Hotel – Novotel Parijs Vaugirard Montparnasse
Novotel hotel Novotel hotel

Hotel Novotel Parijs Vaugirard Montparnasse

3.5/5 2.135 beoordelingen
Zien op een kaart
  • Het hotel heeft WiFi Wifi/internettoegang
  • Het hotel serveert ontbijt Ontbijt
  • Het hotel heeft een bar Bar
  • Het hotel heeft parkeergelegenheid Parkeren
  • Het hotel heeft een restaurant Restaurant
  • Het hotel heeft airconditioning in de kamers Airconditioning
Controleer de prijzen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Vanaf
Vanaf 135.00 EUR Tarief voor niet-leden
Vanaf 128.25 EUR Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
5.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Controleer de prijzen

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00
Uitchecken tot 12h00

Diensten en praktische informatie

Betaalde services
  • Online inchecken

    Online inchecken: Uw aankomst wordt zorgvuldig voorbereid door ons team
    Snel uitchecken: Lever gewoon uw sleutel in

  • Wifi/internettoegang
    • Draadloos internet in het hotel
    • High-speed internet
    • Draadloos internet in de kamer
    • Toegang tot WiFi
    • Glasvezeltechnologie zorgt voor een internetverbinding met de hoogst mogelijke snelheid.
  • Eigen parkeergarage
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
    • Kamers geschikt voor mindervaliden
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Voorzieningen voor mindervaliden
  • Huisdieren toegestaan 20  EUR
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
    • Individuele temperatuurcontrole
    • Airconditioning
  • In het hotel gesproken talen
    • Duits
    • Engels
    • Spaans
    • Frans
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-out
    • VROEG INCHECKEN VANAF 8:00 UUR (Betaalde services)
    • LAAT UITCHECKEN TOT 17:00 UUR (Betaalde services)
  • Batterijlader elektrische auto
  • Schoenpoetsmachine

Catering

  • Ontbijt
  • 1 restaurant(s)
  • 2 bar(s)
  • Room service
    • Warme maaltijden
    • Koude hapjes
    • Openingstijden: doordeweeks 06:30-00:00
    • Openingstijden: weekend 07:00-00:00

Zakelijke diensten

  • 21 vergaderruimte(n)
  • Conventiehotel
  • Internethoek (Macintosh)
  • Business centre met personeel
  • Kopieer- en printfaciliteiten
Bekijk alle diensten

Hotel locatie

Onze kamers

De ruime kamers van het Novotel zijn modern ingericht en hebben een flexibele indeling. Het is prettig verblijven in de kamers die aan alle eisen voldoen.Onze Executive kamer biedt uitzicht op de Eiffeltoren (op aanvraag) met nog meer comfort en een service die zelfs de meest veeleisende gast tevreden zal stellen.

  • 187 kamers
  • Rookvrij hotel
  • 5 kamers voor mensen met beperkte mobiliteit
  • 16 familiekamers
  • Extra bed in kamer voor kind
  • Babybed
    • Ventilatie
    • 220/240V AC
    • Luchtkoeling
    • Kluis in kamer
    • Turndownservice
    • Kaart met nooduitgangen
    • Badkamerdeur 32 inches breed
    • Gratis mineraalwater in kamer
    • Zenderaanbod Canal+ en Canalsat
    • Telefoon
    • Babybed
    • Zenderaanbod beIN Sports
    • Bureaus in alle kamers
    • Draadloos internet in de kamer
    • Mogelijkheid tot openen ramen
    • Automatische temperatuurcontrole
    • Individuele temperatuurcontrole
    • Telefoon met directe buitenlijn
    • Hoge snelheid transmissielijn
    • Minibar
    • RJ 45 stekker
    • Koffie- en theefaciliteiten
    • Douche
    • Badkuip
    • Toiletten
    • Haardroger in badkamer
    • Deurslot met sleutelkaart
    • Informatie noodsituatie in kamer
    • Wekdienst via receptie
Voorzieningen in onze kamers

Onze restaurants en bars

Bekijk al onze bars
Bekijk al onze restaurants en bars

Uw vergaderingen en evenementen

4.1/5 AccorHotels beoordeling 7.327 beoordelingen

Onze beoordelingen voor Novotel Parijs Vaugirard Montparnasse

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie
tripadvisor tripadvisor
3.5/5 TripAdvisor score 2.135 beoordelingen
John Gezinnen - 13/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Perfecte uitvalbasis voor Parijs »

Dit hotel is de perfecte combinatie van een aantal factoren: rustig gelegen, buiten de drukte van de stad, maar met een metro op 100 m afstand, goed uitgeruste kamers met goede badkamer en apart toilet, bijzonder vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijtbuffet (gratis voor kinderen tot 12 jaar) en parking onder het hotel. Parking wel duur (27 euro per dag), maar dat zijn Parijse prijzen.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte John N., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff, the location of the hotel, the comfort of your rooms 223 and 225 and the quality of the breakfast that indeed is free for children. Our hotel is specialized in welcoming families and i am glad to notice that yours has been enjoyed to be here. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. As you said, our car park can seem to be expensive (27€) but as you say, Paris is an expensive city. Our rate is lower than in public car parks. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Anoniem Gezinnen - 11/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed hotel midden in het centrum »

Goed. Goede ontvangst vriendelijk personeel, nette kamers en het ontbijt was prima. Wij hebben genoten van een paar dagen Parijs

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Luuk-Jan van der S., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff, the quality of the breakfast and the comfort of your rooms 232 and 234. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. We hope that thanks to us your stay in Paris was great. However, even if you liked the comfort, i notice your lower ratings about your rooms. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! Moreover, you do not give us rates above 8/10, therefore if you have any criticism about a service which could be improved, please do not hesitate sending me it. Indeed, we always try to improve our skills to satisfy our guests. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Nico Gezinnen - 07/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« klacht »

Niet ok !! Ik heb de klacht doorgegeven aan de balie. Ik had een rustige kamer gevraagd. Midden in de nacht (met 2 kinderen op de kamer) werden we wakker gebeld door de receptie voor een doorgeschakelde oproep. Na 2 minuten wachten werd er niks gezegd. 20 minuten later werden we in de gang door kamer 443 opnieuw gestoord door enkele dronken vrouwen. Iedere morgen 15 à 20 minuten wachten vooraleer aan de ontbijttafel te kunnen gaan is ook de eerste keer dat ik dat meemaak. Niet ok ! Bij vertrek meldde ik de klacht, de recetioniste beloofde mij een premiumkaart met een vergoedingsbedrag erop. Dit ging ze doormailen, maar tot oip heden heb ik nog niks ontvangen !!

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Nico D., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am sorry if your experience in our hotel has not matched your expectations. About the call during the night we are really sorry about that, we have not known why it happened and we really hope you could sleep again. Moreover, about drunk ladies in the corridor we apologize again but we are not responsible for the behaviour of our guests. But of course, feel free to call the reception as soon as you notice it and then we can talk to these guests. I am really sorry if you have not liked the breakfast room. That is true that when the hotel i completely full (like during your stay), this space is a little bit too small and even if our team make our best to satisfy you, some products can be missing on the buffet. After the whole refurbishment of the hotel that will start on next spring, the area will be completely changed to offer you more comfort. But be sure i just sent your comment to Alison, our food and beverage manager, to try to find solutions before the refurbishment. Finally, my colleague Lucie well credited you 2500 points (50€) on a loyalty card but i just realized the mail adress was wrong (iper instead of ieper). You just received a mail to validate it after you next stay in a Accorhotels hotel you will receive it by the post. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris. Feel free to send me a mail, i will upgrade you in suite or executive room if these rooms are available. Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Anoniem Gezinnen - 07/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« toe aan een opknapbeurt »

kamer heeft een opkna¨pbeurt nodig vooral het tapijt moet eruit. is echt ranzig. ontbijt eenvoudig maar vers.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Robert H., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am really sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am sorry if your experience in our hotel has not matched your expecatations. About your room 335, be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! The carpet of your room was cleaned few days ago because it is used, not dirty. However, you tell me there is blood on the duvet of your kid, i am really sorry about that ! If you are ok, i can create you a loyalty card that can be used in all Accorhotels hotels all over the world (Ibis, Novotel, Mercure, Sofitel...) and credit on it 50€ to apologize. You can book a part of your next booking with this voucher. Finally, i am glad you liked your breakfast experience. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris. Feel free to send me a mail and i will upgrade you in an executive room. Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Sjors Gezinnen - 05/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Heerlijk Hotel »

Keuring Hotel op goede locatie vlak bij Metro. Parkeren wel prijzig maar heel veilig en goed onder het Hotel. Prettig ontbijt.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Sjors v., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the location of the hotel, services provided (parking) and the quality of the breakfast. "Heerlijk Hotel", thanks for this great feedback that i will share with our team this afternoon. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i also take into account your medium rating about your room 447. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! About the car park, it is indeed safe and can seems to be expensive but i confirm you it is cheaper than in public car parks in Paris. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Jenn Stellen - 01/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prima verblijf »

Prima verblijf, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, kamers oke maar wat aan het verouderen. Zichtbare schimmel tussen loslatende strips langs de muren, gat in gordijn, badkamer vertoont verouderings sporen/ beschadigingen. Er was maar aan 1 kant van het bed een stopcontact.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Jennifer D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff and the quality of the breakfast. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i well take into account your feedback about your room 536. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. However, holes in curtains is absolutly not normal and i just sent your comment to Nadege. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Dick Zaken - 10/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Ruimschoots tevreden over het verblijf »

Comfortabel en functioneel verblijf

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Dick C., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff or the comfort of our hotel. "Ruimschoots tevreden over het verblijf ", thanks for this great feedback and be sure I will share your comment with our team. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i also take into account your remark about your room 530. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! About the cleanliness, it is our number 1 priority. Can you tell me what was dirty, i will send your answer to Nadege. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Chris Gezinnen - 07/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« voor parijs ruime kamers »

vriendelijk personeel - ruime propere kamers, enig minpunt: de vrij lange wachttijd aan het ontbijt op 01 11 2018.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Christiaan W., We very much appreciate your comments regarding your stay in our hotel, thanks to it, we will be able to improve our quality of service. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff and the comfort of your room 219. Our hotel is specialized in welcoming families and i am glad to notice yours liked our hotel. Be sure I will share your comment with our team. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. I am really sorry if you have not liked your experience during the breakfast because of the queue. That is true that when the hotel i completely full (like during your stay), this space is a little bit too small and even if our team make our best to satisfy you, some products can be missing on the buffet. After the whole refurbishment of the hotel that will start on next spring, the area will be completely changed to offer you more comfort. But be sure i just sent your comment to Alison, our food and beverage manager, to try to find solutions before the refurbishment. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Dick Stellen - 03/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Redelijk hotel. »

De kamer op zich was prima, wel erg oud en gedateerd. De muren in de hal kunnen wel een verfje gebruiken, evenals de deurposten. De badkamer was prima, alleen er werd niets bijgevuld zoals bekers, shampoo etc. De föhn hing aan een stroomdraadje, gevaarlijke situatie. Bed en beddengoed prima. De airco was niet laag te krijgen, het was 's nachts erg warm.

Anoniem Gezinnen - 01/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Centraal gelegen hotel, kamer niet heel ruim voor 4 personen. Vloer was behoorlijk nat, na melding niets mee gedaan. »

Centraal gelegen hotel, kamer niet heel ruim voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Vloer tussen badkamer en bed was behoorlijk nat. Na melding bij de receptie niets mee gedaan.

Bart Zaken - 30/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Correct »

Zoals het hoort, vriendelijk personeel, behulpzaam, correcte kamer

Anet Gezinnen - 29/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Problemen tijdens het inchecken, prima opgelost »

Heel prettig , er waren problemen tijdens het inchecken. Volgens het hotel hadden we de reservering geannuleerd , dit was echter niet zo. Bewijs had ik via de mail. Daarna heeft de receptionist ons doorverwezen naar een ander hotel. Rest is prima verlopen

Robbert Gezinnen - 28/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prima locatie, vriendelijk personeel »

Mooie kamers, goede bedden, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ontbijtzaal wel erg druk en vol. Douche voor lange mensen (1,95+) wat laag.

Louis Stellen - 10/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Mooi, verzorgt hotel! »

Het was zeer aangenaam om hier te verblijven! Een mooie ruime kamer, apart toilet en moderne badkamer met al het nodige aanwezig. Zeer vriendelijk personeel. Enig minpuntje is het ontbijt. Chaotisch verloop en niet zijn €18 per persoon waard.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Yenna D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. We very much appreciate your comments regarding your stay in our hotel, thanks to it, we will be able to improve our quality of service. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff and the comfort of your room 338. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. I seriously take into account your feedback about the breakfast and i just sent it to Thibault our food and beverage manager. About the rate, for your information, an express breakfast at the bar exists at 18€ including croissants, hout beverage, yoghurt and orange juice. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Dennis Zaken - 18/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« bezoek equipmag »

Goed

Rob Zaken - 12/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« zeer aangenaam »

een relaxed hotel, zeer vriendelijk personeel, in dit hotel gaan we zeker weer verblijven

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Roberto d., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff. "zeer aangenaam", we could not expect a better feedback, thanks a lot ! We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. You are satisfied by your stay and we are very pleased about that! However if you have any criticism about a service which could be improved, please do not hesitate sending me it. Indeed, we always try to improve our skills to satisfy our guests. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris because as you said you will come back soon :) Make yourself at home Hoogachtend, Antoine Responsable Hébergement

Jannette Gezinnen - 30/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« vriendelijk personeel, mooie entree, lekker ontbijt »

Wij hebben genoten van ons verblijf in Parijs! Het was na een lange dag lopen een genot om op een heerlijk bed te liggen. De kamer was schoon, maar de vloerbedekking was lang niet vlekkeloos en de badkamer kon wel een opknapbeurt gebruiken. Kit en voegen waren erg vies! De kamer vonden we sfeervol en de bedden lagen heerlijk!

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Jannette S., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. i am sory formy poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the comfort of your room 233. We changed beds on last march and we are glad to notice you like it. Moreover, thanks for your comment about the courtesy of our staff. Be sure I will share your rating with our team. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i also take into account your medium rating about your room. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from december 2018 ! Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris. Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Mark Gezinnen - 24/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed hotel met ietwat sporen van slijtage »

Goed, wel warm op de kamer...

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte mark V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you globally liked your stay in our hotel ! We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i also take into account your medium rating about your room 343. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from december 2018 ! During this refurbishment, the whole air conditioning system will also be changed... Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris to better serve you, Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Anoniem Gezinnen - 12/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Zeer slechte service en oplichterij qua afrekening door zaken in rekening te brengen die niet zijn gebruikt »

Zeer ontevreden aangezien er zaken in rekening worden gebracht die ik niet heb gebruikt. Reageren op mail doet men niet en aanpassen van de rekening ook niet.

Nathalie Gezinnen - 07/08/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Mooi hotel op een goede locatie »

Het is een mooi hotel met ruime kamers. 20 minuutjes lopen en je bent bij de Eiffeltoren. Er is WiFi, parkeergelegenheid en een mooi dakterras met uitzicht op de Eiffeltoren. Omdat het druk was hebben bij het ontbijt eventjes moeten wachten, maar we hebben een kop koffie gepakt om vast wakker te worden dus de 5 minuutjes waren gauw om. Enige minpuntje is dat onze kamer op de 6e etage was, vlak onder de loungebar waar een tafelvoetbal stond. Dit maakte enorm lawaai. Toen ik dit meldde bij de receptie werd ik niet al te netjes te woord gestaan. Dit was jammer. Het verdere personeel was erg leuk en vriendelijk.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Nathalie J., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the size of your room 611, the facilities in the hotel (rooftop and parking) and the courtesy of our staff. I am sorry if at the rooftop bar there was too much noise. I confirm you that the reception asked to the rooftop bar team to make less noise but it is very difficult to be obeyed by our guests if they want to play. I am really sorry if you have not liked the breakfast room. That is true that when the hotel i completely full (like during your stay), this space is a little bit too small. After the whole refurbishment of the hotel that will start on next winter, the area will be completely changed to offer you more comfort. But be sure i just sent your comment to Alison, our food and beverage manager, to try to find solutions before the refurbishment. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Onze meest recente 20 reviews
Meer reviews weergeven
In samenwerking met

Beoordelingen van internetgebruikers

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

Boek dit hotel
Vanaf
Vanaf 135.00 EUR Tarief voor niet-leden
Vanaf 128.25 EUR Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
5.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Hotel zonder Als {{fidelityCard}}- lid Gratis: word lid Le Club AccorHotels

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten
  • Spaar ik geen punten
  • Zet ik mijn HuaZhu Rewards eenvoudig om in Le Club AccorHotels-punten (en omgekeerd)
  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken
  • Kan ik mijn punten niet gebruiken
  • Profiteer ik van voordelen {{fidelityCard}}
  • Profiteer ik van voordelen
  • Profiteer ik niet van voordelen
  • Profiteer ik van de Ledenkorting
  • Profiteer ik niet van de Ledenkorting

Onze andere hotels in de buurt

Controleer de prijzen