakfast served each morning

  • Just 30 minute by tube from Heathrow Airport

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
  • Online inchecken
  • Wifi/internettoegang
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Stomerij/Strijkservice
Catering
  • Ontbijt inbegrepen in de prijs
  • 1 bar(s)
Zakelijke diensten
  • Kopieer- en printfaciliteiten

Hotel locatie

Ibis Styles London Kensington

15 25 Hogarth Road
Earls Court
SW50QJ
londen
united kingdom

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

  • TRANSPORT FOR LONDON :   74/328/C1/C3/N97 EARLS COURT

  • LONDON UNDERGROUND :   PICCADILLY LINE EARLS COURT

  • Met het vliegtuig

    HEATHROW AIRPORT op 22 km / 13 mijl

  • Met de trein

    VICTORIA STATION op 3,5 km / 2,17 mijl

Gps:51.4934, -0.192111

Onze accommodaties

Onze 115 pas gerenoveerde kamers met airconditioning zijn licht, minimalistisch en modern, en bieden een rustige en ontspannen omgeving waar u na een drukke dag sightseeing kunt bijkomen.

The Solo

  • Max. aantal personen: x1
  • Oppervlak: Vanaf 1
  • WiFi in de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Strijkijzer(...)

The Compact

  • Max. aantal personen: x2
  • WiFi in de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Strijkijzer(...)

The Double

  • Max. aantal personen: x2
  • Oppervlak: Vanaf 205sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Strijkijzer(...)

The Duet

  • Max. aantal personen: x2
  • Oppervlak: Vanaf 205sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Strijkijzer(...)

The Family

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 258sq ft
  • WiFi in de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Strijkijzer(...)

Onze restaurants en bars

LOBBY BAR

Photo non contractuelle / Strictly non binding

Onze chique lobbybar is de perfecte plek om te ontspannen met een verfrissend drankje. De bar is open tot in de vroege uurtjes - ideaal als u behoefte heeft aan een slaapmutsje en goed gezelschap.

Lunch

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Onze beoordelingen voor
Ibis Styles London Kensington

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

AccorHotels beoordeling 3.9/5

4.652 beoordelingen

tripadvisor tripadvisor

TripAdvisor score 3.5/5

1.511 beoordelingen

Top locatie voor een kort verblijf

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Gregory B. Zaken - 20/04/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Kamer wel heel klein maar proper. WiFi werkt perfect. Bed zeer goed. Badkamer veel te klein. Isolatie in kamer niet goed. U hoort alles door te muren heen das spijtig. Ontbijt goed . Locatie zeer goed en dicht bij de tube. Toegang hotel niet echt geschikt voor minder validen.

Geachte Gregory B., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Toereikend maar echt niets bijzonders

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Maartje Stellen - 31/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Bij aankomst kregen we een soort van upgrade naar een grotere kamer in de kelder aangeboden. Dit was inderdaad een ruime, nette en schone kamer, echter met enkele gebreken: lichtknopjes die niet werken, lampen die het niet doen, kranen verkeerd om geïnstaleerd met verbrandingsgevaar als gevolg (waarschuwingssticker hierdoor ook niet correct), zeer weinig of geen handdoeken. Ontbijt inbegrepen, was prima. Kamer gelegen naast het restaurant, hierdoor in combinatie met sowieso zeer gehorig oud pand veel geluidsoverlast. Daarbij misschien nog wel het ergste zeer ongeïnteresseerd personeel... hebben vooral aandacht voor hun eigen telefoon. Kan nog geen goedemorgen of avond vanaf.... echt heel slecht en onprettig. Zeker niet klantgericht...

Dear Maartje, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the ibis Styles London Kensington. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. Please rest assured that we are taking into consideration all the matters highlighted in your review and we are working towards improving the services we offer . We hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Iulian Neagu reception supervisor

prima hotel voor kort verblijf

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Maud Vrienden - 07/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

prima ervaren, kamer was niet groot maar voor 1 nacht prima. Kamer was niet helemaal schoon, lag nog wat in de prullenbak. Ik miste een toiletborstel. Ontbijt was super. Service van de medewerkers was ook helemaal prima.

Geachte Maud H., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Styles London Kensington. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis Styles, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Anna Wilczewska Operations Manager
Avis-klantbeoordeling 3.9/5

M. Stellen - 30/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Uitstekend, maar aan 1 kant van het bed was wel ERG weinig, zeg maar geen, loopruimte

Dear Guest, Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. Sincerely, Anna Wilczewska Operations Manager

Veel minder dan de normale Ibis-ervaring

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Marijke Stellen - 02/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Vriendelijk personeel, propere kamer, maar met een hinderlijke geur van de vochtige badkamer. De badkamer was ook te klein om comfortabel te zijn. Ontbijt was niet goed.

Dear Wim, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the ibis Styles London Kensington. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. Please rest assured that we are taking into consideration all the matters highlighted in your review and we are working towards improving the services we offer . We hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Iulian Neagu reception supervisor

Correct maar niet meer

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Thierry Stellen - 27/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Algemeen een correct verblijf naar “Londense” normen. Niettemin blijft de kamer (te) klein voor 2 personen. Tot mijn verbazing werd de kamer niet gereinigd en het bed niet opgemaakt op zondagmorgen.

Geachte Thierry M., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Styles London Kensington. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis Styles, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Zeer goed gelegen hotel.

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Chris Stellen - 18/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prima hotel, uitstekend gelegen en niks op aan te merken.

Dear Chris F., We very much appreciate your comments regarding your stay at the ibis Styles London Kensington. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Florin Niculici Reception Supervisor

Iets minder kamers, iets beter ontbijt?

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Phil Zaken - 13/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

De eenpersoonskamer was klein, maar correct. Er was wel een leeslampje kapot en ook de TV werkte niet optimaal, maar goed, dat zijn dingen die kunnen gebeuren. De rest van de kamerbediening en schoonmaak was OK. Het ontbijt was een grote teleurstelling: het personeel was wel vriendelijk, maar de keuze was niet echt top. Wakke croissants en chocoladebroodjes, koude pannenkoeken (niet een keer, maar vier keer) en een heel beperkte keuze in charcuterie (hesp of kaas). Het meest storend was nochtans de kleine, ongezellige ruimte. Er staan wel waarschuwingen dat het druk kan zijn na 8u30, maar om die te vermijden, had ik al om 6u30 moeten ontbijten... Er zijn blijkbaar teveel kamers in verhouding tot de plaatsen in de ontbijtruimte. Winstmaximalisatie ten koste van comfort?! Ook vreemd is de prijszetting: ik sliep er 4 nachten voor ongeveer 400 euro (eenpersoonskamer met ontbijt), maar door omstandigheden moest ik een dag extra in Londen blijven. De extra nacht in dit ibis-hotel zou mij meer dan 200 pond hebben gekost. Ik heb dan maar een ander hotel gevonden dat - toegegeven - op 20 minuten underground lag, maar voor dit ongemak had ik wel een tweepersoonskamer voor 69 pond, met een voortreffelijk ontbijt: worstjes, omelet, champignons.... Neen, ik zal door deze ervaring niet automatisch meer in een accor-hotel boeken.

Dear Philippe, Thank you for taking the time to post your review. I am pleased that overall we met with your expectations. I am delighted that our location was perfect for your stay and that our staff made you feel welcome. We are very happy to read that you had a good stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day. Our hotel doesn't have a fixed rate, and is always changing upon availability, and sometimes can be even over £200 for a night on busy days. Thank you for your kind feedback, , and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Warm regards, Iulian Neagu reception supervisor
Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Stellen - 07/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Kamer en badkamer erg klein. Zeer gehorig. Bedden oke.

Geachte Guus d., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Styles London Kensington. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis Styles, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Prima, erg kleine kamer en niet helemaal proper.

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Stellen - 21/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Op zich een prima hotel, we hebben er goed geslapen en prima ontbeten. Ik boekte dit hotel met korting, de ‘normale’ prijs vind ik het echter niet waard. Het ontbijt was oké, maar niet fantastisch. Pannekoeken zagen er lekker uit, maar waren heel droog. Kamer was heel klein. Vlekken op de vloerbedekking en radiator op badkamer was echt viezig. Dat ziet er al snel een beetje onverzorgd uit. Puntjes mogen nog op de ‘i’ gezet worden. Kamermeisjes waren zeer vriendelijk, dames achter de receptie mogen wat meer oplettend zijn. Het komt al snel onvriendelijk over wanneer je bij binnenkomst wel gezien, maar niet begroet wordt. Geen kritiek, maar dat zou beter kunnen.

Geachte Alyssa C., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Sober maar bijna compleet

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Rene Stellen - 13/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Het hotel heeft kleine maar complete kamers. Goed bed, nette douche, schoonmaak zou beter kunnen (stofzuigen vloerbedekking bijvoorbeeld). Ontbijt is goed en voldoende keuze alleen erg druk en daarom wachten op een zitplaats.

Geachte Rene T., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Tevreden

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Maria B. Gezinnen - 12/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Goed hotel voor een goede prijs. Als je een redelijk hotel zoekt in het centrum en vlakbij een metro station is het prima.

Geachte Maria B. van der Schee, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

Tevreden

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Vrienden - 03/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Het verblijf was adeqaat voor de prijs. Er was gedoe met de toegangspasje voor de kamer maar is goed opgelost. De waterkoker sloeg niet automatisch af bij koken,gevolg veel waterdamp in de kamer. Het alarm ging af, ik werd gebeld of alles oke was en iemand kwam kijken. Zeer goed.

Geachte Harold M., Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je recensie te posten. Ik ben blij dat we over het algemeen hebben voldaan aan uw verwachtingen. Ik ben blij dat onze locatie perfect was voor uw verblijf en dat onze medewerkers u op hun gemak hebben gesteld. Het hotel heeft verschillende soorten kamers beschikbaar en hun grootte en ontwerp variëren van kamer tot kamer. Misschien kunt u tijdens uw volgende bezoek onze standaardkamers proberen, dat zijn grotere kamers met een bureau en misschien meer geschikt voor uw behoeften. We zijn ook altijd blij om speciale verzoeken of hun kamervoorkeuren van onze gasten te ontvangen en we zullen altijd proberen zoveel we kunnen om ze allemaal te ontmoeten. We hebben een notitie gemaakt van alle zaken die in uw recensie aan de orde zijn gesteld en we willen u verzekeren dat we werken aan het verbeteren van de kwaliteit van onze services. We hopen dat u ons in de gelegenheid zult stellen om u weer welkom te heten in ons hotel, mocht uw reis u terugbrengen naar ons gebied. Vriendelijke groeten, Anca Filip, receptiebegeleider

Beter dan verwacht

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Martin Stellen - 01/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

De kamer was heel rustig gelegen, zoals gevraagd bij de boeking en het 'continental breakfast' overtrof mijn verwachtingen. Mijn vraag voor een stopcontact adaptor om de smartphone op te laden werd heel vriendelijk en zonder aarzelen tegemoet gekomen.

Geachte Martin V., Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je recensie te plaatsen. Ik ben blij dat we over het algemeen hebben voldaan aan uw verwachtingen. Ik ben blij dat onze locatie perfect was voor uw verblijf en dat onze medewerkers u op hun gemak hebben gesteld. We zijn erg blij om te lezen dat u een goed verblijf had en genoten van uw bezoek aan ons hotel. Het is altijd bemoedigend om te horen dat gasten tevreden zijn met onze service, omdat het is waar we elke dag naar streven. Bedankt voor uw vriendelijke feedback en we hopen dat uw volgende bezoek net zo aangenaam zal zijn als de vorige Vriendelijke groeten, Anca Filip, receptiebegeleider

Mooi hotel, goede ligging en proper

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Stefaan Stellen - 08/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Alles was in orde ! Zeer welkom gevoel . Super

Geachte Stefaan L., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Diana Ionescu supervisor

It was too hot in the city ... :-)

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Frank Alleen - 10/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Mijn 4 nachten verblijf was perfect voor wat ik nodig had .....slapen ...en even de mails checken . Het was moeilijk een ideale kamertemperatuur...te verkrijgen ( maar dat zal voor iedereen wel gelijk geweest zijn in die week ......veel te warm buiten en een lawaaierige en / of minder goed geplaatste airco binnen .)...ECHT een tekort (in deze uitzonderlijk wel zeer hete periode) was een kleine frigo op de kamer ....want dranken fris houden was nu onmogelijk .....in de bar kon men wel ijs krijgen maar dat was bijna gesmolten als ik op de kamer aankwam ...... Vriendelijk , aangenaam en behulpzaam personeel !!!! en een perfecte ligging

Geachte Frank D., We stellen uw opmerkingen over uw verblijf in het ibis Styles London Kensington zeer op prijs. We zijn blij om te lezen dat we over het algemeen hebben voldaan aan uw verwachtingen. Ik ben blij dat onze locatie perfect was voor uw verblijf en dat ons personeel een goede service heeft geboden. Mijn excuses voor de temperatuurproblemen, ik zou willen dat je het personeel had gerapporteerd en dat ze konden helpen om de airconditioning in de kamer op een goede temperatuur te brengen. Het spijt me maar volgens de normen van Ibis Styles zijn onze kamers niet uitgerust met koelkasten, maar we bewaren graag alle drankjes of etenswaren in de koelkasten van het hotel. Omdat de receptie 24 uur per dag wordt bezocht, heeft u ook 24 uur per dag toegang tot uw spullen. We hopen dat je ervaring je niet weerhoudt om ons weer te bezoeken en we kijken ernaar uit je weer te verwelkomen in het hotel. Vriendelijke groeten, Anca Filip, receptiebegeleiderd,

Goede ligging. Goede prijs kwaliteit voor Londen

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Lieve Vrienden - 06/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Vriendelijke ontvangst. goede kamers. Douche is een beetje moeilijk en uitleg bij het gebruik van de kraan zou niet slecht zijn. Enige uitzondering kwaliteit van het ontbijt is ronduit niet goed. Geen lekker brood of fruitsla. Enkel koffie was lekker

Dear Godelieve, Thank you for taking the time to post your review. I am pleased that overall we met with your expectations. I am delighted that our location was perfect for your stay and that our staff made you feel welcome. We are very happy to read that you had an good stay and enjoyed your visit at our hotel. It is always encouraging to learn that guests are satisfied with our service as it is what we strive for every day. I am disappointed to read that the breakfast was not to your expectation. The hotel offers a continental buffet breakfast. There is a variety of choice of between Yoghurts, fresh fruits and vegetables, cheese ham, cereals, bread and freshly baked pastries. We hope to see you again in future, should your travel brings you back to London, Kind Regards, Iulian Neagu reception supervisor

absolute aanrader

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Ilse Alleen - 01/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

fantastische ligging vlakbij Earls court metro waar je 2 erg goede metrolijnen hebt. mooi gebouw. heel vriendelijk personeel. Ontbijt overtrof verwachtingen. Mijn kamer was zeer klein, maar ik had dan ook een compact kamer geboekt. Erg goed bed.Heel netjes. Muren zouden wel wat mooier afgewerkt kunnen worden.

Geachte ilse j., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Styles London Kensington erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Iulian Neagu reception supervisor

Prima hotel voor citytrip

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Astrid Gezinnen - 28/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Goed, prettig.

Zeer goed

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Geof Stellen - 13/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Basic, maar goed , mss enkel eieren met spek ofzo tekort bij ontbijt

Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Mogelijk gemaakt door

Trustyou

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in londen