Mercure Budapest City Center Hotel 4,5 sterren

Tripadvisor-waardering 4.0/5 3.073 beoordelingen
Mercure Budapest City Center Hotel
Zien op een kaart
+ 23 Diensten
Boek dit hotel
Ceci est un message d'erreur

Kamer 1

Aantal personen
Leeftijd van de kinderen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?

Le Club AccorHotels

Gratis: word lid

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten

  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken

  • Profiteer ik van voordelen

  • Profiteer ik van de Ledenkorting

U hebt het maximum van 6 favoriete hotels bereikt, verwijder een favoriet voordat u een nieuwe toevoegt.

Extras van het hotel

  • Beste locatie in het hart van de stad

  • Superior kamers met fris ontwerp

  • Gratis koffie- en theefaciliteiten op de kamer

  • Gratis WiFi in het hele hotel

  • Vriendelijke en professionele medewerkers

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
  • Online inchecken
  • Wifi/internettoegang
  • Openbare parkeerplaats (binnen)
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Huisdieren toegestaan
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
  • LISZT FERENC
  • In het hotel gesproken talen
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-out
  • Wisselkantoor
  • Portier
  • Conciërge
Catering
  • Ontbijt
  • 1 restaurant(s)
  • Room service
Ontspanning en activiteiten
  • Massage
  • Excursies per boot
Zakelijke diensten
  • 7 vergaderruimte(n)
  • Conventiehotel
  • Business centre self service
  • Kopieer- en printfaciliteiten

Hotel locatie

Mercure Budapest City Center Hotel

Vaci utca 20
1052
budapest
hungary

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

  • LINE 15 :   SZERVITA TER

  • METRO BLUE LINE :   3 FERENCIEK TERE

  • METRO RED LINE :   2 DEÁK TÉR

  • METRO YELLOW LINE :   1 VÖRÖSMARTY TÉR

  • BY TRAM :   2 VIGADO TER

  • Met het vliegtuig

    LISZT FERENC op 20 km / 12,43 mijl - Pendeldienst niet gratis

  • Met de trein

    EASTERN RAILWAY op 2,5 km / 1,55 mijl

  • Met de trein

    SOUTHERN RAILWAY op 2 km / 1,24 mijl

  • Met de trein

    WESTERN RAILWAY op 2 km / 1,24 mijl

Gps:47.494183, 19.052557

Onze accommodaties

Naast onze 'Standard'-kamers bieden we ook een comfortabele nacht in 'Privilege' en 'Bio Privilege'-kamers. Hier bieden wij u uitgebreidere services zoals gratis draadloos internet en toegang tot de prestigieuze 'Privilege'-lounge.

Superior kamer met de touch van Boedapest - exclusief comfort met tweepersoonsbed

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 17
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad, Uitzicht op binnenplaats *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv(...)

Superior kamer met de touch van Boedapest - exclusieve comfort met twee eenpersoonsbedden

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 17
  • Uitzicht: Uitzicht op binnenplaats *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv(...)

Privilege kamer met de touch van Boedapest - exclusief comfort met Privilege service

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 17
  • Uitzicht: Uitzicht op binnenplaats, Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv(...)

Privilege kamer met de touch van Boedapest, comfort met Privilege service, 2 eenpersoonsbedden

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 17
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad, Uitzicht op binnenplaats *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv
  • Bureau(...)

My Room - Taste of Hungary - exclusive comfort with privilege services

  • Max. aantal personen: x2
  • Oppervlak: Vanaf 0
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad, Uitzicht op binnenplaats *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv(...)

Junior suite met privé-infrasauna

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 43
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Satelliet-tv/kabelkleuren-tv(...)

Onze restaurants en bars

Winestone City Center

Soort keuken: Internationaal

Winestone City Center pairs accessible, regional-inspired cuisine with a creative selection of Hungarian and international wines, in a vibrant and sophisticated setting.

Lunch

08:00 - 15:00

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

15:00 - 23:00

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Uw vergaderingen en evenementen

Onze vergaderruimten

  • Aantal vergaderruimten: 7

  • Maximaal formaat: 120 m²

  • Maximum capaciteit: 130 personen

  • Maximale dinercapaciteit: 100 personen

Meer informatie
Mercure Budapest City Center Hotel Vergaderruimte

Onze beoordelingen voor
Mercure Budapest City Center Hotel

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

AccorHotels beoordeling 4.4/5

4.428 beoordelingen

tripadvisor tripadvisor

TripAdvisor score 4.0/5

3.073 beoordelingen

ideale ligging, vriendelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Frank Alleen - 25/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

maar luidruchtige ophaling van ?containers om 5.30u 's morgens aan de 'rustige' binnenkant, was bijzonder irritant; bovendien kreeg ik, zelfs met open raam én gesloten radiators, de temperatuur op de kamer niet onder 25 graden...

Geachte Frank, Thank you very much for taking the time to share your review following your stay at the Mercure Budapest City Center. However I was very concerned to read that you experienced such an inconvenience due to the noise disturbing you in the morning, and the heat in the room, please accept my sincerest apologies for all the inconveniences caused. Your remarks are especially valuable in a continuous effort to provide better service quality. On the other hand I was happy to see that you could take advantage of our central location and our friendly staff could contribute to your stay. I hope we will have another chance to accommodate you in the future. Kind regards, Pintér Tamás / Mr. Tamás Pintér Acting General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: H6… mercure.com | accorhotels.com

Plezierig verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Jacobus Zaken - 09/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Plezierig verblijf - goede service van vriendelijk personeel.

Dear Jacobus, I very much appreciate you have taken the time to share your comment following your stay at the Mercure Budapest City Center. I was happy to see that you have enjoyed your stay with us and my always eager to help colleagues could contribute to it. . We are extremely vigilant to our guest’s satisfaction and we constantly strive for providing a high standard of comfort and quality service for our guests. I am looking forward welcoming you back in the future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com
Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Vera Gezinnen - 07/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Perfecte ligging voor citytrip ! Nette kamers, bijzonder vriendelijk personeel. Goed ontbijtbuffet. Een aanrader wat betreft prijs/kwaliteit!

Dear Vera, What an amazing feedback! Thank you so much for sharing! We are really glad to read that you enjoyed your stay with us in the heart of Budapest. It is our special pleasure to read that you found your room comfortable and our buffet breakfast varied. Thank you so much for recommending us. We look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Tevreden

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Cynthia Stellen - 23/02/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Over het algemeen zijn we zeer tevreden over ons verblijf. Het hotel zouden we zeker ook aanraden bij vrienden en familie. Positief: vriendelijk personeel, propere kamer, toffe bar, mooie ontbijtzaal met groot buffet. Minpuntjes: badkamer was aan de kleine kant (voor twee personen) en de douche lekte. Ook het uitzicht vanuit onze kamer was niet zo mooi (oude muur).

Dear Cynthia, Thank you so much for your review! We are happy to hear that you were generally satisfied with our hotel and services. We are glad to know as well that you were pleased with the service provided by our breakfast and restaurant team. However, we were very sorry that you experienced some small inconveniences concerning your room. Your remarks are especially valuable for us in a continuous effort to provide better service quality. Please rest assured that your comments were forwarded to the entire management team in order to improve on our services. Thank you once again for your time and care and we look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Prima locatie

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Anoniem Gezinnen - 29/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prima locatie en ontbijt

ontspanning +verjaardag partner

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Wiel Stellen - 15/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

prettig met aanhalingstekens

X-Mas shopping

Tripadvisor-waardering 4.0/5

754sylviac Vakantie met vrienden - 13/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Wij komen al jaren in jullie hotel, altijd super vriendelijk personeel gehad, verzorgde kamers.Dit jaar viel het ons tegen, sinds de verbouwingen. De kamers werden niet gekuisd. We hadden koud water. Het personeel was niet vriendelijk. Zeer jammer want we hebben jullie hotel altijd prachtig gevonden.

Dear 754sylviac, I very much appreciate your comment following your stay at the Mercure Budapest City Center. I was really sorry to read that your experiences did not meet your expectations, especially this was not your first stay with us. I wish you had a better experience with us and let me assure you, I will share your comment with the entire team in order to avoid similar mistakes in the future. It is unacceptable for our colleagues to be unfriendly and not to clean the rooms properly. I would like to apologise again and I sincerely hope we will have another chance to accommodate you in the future and earn back your trust. Kind regards, József Márics General Manager

Fantastisch hotel in hartje (Boeda)Pest

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Anita518 Stellen - 25/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Wij hebben gelogeerd op een geweldige locatie. Mooi en proper hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker en uitgebreid ontbijt, zeer mooie kamer, zeer lekker eten in het hotel restaurant. Boedapest is een zeer mooie stad, wij hadden de extra kerstsfeer er bovenop.

Leuke trip

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Ron Stellen - 31/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Schoon, goed bed, uitgebreid ontbijt

Dear Ron, Thank you so much for your kind feedback; it is highly appreciated. We are very happy to read that you were satisfied with the cleanliness, comfort and breakfast as well. Your satisfaction is the best possible source of motivation for us. We look forward to welcoming you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Locatie

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Camiel Vrienden - 15/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prima hotel op een goede locatie. Vanuit het hotel sta je direct in het centrum en het meerendeel is op loopafstand. De kamers zijn goed en het personeel zeer vriendelijk! Al met al een goede keuze om hier te verblijven

Dear Valued Guest, Thank you so much for sharing your positive feedback following your recent stay with us. Your kind words are highly appreciated. We are really proud to read that you had a pleasant stay with us and you were satisfied with the services provided by our staff. Moreover thank you for the praise concerning our great central location. We do hope you will give us the chance to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Verblijf bij Mercure Budapest was prima , Lokatie zeer centraal . Wel lastig om bij je hotel te komen

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Pieter Zaken - 06/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prima verblijf bij Mercure Budapest . Centraal gelegen in de stad. Nadeel dat je er bijna niet kunt komen en dus altijd een stukje moet lopen . Verder is de kamer prima , maar de badkamer wel erg krap.

Dear Pieter, First of all I would like to thank you for taking your time to summarize your experience concerning your recent stay with us. We are really happy to read that you had a great stay in our property. On the other hand I am sorry that you experienced some small inconveniences concerning the bathroom's size and coffee machine issue; please let me express my sincerest apologies. Your remarks are especially valuable for us in a continuous effort to provide better service quality. We do hope you will give us another chance to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

uitstekend hotel voor een city trip

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Danielle Stellen - 02/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

service was optimaal: bij aankomst 's middags konden wij onmiddellijk naar onze kamer ; goede informatie met map van de stad; reservatie van taxi tegen correcte prijs; na het uitchecken konden wij bagage nog de rest van de dag kwijt in afgesloten ruimte. Lekker en uitgebreid ontbijtbuffet, nette en rustige kamer. Badkamer eerder aan de kleine kant.

Dear Danielle, What an uplifting review! Thank you so much for sharing with us! We are happy to read you loved and exploited the location of the property and that your room was well-prepared for you. We are happy you were especially satisfied with our breakfast selection and with the friendly service received during your stay. We do hope your next stay will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

over het algemeen prima, behalve dat er geld gestolen is

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Anoniem Zaken - 30/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prima, behalve de kamerservice. Eerste dag trof ik een leeg plastic pakje van iets van crackers die ik zelf niet gegeten heb, tweede dag een vies schoonmaakdoekje in mijn wastafel en tevens is er tweede dag onder uit mijn handtas uit een klein portemonneetje met Hongaars geld 4000 forint gestolen.

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Karen Vrienden - 11/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

soms lang wachten op lift. werkte maar 1 van de 3 liften.

Dear Karen, Thank you very much for taking the time to share your experience following your stay at the Mercure Budapest City Center. First of all, I would like to express my sincerest apologies regarding the out of order elevators. It took longer time to repair the elevators, because we have waiting for a special accessory. I am sorry for the inconveniences it has caused to you. On the other hand I was happy to see that generally you were satisfied with the hotel and the services we provide. I look forward welcoming you back in the future and we will have a chance to gain back your trust. Kind regards. Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Goed hotel

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Marc Zaken - 03/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

mooi centraal gelegen hotel in centrum van Boedapest, dicht tegen de winkels en openbaar vervoer. mooie en propere kamers, badkamer ruim. Ontbijt is soms te druk ( geen plaats dan )maar voor de rest kan je bijna alles hier vinden voor een stevig ontbijt.

Dear Marc, Thank you so much for sharing your wonderful review with us. It is really a pleasure to read that you enjoyed being int the heart of Budapest and you could benefit from our central location. Moreover we are happy to read that you were satisfied with the comfort and cleanliness of our rooms. We are sorry that you had to wait for table in the breakfast. Certainly we are doing our best to manage the crowded periods during the breakfast time. It would be great to receive another chance to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Vertrouwd adres

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Rob Zaken - 26/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Twee maanden geleden in het hotel verbleven en in algemene zin was het zo goed bevallen dat we er nu weer 4 dagen zijn geweest. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis, natuurlijk vergeet men wel eens iets maar ... het wordt binnen de kortste keren opgelost. Het hotel is schoon, het ontbijt redelijk tot goed. Wat betreft de executive lounge zou het aanbod aan drank en snacks echter wel iets groter mogen zijn en zou men iets sneller bij kunnen vullen.

Dear Rob, First of all I would like to thank you for choosing our hotel again. We are happy to read that generally you had a pleasant stay with us. On the other hand we are sorry that you experienced some inconvenience this time. Your comments are highly appreciated as we are continuously working on the improvement of our services. I have forwarded your notes to the entire team to avoid similar cases in the future. It would be our real pleasure to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

goede locatie, kei hard bed.

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Lies Gezinnen - 25/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Locatie was super in het centrum. Kamer leuk ingericht maar wel een keihard bed! Meteen last van mijn rug gehad (en ik ben 25 jr). Badkamer ook super klein, terwijl deze op de fotos wel van normaal formaat is. Dat was een tegenvaller. Lobby is erg netjes, alleen in vind de 2 laptopjes op de balie niet heel professioneel eruit zien.

Dear lies, First of all I would like to thank you for sharing your kind feedback with us. Your comments are highly appreciated! We are happy to see that you could enjoy our central locations and you found your room nicely decorated. On the other hand I am sorry to read that you found your room small We know that Budapest city hotels are smaller than that you can find elsewhere: it is a common issue, especially in the town center. Concerning the bed please be informed that we have special topper mattress to make the bed more comfortable. Next time please do not hesitate to contact or colleagues for help. Moreover we are sorry that you didn't find our brand new open reception professional. Our aim was to make our Host area for a cozy and friendly place. We believe that this new type of reception will allow our guests to experience the new standards of service. We do hope you will give us another chance to welcome you back in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

goede kwaliteit, service is nog werk aan

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Flavia Stellen - 06/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

ontvangst was zeker goed. ondanks een latere check in was de receptionist heel behulpzaam en vriendelijk. ik had vooraf via reservations om wijn en chocolade gevraagd voor de verjaardag van mijn partner. dit was door de medewerker aangegeven in orde te zijn maar hier was niets van terug te vinden in de kamer wat erg jammer was. het ontbijt is uitgebreid en wordt continue aangevuld. helaas op de laatste ochtend (zaterdag) was de service ondermaats. er waren vele vuile tafels maar niemand die aan het afruimen was. vele medewerkers stonden met elkaar te babbelen ipv bezig te zijn met de klanten en de tafels. we konden geen propere tafel vinden ondanks dat het wel rustiger was. we hebben zelf proper bestek gezocht. de privilege room was in orde. alleen jammer dat er niet regelmatiger gecheckt wordt. ik was er tussen 5h15 en half 7. het appelsiensap was op toen ik aankwam en werd niet bijgevuld, er was ook niemand te zien die het kon aanvullen. dit was jammer. ik heb een late check out gevraagd gezien mijn vlucht pas in de avond was. in de privilege room is dit gratis tot 16h indien beschikbaar. toen ik er naar vroeg zei de receptioniste dat ik 40€ moest betalen voor 4 uur. toen ik zei dat de privilege gratis is tot 16h moest ze dit navragen. jammer dat een receptioniste haar eigen producten niet kent. housekeeping was hier ook niet van op de hoogte want zij kwam ons vragen de kamer te verlaten. ook onze sleutel werkte niet meer na 12h waardoor we terug naar de receptie moesten. het hotel is ideaal gelegen en de kwaliteit is goed maar aan de service is nog werk.

Dear flavia, First of all I would like to thank you for your detailed feedback following your recent stay with us. We are happy that generally you had a pleasant stay with us. On the other hand I am deeply sorry to read that you experienced some inconvenience during your stay. I regret that you did't received the ordered amenities; please let me express my sincerest apologies. I have shared your comments with the entire team to learn from it and do the necessary steps to avoid similar cases in the future. I do hope you will give us another chance to prove our real high quality service level. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Acceptabel

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Thijs Stellen - 05/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Goede service, aardige bedieningen. Bedden waren gedurende het verblijf van 6 nachten, niet verschoont. Kamer was tegenover service lift waarbij de medewerkers om 0700 voor stonden te praten wat hoorbaar is in de kamer. Evenals is de lift gedurende de hele nacht hoorbaar. We kregen een enquete op papier op de kamer, maar geen pen erbij(tip!) en er was geen nespresso machine aanwezig die wel op alle fotos zijn terug te vinden online. Wel erg goed ontbijt, en het zit op een superlocatie!

Dear Thijs, Thank you so much for your kind feedback; it is highly appreciated. I am happy to see that generally you had a pleasant stay with us. On the other hand I am sorry to read that you experienced some inconcenice concerning the housekeeping service and noise from the corridor. Please be assured that I have already shared your comments with the entire teams to avoid similar cases in the future. While I wish you had a better experience with us, it is a feedback that we learn from and use to improve. We appreciate you sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com

Correct hotel en vriendelijke bediening

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Mark Gezinnen - 24/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Alles was ok enkel de andere manier van werken aan de balie is niet helemaal ok.

Dear Mark, Thank you very much for this really nice review of your stay here in Mercure Budapest City Center Hotel. Working hard every day to give our guests the best experience, it makes us so proud to hear, that you had a pleasant stay with us. Your critical points are also highly appreciated because they help us to improve the quality of our services. We do hope you will return to our hotel in the near future. Kind regards, Márics József / Mr. József Márics General Manager MERCURE BUDAPEST CITY CENTER VÁCI UTCA 20., 1052 BUDAPEST, HUNGARY T +3…, F +3… E-mail: jo… mercure.com | accorhotels.com
Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Mogelijk gemaakt door

Trustyou

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in budapest