Hotel Mondial am Dom Cologne MGallery 4 sterren

Tripadvisor-waardering 4.0/5 1.588 beoordelingen
Hotel Mondial am Dom Cologne MGallery
Zien op een kaart
+ 19 Diensten
Boek dit hotel

Kamer 1

Aantal personen
Leeftijd van de kinderen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?

Le Club AccorHotels

Gratis: word lid

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten

  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken

  • Profiteer ik van voordelen

  • Profiteer ik van de Ledenkorting

Extras van het hotel

  • Geniet van de luxe van een centrale locatie

  • Het meest frisse bier in de stad

  • Populair uitstapje op het platteland

  • Conciërgeservice

  • 5 vergaderruimten voor maximaal 150 personen

Dit hotel is onderdeel van Planet 21 en streeft naar Positieve Gastvrijheid.

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 15h00

Uitchecken tot 12h00

Betaalde services

Diensten en praktische informatie
  • Online inchecken
  • Wifi/internettoegang
  • Parkeren
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
  • Huisdieren toegestaanBetaalde services
  • Rookvrij hotel
  • Airconditioning
  • In het hotel gesproken talen
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • LAAT UITCHECKEN TOT 18:00 UURBetaalde services
  • Wasserij
  • Portier
  • Conciërge
Catering
  • Ontbijt
  • 2 restaurant(s)
  • Room service
Ontspanning en activiteiten
  • Fitnesscentrum
  • Wellness
Zakelijke diensten
  • 5 vergaderruimte(n)

Hotel locatie

Hotel Mondial am Dom Cologne MGallery

Kurt-Hackenberg-Platz 1
50667
koeln
duitsland

Tel: +4922120630

Fax: (+49)221/2063527

E-mailadres voor contact

Inchecken vanaf 15h00

Uitchecken tot 12h00

  • BUS 132 :   132 TRANKGASSE

  • BUS 133 :   BUS 133 GUERZENICH

  • TRAM 1 :   TRAM 1 HEUMARKT

  • Tram :   TRAM 16, 18 DOM-HAUPTBAHNHOF

  • S TRAIN :   S6, S11, S12,S13 HAUPTBAHNHOF

  • Met het vliegtuig

    DUSSELDORF INTERNATIONAL AIRPORT op 45 km / 27,96 mijl

  • Met het vliegtuig

    FLUGHAFEN FRANKFURT AM MAIN op 180 km / 111,85 mijl

  • Met het vliegtuig

    FRA op 180 km / 111,85 mijl

  • Met de trein

    DOM / HAUPTBAHNHOF op 0,2 km / 0,12 mijl

Gps:50.94009, 6.960014

Onze accommodaties

Het hotel heeft 203 volledig gerenoveerde kamers, waaronder 6 Junior suites met hoogwaardige faciliteiten, zoals WiFi, airconditioning, 49 inch led-tv en Sky-tv. De badkamers hebben vaak een inloopdouche.

Standard kamer

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 16
  • WiFi in de kamer
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon met directe buitenlijn

Standard kamer met 2 eenpersoonsbedden

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 16
  • WiFi in de kamer
  • Badjas
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon met directe buitenlijn

Business kamer

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 16
  • Uitzicht: Uitzicht op binnenplaats *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Badjas
  • Nespresso apparaat
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon met directe buitenlijn

Deluxe kamer met uitzicht op de kathedraal

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 16
  • Uitzicht: Uitzicht op historische locatie *

* Onder voorbehoud van beschikbaarheid

  • WiFi in de kamer
  • Badjas
  • Nespresso apparaat
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Schoenpoets(...)

Grand Deluxe

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 23
  • WiFi in de kamer
  • Badjas
  • Nespresso apparaat
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon met directe buitenlijn

Junior suite

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 25
  • WiFi in de kamer
  • Badjas
  • Nespresso apparaat
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Schoenpoets(...)

Junior suite met uitzicht op de kathedraal

  • Max. aantal personen: 2
  • Oppervlak: Vanaf 25
  • Badjas
  • Nespresso apparaat
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Schoenpoets
  • Automatische wekdienst

Onze restaurants en bars

REISSDORF IM MONDIAL

Soort keuken: Regionaal

In de ?Reissdorf im Mondial? worden regionale gerechten en bieren geserveerd in de sfeer van een moderne Keulse brouwerij met uitzicht op de kathedraal. Wij zijn dagelijks geopend van 12:00 tot 01:00 uur.

Lunch

12:00 - 17:30

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

17:30 - 01:00

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

LEGS 11

Soort keuken: Café

Lunch

07:00 - 14:30

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Diner

14:30 - 19:00

  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Uw vergaderingen en evenementen

Onze vergaderruimten

  • Aantal vergaderruimten: 5

  • Maximaal formaat: 184

  • Maximum capaciteit: 150 personen

  • Maximale dinercapaciteit: 80 personen

Meer informatie

Onze beoordelingen voor
Hotel Mondial am Dom Cologne MGallery

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie

AccorHotels beoordeling 4.4/5

4.214 beoordelingen

tripadvisor

TripAdvisor score 4.0/5

1.588 beoordelingen

Altijd zeer tevreden

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Jolien Gezinnen - 06/11/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Mijn verblijf bij Mondial, zoals altijd bevalt mij en mijn familie altijd heel erg goed. Wij komen hier meerdere keren per jaar en kiezen ook bewust voor dit hotel omdat de service, de locatie en de voorzieningen hier altijd erg goed zijn.

Dear Mrs. K., in the name of our entire team we would like to thank you very much for your loyalty and confide to our Hotel and Team. We are always very happy to welcome you and your family back to our Hotel. Acting as a second home for our visitors is a great responsibility for us. Our desire is that everything should be perfect so that our guests’ only concern is enjoying both the hotel and this beautiful city of Cologne. Comments such as yours encourage us to continue, to keep working hard, reminding us that the work is worth it. We are happy that your time with us met your expectations and we hope that it will not be too long until we see you again. Thank you. Sincerely, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Badkamers

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Kar Vrienden - 04/11/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Een prima centraal gelegen hotel met schone kamers. Ontbijt goed verzorgd en zeer vriendelijk personeel. Grote punt van kritiek is echter de badkamer met haar volledige glazen ramen. Hier moet absoluut iets aan gedaan worden: in welke reis ook (gezin, werk etc) is het douchen cq naar wc gaan totaal niet prettig en uitnodigend als iedereen in de kamer kan toekijken. Om deze reden zou ik het hotel niet aanraden. Het is echter snel op te lossen door mat glas/ stickers ervoor te plakken.

Good evening Mrs. V., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. The mentioned point of the shower glass open to the sleeping area, we are already in some refinement works and we hope to can offer until the end of this month many new rooms with a milky glassed shower. Thank you very much for your constructive criticism which helps us to improve our facilities. Nevertheless we are pleased to know that you were very satisfied with the breakfast buffet, our staff and the central location of our Hotel. We appreciate sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Warm regards, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Fijn hotel, vreemde indeling badkamer

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Heleen Vrienden - 04/11/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Kamers waren schoon en netjes. Ontbijt voortreffelijk. Alleen vreemd dat je door de glazen wand van de badkamer je je partner op het toilet ziet zitten en ziet douchen. Vooral dat eerst is erg ongemakkelijk.

Dear Mrs. L., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery. We are glad that you were very satisfied with our kind staff, the delicious breakfast and the central location of our Hotel. However we regret, that due to the open glass shower you did not felt 100% comfortable and would like to inform you from the other hand, that we are already in some refinements, so that we hopefully at the end of the month can offer many new rooms with a milky covered glass shower. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be much more pleasant as the previous one. Kind regards, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Degelijk hotel Top locatie

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Jan Stellen - 04/11/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Aangenaam verblijf. Professioneel en zeer vriendelijk personeel. Lekker ontbijt. Mooie upgrade naar kamer met zicht op Domplatte. Excellent!

Dear Mr. B., thank you very much for have chosen our Hotel Mondial am Dom for your previous stay in Cologne and for the time you have taken to write us a review. There is nothing what makes our team more happy than to read that you had pleasant stay with us and were especially happy with our staff ("Professional and very friendly staff"). You lovely word I have already as a great motivation passed to our team. We are pleased to know, that you did enjoy our breakfast buffed and the central location of the Hotel. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Marvin HIlgers Guest Relation Manager

Prima

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

R Stellen - 04/11/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Prima, vriendelijk ontvangst. Nadat bleek dat wij een 1 persoons kamer hadden gekregen ipv de geboekte 2 persoons werd dit keurig opgelost. Met een upgrade naar een luxere kamer en een tegoedbon voor een drankje in de bar. Kamers was wat klein maar verder dik in orde en schoon.

Dear Mr. L., We very much appreciate your visit at our Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery. Once again we would like to apologize for the mistake with the room at arrival, however we are glad that we could offer directly a satisfied option. We are pleased to read that you had a pleasant stay and were very satisfied with the friendly and warm welcome and the good cleaning. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Heel aangenaam hotel.

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Karin Stellen - 19/10/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Een aangenaam hotel, aan de voet van de Dom, met heel vriendelijk personeel. Mooie, verzorgde kamer. Uitgebreid ontbijt. Parkeermogelijkheid in het gebouw. Erg goede locatie.

Dear Mrs. c., Your satisfaction is the most beautiful reward for our day-to-day staff to provide you with impeccable service. It gives me great pleasure to pass your motivational assessment to our team. We are delighted that you have enjoyed your stay with us and rated our staff as very friendly and did like very much the location and the style of our rooms. We hope to welcome you soon back. Sincerely, Marvin Hilgers Guest Relation Manager
Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Anoniem Stellen - 30/09/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Mooi en centraal gelegen hotel in Keulen-centrum. Vriendelijke medewerkers in bar en restaurant. Trage en onvolledige check-in, en ondanks online check-in geen gebruik kunnen maken van de snelle check-out. 1 van de 2 liften is zaterdag buiten dienst gegaan, waardoor onaanvaardbare wachttijden ontstonden aan de andere lift. Hotel had maar iemand in de dienstlift moeten zetten zo dat die ook operationeel was voor de hotelgasten.

Dear Mr. V., thank you very much for your visit and feedback regarding your stay at the Hotel Mondial am Dom Cologne. We are glad to read that you were satisfied with the central location of the hotel and the kindliness of our staff of the bar and restaurant. However we regret that there were an issue with your online Check-in and would like to sincerest apologize for this inconvenience as also with the technical problem with the elevator. Concerns of the goods lift (“service elevator”), we can unfortunately not use this for hotel guests on the basis of insurance and security reasons. Thank you very much for your constructive criticism which helps us to improve our services and facilities. We hope to welcome you in future back, to correct the impressions you have taken. Kind regards, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Fijn verblijf, centraal gelegen

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Edwin Zaken - 09/09/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Van aankomst tot aan vertrek goed geregeld. Klein puntje voor verbetering is de wegwijzing intern naar sportruimte etc. Mooie uitvalbasis voor citytrip en/of zakelijk verblijf, centraal station op 5 minuten lopen.

Dear Mr. K., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery. Our main objective is offering excellent service to our clients. We work hard day after day to be able to achieve this and there is no better reward than reading an opinion as positive as the one, which you have written. Thank you. We are pleased to read that you were especially very satisfied with the central location and the arrival and departure experience. Thank you very much for your improvement tips regarding the general information of our fitness and Sauna area, which we have already passed to our reception in order for improvements for the future. We hope to maintain this connection in the future and have the pleasure of a visit from you in the future. Kind regards, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Probleem goed opgelost

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

E. Z. D. L. Stellen - 09/09/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Een probleem met de Brasserie is uitstekend opgelost door het hotel. Ik vind de Brasserie niet passen bij het hotel. In feite is de Brasserie veel te eenvoudig voor de uitstraling van het hotel. Graag zou ik een suggestie doen over de autolift. Het duurt lang voordat de autolift komt. Ik denk, dat dit aan de programmering ligt. Is het een idee, dat de lift die de auto naar boven brengt, meteen nadat de auto boven er uit gereden is weer naar beneden gaat. De lift die de auto naar beneden brengt zou weer nadat de auto er uit gereden is naar boven moeten gaan. De wachttijd wordt hierdoor enorm verkort.

Dear Mrs. z., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery. We are glad to know that you were overall very satisfied and did especially like the design from our Hotel, which we have just changed some months before. We are also happy to read that our staff could offer you a satisfied solution with the issue in our Restaurant "Reissdorf". On this way, I would like to inform you that we already have some renovation and improvements works on our list for our Restaurant Reissforf, which should be finished at the end of this year. Thank you also very much for your suggestion regarding our car lift. Unfortunately as this lift works with a compressor - air pumps, related to security reasons we cannot change the system. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Goed, duidelijk en netjes

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Tom Vrienden - 21/08/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Mooi hotel en ligging. 1 minpunt..... Wordt alleen aangegeven dat er parkeermogelijkheid voor de gasten is. Dit blijkt op de 2e verdieping te zijn. Hier wordt alleen 24 euro per dag voorberekend. Dus voor 4 dagen komt er bijna 100 euro bij. Dit word niet op website vermeld. Dat is teleurstellend. Terwijl de garage ernaast goedkoper is. Dit had ik graag voor gasten anders gezien.

Dear Mr. M., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery. We are happy to read that you were overall very satisfied especially with our kind staff and the accommodation. Thank you very much also for the information due to the Car parking, which we have already passed to the corresponding department to have an over check and to correct this. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Tophotel op toplokatie!

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Wi… Stellen - 19/08/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Zeer centraal gelegen, goede service en prima kamer.

Dear Mr. V., We very much appreciate your kind feedback regarding your stay at the Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery. It is a pleasure to know, that you had a nice stay with us and mentioned especially the central location of the hotel and our service. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Kind regards, Marvin Hilgers Guest Relation Managaer

Vlot en vriendelijk

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Nicole Stellen - 18/08/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Na een stressvolle dag met de trein, snel een kamer moeten boeken in Keulen. Kwam terecht bij Hotel Mondial am Dom. Werden daar super vriendelijk en vlot ontvangen. We kregen een fijne kamer en rustig gelegen.Een aanrader. We komen zeker terug voor een uitgebreide citytrip. Bedankt.

Dear Mrs. D., Thank you so much for your recent visit to our Hotel Mondial am Dom Cologne. I highly appreciate your fantastic review and I am thrilled to read that you enjoyed the "smooth and friendly" atmosphere in our Hotel. We strive to go above and beyond for our guests, and I am happy to know we were able to provide a perfect stay for you. Again, thank you for choosing us and we look forward to welcoming you back. Thank you again for sharing your experience, and we glad to read that you already plan to visit us. We will wait for you with open arms. Warm regards from Cologne, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Hotel zit op een perfecte locatie.

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Martin Stellen - 12/08/2019 AccorHotels bevestigde berichten

kamer met "uitzicht op de Dom" viel zwaar tegen ! Gratis upgrade was blijkbaar ook niet mogelijk..

Dear Mr. d., thank you very much for your visit to our Hotel Mondial am Dom Cologne. We are glad to read that you were especially satisfied with the central location. As you have the Accor Gold Member Status, we gave you an upgrade to the on higher category as booked, which was a Superior room in a high floor. This rooms are to the Patio of the hotel and that way very calm. Also as extras, there is a Nespresso Machine free of charge. After the renovations, the room types have been changed, as there were many updates and improvements of each category. We regret that related with this you were not 100% satisfied with your stay and have passed your comments already to the Hotel management. Thank you very much for your sincerest and constrictive feedback. We hope to welcome you in future back. Sincerely, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Fantastisch verblijf

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Moon Stellen - 20/07/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Wat een heerlijk hotel. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was zalig. Miste wel de cava. Dat geeft toch altijd wel n luxe gevoel. Ligging is echt super: naast station in het centrum. Kamer geel netjes en gied bed en prachtige douche.Veel restaurantjes en bezienswaardigheden op loopafstand. Ik kan dit hotel iedereen aanraden

Dear Mrs. V., For all our Team of the Mondial am Dom it is a great motivation and pleasure to get such a kind and positive feedback. We would like to thank you very much for this kind words, which have been already transmitted to our team. We are very glad to read that you had a fantastic stay ("Fantastisch verblijf") and that you were very satisfied with our kind staff, breakfast buffet and the central location. Regarding your comment that there was no cava at the breakfast buffet, we are very surprised and I have immediately passed this feedback to our F&B Manager, as there is always normally Cava each morning in the breakfast. Directly on the left side from the breakfast. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Gastvrij onthaal en vertrouwde service

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Eduard Stellen - 13/07/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Bijzonder vriendelijke en gastvrije ontvangst aan de receptie. Het hotel is bijna klaar met de renovatie en de kamers zijn mooi opgeknapt.

Good afternoon Mr. V., Thank you for taking the time to share your feedback regarding your previous stay at our Hotel Mondial am Dom with us. We are very glad to read that you were very satisfied with our new renovated room and with our kind staff. We hope to welcome you soon back. Kind regards from the heart of Cologne, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Uitstekend hotel

Tripadvisor-waardering 4.0/5

Arthur C Vakantie met vrienden - 11/07/2019 Gecertificeerde beoordeling door TripAdvisor

Prima verblijf, erg vriendelijk en hulpvaardig personeel, airco was stuk en kregen ter compensatie een suite met airco, erg goede lokatie , vlakbij de Dom, heel schoon en prima , erg lekker bed en heerlijk bad eb douche

Dear Arthur, thank you very much for your visit to our Hotel Mondial am Dom and for the time you have spent for sharing your experience with other guests here at Tripadvisor. We are very glad that you had a pleasant stay and were overall very satisfied with the friendly and helpful staff, very good location, the cleanness and the bed comfort. We hope to welcome you soon back. Kind regards, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Smaakvol gerenoveerde kamers.

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Gerrit Vrienden - 08/07/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Valt vrijwel niets op af te dingen. De kamers zijn modern gerenoveerd. Alles is zeer netjes uitgevoerd. Ook personeel vriendelijk en behulpzaam.

Dear Mr. L., Thank you very much for your visit to our Hotel Mondial am Dom and for the lovely feedback. There is nothing more satisfactory for our team, as to get such a positive feedback from our guest. We are glad that you were especially satisfied with our new renovated rooms and our kind staff. We also would appreciate very much, if you find the rime to also share your feedback with other guests on TripAdvisor. We hope to welcome you soon back again. Hoogachtend, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

Prachtige plek midden in Keulen, maar hotelkamers teleurstellend.

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Anoniem Gezinnen - 11/06/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Op basis van onze ervaring met Sofitel hadden we andere verwachtingen van de omvang en inrichting van de hotelkamers. Ook bij navraag rondom een upgrade op basis van de goldcard bleef het aanbod teleurstellend. Alleen tegen een hoge meerprijs kwamen we in aanmerking voor een betere kamer..... Ontbijt was uitstekend verzorgd en een aanrader.

Dear Mrs. B., Thank you very much for have chosen our Mondial am Dom for your last visit to Cologne. We are very happy to read that you were overall very satisfied especially with our breakfast. We regret that you did not like our rooms because of the size. It is true that these are not very big. Since our hotel is from the 60s, because of this the hotel is under the protection of historical buildings and monuments, which unfortunately limits us a bit. Because of this, we have now; in our renovation, work changed the allocation of space and tried with the lighter colors to let the room appear a bit more spacious and brighter. What a pity that you did not like it. We would like to apologize that we did not offer you a room upgrade the time you have visit us. Generally always we offer a room upgrade in one higher category to gold and platinum member if the availably do allow this. I really cannot declare why this were not offered to you. Please accept my sincerely apologies for this mistake. Thank you very much once again for your constrictive criticism which helps us to improve our services each day. We hope you visit us in future once again, to have the opportunity to create you a better experience as you have taken. Sincerely, Marvin Hilgers Guest Relation Manager
Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Nicole Gezinnen - 27/04/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Te klein bed voor 2 personen en je kan zo in de badkamer/wc kijken. Er is alleen een glazen wand.

Dear Mrs. G., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Hotel Mondial am Dom Cologne - MGallery by Sofitel. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. At MGallery, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. However, we regret that you did not like the new modern showers in the room, which are open to the sleeping area. This is the new concept of the hotel, with this, the room is flooded with light and the room seems larger. We regret that you did not see this before booking on our website. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Marvin Hilgers Guest Relation Manager

okay

Avis-klantbeoordeling 4.4/5

Herman Zaken - 12/04/2019 AccorHotels bevestigde berichten

Er was overlast door de verbouwings werkzaamheden, had hiervoor een waarschuwing van te voren verwacht, en ook een prijs reductie vanwege overlast

Geachte Herman, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring in Mondial am Dom Cologne te delen. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij hopen u na onze verbouwing wederom te mogen ontvangen in ons hotel, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. Met gastvrije groet, Evelien Horsch Front Office Supervisor
Onze meest recente 20 reviews

In samenwerking met TripAdvisor

Onze andere hotels in de buurt

Al onze hotels in koeln