Uw status

Uw punten

Nog punten of nachten

in een deelnemend hotel

om uw kaart te ontvangen

Votre carte

Vos points

Encore points ou nuits

dans un hôtel participant

pour recevoir votre Carte

Exclusief aanbod voor leden van Le Club AccorHotels  

Gun uzelf een speciale overnachting en geniet van 's werelds mooiste bestemmingen.  
Als lid van het loyalty programma wordt u beloond met een onvergetelijke ervaring. 

Profiteer van onze exclusieve aanbieding en spaar tot 7.500 Rewards-punten. U hoeft alleen maar een verblijf te boeken in een van onze hotels voor 28 februari 2019 voor een overnachting tussen 15 februari 2019 en 11 juni 2019. 

Uw eerste verblijf (minimaal 2 nachten) = 500 Rewards-punten 
Uw tweede verblijf (minimaal 2 nachten) = 2.500 Rewards-punten 
Uw derde verblijf (minimaal 2 nachten) = 3.000 Rewards-punten 

Boekt u voor 12 februari, dan krijgt u nog eens 500 extra Rewards-punten van ons cadeau. 

Geen beter moment om uw Rewards-punten een flinke boost te geven!

Feel Welcome

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 15-2-19 en 11-6-19

De aanbieding is boekbaar van 5-2-19 tot en met 28-2-19

Goedendag

We are currently experiencing technical difficulties with our website. Our team is hard at work trying to put things right as quickly as possible.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van Le Club AccorHotels; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

Verkoopvoorwaarden
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons
Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. Op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van het Le Club AccorHotels-programma van toepassing. 
2. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, verplicht het lid van het loyalty programma Le Club AccorHotels zich aan te melden voor de aanbieding (tussen 05/02/2019 en 28/02/2019) door te klikken op de knop 'INLOGGEN' hierboven en daarna de instructies te volgen.
3. Het aanbod is slechts eenmaal geldig per lid voor 3 verblijven van minimaal 2 nachten per verblijf tijdens de actieperiode. De overnachtingen dienen te worden gereserveerd tussen 05/02/2019 en 28/02/2019 en uitgevoerd tussen 15/02/2019 en 11/06/2019 in een hotel dat deelneemt aan het loyalty programma Le Club AccorHotels (Sofitel, MGallery, Pullman, Grand Mercure, The Sebel, Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio, ibis, ibis Styles en Adagio Access). Leden van Le Club AccorHotels kunnen op basis van deze aanbieding maximaal 7.500 Rewards-punten ontvangen: 500 Rewards-punten na de eerste overnachting, 2.500 Rewards-punten na de tweede overnachting en 3.000 Rewards-punten na de derde overnachting en 500 extra punten wanneer ze boeken voor 12 februari 2019 en overnachten voor 11 juni 2019. De extra Rewards-punten komen bovenop de Rewards-punten en de Status-punten die het lid normaliter spaart voor een geldige overnachting waarop de algemene voorwaarden van Le Club AccorHotels van toepassing zijn. Deze aanbieding geldt niet voor overnachtingen in partnerhotels van het programma Le Club AccorHotels. De verschillende overnachtingen mogen niet direct op elkaar volgen in hetzelfde hotel.
4. Overnachtingen die geheel of gedeeltelijk zijn betaald met Rewards-punten of met een of meer Le Club AccorHotels hotelvouchers, komen niet in aanmerking voor deze aanbieding. Deze overnachtingen tellen niet mee bij de berekening van het aantal overnachtingen op basis van de aanbieding. 
5. De extra Rewards-punten worden berekend op basis van de status Classic, zonder puntversneller. 
6. Deze aanbieding stelt leden van het loyalty programma Le Club AccorHotels en Accor Plus in staat, ongeacht hun status, tot 6.000 Rewards-punten te ontvangen voor 3 verblijven van minimaal 2 nachten per verblijf in een hotel, ergens ter wereld, dat deelneemt aan het loyalty programma Le Club AccorHotels. Overnachtingen in hotels van partners van het loyalty programma vallen niet onder deze aanbieding. 
7. Een saldo van 2.000 Rewards-punten komt overeen met € 40. De omzetting van Rewards-punten wordt uitgevoerd in Euro's. De bedragen in de plaatselijke valuta zijn niet contractueel en zijn onderhevig aan veranderingen. Voor het Puntenkrediet zal het bedrag van facturen die worden betaald in lokale munt buiten de Eurozone, eerst worden omgerekend in Euro voordat het Spaarpuntensysteem voor de toepassing van het sparen van de Punten wordt toegepast. De wisselkoers die wordt toegepast op het moment van de Check-out komt uit de database “Multideviezen”. (Database met monetaire of financiële informatie van de bank Reuters).
8. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites AccorHotels, de app van AccorHotels, call center van AccorHotels, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van AccorHotels. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.). 
9. Het nummer van de loyalty kaart dient te worden gepresenteerd op het moment van reservering en bij de receptie van het hotel, bij aankomst en inschrijving voor de overnachting. 
10. De Rewards-punten van Le Club AccorHotels worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid. 
11. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van Le Club AccorHotels, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf.
12. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of lopende voordelen en is niet van toepassing voor groepen. Indien een overnachting voldoet aan de voorwaarden van verschillende aanbiedingen dan zal uitsluitend de aanbieding worden toegekend die u de meeste Rewards-punten oplevert.
13. De aanbieding is geldig op basis van de voorwaarden en de beschikbaarheid. De specifieke verkoopvoorwaarden per hotel voor publieke reserveringstarieven zijn voor elk hotel van toepassing.
14.  Een lid dat in het kader van deze aanbieding contact heeft met een callcenter of met de klantenservice van AccorHotels, dient de volgende referentie te noemen: "Hoe meer u reist, hoe meer u spaart" .