Hotel – Mercure Hotel Duisburg City
Mercure hotel Mercure hotel

Mercure Hotel Duisburg City

3.5/5 713 beoordelingen
Zien op een kaart
  • Het hotel heeft WiFi Wifi/internettoegang
  • Het hotel serveert ontbijt Ontbijt
  • Het hotel heeft een bar Bar
  • Het hotel heeft geen parkeergelegenheid Parkeren
  • Het hotel heeft een restaurant Restaurant
  • Het hotel heeft geen airconditioning in de kamers Airconditioning
Controleer de prijzen
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Vanaf
Vanaf 61.00 EUR Tarief voor niet-leden
Vanaf 61.00 EUR Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
0.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Controleer de prijzen

Diensten in het hotel en in de buurt

Inchecken vanaf 15h00
Uitchecken tot 12h00

Diensten en praktische informatie

Betaalde services
  • Online inchecken

    Online inchecken: Uw aankomst wordt zorgvuldig voorbereid door ons team
    Snel uitchecken: Lever gewoon uw sleutel in

  • Wifi/internettoegang
    • Draadloos internet in de kamer
    • Toegang tot WiFi
  • Openbare parkeerplaats (binnen)
  • Toegankelijkheid voor mensen met beperkte mobiliteit
    • Kamers geschikt voor mindervaliden
    • Voorzieningen voor mindervaliden
  • Huisdieren toegestaan 10  EUR
  • Buitenspeelplaats voor kinderen  (In de buurt)
  • In het hotel gesproken talen
    • Duits
    • Engels
    • Frans
    • Italiaans
  • Receptie 24 uur per dag geopend
  • Vroege check-in/Late check-out
    • VROEG INCHECKEN VANAF 10:00 UUR (Betaalde services)
    • LAAT UITCHECKEN TOT 18:00 UUR (Betaalde services)
  • Wasserij
    • Stomerij/Strijkservice (Betaalde services)
    • Wasserette (In de buurt)
    • Schoenpoetsmachine
  • Boetiek/winkelen
    • Geldautomaat (In de buurt)
    • Wisselkantoor
    • Schoonheidssalon (In de buurt)
    • Souvenirwinkel/krantenkiosk (In de buurt)
    • Kapper (In de buurt)

Ontspanning en activiteiten

  • Verwarmd binnenzwembad
  • Fitnesscentrum  (In de buurt)
  • Sauna
  • Buitenspeelplaats voor kinderen  (In de buurt)
  • Golf  (In de buurt)
    • Golf (In de buurt)
    • Golfbanen (In de buurt)
  • Strand- en watersporten  (In de buurt)
    • Excursies per boot (In de buurt)
    • Kajakken (In de buurt)
    • Waterfiets (In de buurt)
    • Roeien (In de buurt)
    • Waterskiën (In de buurt)
  • Andere sportactiviteiten  (In de buurt)
    • Basketbalvoorzieningen (In de buurt)
    • Biljart/snooker (In de buurt)
    • Boules/petanque (In de buurt)
    • Bowling (In de buurt)
    • Voetbal (In de buurt)
    • Trimbaan (In de buurt)

Catering

  • Ontbijt
  • 1 restaurant(s)
  • 1 bar(s)
  • Room service
    • Warme maaltijden
    • Koude hapjes
    • Openingstijden: doordeweeks 06:00-22:00
    • Openingstijden: weekend 06:00-22:00

Zakelijke diensten

  • 7 vergaderruimte(n)
  • Conventiehotel
  • Business centre self service
  • Kopieer- en printfaciliteiten
Bekijk alle diensten

Hotel locatie

Onze kamers

In het viersterrenhotel Mercure Duisburg City hebt u de keuze uit 'Standard'-kamers met tweepersoonsbed of queensize bed en 'Privilege'-kamers met queensize bed. Alle 162 kamers hebben airconditioning,draadloos internet en DSL. Twee kinderen tot 16 jaar mogen gratis op de kamer van hun ouders verblijven. Uw huisdier is welkom tegen een extra vergoeding van EUR 10 per nacht. Op verzoek neemt onze was- en strijkservice uw kleding voor zijn rekening.

  • 162 kamers
  • 158 rookvrije kamers
  • 2 kamers voor mensen met beperkte mobiliteit
  • 4 aangrenzende kamers
  • Extra bed in kamer voor kind
  • Baby bed
    • Ventilatie
    • 220/240V AC
    • Kluis in kamer
    • Kaart met nooduitgangen
    • Telefoon
    • Radio in kamer
    • Bureaus in alle kamers
    • TV met afstandsbediening
    • Satelliet-TV/kabelkleuren-TV
    • Draadloos internet in de kamer
    • Mogelijkheid tot openen ramen
    • Telefoon met directe buitenlijn
    • Automatische temperatuurcontrole
    • Baby bed
    • Hoge snelheid transmissielijn
    • Koffie- en theefaciliteiten
    • Minibar
    • Douche
    • Badkuip
    • Haardroger in badkamer
    • Haardroger bij receptie
    • Make-up spiegel/vergrootspiegel
    • Deurvergrendeling
    • Hoorbaar brandalarm
    • Deurslot met sleutelkaart
    • Informatie noodsituatie in kamer
    • Boodschappenservice
    • Wekdienst via receptie
    • Automatische wekdienst
Voorzieningen in onze kamers

Onze restaurants en bars

Bekijk al onze restaurants en bars

Uw vergaderingen en evenementen

d
4.2/5 AccorHotels beoordeling 1.632 beoordelingen

Onze beoordelingen voor Mercure Hotel Duisburg City

100% gecertificeerde beoordelingen van gasten die echt bij ons hebben overnacht

Meer informatie
tripadvisor tripadvisor
3.5/5 TripAdvisor score 713 beoordelingen
Laura Stellen - 10/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels

We hebben 1 nachtje in het Mercure hotel geslapen. Over het algemeen een aangenaam verblijf en vriendelijk personeel. Jammer dat de airco nog niet werkte, het was heel warm op de kamers. Men is er op dit moment aan het renoveren, gelukkig was het weekend en hebben we er geen last van gehad. Het ontbijt was voortreffelijk, heel uitgebreid. We kunnen de bar aanbevelen, daar maken ze een lekkere cocktail voor je,

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Laura D., we very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hotel Duisburg City. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Unfortunately with the old air condition it was too hot in your room during your stay. We are sorry for that. At the end of August we will have finished our renovation of all of our 162 rooms and will have new and modern rooms and we will have a new air condition which could be regulated individually per room Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Anoniem Vrienden - 09/07/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Fijn hotel, dicht bij het centrum en vermaak. »

De service is goed en vriendelijk. Bij het 3-gangen menu, zou fijn zijn als men ook een keuze kan maken bij het nagerecht. Want het is jammer wat voorgeschoteld te krijgen dat je niet lust. En i.v.m. gezonde voeding is het wenselijk een verse groenten salade ook aan te bieden. De kamers en zwembad/sauna zijn erg fijn en goed. Prima!

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte A N., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duisburg City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen keuze bij het nagerecht en keuze Salad zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Bob Stellen - 20/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prettige, gunstig gelegen hotel met goede service »

Prettig verblijf in comfortabele, rustige kamer met zitje, voldoende ruimte om koffer neer te zetten, prima sanitair en ontbijt met ruime keus

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Bob B., Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duisburg City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Chris Vrienden - 18/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« ontevreden »

slecht, geen airco op de kamer, werken op de gang , we kwamen om te ontspannen en zijn met stres vertrokken, het eten was niet om over te spreken, we kregen geen menukaart , we spreken geen duits en dan staan ze voor onze tafel 3 gerechten op te noemen , die we direct moeten bestellen ,spiegelei als avondeten ? krab dat was dan scampi bij het opdienen en pasta . En s morgens ombijt tot 11u en om 9 u30 waren al geen koffiekoeken meer en waren er maar 3 glazen meer ,we waren met 4 er werd niets bijgevuld.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Chris S., thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Hotel Duisburg City. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. You had problems with the Airco and our renovation works. In addition to that you were not satisfied with the evening menu and during breakfast the breakfast buffet was not filled up sufficiently. We are sorry for the inconveniences we have caused to you. At the end of August we will have finished our renovation works for all of our 162 rooms and we will also have the new air condition system which could be individually regulated per room. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problems and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Jan Zaken - 15/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Veel te warm op de kamer »

Kamer ziet er netjes uit. Net gerenoveerd en een mooie badkamer met inloopdouche. Alleen is de kamer veel te warm. Is ook niet te regelen d.m.v. een airco. Raam openen is geen optie i.v.m. verkeersdrukte buiten. Ontbijt voldoet aan mijn wensen. Personeel is vriendelijk.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Jan D., Thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Hotel Duisburg City. I am sorry that your experience did not meet your expectations in total; please allow me to express my sincerest apologies. We are happy that you enjoyed your stay in general and that you liked our new rooms and bathrooms. Unfortunately the temperature was too hot in your room,. We are sorry for that. We will finish the renovation of all of our 162 rooms at the end auf August and then we will also have a new air condition which could be individually regulated per room. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Dirk Stellen - 12/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed maar niet super! »

Nadat ik online had ingechekt en er 60 Euro op mijn kaart werd gereserveerd kon ik enkel aan de receptie aanschuiven. De online desk was niet open. Wachttijd 15 minuten. Geen airco op de kamer maakt het hotel geen 4 sterren waard. Ook het ontbijt was pover en zijn geld niet waard. De kamer was mooi gerenoveerd maar de latex handschoenen over de rookmelders gaf ons geen veilig gevoel. Voor dit hotel zou ik maar max. 70 Euro betalen. Een tweede bezoek aan dit hotel zal niet plaats vinden.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Dirk D., thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Hotel Duisburg City. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. You had problems with the old air condition and our renovation works, and we are sorry that the online check in did not work properly and you had a longer waiting time during your check in. In addition to that we thank for your feed back refering to the breakfast buffet. We are sorry for the inconveniences we have caused to you. At the end of August we will have finished our renovation works for all of our 162 rooms in a new modern style and we will also have the new air condition system which could be individually regulated per room. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problems and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Anoniem Vrienden - 12/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« goed gelegen »

het verblijf was goed een heel mooie kamer enkel spijtig van de airco die niet functioneerde en het was heel warm op de kamer,het kwam door de werken in het hotel

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Dirk V., We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hotel Duisburg City. It is always a pleasure to receive positive feedback. We are sorry that you liked our new rooms. We will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Unfortunately with the old air condition it was too hot in your room during your stay. We are sorry for that. At the end of August we will have finished our renovation of all of our 162 rooms and will have new and modern rooms and we will have a new air condition which could be regulated individually per room Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Gerard Stellen - 01/06/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Goed van eten en drinken, en zeker ook veel dienstbetoon en vriendelijkheid van al het perdoneel. »

Goed van eten en drinken, en zeker ook veel dienstbetoon en vriendelijkheid van al het perdoneel.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte P. L., wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duisburg City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Ejr Stellen - 30/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prettig verblijf, goed ontbijt. »

Prima hotel, mooie kamer nieuwe kamer. De matrassen vonden wij wel wat erg hard en het zou prettig zijn wanneer er wat extra kussens op de kamer aanwezig zouden zijn. Het ontbijt was prima en het personeel was vriendelijk. Met andere woorden een prima verblijf.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear E R., we very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hotel Duisburg City. It is always a pleasure to receive positive feedback.We are happy that you liked our new rooms. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. At the end of August we will have finished our renovation of all of our 162 rooms and will have new and modern rooms and we will have a new air condition which could be regulated individually per room. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Thea Stellen - 22/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« redelijk tot goed »

ontbijt prima, bed minder comfortabel, lift is een drama.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Thea W., wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duisburg City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Katleen Stellen - 08/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Aangenaam hotel »

Wij verbleven 3 nachten in dit hotel. Het verblijf verliep heel goed. Het onthaal was hartelijk en de check- in verliep heel vlot. De kamers zijn heel goed. Ze zijn momenteel een aandeel kamers aan het renoveren maar geen last van gehad. Het ontbijt was piekfijn. Alleen op zon- en feestdagen kon er misschien een glaasje bubbels aangeboden worden. Zeer ruim assortiment, zelfs versgebakken wafels maar dit duurde zeer lang. Er was geen vers fruitsap. Van het restaurant en de lounge hebben we geen gebruik gemaakt. De sauna was heel goed, het zwembad wel aan de frisse kant. De parking was betalend maar dat viel goed mee. Het hotel ligt vlak aan het centrum. Enig minpuntje: er zou gratis WiFi zijn maar er was amper bereik.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Katleen D., we very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hotel Duisburg City. It is always a pleasure to receive positive feedback. We thank you for remarks referring the swimming pool and parking. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Berlinda Stellen - 07/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« prima »

vriendelijke ontvangst lekker ontbijt goed restaurant met zeer vriendelijk personeel(restaurant) barpersoneel vriendelijk personeel ontbijt kan wel iets vriendelijker kamer en badkamer waren ok

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Berlinda V., we very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hotel Duisburg City. It is always a pleasure to receive positive feedback. We are happy to hear that you found our employees friendly and that you were satisfied with our rooms, breakfast and restaurant. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Mireille M. Gezinnen - 01/05/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« tevreden, maar in de hal waar we sliepen en voor onze hotelkamer zeker niet netjes »

Leuke mensen goed ontbijt, maar men was aan het verbouwen, de bierflesjes stonden op de gang en in de lift geen vloerbedekking ook op de verdieping niet netjes.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear L M., we very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hotel Duisburg City and we are happy that you were satisfied with our service in general and that you liked our employees and our breakfast. Unfortunately we have the hotel under renovation in parts and we apologize for the inconviniences you had due to the renovation works. It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services. Thank you again for sharing your experience, and we would be happy to welcome you soon. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Eelke Stellen - 24/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« uitstekend »

Goed, Mooie schone kamer. Lekker ontbijt. We hebben een paar fijne dagen gehad!

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte E B., wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duisburg City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Jurgen Vrienden - 23/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Ruime kamer, centrale ligging »

Ruime kamer, centrale ligging, goei faciliteiten, snelle check in, parking.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Jurgen v., wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duisburg City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

X Stellen - 21/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Geen aangenaam verblijf »

Heel veel lawaaihinder van de fitness ernaast. De kamer had een vreemde geur, het tapijt was ook vies. Het dinerbuffet was niet erg uitgebreid. Het dessert was reeds op om 19u.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Dear Anouchka V., thank you for taking the time to tell us about your experience at the Mercure Hotel Duisburg City. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies. We thank you for your remarks referring to the noise of the fitness center, the room and the Diner buffet. At the moment we are renovating all of our 162 rooms, bathrooms and Airconditioning till the end of August and then we will have renovated all of our rooms in a modern style. At Mercure, we strive to provide a superior service experience for every customer; therefore your feedback is very important to us. Please rest assured that we are taking the appropriate measures to address the problem and prevent future occurrence. We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerely, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Frederik Stellen - 14/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Zeer goed »

Vriendelijk en behulpzaam personeel

R. Gezinnen - 09/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Fijn hotel met zeer goed ontbijt »

Fijne bedden en nette kamers. Even een lekkere frisse duik en nog even lekker ontspannen in de sauna. 'S morgens genieten van een heerlijk ontbijt. Personeel zeer aardig en behulpzaam.

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte R & K R., wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duisburg City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Bieke Stellen - 09/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Een heel aangenaam en proper hotel, lekker eten en heel vriendelijk personeel! »

We werden bij aankomst goed ontvangen, ook als ik een aantal keer bij de receptie terugkwam met vragen/problemen, bleef het personeel erg vriendelijk. Mijn vriend had in het restaurant vis besteld die niet goed doorbakken was. Ze waren erg vriendelijk toen hij dit vermeldde en hebben een nieuwe, goed doorbakken vis laten brengen. Het ontbijt was uitgebreid en erg lekker, net als het eten in het restaurant. Ik ben ook uiterst positief over het aanbieden van de drinkvoucher als de kamer niet gekuist en de handdoeken niet ververst werden na 1 nacht. Ik apprecieer het enorm dat een hotel moeite doet om de eigen ecologische voetafdruk op die manier te verkleinen. De kamer was ook proper en gezellig, alles wat we nodig hadden, was aanwezig. Ik zou zeker opnieuw bij Mercure (Duisburg) een hotel boeken in de toekomst!

Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd
Ons hotel heeft op de beoordeling gereageerd

Geachte Bieke V., wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Mercure Hotel Duisburg City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Mercure Hotel Duisburg City Ursula Pätzold Coco Direktorin

Marcel Gezinnen - 03/04/2018 Gecertificeerde beoordeling door AccorHotels
« Prima hotel voor een heerlijke dag shoppen en een weekendje relaxen »

Prima verblijf, alles goed geregeld. Vriendelijk personeel. Kamer schoon voorzien van douche en wc met tv, koelkast en kluis. Alles te gebruiken en kost niets extra. Zwembad en sauna zijn ook lekker om even te relaxen.

Onze meest recente 20 reviews
Meer reviews weergeven
In samenwerking met

Beoordelingen van internetgebruikers

Andere internetgebruikers beoordelen ons hotel

Boek dit hotel
Vanaf
Vanaf 61.00 EUR Tarief voor niet-leden
Vanaf 61.00 EUR Ledenkorting Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
0.00P
Tot {{amount}}% extra korting
Ledenkorting, word lid terwijl u boekt
Beste prijs garantie Hoe het werkt?
Hotel zonder Als {{fidelityCard}}- lid Gratis: word lid Le Club AccorHotels

Als ik dit hotel boek:

  • Spaar ik Status- en Rewards-punten
  • Spaar ik geen punten
  • Zet ik mijn HuaZhu Rewards eenvoudig om in Le Club AccorHotels-punten (en omgekeerd)
  • Kan ik mijn Rewards-punten gebruiken
  • Kan ik mijn punten niet gebruiken
  • Profiteer ik van voordelen {{fidelityCard}}
  • Profiteer ik van voordelen
  • Profiteer ik niet van voordelen
  • Profiteer ik van de Ledenkorting
  • Profiteer ik niet van de Ledenkorting

Onze andere hotels in de buurt

Controleer de prijzen