Mercure Londen Paddington 4 sterren

Tripadvisor-waardering 3.5/5 1.959 beoordelingen
+ 16 Diensten
Boek dit hotel

Kamer 1

Aantal personen
Leeftijd van de kinderen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?

Le Club AccorHotels

Gratis: word lid

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten

  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken

  • Profiteer ik van voordelen

  • Profiteer ik van de Ledenkorting

Extras van het hotel

  • Central location with plenty of nearby transport links

  • 4 dedicated meeting rooms accommodating up to 35 guests

  • On-site restaurant with a bistro-style menu

  • Just a two-minute walk from Hyde Park

  • Heathrow Express takes you direct to the airport

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 11h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
  • Wifi/internettoegang
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
  • LONDON HEATHROWBetaalde services
  • In het hotel gesproken talen
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-outBetaalde services
  • Stomerij/StrijkserviceBetaalde services
  • Portier
  • Conciërge
Catering
  • Ontbijt
  • 1 restaurant(s)
  • 1 bar(s)
  • Room service
Ontspanning en activiteiten
  • Fitnesscentrum
Zakelijke diensten
  • 5 vergaderruimte(n)

Hotel locatie

Mercure Londen Paddington

144 Praed Street
Paddington
W2 1HU
londen
united kingdom

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 11h00

  • VICTORIA COACH :   Buckingham P Rd

  • PADDINGTON :   Praed Str Exit

  • Met het vliegtuig

    LONDON HEATHROW op 25,75 km / 16 mijl - Pendeldienst niet gratis

  • Met de trein

    PADDINGTON op 0,32 km / 0,2 mijl

Gps:51.516334, -0.174869

Onze accommodaties

Alle kamers zijn modern ingericht en volledig uitgerust met moderne voorzieningen, zoals een lcd tv, WiFi en een smartphone met gratis internationale telefoongesprekken en internet. Privilege kamers bieden gratis frisdrank en een Nespresso apparaat.

'Executive'-kamer met kingsize bed en sofa

  • Max. aantal personen: 4
  • Oppervlak: Vanaf 26
  • WiFi in de kamer
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Verzorgingsproducten

Executive kamer met kingsize bed

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 26
  • WiFi in de kamer
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Verzorgingsproducten

Executive kamer met 2 eenpersoonsbedden

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 26
  • WiFi in de kamer
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Verzorgingsproducten

Standard kamer met tweepersoonsbed

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 16
  • WiFi in de kamer
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Verzorgingsproducten

Standard kamer met 1 eenpersoonsbed

  • Max. aantal personen: 1
  • Oppervlak: Vanaf 10
  • WiFi in de kamer
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Verzorgingsproducten

Standard kamer met 2 eenpersoonsbedden

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 20
  • WiFi in de kamer
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Verzorgingsproducten

Kleine tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 14
  • WiFi in de kamer
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Verzorgingsproducten

Onze restaurants en bars

GARFUNKEL'S RESTAURANT

Soort keuken: Bistro

Garfunkel's Restaurant is geopend vanaf 6:30 zodat onze gasten kunnen ontbijten voordat de stad ontwaakt. Ook kunnen ze hier fijn dineren voor een goede afsluiting van de dag.

Lunch

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

HOTEL BAR

Photo non contractuelle / Strictly non binding

De bar in het hotel biedt een uitgebreide selectie wijnen, bieren en sterke dranken.

Lunch

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Uw vergaderingen en evenementen

Onze vergaderruimten

  • Aantal vergaderruimten: 5

  • Maximaal formaat: 53

  • Maximum capaciteit: 35 personen

Meer informatie

Onze beoordelingen voor
Mercure Londen Paddington

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

AccorHotels beoordeling 3.9/5

3.829 beoordelingen

tripadvisor

TripAdvisor score 3.5/5

1.959 beoordelingen

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Robert Vrienden - 08/10/2019 Beoordeling door AccorHotels

Enigszins teleurstellend. Geen upgrade gekregen terwijl ik een Platinum lid ben

Dear Mr H., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure London Paddington Hotel. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. I'm disappointed to know that you were unhappy as no upgrade was available for you. This is because if the hotel is fully booked it's difficult to assign an executive room to the le club members. I hope we will be able to upgrade you in future. Apologies for any inconvenience this has caused whilst your stay with us. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Rupal Khanderia

Erg gehorig hotel, zowel door de muren met aanliggende kamers als van buiten.

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Stellen - 21/08/2019 Beoordeling door AccorHotels

Slecht geslapen doordat het erg gehorig is. De muren lijken van karton. Niet fijn om te kunnen horen wat de buren doen. Kamers zijn zelfs voor Londense begrippen heel erg klein. Geen openbare ruimte zoals bv lounge. De bar beneden geeft geen gelegenheid om even gezellig te zitten

Dear Ms W., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure London Paddington Hotel. I am sorry that your experience did not meet your expectations; allow me to express my sincerest apologies. As the hotel is based in the prime location the noise is unavoidable and so we provide ear plugs in all the bed rooms for the guest comfort, disturbance internally again apologies but that's how the hotel is build and we cannot do much about it unless entire building gets refurb. I'm disappointed to hear that you found the hotel room that you booked to be small. We have mentioned our hotel room sizes on our website so that the guests can take an informed decision before they make their booking. For future please contact our reservations when you wish to make the booking as we do have large bedrooms and our reservations team can assist you to make a booking as per your requirement. Our reception and the bar area is small but our guests do come and sit or wait for hours. In very exceptional cases the lobby is full and there is lack of space. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be a pleasant one. Sincerely, Rupal Khanderia Operations Manager

Nooit meer naar Mercure Paddington

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Stellen - 22/06/2019 Beoordeling door AccorHotels

Kamer te klein. Slecht ontbijt.

Dear Mr B., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure London Paddington Hotel. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Rupal Operations Manager

Super ligging in een van de beste buurten van londen.

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Glenn Gezinnen - 11/02/2019 Beoordeling door AccorHotels

Vriendelijk personeel. Gratis early check in gekregen van de medewerker. Kamer iets te klein voor 3 personen.

Geachte Glen D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure London Paddington Hotel erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Aman General Manager
Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Stefaan Vrienden - 05/01/2019 Beoordeling door AccorHotels

Citytrip 3 dagen, goede nachtrust en (overwegend) goede kamer, helaas zijn de mogelijkheden en service bij Mercure Paddington niet van hetzelfde niveau als de andere Mercurehotels noch van de andere Accorhotels. Reeds bij verschillende Accorhotels te Londen verbleven (Novotel Paddington, Ibis Euston, Mercure London Bridge, Ibis Blackfriars, ...) maar deze was veruit de minste van de Accorgroep.

Geachte Stefaan Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure London Paddington Hotel. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Aman GM

Wel oké

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Vrienden - 14/08/2018 Beoordeling door AccorHotels

Ik kwam net van een ander hotel in London. Ik heb voor dit hotel gekozen omdat het centraler lag en het mij wat comfortabeler leek, qua luxe en comfort. Helaas was dat niet zo. Het was oké. Als ik dit van te voren had geweten, zou ik in het ander hotel gebleven zijn en de langere reis naar het centrum voor lief nemen. De eerste kamer in Paddington was niet goed, de douche/wc was vies. We kregen een andere kamer. Deze was wel schoon. Ik heb een paar medewerkers gezien en het ontbrak grotendeels aan gastvrijheid/vriendelijkheid.

Dear Souad, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure London Paddington Hotel. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Lisa Kearney Guest Relations

Krap

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Jesse Zaken - 14/07/2018 Beoordeling door AccorHotels

Goeie service, maar hele kleiner kamer, erg lastig koel te houden bij de warme temperatuur en gehorig. De buurman die rookte was niet veel aan te doen door het hotel, maar de stanklucht maakte de nacht niet veel leuker.

Geachte Jesse H., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure London Paddington Hotel. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Roger Carvalho

Kleine, onvolledige kamers

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

C. Stellen - 10/07/2018 Beoordeling door AccorHotels

De eerste kamer 502 was net een oven. Direct onder het dak en de airco werkte niet of nauwelijks. Zwaar onvoldoende voor de prijs die wij betaalden. De dame bij de receptie was uiterst vriendelijk en gaf ons demtweede nacht kamer 415. Deze was koel maar de airco maakte veel herrie. Personeel in de ontbijtruimte was onvriendelijk.

Geachte C V., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Mercure London Paddington Hotel. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Mercure, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Roger Carvalho

Mooie kamer en prima locatie

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Winny Stellen - 24/06/2018 Beoordeling door AccorHotels

Dank voor de upgrade naar een executive room. Mooie kamer. Heerlijke bedden. Uitstekende douche. Alleen jammer dat we niet echt naar buiten konden kijken en dat we niet online konden inchecken. Gezien de trapjes bij de entree en naar de lift misschien niet zo handig als je minder mobiel bent. Uitstekende locatie voor Heathrow Express en trein naar westen Engeland.

Geachte Winny H., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure London Paddington Hotel erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Roger Carvalho

Tot in de puntjes in orde

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Lisa Stellen - 09/04/2018 Beoordeling door AccorHotels

Heel vriendelijk personeel.

Geachte Lisa V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure London Paddington Hotel erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Roger Carvalho

Prima hotel, ideale ligging

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Rob Vrienden - 20/03/2018 Beoordeling door AccorHotels

Dit hotel ligt naast Paddington station. De kamers zijn klein maar van alle gemakken voorzien. Ontbijt in het aangelegen Garfunkel restaurant.

Dear Robert, We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure London Paddington Hotel. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Mercure London Paddington Management
Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Zaken - 27/11/2017 Beoordeling door AccorHotels

Kamer was echt veel te klein

Dear Ronald, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure London Paddington. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. I am sorry to hear that you found the room that you reserved to be small. The size of the rooms are clearly marked on the website that you had booked through so that you can make an informed decision on what is best for your requirements. We do have several different room types at the hotel ranging from single rooms to executive king size rooms. Perhaps on the next occasion you have reason to visit us you can contact us and we can help you chose one that better suits you well”. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Mercure London Paddington Management

Luidruchtig en een erg kleine kamer

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Robert S. Zaken - 02/11/2017 Beoordeling door AccorHotels

Zeer slecht

Dear Mr S., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure London Paddington. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Due to the prime location of the hotel right in the heart of the Paddington and closest to the Paddington station , noise is something out of our control. I am sorry to hear that you found the room that you reserved to be small. The size of the rooms are clearly marked on the website that you had booked through so that you can make an informed decision on what is best for your requirements. We do have several different room types at the hotel ranging from single rooms to executive king size rooms. Perhaps on the next occasion you have reason to visit us you can contact us and we can help you chose one that better suits you well”. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Mercure London Paddington Management

completely satisfied

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Dutch T. Alleen - 10/10/2017 Beoordeling door AccorHotels

Zeer goed. Ligging perfect voor Heathrow en Paddington station. 2 min punten. Ik kon de airco minimal op 19 cel instellen. Zou wat koeler willen voor de nacht. Een handgreep aan de muur in de douche zou prettig zijn. Het personeel was erg vriendelijk en berijd om alles te doen. Een dikke pluim voor ze.

Dear Mr E., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure London Paddington. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. We will definitely look into the suggestions given by you on the review. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Mercure London Paddington Management

zeer matig

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Jacobus Zaken - 03/10/2017 Beoordeling door AccorHotels

kamer schoon maar veel kleiner dan afgesproken; uitzicht op blinde muur

Dear Mr V., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure London Paddington. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. I am sorry to hear that you found the room that you reserved to be small. The size of the rooms are clearly marked on the website that you had booked through so that you can make an informed decision on what is best for your requirements. We do have several different room types at the hotel ranging from single rooms to executive king size rooms. Perhaps on the next occasion you have reason to visit us you can contact us and we can help you chose one that better suits you well”. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Mercure London Paddignton Management
Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Stellen - 03/05/2017 Beoordeling door AccorHotels

Verzorgd hotel in een bruisende buurt. Vriendelijk personeel. Eerder kleine kamer. Het bed was niet goed voor de rug can mijn man.

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Stellen - 13/04/2017 Beoordeling door AccorHotels

Aangenaam hotel in aangename buurt. Vlakbij Paddington Station waardoor verplaatsingen enorm eenvoudig te plannen waren.

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Zaken - 10/04/2017 Beoordeling door AccorHotels

Leuk hotel, goeie service! Ontbijt zwaar onvoldoende: niet vriendelijk, nemen andere gasten voor, duurder dan als je zelf rechtstreeks ontbijtzaak binnen stapt!. Dit aangegeven aan de receptie, maar geen feedback ontvangen!

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Alleen - 21/03/2017 Beoordeling door AccorHotels

Ik had een kleine 2 persoonskamer aan de zijkant. Prima, maar een spiegel in de kamer zou het nog beter maken. De voorzieningen in de kamer waren verder erg goed. Service was prima. Ik had de eerste nacht wat last van andere gasten. Stonden luidkeels vlak voor mijn deur te discussieren. Volgende morgen om 6.30 uur werd er geklopt en toen stond er een man , alleen gekleed in een handdoek voor mijn deur met de smoes: verkeerde deur. Heb hem maar weg gestuurd:) Voor de rest van het verblijf was alles naar wens

Avis-klantbeoordeling 3.9/5

Anoniem Zaken - 06/03/2017 Beoordeling door AccorHotels

kamer erg klein, doucheruimte ook klein; minimale voorzieningen op kamer qua koffie/thee etc

Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in londen