Hotel Sofitel Hamburg Alter Wall 5 sterren

Tripadvisor-waardering 4.5/5 3.005 beoordelingen
Sofitel Hamburg Alter Wall
Zien op een kaart
+ 28 Diensten
Boek dit hotel

Kamer 1

Aantal personen
Leeftijd van de kinderen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?

Le Club AccorHotels

Gratis: word lid

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten

  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken

  • Profiteer ik van voordelen

  • Profiteer ik van de Ledenkorting

U hebt het maximum van 6 favoriete hotels bereikt, verwijder een favoriet voordat u een nieuwe toevoegt.

Extras van het hotel

  • Big-city flair met avonturen in de natuur

  • Pure ontspanning in de Seagull Spa

  • Lounge met uitzicht en bekende drankjes

  • 223 elegante kamers en 18 suites

  • 19 lichte kamers voor inspirerende evenementenindelingen

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 15h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
  • Online inchecken
  • Wifi/internettoegang
  • Parkeren
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Huisdieren toegestaan 25.00 EUR
  • Babysitservice op aanvraag
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
  • In het hotel gesproken talen
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-out
  • Wasserij
  • Boetiek/winkelen
  • Portier
  • Conciërge
Ontspanning en activiteiten
  • Verwarmd binnenzwembad
  • Fitnesscentrum
  • Wellness
  • Babysitservice op aanvraag
  • 18-hole golfbaan (In de buurt)
  • Excursies per boot
Catering
  • Ontbijt
  • 1 restaurant(s)
  • 1 bar(s)
  • Room service
Zakelijke diensten
  • 20 vergaderruimte(n)
  • Conventiehotel
  • Business centre self service
  • Kopieer- en printfaciliteiten

Hotel locatie

Sofitel Hamburg Alter Wall

Alter Wall 40
20457
hamburg
duitsland

Tel: +4940369500

Fax: (+49)40/369501000

E-mailadres voor contact

Inchecken vanaf 15h00

Uitchecken tot 12h00

  • S 1 :   S 1 STADTHAUSBRUECKE

  • S 3 :   S 3 Stadthausbruecke

  • U 2 :   U 2 Jungfernstieg

  • U 3 :   U 3 ROEDINGSMARKT

  • Met het vliegtuig

    HAMBURG AIRPORT op 12 km / 7,46 mijl

  • Met de auto

    CENTRUM op 5 km / 3,11 mijl

  • Met de trein

    MAIN STATION op 1,5 km / 0,93 mijl

Gps:53.549443, 9.988246

Onze accommodaties

De 241 ruime kamers, van Classic tot Luxury suites, hebben prachtige marmeren badkamers, zachte kamerjassen, WiFi en 24 uurs roomservice. Sommige kamers in deze eersteklas accommodatie in het centrum van Hamburg bieden uitzicht op het kanaal.

CLASSIC KAMER, 1 queensize bed

  • Max. aantal personen: ‌2
  • Oppervlak: Vanaf 19
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad, Uitzicht op de rivier *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Slippers
  • Verschillende kussens(...)

SUPERIOR KAMER, 1 kingsize bed, uitzicht op de stad

  • Max. aantal personen: ‌2
  • Oppervlak: Vanaf 28
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Slippers
  • Verschillende kussens(...)

SUPERIOR KAMER, 1 kingsize bed, uitzicht op het kanaal

  • Max. aantal personen: ‌2
  • Oppervlak: Vanaf 28
  • Uitzicht: Uitzicht op de rivier *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Slippers
  • Verschillende kussens(...)

LUXURY KAMER, 1 kingsize bed, uitzicht op het kanaal of de stad

  • Max. aantal personen: ‌2
  • Oppervlak: Vanaf 33
  • Uitzicht: Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Slippers
  • Verschillende kussens(...)

JUNIOR SUITE, 1 kingsize bed, uitzicht op het kanaal of de stad

  • Max. aantal personen: ‌3
  • Oppervlak: Vanaf 43
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad, Uitzicht op de rivier *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Slippers
  • Verschillende kussens(...)

'Prestige'-suite met King size bed,apart woongedeelte en uitzicht op het kanaal of de stad

  • Max. aantal personen: ‌4
  • Oppervlak: Vanaf 60
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad, Uitzicht op de rivier *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Slippers
  • Verschillende kussens(...)

'Opera-suite met King size bed, woonkamer, eetkamer sauna,balkon en uitzicht op het kanaal

  • Max. aantal personen: ‌4
  • Oppervlak: Vanaf 157
  • Uitzicht: Uitzicht op de rivier *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Badjas
  • Slippers
  • Verschillende kussens(...)

Onze restaurants en bars

RISTORANTE TICINO

Soort keuken: Mediterraan

Geniet in het hart van Hamburg van een culinaire reis naar de mediterrane keuken, die op aangename wijze door Ristorante Ticino wordt geïnterpreteerd door het gebruik van regionale producten. Kies voor een geweldige ervaring voor ons 'De-Light' menu.

Lunch

12:00 - 15:00

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

18:00 - 23:00

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

SEVEN HEADS

Photo non contractuelle / Strictly non binding

Gasten kunnen aan de bar genieten van een drankje of gebruik maken van ons zonneterras aan de Alster. Nip van onze drankjes en zelfgemaakte cocktails en geniet van ontspannende muziek en stoelen om de drukte van het dagelijks leven achter u te laten.

Lunch

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Uw vergaderingen en evenementen

Onze vergaderruimten

  • Aantal vergaderruimten: 20

  • Maximaal formaat: 433 m²

  • Maximum capaciteit: 400 personen

  • Maximale dinercapaciteit: 260 personen

Meer informatie

Onze beoordelingen voor
Sofitel Hamburg Alter Wall

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

AccorHotels beoordeling 4.5/5

5.165 beoordelingen

tripadvisor tripadvisor

TripAdvisor score 4.5/5

3.005 beoordelingen

TripAdvisor Certificaat van uitmuntendheid
Certificaat van uitmuntendheid 2019

Luxe

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Anoniem Stellen - 17/07/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Een mooi hotel, luxe kamers, leuke spa, centraal gelegen.

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Anoniem Stellen - 10/07/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Hotel was prima alleen merk je dat er behoorlijk wordt bezuinigd. Als je het verblijf vergelijkt met eerdere jaren ( we komen er al een aantal jaren ) dan zie je dat het minder wordt in al zijn facetten. Neemt niet weg dat het er nog steeds goed vertoeven is. eerdere jaren zou ik absoluut voor een 9 gaan nu kom ik zeker niet hoger dan een 7,5

Het hotel is zijn vijf sterren meer dan waard!

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Gert Stellen - 17/06/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Goede service, vriendelijk personeel, prima kamer met alles er op en er aan. Wij sliepen op de tweede etage. De vijf treden naar de kamers zonder “ramp” voor koffers en zonder handrail of goede verlichting is nogal onhandig!

Een fijn gastvrij hotel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Anthony S. Zaken - 24/05/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prettig Een goede ligging en een bijzonder gastvrij hotel.

Geachte Anthony, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Sofitel Hamburg Alter Wall erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sofitel Alter Wall Team

update gewenst

Tripadvisor-waardering 4.5/5

rjkka Stellen - 26/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Inrichting van het hotel zeer gedateerd. Renovatie dringend noodzakelijk. Meubilair heeft z;n tijd wel gehad, diverse beschadigingen. Vloerbedekking nauwelijks schoon. Bedden zijn ook aan vervanging toe. Kom op Sofitel waar krijg je de 5 * ?????

Bonjour rjkka, We appreciate the feedback given regarding your recent stay. Luxury and value are very important to us, so we will take your feedback into account for future guest experiences. I am so sorry you didn't enjoy your experience. We appreciate you and hope you can join us again for a future visit and give us another opportunity. All the best and Merci, Your Sofitel Team Alter Wall Hamburg

Betaalbare luxe van de buitencategorie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Johannes Stellen - 06/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prettige sfeer, deskundig en vriendelijk personeel, verzorgde en van alle gemakken voorziene kamers. Voortreffelijk ontbijt. Kamerprijs moest op mijn verzoek gecorrigeerd worden omdat de verlangde upgrade niet kon worden geleverd. Het tweepersoonsbed liep enigszins af naar de zijkant waardoor je er bijna uitrolt. Best vervelend.

Dear Johannes, Thank you very much for your positive review and loyalty as silver member. We are more than happy that you had a fabulous stay at our hotel and were able to enjoy all the services and perks that our hotel has to offer. At the same time, we would kindly like to apologize to you for the inconveninces caused with your bedding, which we will immediately double check and fix. We hope to see you very soon again in Hamburg! Best regards, Sebastian Werner Director Sales & Marketing

bijzonder gasten gevoel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

M. Vrienden - 31/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

In Januari een lang weekend in het Sofitel Alter Wall verblijven en bij het inchecken 3 kamer categorieën geüpgraded. Van classic-room naar een deluxe-room. Personeel was zeer vriendelijk en het ontbijt was keurig verzorgd. De conciërge deed veel moeite om voor ons engels talige activiteiten te zoeken (laag toeristen seizoen) wat erg prettig was. De eerste avond een persoonlijke handgeschreven note gekregen met een 2de welkoms drink voucher. Al bij al een zeer bijzonder en persoonlijk verblijf gehad.

Dear Mr. M., Thank you very much for taking the time to leave us your review. We are happy to hear that we could contribute to your very special personal stay in our hotel. At the same time, we would like to thank you for your kind words concerning our team and we will gladly share your comment with them. Moreover, we are glad to hear that you hat a nice start in to the day thanks to our rich breakfast buffet. We would also like to apologize for the inconveniences regarding the pool chairs in our spa and are sad to hear our bar ambient did not you’re your expectations. Nevertheless we hope to welcome you soon again and would like to thank you for your loyalty. Kind regards, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Heerlijk met een grote 'H'

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

F. V. Stellen - 29/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Gewoon een heerlijk verblijf gehad in dit hotel, ik kan niets anders zeggen. Een ruime kamer op de bovenste verdieping met een echt heerlijke douche, comfortabel groot bad en uitzicht richting de stad en de rivier. Het bed lag meer dan lekker. Het zenderaanbod op de tv is ietwat lastig te vinden, dat zou intuïtiever en overzichtelijker mogen. Dit is eigenlijk het enige puntje van 'kritiek'.

Dear Mr. V., Thank you very much for taking your time to leave us your review. We are happy to hear that you had a wonderful stay at our hotel. Moreover, we want to thank you for your nice words regarding our rooms and the view. At the same time we would like to apologize for the inconveniences regarding the television. We will take a note regarding your comment for the channels to create improvements in the future. We hope to welcome you soon again in Hamburg. Kind regards, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Prima hotel, zakelijk en beetje onpersoonlijk.

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Jaap Stellen - 01/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Het hotel is gelegen in het centrum van de stad en is per auto heel gemakkelijk te bereiken. De parkeergarage onder het hotel is heel handig. Vanuit het hotel kun je eenvoudig te voet de stad verkennen en bovendien is er een U-Bahn station tegenover het hotel. De ontvangst en het inchecken gaat gladjes en vlekkeloos. Echter geen begeleiding naar de kamer (maar wellicht is dat geen Europese gewoonte) en geen vermelding waarom we (ondanks gold status) geen upgrade hebben gekregen. De kamer is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Helaas wel wat kleine aandachtspunten: in de badkamer was een haak van de deur afgebroken en blijkbaar viel dat in de drie nachten dat we er waren niet op. En beide bedden vertoonden wat "doorlig" verschijnselen. Voor een 'buikslaper' als ik betekent dat drie slechte nachten. En door het ontbreken van persoonlijke aandacht tijdens het verblijf (er werd alleen bij het uitchecken gevraagd of het verblijf goed was) werden het dan ook drie slechte nachten. Het hotel heeft een prachtige Spa toegankelijk voor hotelgasten. Naast zwembad is er een natte- en een droge sauna, relaxruimte en voetbaden. Tegen betaling kan er ook een massage genoten worden. Wij hebben de Spa als een cadeautje ervaren! Het ontbijtbuffet is zoals ik dat van Sofitel gewend ben: volop keuze uit goede en heerlijke producten! Na 1 keer ontbijten wist een van de ontbijtmedewerkers precies wat we wilden! Met hem hadden we als enige het gevoel een persoonlijke binding te hebben tijdens ons verblijf. Als Sofitel client (heb er al in heel veel gelogeerd) vond ik het hotel qua voorziening prima, maar de service van dit hotel was in vergelijking tot andere Sofitel hotels minder.

Dear Mr S., Thank you very much for your detailed comment. We very much appreciate you taking your time to give us your review. In addition, we are happy to hear that you had an overall pleasant experience and you were able to experience the hotels facilities, such as the Spa. We are even more pleased to hear, that especially this area has made your stay more magnificent. Furthermore, we would like to express our sincerest apologies, if you did not felt appreciated the way you should. As you probably know, as a loyal customer of the brand, our philosophy within the Sofitel chain is “feel welcome”, so we transferred your comment to our team, to make sure we improve regarding this factor. We hope that we can greet you here again soon, to provide a Sofitel worth stay for you and show, that we do appreciate your loyalty towards the company. Kind regards, Sebastian Werner, Director of Sales & Marketing

Weer fijne dagen bij Sofitel

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Peter Zaken - 24/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Weer erg prettig, fijne sfeer, herkenbare geur bij binnenkomst. Prima suite, ontbijt en wellness. Vriendelijke staff all over

Dear Peter L. J. G., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sofitel Hamburg Alter Wall. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Fantastisch

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Erik Stellen - 17/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Erg mooi hotel op perfecte locatie en fantastische service

Dear Mr Erik O., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sofitel Hamburg Alter Wall. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely yours, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Vriendelijk en behulpzaam personeel, kamer OK

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Norbert Stellen - 10/12/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

In het algemeen een positieve indruk.

Dear Mr v., Thank you very much for taking your time to give us your opinion. We are more than happy to hear that you had an overall positive experience in our hotel. Our biggest motivation are satisfied customers, that is why we constantly trying to improve. We would also like to thank you for the comment considering the Seven Heads Bar, as we can only guarantee an improvement by the opinions of our guests. We hope to greet you here anytime soon! Kind regards, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Luxe en stijl

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Eline Stellen - 19/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Het verblijf zelf was fijn en kregen veel aandacht. Echter het contact met het Sofitel in Hamburg van te voren verliep niet goed. De telefoon werd niet opgenomen en mijn email met vragen werd niet beantwoord.

Dear d., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Sofitel Hamburg Alter Wall. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Sofitel Hotels & Resorts, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Sebastian Werner Director Sales & Marketing

BENEDEN VERWACHTING

Tripadvisor-waardering 4.5/5

320DICKIE69 Stellen - 06/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Twee onaangename vaststellingen bij het betreden van de kamer doen mij besluiten dat dit hotel geen vijf sterren (meer) waard is. Het is immers onaanvaardbaar een gast te confronteren met (1) een deels gebruikte fles water (hetgeen volgens de onthaalmedewerkster een euvel was dat zich tijdens het transport heeft voorgedaan - sic) en (2) de afwezigheid van badhanddoeken.

Dear 320DICKIE69, First of all we would like to thank you for your feedback. We deeply regret that due to these issues we could not offer you the best possible stay. Our highest aim is to provide a pleasant stay to our guests and comments like yours help us to improve. We hope that even though we have not fulfilled your expectations this time, we can greet you here again, to prove our will to satisfy our clients. Sincerely yours, Your Sofitel Hamburg Alter Wall

Prettig, modern hotel, jammer keuze alleen nog uit een restaurant

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Rene Stellen - 01/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Aangenaam

Dear Rene, Thank you very much for your positive review. We are more than happy that you had a fabulous stay at our hotel and were able to enjoy all the services and perks that our hotel has to offer. We hope to welcome you soon again in Hamburg. Best regards, Sebastian Werner Director Sales & Marketing

wie immer gut

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Reinder K. Stellen - 26/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

prima hotel So fitel in Hamburg, mooie lokatie. Door werkzaamheden Alter Wall was de parkeergarage slecht bereikbaar die sowieso al krap bemeten is voor auto's die net even langer en breder zijn! Zijn de kamers inmiddels een beetje gedateerd? Misschien eens een upgrade directie.

Dear Reinder J. K., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sofitel Hamburg Alter Wall. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing

Zeer gedateerd. No value for money.

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Jochem Stellen - 21/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Vriendelijk personeel maar niet SOFITEL waardig. Bedden knal hard, badkamer oud met wasbak op hoogte van 60cm.

Dear Jochem W., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Sofitel Hamburg Alter Wall. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At Sofitel Hotels & Resorts, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing
Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Janneke Stellen - 09/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prachtige stad in een prachtig verblijf! Uw personeel was erg gastvrij, het ontbijt overweldigend.

Geachte Janneke S., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Sofitel Hamburg Alter Wall erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

Perfecte locatie

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Marcel Zaken - 27/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prima verblijf met vriendelijk en behulpzaam personeel. Perfecte locatie voor alle bezoek in Hamburg

Dear Mr S., Thank you for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales & Marketing

heerlijk verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.5/5

Philippe Stellen - 20/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

heel centraal gelegen hotel op loop afstand van het centrum, heel rustig en ruim hotel wat een rust uitstraalt wanneer je hier verblijft. mooie grote kamer met alles aanwezig wat hoort, heel leuk zwembad met fitness

Dear Philippe H., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Sofitel Hamburg Alter Wall. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Sebastian Werner Director of Sales and Marketing
Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in hamburg