Hotel Novotel Parijs Vaugirard Montparnasse 4 sterren

Tripadvisor-waardering 3.5/5 2.172 beoordelingen
Novotel Parijs Vaugirard Montparnasse
Zien op een kaart
+ 22 Diensten
Boek dit hotel
Ceci est un message d'erreur

Kamer 1

Aantal personen
Leeftijd van de kinderen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?

U hebt het maximum van 6 favoriete hotels bereikt, verwijder een favoriet voordat u een nieuwe toevoegt.

Extras van het hotel

  • Restaurant met binnenplaats en bar met panoramisch uitzicht op Parijs, geopend in de zomer.

  • 15 vergaderruimten voor seminars of bruiloften

  • Ideaal gelegen voor een bezoek aan Parijs, 50 meter van het openbaar vervoer.

  • Comfortabele kamers en suite met uitzicht op de Eiffeltoren

  • Speelruimte voor de kinderen

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
  • Online inchecken
  • Wifi/internettoegang
  • Parkeren
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Huisdieren toegestaan 20.00 EUR
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
  • In het hotel gesproken talen
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-out
  • Batterijlader elektrische auto
  • Schoenpoetsmachine
  • Kamer voor doven/slechthorenden
Catering
  • Ontbijt
  • 1 restaurant(s)
  • 2 bar(s)
  • Room service
Zakelijke diensten
  • 21 vergaderruimte(n)
  • Conventiehotel
  • Internethoek (Macintosh)
  • Business centre met personeel
  • Kopieer- en printfaciliteiten

Hotel locatie

Novotel Parijs Vaugirard Montparnasse

257 rue de Vaugirard
75015
parijs
frankrijk

Inchecken vanaf 14h00

Uitchecken tot 12h00

  • Hôtel de Ville :   70 VAUGIRARD - FAVORITES

  • Issy - Frères voisin :   39 VAUGIRARD - FAVORITES

  • Mairie du 18ème - Jules Joffrin :   80 VAUGIRARD - FAVORITES

  • Montsouris - Tombe Issoire :   88 VAUGIRARD - FAVORITES

  • VAUGIRARD :   12 VAUGIRARD

  • Met het vliegtuig

    PARIS ORLY op 16 km / 9,94 mijl

  • Met het vliegtuig

    ROISSY C. DE GAULLE op 31 km / 19,26 mijl

  • Met de trein

    MONTPARNASSE op 1,5 km / 0,93 mijl

Gps:48.83997, 2.30303

Onze accommodaties

De ruime kamers van het Novotel zijn modern ingericht en hebben een flexibele indeling. Het is prettig verblijven in de kamers die aan alle eisen voldoen. Onze Executive kamer biedt uitzicht op de Eiffeltoren (op aanvraag) met nog meer comfort en een service die zelfs de meest veeleisende gast tevreden zal stellen.

Classic kamer, 1 tweepersoonsbed

  • Max. aantal personen: x2
  • Oppervlak: Vanaf 20
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

Classic kamer met 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsslaapbank

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 23
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

Classic kamer met 2 eenpersoonsbedden

  • Max. aantal personen: x2
  • Oppervlak: Vanaf 21
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

'Executive'-kamer met 1 tweepersoonsbed

  • Max. aantal personen: x2
  • Oppervlak: Vanaf 23
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

'Executive'-kamer met tweepersoonsbed en eenpersoonsslaapbank

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 23
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

Executive Familie kamer met 1 tweepersoonsbed en 1 tweepersoonsslaapbank

  • Max. aantal personen: x4
  • Oppervlak: Vanaf 23
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

Executive kamer met uitzicht op de Eiffeltoren, 1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsslaapbank

  • Max. aantal personen: x3
  • Oppervlak: Vanaf 23
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad, Uitzicht op historische locatie *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

Groepsaanbieding: 2 kamers bij elkaar in de buurt

  • Max. aantal personen: x6
  • Oppervlak: Vanaf 46
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

Junior suite met balkon, 1 tweepersoonsbed en 1 tweepersoonsslaapbank

  • Max. aantal personen: x4
  • Oppervlak: Vanaf 46
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad *
  • Pluspunten van de accomodatie: Balkon *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

Suite met uitzicht op de Eiffeltoren, 1 tweepersoonsbed en 1 tweepersoonsslaapbank

  • Max. aantal personen: x4
  • Oppervlak: Vanaf 46
  • Uitzicht: Uitzicht op de stad, Uitzicht op historische locatie *
  • Pluspunten van de accomodatie: Balkon *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Snel internet
  • Gratis mineraalwater op de kamer
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Bureau(...)

Onze restaurants en bars

"GOURMET BAR" RESTAURANT

Soort keuken: Frans

Het nieuwe, verfijnde en bewust anders dan andere menu van The Gourmet Bar is werkelijk een verademing. Geniet van klassieke Franse gerechten met een vleugje finesse op de zonovergoten patio.

Lunch

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

LOUNGE BAR VIEW ROOFTOP

Photo non contractuelle / Strictly non binding

Geniet van een prachtig uitzicht op de Eiffeltoren en daken van Parijs vanaf de 7de verdieping van het hotel! Kom van mei tot september genieten in Lounge Bar View Rooftop van het zachte zonlicht op zomeravonden met uw vrienden, familie of geliefde.

Diner

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

GOURMET BAR

Photo non contractuelle / Strictly non binding

Weg van de drukte van Parijs kunt u genieten van een welverdiende gourmet snack. De Gourmet Bar is de hele dag geopend om u te laten genieten van het zonnige terras.

Lunch

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Uw vergaderingen en evenementen

Onze vergaderruimten

  • Aantal vergaderruimten: 21

  • Maximaal formaat: 350 m²

  • Maximum capaciteit: 300 personen

  • Maximale dinercapaciteit: 154 personen

Meer informatie
Novotel Parijs Vaugirard Montparnasse Vergaderruimte

Onze beoordelingen voor
Novotel Parijs Vaugirard Montparnasse

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

AccorHotels beoordeling 4.1/5

7.711 beoordelingen

tripadvisor tripadvisor

TripAdvisor score 3.5/5

2.172 beoordelingen

Goed en rustig geslapen

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Anoniem Gezinnen - 26/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prettig verblijf, kamer prima als je de hele dag op pad bent. Ondanks drukke stad, hoor je op de kamer vrijwel niets. Fijn dat er koffie, thee en water staat. Verbeterpuntjes: - hier en daar best wat slijtage van kozijnen.. - ipv kartonnen bekertjes zou een stenen mok en /of glas wat aangenamer zijn. Verder geen commentaar.

Geachte Rian K., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am glad to read you globally liked your stay in our hotel and specially the amenities in your room 237 and the calm in it. Our hotel is specialized in welcoming families and we are enjoyed to notice that yours liked to be here. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i also take into account your comment about quality of your room. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from june 2019 ! I also well take into account your feedback regarding cups in rooms. In Executive rooms we put cups in glass and we plan to do it in all rooms before the summer but we need to find the good organization for it. It is also important for us to save the planet ! Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris. Feel free to send me a mail, i will try to upgrade you if we have availability. Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Hotel OK, Restaurant Te Mijden

Tripadvisor-waardering 3.5/5

Bel8490 Soloreis - 21/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Zeer goed gelegen hotel in het 15de arrondissement , op voetsafstand (50m) van een metro station. Laat ik onmiddellijk zeggen dat de hotels van de Novotel keten - Novotel in het bijzonder - mijn voorkeur wegdragen bij een verblijf in Parijs. Ik ben er altijd met een goed gevoel teruggekeerd. Zo ook dit keer. Voor wat het hotel zelf betreft werden mijn verwachtingen niet teleurgesteld: correcte prijs, aangenaam onthaal, verzorgde kamer (ietwat minimalistisch), goed slaapcomfort, en een kleine welkomsattentie. Ik ben wel erg teleurgesteld in de kwaliteit en de dienstverlening in het restaurant. Nochtans was het niet druk: ongeveer een tiental personen (op een capaciteit van 50-60 couverts). Het personeel (2 personen) was totaal niet geïnteresseerd en vooral bezig met zichzelf. Voor een aperitief hapje moest ik zelf aandringen. Uiterst lange wachttijden voor een simpel hoofdgerecht (dat daarenboven niet beantwoorde aan mijn verwachtingen voor een Franse keuken). Bij de afrekening werd het digestief twee maal aangerekend. Kortom het hotel is een beter restaurant waard. Ik ben de volgende avond dan maar een lekker restaurantje in de buurt gaan opzoeken (L'armandie - vis gerechten - Tripadvisor ****). Daarom geen 5 sterren voor het hotel in zijn geheel. Spijtig.

Goed gelegen - verzorgd - met parking!

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Elly Gezinnen - 14/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Het hotel ligt dichtbij de metro, propere kamers, goed bed en douche. Ontbijt is ook behoorlijk uitgebreid en verzorgd. Vriendelijk personeel. Werkpunt: menu in het hotel is niet uitnodigend.

Geachte Elly V., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff, the cleanliness of your room 539 and the quality of the breakfast. Our hotel is specialized in welcoming families and i am glad to notice that yours liked to be here. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. About the restaurant, i am sorry to notice that you have not liked the menu. That is true that the winter one was a bit unusual and it was not very easy to find information. The new menu will be better, i promise, and it will start from the 28th of march. In the past, menu was the same in all Accorhotels hotels but for the next one, the chef will make a unique one for our hotel. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris. Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement
Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Anoniem Alleen - 11/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Heel goed verblijf. (goede ruime kamer, lekker ontbijt, goede ligging bij metro en bushalte) Extra fijn na het zomaar verkrijgen van een upgrade kamer met gratis minibar en Nespresso. Alsook gedeeltelijk uitzicht op Eiffeltoren.

Geachte Ankie L., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the comfort of your room 635, the quality of the breakfast and the quality of the breakfast. Moreover, i said to Christophe that you are really enjoyed by the upgrade he offered you and he is happy to notice you were delighted by this. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. You are satisfied by your stay and we are very pleased about that! However, even if excellence is impossible to reach, we try get as close as possible of it and therefore if you have any criticism about a service which could be improved, please do not hesitate sending me it. Indeed, we always try to improve our skills to satisfy our guests. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Gezellig, goedbereikbaar hotel

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Ron Stellen - 03/03/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Net hotel, goede regeling voor eventueel parkeren.

Geachte Ron v., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch, therefore i will continue in English. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the location of the hotel and the comfort of your room 534. Be sure I will share your comment with our team. We hope that also thanks to us your stay in Paris in couple was great. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. You are satisfied by your stay and we are very pleased about that! However if you have any criticism about a service which could be improved, please do not hesitate sending me it. Indeed, we always try to improve our skills to satisfy our guests. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Perfecte uitvalbasis voor Parijs

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

John Gezinnen - 13/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Dit hotel is de perfecte combinatie van een aantal factoren: rustig gelegen, buiten de drukte van de stad, maar met een metro op 100 m afstand, goed uitgeruste kamers met goede badkamer en apart toilet, bijzonder vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijtbuffet (gratis voor kinderen tot 12 jaar) en parking onder het hotel. Parking wel duur (27 euro per dag), maar dat zijn Parijse prijzen.

Geachte John N., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff, the location of the hotel, the comfort of your rooms 223 and 225 and the quality of the breakfast that indeed is free for children. Our hotel is specialized in welcoming families and i am glad to notice that yours has been enjoyed to be here. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. As you said, our car park can seem to be expensive (27€) but as you say, Paris is an expensive city. Our rate is lower than in public car parks. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Goed hotel midden in het centrum

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Anoniem Gezinnen - 11/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Goed. Goede ontvangst vriendelijk personeel, nette kamers en het ontbijt was prima. Wij hebben genoten van een paar dagen Parijs

Geachte Luuk-Jan van der S., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff, the quality of the breakfast and the comfort of your rooms 232 and 234. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. We hope that thanks to us your stay in Paris was great. However, even if you liked the comfort, i notice your lower ratings about your rooms. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! Moreover, you do not give us rates above 8/10, therefore if you have any criticism about a service which could be improved, please do not hesitate sending me it. Indeed, we always try to improve our skills to satisfy our guests. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

klacht

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Nico Gezinnen - 07/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Niet ok !! Ik heb de klacht doorgegeven aan de balie. Ik had een rustige kamer gevraagd. Midden in de nacht (met 2 kinderen op de kamer) werden we wakker gebeld door de receptie voor een doorgeschakelde oproep. Na 2 minuten wachten werd er niks gezegd. 20 minuten later werden we in de gang door kamer 443 opnieuw gestoord door enkele dronken vrouwen. Iedere morgen 15 à 20 minuten wachten vooraleer aan de ontbijttafel te kunnen gaan is ook de eerste keer dat ik dat meemaak. Niet ok ! Bij vertrek meldde ik de klacht, de recetioniste beloofde mij een premiumkaart met een vergoedingsbedrag erop. Dit ging ze doormailen, maar tot oip heden heb ik nog niks ontvangen !!

Geachte Nico D., Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am sorry if your experience in our hotel has not matched your expectations. About the call during the night we are really sorry about that, we have not known why it happened and we really hope you could sleep again. Moreover, about drunk ladies in the corridor we apologize again but we are not responsible for the behaviour of our guests. But of course, feel free to call the reception as soon as you notice it and then we can talk to these guests. I am really sorry if you have not liked the breakfast room. That is true that when the hotel i completely full (like during your stay), this space is a little bit too small and even if our team make our best to satisfy you, some products can be missing on the buffet. After the whole refurbishment of the hotel that will start on next spring, the area will be completely changed to offer you more comfort. But be sure i just sent your comment to Alison, our food and beverage manager, to try to find solutions before the refurbishment. Finally, my colleague Lucie well credited you 2500 points (50€) on a loyalty card but i just realized the mail adress was wrong (iper instead of ieper). You just received a mail to validate it after you next stay in a Accorhotels hotel you will receive it by the post. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris. Feel free to send me a mail, i will upgrade you in suite or executive room if these rooms are available. Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

toe aan een opknapbeurt

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Anoniem Gezinnen - 07/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

kamer heeft een opkna¨pbeurt nodig vooral het tapijt moet eruit. is echt ranzig. ontbijt eenvoudig maar vers.

Geachte Robert H., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am really sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am sorry if your experience in our hotel has not matched your expecatations. About your room 335, be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! The carpet of your room was cleaned few days ago because it is used, not dirty. However, you tell me there is blood on the duvet of your kid, i am really sorry about that ! If you are ok, i can create you a loyalty card that can be used in all Accorhotels hotels all over the world (Ibis, Novotel, Mercure, Sofitel...) and credit on it 50€ to apologize. You can book a part of your next booking with this voucher. Finally, i am glad you liked your breakfast experience. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris. Feel free to send me a mail and i will upgrade you in an executive room. Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Heerlijk Hotel

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Sjors Gezinnen - 05/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Keuring Hotel op goede locatie vlak bij Metro. Parkeren wel prijzig maar heel veilig en goed onder het Hotel. Prettig ontbijt.

Geachte Sjors v., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the location of the hotel, services provided (parking) and the quality of the breakfast. "Heerlijk Hotel", thanks for this great feedback that i will share with our team this afternoon. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i also take into account your medium rating about your room 447. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! About the car park, it is indeed safe and can seems to be expensive but i confirm you it is cheaper than in public car parks in Paris. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Prima verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Jenn Stellen - 01/01/2019 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Prima verblijf, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, kamers oke maar wat aan het verouderen. Zichtbare schimmel tussen loslatende strips langs de muren, gat in gordijn, badkamer vertoont verouderings sporen/ beschadigingen. Er was maar aan 1 kant van het bed een stopcontact.

Geachte Jennifer D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff and the quality of the breakfast. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i well take into account your feedback about your room 536. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. However, holes in curtains is absolutly not normal and i just sent your comment to Nadege. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Ruimschoots tevreden over het verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Dick Zaken - 10/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Comfortabel en functioneel verblijf

Geachte Dick C., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. I am sorry for my poor skills in Dutch and therefore i will continue in English. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff or the comfort of our hotel. "Ruimschoots tevreden over het verblijf ", thanks for this great feedback and be sure I will share your comment with our team. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. However, i also take into account your remark about your room 530. Be sure the whole staff, including Nadège, housekeeper, and Jean Michel, technical manager, do their best to maintain our aged rooms. For your information, the hotel will be completely refurbished from april 2019 ! About the cleanliness, it is our number 1 priority. Can you tell me what was dirty, i will send your answer to Nadege. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

voor parijs ruime kamers

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Chris Gezinnen - 07/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

vriendelijk personeel - ruime propere kamers, enig minpunt: de vrij lange wachttijd aan het ontbijt op 01 11 2018.

Geachte Christiaan W., We very much appreciate your comments regarding your stay in our hotel, thanks to it, we will be able to improve our quality of service. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff and the comfort of your room 219. Our hotel is specialized in welcoming families and i am glad to notice yours liked our hotel. Be sure I will share your comment with our team. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. I am really sorry if you have not liked your experience during the breakfast because of the queue. That is true that when the hotel i completely full (like during your stay), this space is a little bit too small and even if our team make our best to satisfy you, some products can be missing on the buffet. After the whole refurbishment of the hotel that will start on next spring, the area will be completely changed to offer you more comfort. But be sure i just sent your comment to Alison, our food and beverage manager, to try to find solutions before the refurbishment. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

Redelijk hotel.

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Dick Stellen - 03/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

De kamer op zich was prima, wel erg oud en gedateerd. De muren in de hal kunnen wel een verfje gebruiken, evenals de deurposten. De badkamer was prima, alleen er werd niets bijgevuld zoals bekers, shampoo etc. De föhn hing aan een stroomdraadje, gevaarlijke situatie. Bed en beddengoed prima. De airco was niet laag te krijgen, het was 's nachts erg warm.

Centraal gelegen hotel, kamer niet heel ruim voor 4 personen. Vloer was behoorlijk nat, na melding niets mee gedaan.

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Anoniem Gezinnen - 01/11/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Centraal gelegen hotel, kamer niet heel ruim voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Vloer tussen badkamer en bed was behoorlijk nat. Na melding bij de receptie niets mee gedaan.

Correct

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Bart Zaken - 30/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Zoals het hoort, vriendelijk personeel, behulpzaam, correcte kamer

Problemen tijdens het inchecken, prima opgelost

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Anet Gezinnen - 29/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Heel prettig , er waren problemen tijdens het inchecken. Volgens het hotel hadden we de reservering geannuleerd , dit was echter niet zo. Bewijs had ik via de mail. Daarna heeft de receptionist ons doorverwezen naar een ander hotel. Rest is prima verlopen

Prima locatie, vriendelijk personeel

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Robbert Gezinnen - 28/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Mooie kamers, goede bedden, zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ontbijtzaal wel erg druk en vol. Douche voor lange mensen (1,95+) wat laag.

Mooi, verzorgt hotel!

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Louis Stellen - 10/10/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Het was zeer aangenaam om hier te verblijven! Een mooie ruime kamer, apart toilet en moderne badkamer met al het nodige aanwezig. Zeer vriendelijk personeel. Enig minpuntje is het ontbijt. Chaotisch verloop en niet zijn €18 per persoon waard.

Geachte Yenna D., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Paris Vaugirard Montparnasse erg op prijs. We very much appreciate your comments regarding your stay in our hotel, thanks to it, we will be able to improve our quality of service. It is always a pleasure to receive positive feedback, specially from loyal guests to our group, like you, who own the loyalty card LeClubAccorHotels classic status. I am glad to read you liked your stay in our hotel and specially the kindness of our staff and the comfort of your room 338. We strive to continuously improve the quality of our services and i am glad to realize we are on the right path. I seriously take into account your feedback about the breakfast and i just sent it to Thibault our food and beverage manager. About the rate, for your information, an express breakfast at the bar exists at 18€ including croissants, hout beverage, yoghurt and orange juice. Thank you again for sharing your experience and we hope we will have the opportunity to host you again during your next stay in Paris Make yourself at home Feel Welcome, Antoine Responsable Hébergement

bezoek equipmag

Avis-klantbeoordeling 4.1/5

Dennis Zaken - 18/09/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

Goed

Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Mogelijk gemaakt door

Trustyou

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in parijs