Hotel – Mercure Budapest City Center Hotel
Mercure hotel Mercure hotel

Mercure Budapest City Center Hotel

4.0/5 2.880 beoordelingen
  • Het hotel heeft WiFi Wifi/internettoegang
  • Het hotel serveert ontbijt Ontbijt
  • Het hotel heeft geen bar Bar
  • Het hotel heeft geen parkeergelegenheid Parkeren
  • Het hotel heeft een restaurant Restaurant
  • Het hotel heeft airconditioning in de kamers Airconditioning
Controleer de prijzen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Vanaf
Vanaf 104.40 EUR Tarief voor niet-leden
Vanaf 93.96 EUR Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
10.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Controleer de prijzen

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00
Uitchecken tot 12h00

Diensten en praktische informatie

Betaalde services
  • Online inchecken

    Online inchecken: Uw aankomst wordt zorgvuldig voorbereid door ons team
    Snel uitchecken: Lever gewoon uw sleutel in

  • Wifi/internettoegang
    • Draadloos internet in het hotel
    • High-speed internet
    • Draadloos internet in de gemeenschappelijke gedeelten
    • Draadloos internet in de kamer
    • Toegang tot WiFi
    • Glasvezeltechnologie zorgt voor een internetverbinding met de hoogst mogelijke snelheid.
  • Openbare parkeerplaats (binnen)
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
    • Kamers geschikt voor mindervaliden
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Badkamers geschikt voor mindervaliden
  • Huisdieren toegestaan
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
    • Airconditioning
    • Automatische aircoregeling
    • Individuele temperatuurcontrole
    • Luchtkoelsysteem. Niet beschikbaar als de verwarming aan staat.
  • LISZT FERENC
  • In het hotel gesproken talen
    • Duits
    • Engels
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-out
    • VROEG INCHECKEN VANAF 8:00 UUR (Betaalde services)
    • LAAT UITCHECKEN TOT 18:00 UUR (Betaalde services)
  • Wisselkantoor
  • Portier
  • Conciërge

Ontspanning en activiteiten

  • Massage
  • Excursies per boot

Catering

  • Ontbijt
  • 1 restaurant(s)
  • Room service
    • Warme maaltijden
    • Koude hapjes
    • Openingstijden: doordeweeks 6:00-0:00
    • Openingstijden: weekend 6:00-0:00

Zakelijke diensten

  • 7 vergaderruimte(n)
  • Conventiehotel
  • Business centre self service
  • Kopieer- en printfaciliteiten
Bekijk alle diensten

Hotel locatie

Onze kamers

Naast onze 'Standard'-kamers bieden we ook een comfortabele nacht in 'Privilege' en 'Bio Privilege'-kamers. Hier bieden wij u uitgebreidere services zoals gratis draadloos internet en toegang tot de prestigieuze 'Privilege'-lounge.

  • 239 kamers
  • Rookvrij hotel
  • 4 kamers voor mensen met beperkte mobiliteit
  • 24 aangrenzende kamers
  • Extra bed in kamer voor kind
  • Babybed
    • 220/240V AC
    • Kluis in kamer
    • Airconditioning
    • Kaart met nooduitgangen
    • Automatische aircoregeling
    • Badkamerdeur 32 inches breed
    • Gratis mineraalwater in kamer
    • Telefoon
    • Radio in kamer
    • Bureaus in alle kamers
    • TV met afstandsbediening
    • Satelliet-TV/kabelkleuren-TV
    • Draadloos internet in de kamer
    • Telefoon met directe buitenlijn
    • Individuele temperatuurcontrole
    • Babybed
    • Hoge snelheid transmissielijn
    • Koffie- en theefaciliteiten
    • Minibar
    • Douche
    • Badkuip
    • Haardroger in badkamer
    • Haardroger bij receptie
    • Make-up spiegel/vergrootspiegel
    • Hoorbaar brandalarm
    • Deurslot met sleutelkaart
    • Kijkgaatje
    • Brandalarm in kamer
    • Informatie noodsituatie in kamer
    • Boodschappenservice
    • Wekdienst via receptie
Voorzieningen in onze kamers

Onze restaurants en bars

Bekijk al onze restaurants en bars

Uw vergaderingen en evenementen

4.4/5 AccorHotels beoordeling 3.280 beoordelingen

Onze beoordelingen voor Mercure Budapest City Center Hotel

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie
tripadvisor tripadvisor
4.0/5 TripAdvisor score 2.880 beoordelingen
Pieter Zaken - 06/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Verblijf bij Mercure Budapest was prima , Lokatie zeer centraal . Wel lastig om bij je hotel te komen »

Prima verblijf bij Mercure Budapest . Centraal gelegen in de stad. Nadeel dat je er bijna niet kunt komen en dus altijd een stukje moet lopen . Verder is de kamer prima , maar de badkamer wel erg krap.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Pieter, First of all I would like to thank you for taking your time to summarize your experience concerning your recent stay with us. We are really happy to read that you had a great stay in our property. On the other hand I am sorry that you experienced some small inconveniences concerning the bathroom's size and coffee machine issue; please let me express my sincerest apologies. Your remarks are especially valuable for us in a continuous effort to provide better service quality. We do hope you will give us another chance to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Danielle Stellen - 02/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« uitstekend hotel voor een city trip »

service was optimaal: bij aankomst 's middags konden wij onmiddellijk naar onze kamer ; goede informatie met map van de stad; reservatie van taxi tegen correcte prijs; na het uitchecken konden wij bagage nog de rest van de dag kwijt in afgesloten ruimte. Lekker en uitgebreid ontbijtbuffet, nette en rustige kamer. Badkamer eerder aan de kleine kant.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Danielle, What an uplifting review! Thank you so much for sharing with us! We are happy to read you loved and exploited the location of the property and that your room was well-prepared for you. We are happy you were especially satisfied with our breakfast selection and with the friendly service received during your stay. We do hope your next stay will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Anoniem Zaken - 30/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« over het algemeen prima, behalve dat er geld gestolen is »

Prima, behalve de kamerservice. Eerste dag trof ik een leeg plastic pakje van iets van crackers die ik zelf niet gegeten heb, tweede dag een vies schoonmaakdoekje in mijn wastafel en tevens is er tweede dag onder uit mijn handtas uit een klein portemonneetje met Hongaars geld 4000 forint gestolen.

Karen Vrienden - 11/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

soms lang wachten op lift. werkte maar 1 van de 3 liften.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Karen, Thank you very much for taking the time to share your experience following your stay at the Mercure Budapest City Center. First of all, I would like to express my sincerest apologies regarding the out of order elevators. It took longer time to repair the elevators, because we have waiting for a special accessory. I am sorry for the inconveniences it has caused to you. On the other hand I was happy to see that generally you were satisfied with the hotel and the services we provide. I look forward welcoming you back in the future and we will have a chance to gain back your trust. Kind regards. Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Marc Zaken - 03/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed hotel »

mooi centraal gelegen hotel in centrum van Boedapest, dicht tegen de winkels en openbaar vervoer. mooie en propere kamers, badkamer ruim. Ontbijt is soms te druk ( geen plaats dan )maar voor de rest kan je bijna alles hier vinden voor een stevig ontbijt.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Marc, Thank you so much for sharing your wonderful review with us. It is really a pleasure to read that you enjoyed being int the heart of Budapest and you could benefit from our central location. Moreover we are happy to read that you were satisfied with the comfort and cleanliness of our rooms. We are sorry that you had to wait for table in the breakfast. Certainly we are doing our best to manage the crowded periods during the breakfast time. It would be great to receive another chance to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Rob Zaken - 26/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Vertrouwd adres »

Twee maanden geleden in het hotel verbleven en in algemene zin was het zo goed bevallen dat we er nu weer 4 dagen zijn geweest. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, natuurlijk vergeet men wel eens iets maar ... het wordt binnen de kortste keren opgelost. Het hotel is schoon, het ontbijt redelijk tot goed. Wat betreft de executive lounge zou het aanbod aan drank en snacks echter wel iets groter mogen zijn en zou men iets sneller bij kunnen vullen.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Rob, First of all I would like to thank you for choosing our hotel again. We are happy to read that generally you had a pleasant stay with us. On the other hand we are sorry that you experienced some inconvenience this time. Your comments are highly appreciated as we are continuously working on the improvement of our services. I have forwarded your notes to the entire team to avoid similar cases in the future. It would be our real pleasure to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Lies Gezinnen - 25/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« goede locatie, kei hard bed. »

Locatie was super in het centrum. Kamer leuk ingericht maar wel een keihard bed! Meteen last van mijn rug gehad (en ik ben 25 jr). Badkamer ook super klein, terwijl deze op de fotos wel van normaal formaat is. Dat was een tegenvaller. Lobby is erg netjes, alleen in vind de 2 laptopjes op de balie niet heel professioneel eruit zien.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear lies, First of all I would like to thank you for sharing your kind feedback with us. Your comments are highly appreciated! We are happy to see that you could enjoy our central locations and you found your room nicely decorated. On the other hand I am sorry to read that you found your room small We know that Budapest city hotels are smaller than that you can find elsewhere: it is a common issue, especially in the town center. Concerning the bed please be informed that we have special topper mattress to make the bed more comfortable. Next time please do not hesitate to contact or colleagues for help. Moreover we are sorry that you didn't find our brand new open reception professional. Our aim was to make our Host area for a cozy and friendly place. We believe that this new type of reception will allow our guests to experience the new standards of service. We do hope you will give us another chance to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Flavia Stellen - 06/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« goede kwaliteit, service is nog werk aan »

ontvangst was zeker goed. ondanks een latere check in was de receptionist heel behulpzaam en vriendelijk. ik had vooraf via reservations om wijn en chocolade gevraagd voor de verjaardag van mijn partner. dit was door de medewerker aangegeven in orde te zijn maar hier was niets van terug te vinden in de kamer wat erg jammer was. het ontbijt is uitgebreid en wordt continue aangevuld. helaas op de laatste ochtend (zaterdag) was de service ondermaats. er waren vele vuile tafels maar niemand die aan het afruimen was. vele medewerkers stonden met elkaar te babbelen ipv bezig te zijn met de klanten en de tafels. we konden geen propere tafel vinden ondanks dat het wel rustiger was. we hebben zelf proper bestek gezocht. de privilege room was in orde. alleen jammer dat er niet regelmatiger gecheckt wordt. ik was er tussen 5h15 en half 7. het appelsiensap was op toen ik aankwam en werd niet bijgevuld, er was ook niemand te zien die het kon aanvullen. dit was jammer. ik heb een late check out gevraagd gezien mijn vlucht pas in de avond was. in de privilege room is dit gratis tot 16h indien beschikbaar. toen ik er naar vroeg zei de receptioniste dat ik 40€ moest betalen voor 4 uur. toen ik zei dat de privilege gratis is tot 16h moest ze dit navragen. jammer dat een receptioniste haar eigen producten niet kent. housekeeping was hier ook niet van op de hoogte want zij kwam ons vragen de kamer te verlaten. ook onze sleutel werkte niet meer na 12h waardoor we terug naar de receptie moesten. het hotel is ideaal gelegen en de kwaliteit is goed maar aan de service is nog werk.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear flavia, First of all I would like to thank you for your detailed feedback following your recent stay with us. We are happy that generally you had a pleasant stay with us. On the other hand I am deeply sorry to read that you experienced some inconvenience during your stay. I regret that you did't received the ordered amenities; please let me express my sincerest apologies. I have shared your comments with the entire team to learn from it and do the necessary steps to avoid similar cases in the future. I do hope you will give us another chance to prove our real high quality service level. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Thijs Stellen - 05/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Acceptabel »

Goede service, aardige bedieningen. Bedden waren gedurende het verblijf van 6 nachten, niet verschoont. Kamer was tegenover service lift waarbij de medewerkers om 0700 voor stonden te praten wat hoorbaar is in de kamer. Evenals is de lift gedurende de hele nacht hoorbaar. We kregen een enquete op papier op de kamer, maar geen pen erbij(tip!) en er was geen nespresso machine aanwezig die wel op alle fotos zijn terug te vinden online. Wel erg goed ontbijt, en het zit op een superlocatie!

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Thijs, Thank you so much for your kind feedback; it is highly appreciated. I am happy to see that generally you had a pleasant stay with us. On the other hand I am sorry to read that you experienced some inconcenice concerning the housekeeping service and noise from the corridor. Please be assured that I have already shared your comments with the entire teams to avoid similar cases in the future. While I wish you had a better experience with us, it is a feedback that we learn from and use to improve. We appreciate you sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Mark Gezinnen - 24/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Correct hotel en vriendelijke bediening »

Alles was ok enkel de andere manier van werken aan de balie is niet helemaal ok.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Mark, Thank you very much for this really nice review of your stay here in Mercure Budapest City Center Hotel. Working hard every day to give our guests the best experience, it makes us so proud to hear, that you had a pleasant stay with us. Your critical points are also highly appreciated because they help us to improve the quality of our services. We do hope you will return to our hotel in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Anoniem Vrienden - 17/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed »

Prima hotel, schitterend in centrum. Wel aan het verbouwen, waardoor om Ntbijt chaotisch was, te weinig ruimte, moesten wachten. Ook beperkt buffet t.a.v. Wat we normaal in Mercure ontvangen (b.v. Geen gebakken eieren, omelet)

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Valued Guest, First of all I would like to thank you for taking your time to share your experience following your recent stay with us. We are very happy to hear that you could enjoy our central location and it's benefit. Moreover it is great to see as well that you were generally satisfied with your room and our services as well. I am sorry to read that you experienced inconvenience concerning our breakfast; please let me express my sincerest apologies. We certainly do our best to avoid similar cases in the future. We look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Mariska Vrienden - 06/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Mooie kamer! Geweldige locatie! »

We hebben genoten van ons verblijf. De kamer was precies zo als op het plaatje. De buitenkant van het gebouw hadden we anders verwacht (nav de foto's, die zijn een beetje misleidend). Het personeel is vriendelijk. Ze zijn nog bezig met een verbouwing. De ingang/receptie/bar zijn al erg mooi en modern geworden. Ook de kamers zijn prachtig. De eetzaal was krap en gedateerd, waarschijnlijk zijn ze bezig met het realiseren van een nieuwe eetzaal. Het ontbijt was wel goed en lekker. De locatie is geweldig. Kortom: een aanrader!

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Mariska, Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure City Center Hotel and sharing your positive remarks with us. I am very happy to read that your were generally satisfied with the location and the result of the renovation. In line with your remark about the breakfast room, I would like to inform you, it is under renovation right now, so when you decide to come back to Budapest again, I hope will have a chance to accommodate you that time as well! Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Joycet Stellen - 30/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Modern hotel en goed gesitueerd in het centrum van Boedapest. »

Moderne en gerenoveerd kamer aan de winkelstraat. Zeer goed gelegen, alle belangrijke attracties zijn veelal te voet bereikbaar. Zeer goed en uitgebreid ontbijt! Vriendelijk en hulpvaard personeel. Indien wij weer naar Boedpast zouden gaan, komen wij hier zeker terug.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Joyce T, I would like to thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Budapest City Center Hotel and sharing your positive remarks with us. We are very happy to read your nice words about our great and central location, the condition of our rooms as well as the high-quality services you experienced during your stay. Thank you so much for staying with us, and we would be very happy if we could welcome you back again very soon in Budapest. Sincerely Yours, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Jacques Gezinnen - 29/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« We hebben van een prima hotel genoten. »

Heel attent en behulpzaam personeel. We schrokken aanvankelijk wel dat de voor rolstoeler aangepaste kamer op de 7e verdieping was. De kamer was heel geschikt voor een rolstoeler, wel werd de vloer van de badkamer erg nat bij het douchen. Ook bij het ontbijt was het personeel heel behulpzaam o.a. bij het ophalen van thee en koffie, dat is altijd wel een punt als je rolstoeler bent.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Jacques, We very much appreciate your comments regarding your stay at Mercure Budapest City Center Hotel. It is always a pleasure to receive positive feedback. It is so great to read that you found your room comfortable and well-prepared for you. Moreover it was great to read that you found our staff helpful. They always do their best to make our guest's stay more comfortable. I do hope your next stay will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Dick Stellen - 17/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« niet de mercure standaard »

hotel wordt verbouwd niet veel last van gehad maar moest volgens website klaar zijn. Smalle bedden en zeer kleine badkamer ( dus Ibis), geen comfortabele stoel Ien) (dus Ibis) veel alcoholgerelateerd straatlawaai, heel veel personeel dat rondhangt in de lobby, geen lekker brood bij het ontbijt (Hongaren kunnen wel brood bakken!) geen gezonde Muesli, iets te veel restjes van het restaurant ( is maar een vermoeden), matig fruit

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Dick, First of all I would like to thank you for taking your time to share your comments following your recent stay with us. I am sorry to read that you were not fully satisfied with your room and our services as well. Please accept our apology regarding your feelings that your bathroom was small. Just like many city center hotels unfortunately the rooms are generally smaller than the ones in provincial hotels. Moreover I would like to thank you for your remarks about the breakfast we will take into consideration. We do hope you will give us another chance to welcome you back in our hotel. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Joke E. P. Stellen - 09/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« gastvrij hotel »

Wij hebben het zeer goed ervaren, leuk hotel erg schoon ondanks de verbouwing Leuke mensen erg hulpvaardig. en zeer vriendelijk, goed ontbijt alles is vers en ziet er smakelijk uit. Onze dank gaat nog even extra uit naar Dora voor haar hulp.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Joke en P., Thank you so much for sharing your kind words. It is always a pleasure to receive positive feedback. We are glad to read that you were satisfied with the cleanliness of our hotel. Furthermore we are pleased to see your breakfast experience went beyond your expectations and you found our colleagues were always happy to assist you. It would be our pleasure to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Anoniem Vrienden - 03/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« mooie locatie in een mega mooie stad »

Hotel is prima maar we zaten midden in de verbouwing dis lobby en entree waren een grote bende. De receptie was even nood gemaakt op tafels. Helaas was de kamer om 15 00 nog niet klaar. De mensen waren wel ontzettend aardig . Locatie was top en ontbijt buffet erg lekker vers en gevarieerd

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Valued Guest, First of all I would like to thank you for taking your time to share your feedback following your recent stay with us. We appreciate every feedback we can get from our Guests. I am happy to see that generally you had a pleasant stay with us. On the other hand I am sorry to read that you experienced some inconvenience due to the renovation works and you had to wait for your rooms; please let me express my sincerest apologies. Please be assured that our aim is to provide high quality services for our guests and certainly we are doing our best to make our guests stay memorable. Nevertheless it was nice to read that you really liked our breakfast and you found our staff helpful. I do hope you will give us the chance to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Zaken - 16/02/2018 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor
« Hotel in de winkelstraat van Pest »

Gemoderniseerd hotel (alleen nog wat werkzaamheden, niet storend, bij de ingang. Mooie kamer, goed bed, een nadeel niet echt ruimte om de laptop te plaatsen. Ook de hotelcomputers in de lobby liggen op een richel, wat onhandig om er mee te werken. Goed ontbijt. Logt op loopafstand van metrostation.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear eha49, Thank you so much for posting your positive feedback following your recent stay with us. We are very happy to see that you were satisfied with your freshly redesigned room. On the other hand I am sorry to read that you did not found it comfortable for work. Please be informed our freshly renovated Lobby will be even perfect for work. We do hope you will give us the chance to welcome you back and we can show you our great upgrades. Kind regards, József Márics General Manager

Jelle Stellen - 13/02/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Top locatie, service te verbeteren »

Heel goede locatie in the centrum van Budapest. Kamers vernieuwd maar zeer warm. Na een nacht verhuisd van kamer maar nog steeds te warm. Airco werkte niet (winter). Onthaal wist jammer genoeg niet echt wat aan te bevelen als we om raad gingen. Ter verbeteringen.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Jelle, First of all I would like to thank you for taking the time to share your experience following your stay with me. I am sorry to read that your experience did not always meet your expectations. Please let me express my sincerest apologies for all the experienced inconvenience. Please be assured that I have shared your comments with the entire teams to address the problem and prevent similar cases in the future. I do hope you will give us the chance to prove our real high quality service during your next stay in Budapest. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Ruud Stellen - 13/02/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed hotel midden in het centrum »

We hadden een privilage kamer geboekt. Aankomst ongelukkig, door de taxi werden wij afgezet in de parkeergarage maar door de verbouwingen was de receptie niet bereikbaar. Kwamen er op een gegeven moment achter dat we via een andere straat om moesten lopen naar de ingang. Kregen een mooie kamer die gerenoveerd was, alles rook nog nieuw. Hotel ligt midden in de hoofdwinkelstraat en vlak bij tram, bus en metro. Ontbijt was prima, ruime keuze. Ook de service in de privilege lounge was prima, overdag koffie en thee en tussen 5 en 7 hapjes met wijn en zelfs champagne. Uitstekend geregeld.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear ruud, First of all I would like to thank you for taking your time to fill in your questionnaire and share your comments with me. Your comments are highly appreciated and valuable for us. I am sorry to see that you experienced some inconvenience concerning the access to our hotel. It is our pleasure that beside this small uncomfortable feature you enjoyed your stay with us and you were especially satisfied with your recently renovated room. It is also great to read that you liked our offer in our Privilege Lounge. We do hope your next stay will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Onze meest recente 20 reviews
Meer reviews weergeven
In samenwerking met

Beoordelingen van internetgebruikers

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

Boek dit hotel
Vanaf
Vanaf 104.40 EUR Tarief voor niet-leden
Vanaf 93.96 EUR Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
10.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Hotel zonder Als {{fidelityCard}}- lid Gratis: word lid Le Club AccorHotels

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten
  • Spaar ik geen punten
  • Zet ik mijn HuaZhu Rewards eenvoudig om in Le Club AccorHotels-punten (en omgekeerd)
  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken
  • Kan ik mijn punten niet gebruiken
  • Profiteer ik van voordelen {{fidelityCard}}
  • Profiteer ik van voordelen
  • Profiteer ik niet van voordelen
  • Profiteer ik van de Ledenkorting
  • Profiteer ik niet van de Ledenkorting

Onze andere hotels in de buurt

Controleer de prijzen