Vier keer zoveel Rewards-punten voor uw verblijf!

VERRUIM UW HORIZON

Classic status

Ontdek elke maand de bijgewerkte lijst met nieuwe hotels van het programma en boost uw Rewards-puntensaldo met elke overnachting in een deelnemend hotel.

Met de gespaarde punten kunt u gebruik maken van speciale aanbiedingen: unieke belevenissen speciaal voor onze leden, aanbiedingen bij partners of online shoppen in de webshop La Collection...

Leden van het Le Club AccorHotels programma worden altijd ruim beloond!

Feel Welcome

Uw Le Club AccorHotels team

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 5-3-18 en 3-6-18

De aanbieding is boekbaar van 5-3-18 tot en met 15-4-18

Goedendag

Wij hebben momenteel een technisch probleem op onze website en IT-systeem. Onze teams werken hard aan een snelle oplossing. Probeer het later opnieuw of neem contact op met onze klantenservice.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van Le Club AccorHotels; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

Verkoopvoorwaarden
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons
Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. De Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels zijn van toepassing op de ""Nieuwe Deelnemende Hotels x4"" -aanbieding en het lidmaatschap van Le Club AccorHotels is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Deze aanbieding geeft leden van Le Club AccorHotels, ongeacht hun status, het recht Rewards-punten 4 te ontvangen voor een verblijf in één van de hotels die deelnemen aan het loyalty programma van Le Club AccorHotels. Deze bonus Rewards-punten zijn additioneel aan de Rewards- of Status-punten die normaal gesproken verdiend worden met een geldig verblijf en waarop de Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels van toepassing zijn, en wordt berekend op basis van de Classic status. Deze aanbieding kan slechts één (1) keer door een lid tijdens de geldigheidsduur worden gebruikt.
3. Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 05/03/2018 tot 03/06/2018 in één van de deelnemende hotels (Cancun Sokhna Managed By Accorhotels, Porto Sokhna Beach Resort, El Jabal Sokhna Hotel, ibis Styles Nairobi Westlands, ibis Mohammedia, Mercure Rio De Janeiro Angra Dos Reis, ibis Styles Goiania Marista, ibis Igrejinha, Novotel Itajai, Grand Mercure Recife Boa Viagem, Mercure Rio De Janeiro Copacabana, Pullman Rio De Janeiro Sao Conrado, Grand Mercure Rio De Janeiro Copacabana, Mercure Curitiba Aeroporto, ibis Styles Curitiba Santa Felicidade, ibis Styles Curitiba Batel, The Capital Managed by AccorHotels, Hotel Belas Artes Sao Paulo Managed by Accorhotels, Grand Plaza Sao Paulo Jardins, Hotel Presidente Uberlandia, ibis Calama, ibis Copiapo, ibis Iquique, ibis Puerto Montt, ibis Styles Lima Conquistadores, Mercure Dwarka, ibis Pune Hinjewadi, ibis Styles Makassar Sam Ratulangi, Hotel Majapahit Surabaya managed by AccorHotels, Sofitel Singapore City Centre, Mercure Singapore On Stevens, ibis Styles Phuket City, Avista Grande Phuket Karon, Novotel Charleroi Centre, ibis Wavre, ibis Styles Paris 16 Sud, ibis Styles Guyancourt Versailles, ibis Styles Paris Nation Cours de Vincennes, Mercure Paris Roissy Charles de Gaulle Hotel, ibis Styles Budapest Airport, Mercure Dolomiti Hotel Boite, ibis Styles Haarlem City, ibis Styles Arad, ibis Styles Genève Palexpo Aéroport, Mercure Lenzburg Krone, Mercure Istanbul Umraniye, ibis Styles London Gloucester Road, ibis Styles Makkah, The Retreat Palm Dubai MGallery by Sofitel), dat geboekt is tussen 05/03/2018 en 15/04/2018.
4. Het verblijf moet minimaal één (1) nacht betreffen.
5. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op ""Nieuwe Deelnemende Hotels x4""-aanbieding.
6. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van Le Club AccorHotels, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf.
7. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites AccorHotels, de app van AccorHotels, call center van AccorHotels, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van AccorHotels. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.).
8. U moet uw Le Club AccorHotels loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf.
9. De Rewards-punten van Le Club AccorHotels worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid.
10. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen.
11. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van AccorHotels het volgende referentienummer vermelden: 006126