Hotel – Sofitel Hamburg Alter Wall
Sofitel hotel Sofitel hotel

Hotel Sofitel Hamburg Alter Wall

4.5/5 2.926 beoordelingen
Zien op een kaart
  • Het hotel heeft WiFi Wifi/internettoegang
  • Het hotel serveert ontbijt Ontbijt
  • Het hotel heeft een bar Bar
  • Het hotel heeft parkeergelegenheid Parkeren
  • Het hotel heeft een restaurant Restaurant
  • Het hotel heeft airconditioning in de kamers Airconditioning
Controleer de prijzen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Vanaf
Vanaf 163.00 EUR Tarief voor niet-leden
Vanaf 154.85 EUR Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
5.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Controleer de prijzen

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 15h00
Uitchecken tot 12h00

Diensten en praktische informatie

Betaalde services
  • Online inchecken

    Online inchecken: Uw aankomst wordt zorgvuldig voorbereid door ons team
    Snel uitchecken: Lever gewoon uw sleutel in

  • Wifi/internettoegang
    • Draadloos internet in het hotel
    • High-speed internet (Betaalde services)
    • Draadloos internet in de gemeenschappelijke gedeelten
    • Draadloos internet in de kamer (Betaalde services)
    • Toegang tot WiFi (Betaalde services)
  • Parkeren
    • Eigen parkeergarage (Betaalde services)
    • Openbare parkeerplaats (binnen) (Betaalde services)
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
    • Kamers geschikt voor mindervaliden
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Voorzieningen voor mindervaliden
    • Badkamers geschikt voor mindervaliden
  • Huisdieren toegestaan 25  EUR
  • Babysitservice op aanvraag
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
    • Individuele temperatuurcontrole
    • Airconditioning
  • In het hotel gesproken talen
    • Duits
    • Engels
    • Spaans
    • Frans
    • Italiaans
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-out
    • VROEG INCHECKEN VANAF 8:00 UUR (Betaalde services)
    • LAAT UITCHECKEN TOT 17:00 UUR (Betaalde services)
  • Wasserij
    • Stomerij/Strijkservice (Betaalde services)
    • Schoenpoetsservice in de nacht
  • Boetiek/winkelen
    • Wisselkantoor
    • Schoonheidssalon
    • Souvenirwinkel/krantenkiosk
  • Portier
  • Conciërge

Ontspanning en activiteiten

  • Verwarmd binnenzwembad
  • Fitnesscentrum
  • Wellness
    • Massage (Betaalde services)
    • Sauna
  • Babysitservice op aanvraag
  • 18-hole golfbaan  (In de buurt)
  • Excursies per boot

Catering

  • Ontbijt
  • 1 restaurant(s)
  • 1 bar(s)
  • Room service
    • Warme maaltijden
    • Koude hapjes
    • Openingstijden: doordeweeks 24h
    • Openingstijden: weekend 24h

Zakelijke diensten

  • 20 vergaderruimte(n)
  • Conventiehotel
  • Business centre self service
  • Kopieer- en printfaciliteiten
Bekijk alle diensten

Hotel locatie

Onze kamers

De 241 ruime kamers, van Classic tot Luxury suites, hebben prachtige marmeren badkamers, zachte kamerjassen, WiFi en 24 uurs roomservice. Sommige kamers in deze eersteklas accommodatie in het centrum van Hamburg bieden uitzicht op het kanaal.

  • 241 kamers
  • Rookvrij hotel
  • 2 kamers voor mensen met beperkte mobiliteit
  • 7 aangrenzende kamers
  • Extra bed in kamer voor kind
  • Extra bed in kamer voor volw.
  • Babybed
    • 220/240V AC
    • Turndownservice
    • Kluis in kamer
    • Kaart met nooduitgangen
    • Badkamerdeur 32 inches breed
    • Gratis mineraalwater in kamer
    • Draadloze telefoon
    • Babybed
    • Bureaus in alle kamers
    • TV met afstandsbediening
    • Satelliet-TV/kabelkleuren-TV
    • Mogelijkheid tot openen ramen
    • Telefoon met directe buitenlijn
    • Individuele temperatuurcontrole
    • Draadloos internet in de kamer
    • Telefoon met 2 hoorns in kamer
    • Hoge snelheid transmissielijn
    • Minibar
    • RJ 11 stekker
    • Douche
    • Badkuip
    • Haardroger in badkamer
    • Make-up spiegel/vergrootspiegel
    • Deurvergrendeling
    • Hoorbaar brandalarm
    • Deurslot met sleutelkaart
    • Blusinstallatie in de kamer
    • Kijkgaatje
    • Brandalarm in kamer
    • Informatie noodsituatie in kamer
    • Wekker
    • Voicemail
    • Boodschappenservice
    • Wekdienst via receptie
Voorzieningen in onze kamers

Onze restaurants en bars

Bekijk al onze restaurants en bars

Uw vergaderingen en evenementen

4.5/5 AccorHotels beoordeling 4.305 beoordelingen

Onze beoordelingen voor Sofitel Hamburg Alter Wall

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie
tripadvisor tripadvisor
4.5/5 TripAdvisor score 2.926 beoordelingen
TripAdvisor Certificaat van uitmuntendheid Certificaat van uitmuntendheid 2018
Johannes Stellen - 06/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Betaalbare luxe van de buitencategorie »

Prettige sfeer, deskundig en vriendelijk personeel, verzorgde en van alle gemakken voorziene kamers. Voortreffelijk ontbijt. Kamerprijs moest op mijn verzoek gecorrigeerd worden omdat de verlangde upgrade niet kon worden geleverd. Het tweepersoonsbed liep enigszins af naar de zijkant waardoor je er bijna uitrolt. Best vervelend.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Johannes, Thank you very much for your positive review and loyalty as silver member. We are more than happy that you had a fabulous stay at our hotel and were able to enjoy all the services and perks that our hotel has to offer. At the same time, we would kindly like to apologize to you for the inconveninces caused with your bedding, which we will immediately double check and fix. We hope to see you very soon again in Hamburg! Best regards, Sebastian Werner Director Sales & Marketing

M. Vrienden - 31/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« bijzonder gasten gevoel »

In Januari een lang weekend in het Sofitel Alter Wall verblijven en bij het inchecken 3 kamer categorieën geüpgraded. Van classic-room naar een deluxe-room. Personeel was zeer vriendelijk en het ontbijt was keurig verzorgd. De conciërge deed veel moeite om voor ons engels talige activiteiten te zoeken (laag toeristen seizoen) wat erg prettig was. De eerste avond een persoonlijke handgeschreven note gekregen met een 2de welkoms drink voucher. Al bij al een zeer bijzonder en persoonlijk verblijf gehad.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Mr. M., Thank you very much for taking the time to leave us your review. We are happy to hear that we could contribute to your very special personal stay in our hotel. At the same time, we would like to thank you for your kind words concerning our team and we will gladly share your comment with them. Moreover, we are glad to hear that you hat a nice start in to the day thanks to our rich breakfast buffet. We would also like to apologize for the inconveniences regarding the pool chairs in our spa and are sad to hear our bar ambient did not you’re your expectations. Nevertheless we hope to welcome you soon again and would like to thank you for your loyalty. Kind regards, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

F. V. Stellen - 29/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Heerlijk met een grote 'H' »

Gewoon een heerlijk verblijf gehad in dit hotel, ik kan niets anders zeggen. Een ruime kamer op de bovenste verdieping met een echt heerlijke douche, comfortabel groot bad en uitzicht richting de stad en de rivier. Het bed lag meer dan lekker. Het zenderaanbod op de tv is ietwat lastig te vinden, dat zou intuïtiever en overzichtelijker mogen. Dit is eigenlijk het enige puntje van 'kritiek'.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Mr. V., Thank you very much for taking your time to leave us your review. We are happy to hear that you had a wonderful stay at our hotel. Moreover, we want to thank you for your nice words regarding our rooms and the view. At the same time we would like to apologize for the inconveniences regarding the television. We will take a note regarding your comment for the channels to create improvements in the future. We hope to welcome you soon again in Hamburg. Kind regards, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Jaap Stellen - 01/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prima hotel, zakelijk en beetje onpersoonlijk. »

Het hotel is gelegen in het centrum van de stad en is per auto heel gemakkelijk te bereiken. De parkeergarage onder het hotel is heel handig. Vanuit het hotel kun je eenvoudig te voet de stad verkennen en bovendien is er een U-Bahn station tegenover het hotel. De ontvangst en het inchecken gaat gladjes en vlekkeloos. Echter geen begeleiding naar de kamer (maar wellicht is dat geen Europese gewoonte) en geen vermelding waarom we (ondanks gold status) geen upgrade hebben gekregen. De kamer is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Helaas wel wat kleine aandachtspunten: in de badkamer was een haak van de deur afgebroken en blijkbaar viel dat in de drie nachten dat we er waren niet op. En beide bedden vertoonden wat "doorlig" verschijnselen. Voor een 'buikslaper' als ik betekent dat drie slechte nachten. En door het ontbreken van persoonlijke aandacht tijdens het verblijf (er werd alleen bij het uitchecken gevraagd of het verblijf goed was) werden het dan ook drie slechte nachten. Het hotel heeft een prachtige Spa toegankelijk voor hotelgasten. Naast zwembad is er een natte- en een droge sauna, relaxruimte en voetbaden. Tegen betaling kan er ook een massage genoten worden. Wij hebben de Spa als een cadeautje ervaren! Het ontbijtbuffet is zoals ik dat van Sofitel gewend ben: volop keuze uit goede en heerlijke producten! Na 1 keer ontbijten wist een van de ontbijtmedewerkers precies wat we wilden! Met hem hadden we als enige het gevoel een persoonlijke binding te hebben tijdens ons verblijf. Als Sofitel client (heb er al in heel veel gelogeerd) vond ik het hotel qua voorziening prima, maar de service van dit hotel was in vergelijking tot andere Sofitel hotels minder.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Mr S., Thank you very much for your detailed comment. We very much appreciate you taking your time to give us your review. In addition, we are happy to hear that you had an overall pleasant experience and you were able to experience the hotels facilities, such as the Spa. We are even more pleased to hear, that especially this area has made your stay more magnificent. Furthermore, we would like to express our sincerest apologies, if you did not felt appreciated the way you should. As you probably know, as a loyal customer of the brand, our philosophy within the Sofitel chain is “feel welcome”, so we transferred your comment to our team, to make sure we improve regarding this factor. We hope that we can greet you here again soon, to provide a Sofitel worth stay for you and show, that we do appreciate your loyalty towards the company. Kind regards, Sebastian Werner, Director of Sales & Marketing

Peter Zaken - 24/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Weer fijne dagen bij Sofitel »

Weer erg prettig, fijne sfeer, herkenbare geur bij binnenkomst. Prima suite, ontbijt en wellness. Vriendelijke staff all over

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Peter L. J. G., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sofitel Hamburg Alter Wall. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Erik Stellen - 17/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Fantastisch »

Erg mooi hotel op perfecte locatie en fantastische service

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Mr Erik O., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sofitel Hamburg Alter Wall. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely yours, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Norbert Stellen - 10/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Vriendelijk en behulpzaam personeel, kamer OK »

In het algemeen een positieve indruk.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Mr v., Thank you very much for taking your time to give us your opinion. We are more than happy to hear that you had an overall positive experience in our hotel. Our biggest motivation are satisfied customers, that is why we constantly trying to improve. We would also like to thank you for the comment considering the Seven Heads Bar, as we can only guarantee an improvement by the opinions of our guests. We hope to greet you here anytime soon! Kind regards, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Eline Stellen - 19/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Luxe en stijl »

Het verblijf zelf was fijn en kregen veel aandacht. Echter het contact met het Sofitel in Hamburg van te voren verliep niet goed. De telefoon werd niet opgenomen en mijn email met vragen werd niet beantwoord.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear d., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Sofitel Hamburg Alter Wall. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Sofitel Hotels & Resorts, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Sebastian Werner Director Sales & Marketing

Stellen - 06/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor
« BENEDEN VERWACHTING »

Twee onaangename vaststellingen bij het betreden van de kamer doen mij besluiten dat dit hotel geen vijf sterren (meer) waard is. Het is immers onaanvaardbaar een gast te confronteren met (1) een deels gebruikte fles water (hetgeen volgens de onthaalmedewerkster een euvel was dat zich tijdens het transport heeft voorgedaan - sic) en (2) de afwezigheid van badhanddoeken.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear 320DICKIE69, First of all we would like to thank you for your feedback. We deeply regret that due to these issues we could not offer you the best possible stay. Our highest aim is to provide a pleasant stay to our guests and comments like yours help us to improve. We hope that even though we have not fulfilled your expectations this time, we can greet you here again, to prove our will to satisfy our clients. Sincerely yours, Your Sofitel Hamburg Alter Wall

Rene Stellen - 01/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prettig, modern hotel, jammer keuze alleen nog uit een restaurant »

Aangenaam

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Rene, Thank you very much for your positive review. We are more than happy that you had a fabulous stay at our hotel and were able to enjoy all the services and perks that our hotel has to offer. We hope to welcome you soon again in Hamburg. Best regards, Sebastian Werner Director Sales & Marketing

Reinder K. Stellen - 26/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« wie immer gut »

prima hotel So fitel in Hamburg, mooie lokatie. Door werkzaamheden Alter Wall was de parkeergarage slecht bereikbaar die sowieso al krap bemeten is voor auto's die net even langer en breder zijn! Zijn de kamers inmiddels een beetje gedateerd? Misschien eens een upgrade directie.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Reinder J. K., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sofitel Hamburg Alter Wall. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing

Jochem Stellen - 21/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Zeer gedateerd. No value for money. »

Vriendelijk personeel maar niet SOFITEL waardig. Bedden knal hard, badkamer oud met wasbak op hoogte van 60cm.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Jochem W., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Sofitel Hamburg Alter Wall. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Sofitel Hotels & Resorts, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing

Janneke Stellen - 09/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prachtige stad in een prachtig verblijf! Uw personeel was erg gastvrij, het ontbijt overweldigend.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Janneke S., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Sofitel Hamburg Alter Wall erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Marcel Zaken - 27/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Perfecte locatie »

Prima verblijf met vriendelijk en behulpzaam personeel. Perfecte locatie voor alle bezoek in Hamburg

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Mr S., Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Philippe Stellen - 20/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« heerlijk verblijf »

heel centraal gelegen hotel op loop afstand van het centrum, heel rustig en ruim hotel wat een rust uitstraalt wanneer je hier verblijft. mooie grote kamer met alles aanwezig wat hoort, heel leuk zwembad met fitness

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Philippe H., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sofitel Hamburg Alter Wall. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing

Anoniem Zaken - 13/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« THUISKOMEND GEVOEL »

GOED IN ALLE OP ZICHTEN

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Lourens, Thank you very much for the great review. We are glad that you enjoyed your stay with us and hope to see you again very soon. Best regards, Sebastian Werner Director Sales & Marketing

Klaas Zaken - 10/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed hotel »

Ondanks de problemen met een raam die niet dicht wilde, ben ik zeer goed geholpen bij het verkrijgen van een andere kamer.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Klaas, We very much appreciate your comment regarding your stay at Sofitel Hamburg Alter Wall. First of all, we are very sorry to hear that you had some problems with a window in your room but hope that by changing the room you could enjoy a wonderful time at our hotel. You can be assured, that we will double check the issues with the window in your previously assigned room. Thank you for your feedback, and we hope to see you again soon for another magnifique journey with us. Best regards, Sebastian Werner Director Sales & Marketing

Robert Gezinnen - 22/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« 5 sterren, ja, standaard; luxe: neen. »

Het is op dit niveau voldende maar is in detail niet bijzonder; teveel kleine minpuntjes.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Robert F., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Sofitel Hamburg Alter Wall. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Sofitel Hotels & Resorts, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing

Petrus Stellen - 13/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Zakelijk »

Zakelijk. Ben bekend met Sofitel-brand en kies deze voor de goede bedden, schone kamers, luxe en prettig personeel. Van de 4 verbleven nachten was er geen keer een turndownservice. Dat vind ik een gemis. Ik heb daar na de 2de dag een opmerking overgemaakt bij de front office maar helaas zonder resultaat.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Petrus V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Sofitel Hamburg Alter Wall erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing

Durk P. D. V. Gezinnen - 05/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Een gastvrij, comfortabel en prachtig gelegen hotel in een mooie Duitse stad. »

Het hotel is allereerst prachtig gesitueerd in een karakteristieke havenstad die we in ons hart gesloten hebben. Vlakkbij het historische centrum met het unieke en markante Rathaus op steenworpafstand. Parkeren onder het hotel is op zo'n centrumlocatie een fijne optie is en en wij hebben er met plezier gebruik van gemaakt. Parkeertarief is passend bij wat andere, grote, mondaine steden rekenen. Prima dus. Wij hadden 2 aangrenzende kamers met een tussendeur geboekt. Mijn vrouw sliep met mijn dochter in de ene, ik met mijn zoontje in de andere.Geweldige ervaring om dit met elkaar te delen en rijkelijk bij elkaar naar binnen te kunnen lopen, koffie te drinken op de kamer, samen een kaartspel te doen of TV te kijken. De kamers waren zeer aangenaam, geluidsdicht en werkelijk van alle gemakken voorzien. Super! 's Nachts heerlijk rustig ook al bevindt het hotel zich in het centrum. Een mooie, ruime badkamer en ondanks de hitte waren de kamers koel, geholpen door een airco installatie die gemakkelijk te bedienen is en uitgezet kan worden. De bedden zijn op zich erg lekker, zeker groot genoeg. Klein puntje van kritiek is dat je er wat in wegzakt en zelf voelde ik af en toe een veer (ik ben een man van 1,83 en 77 kg zwaar). In het midden van het bed komt een soort 'natuurlijke afscheiding' omhooggebold. Niet storend maar wel wat bijzonder. Je merkt dat er volop wordt schoongemaakt. Hulde daarvoor alleen op dag 1 vzn ons verblijf is er in de ochtend niet geklopt door de housekeeping en het leek alsof men niet wist dat we 2 aangrenzende kamers hadden. Met alle goede bedoelingen die we zeker wel waarderen was dit op dag 1 iets teveel van het goede. Dan de receptie en de foyer. Die zijn werkelijk top. Hele, aardig, servicegerichte mensen alleen de online-incheck is niet goed verlopen. In Nederlandse hotels (als Silver status lid heb ik hier de nodige ervaring mee opgedaan) werkt dit met de Accor app vlekkeloos maar dit is bij Sofitel niet gelukt. Ter plaatse bij de receptie duurde daardoor de incheck en de uitcheck veel langer dan de hotel die ik in NL meemaak. Men gaat bij Sofitel op het oog erg uit van de klassieke, automatische en gangbare wijze en is -zo lijkt het - erg gericht op de creditcard-transactie als dé manier om alles mee te regelen. In ons geval voelde dat niet goed omdat we online alles al hadden geregeld en vreesden voor dubbele afschrijvingen op onze Visa. Bij het uitchecken hebben we hier de nodige stress van gehad helaas. De sympathie van de mensen achter de balie vergoedt heel veel maar al met al ligt hier een duidelijk verbeterpunt, temeer omdat in het weekend er geen contact mogelijk was omdat de reseveringsafdeling van Sofitel niet aanwezig is, zo werd ons verteld. De 'Sevenheads' bar is mooi met een fraai terras langs het water. Geweldig. Aardige en vakkundige mensen! Dit geldt ook voor het Ticino retaurant waar we op de dag van vertrek heerlijk heben gedineerd. Het ontbijtrestaurant was geweldig. Heerlijk, uitgebreide keuze, vers en gezond. Hele, vriendelijke mensen die je echt en oprecht van dienst willen zijn op een persoonlijke manier. Pluspunt: bij het aanmelden bij het ontbijtrestaurant wordt niet gevraagd naar je kamernummer maar naar je naam. Superpersoonlijk! Een pluim daarvoor. Miss hien een tip voor andere hotel van de Accorgroep? Miniscule kanttekening: we misten wat zoetigheid bij de koffie zoals een muffin of een donut. Tot slot de spa en de fitness waar we gebruik van hebben gemaakt. De fitness is modern en ingericht op een total workout. Chapeau. De spa: we hebben veel gebruik gemaakt van het zwembad. Erg mooi en heerlijk verkoelend! Origineel vormgegeven, relaxed en een rustige entourage. Een heerlijke douche om 'af te douchen'. Ook aangename ligbedden met handdoeken die steeds weer klaarliggen. De badjassen en de pantoffels van Sofitel zijn werkelijk een uitkomst gebleken. Dank! Op de site hebben we gemist of nietgezin dat kinderen onder de 12 onder begeleiding moeten en dat het na 17 u stil moet zijn. Bij de receptie werd hier nogal de aandacht op gevestigd terwijl we dit op de site niet als zodanig hebben gezien. Dat lijkt wat met elkaar in disbalans tezijn en daardoor klopte bijj ons het verwachtingsmanagement niet helemaal. Al met al is Sofitel een aanrader met een hoog serviceniveau. Zeer kwalitatief en ronduit aangenaam. Op een fantastische plek in een mooie, cosmopolitische maar ook een markante havenstad. Nog een slotnoot: de fietsenservice. Top! Goeie en praktische fietsen waarmee we als gezin een hele dag Hamburg hebben verkend en we musea hebben bezocht.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Durk Piet de V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Sofitel Hamburg Alter Wall erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing

Onze meest recente 20 reviews
Meer reviews weergeven
In samenwerking met

Beoordelingen van internetgebruikers

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

Boek dit hotel
Vanaf
Vanaf 163.00 EUR Tarief voor niet-leden
Vanaf 154.85 EUR Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
5.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Hotel zonder Als {{fidelityCard}}- lid Gratis: word lid Le Club AccorHotels

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten
  • Spaar ik geen punten
  • Zet ik mijn HuaZhu Rewards eenvoudig om in Le Club AccorHotels-punten (en omgekeerd)
  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken
  • Kan ik mijn punten niet gebruiken
  • Profiteer ik van voordelen {{fidelityCard}}
  • Profiteer ik van voordelen
  • Profiteer ik niet van voordelen
  • Profiteer ik van de Ledenkorting
  • Profiteer ik niet van de Ledenkorting

Onze andere hotels in de buurt

Controleer de prijzen