Vier keer zoveel Rewards-punten voor uw verblijf!

VERRUIM UW HORIZON

Ontdek elke maand de bijgewerkte lijst met nieuwe hotels van het programma en boost uw Rewards-puntensaldo met elke overnachting in een deelnemend hotel.

Profiteren van deze aanbieding is heel eenvoudig:
1. Log in als lid van Le Club AccorHotels
Nog geen lid? Lid worden
2. Klik op 'Aanmelden'  
3. Reserveer t/m 06/05/2019*
4. Verblijf t/m 23/06/2019
5. Ontvang Le Club AccorHotels Rewards-punten

Met de gespaarde punten kunt u gebruik maken van speciale aanbiedingen: unieke belevenissen speciaal voor onze leden, aanbiedingen bij partners of online shoppen in de webshop La Collection...

Leden van het Le Club AccorHotels programma worden altijd ruim beloond!

Feel Welcome

Uw Le Club AccorHotels team

*Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op "Nieuwe Deelnemende Hotels x4"-aanbieding.

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 25-3-19 en 23-6-19

De aanbieding is boekbaar van 25-3-19 tot en met 6-5-19

Goedendag

We are currently experiencing technical difficulties with our website. Our team is hard at work trying to put things right as quickly as possible.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van Le Club AccorHotels; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

Verkoopvoorwaarden
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons
Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. De Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels zijn van toepassing op de "Nieuwe Deelnemende Hotels x4" -aanbieding en het lidmaatschap van Le Club AccorHotels is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, verplicht het lid van het loyalty programma Le Club AccorHotels zich aan te melden voor de aanbieding (tussen 25/03/2019, 23.59 uur CET (UTC+1) en 06/05/2019) door te klikken op de knop 'Aanmelden' hierboven en daarna de instructies te volgen.
3. Deze aanbieding geeft leden van Le Club AccorHotels, ongeacht hun status, het recht Rewards-punten 4 te ontvangen voor een verblijf in één van de hotels die deelnemen aan het loyalty programma van Le Club AccorHotels. Deze bonus Rewards-punten zijn additioneel aan de Rewards- of Status-punten die normaal gesproken verdiend worden met een geldig verblijf en waarop de Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels van toepassing zijn, en wordt berekend op basis van de Classic status. Deze aanbieding kan slechts 1 keer door een lid tijdens de geldigheidsduur worden gebruikt.
4. Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 25/03/2019  tot 23/06/2019 in één van de deelnemende hotels(Atton Brickell Miami by Novotel Hotel; Mercure Ambassador Ulsan (Opening April 2019); Kyoto Yura Hotel Mgallery by Sofitel (Opening April 2019); Novotel Parma Centro (Opening March 2019); Hôtel Nantes Centre Passage Pommeraye; ibis Cahors (Opening April 2019); Hôtel Mercure Toulon La Seyne-Sur-Mer (Opening April 2019); Bachleda Luxury Hotel Krakow - MGallery by Sofitel (Feb 2019); ibis Styles Warszawa West ; Mercure Sheffield Kenwood Hall ; ibis Styles London Gloucester Road; Ibis Styles Budapest Citywest; Rixos Borovoe; ibis Styles Bamberg; ibis Landshut City; ibis Styles Vechta; Novotel Guiyang Panjiang; Mercure Penang Beach; Pullman Paris Centre Bercy; Novotel Saint Etienne Chateaucreux; Mercure Chantilly Resort & Convention; Mercure Villeneuve-Loubet; ibis Styles Nice Cap 3000; Mercure Hyères; Novotel Beaune; Ibis Styles Roma Vintage; ibis Styles Ribeirão Preto Maurílio Biagi ; ibis Styles São José do Rio Preto; ibis Parauapebas (Opening February 2019); Pullman Nadi Bay Resort & Spa; Mercure Chengdu Exhibition Center; Alwadi Hotel Doha - MGallery By AccorHotels), dat geboekt is tussen 25/03/2019, 23.59u CET (UTC+1) en 06/05/2019. 
5. Het verblijf moet minimaal één (1) nacht betreffen.
6. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op "Nieuwe Deelnemende Hotels x4"-aanbieding.
7. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van Le Club AccorHotels, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf.
8. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites AccorHotels, de app van AccorHotels, call center van AccorHotels, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van AccorHotels. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.). 
9. U moet uw Le Club AccorHotels loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf. 
10. De Rewards-punten van Le Club AccorHotels worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid. 
11. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen. 
12. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van AccorHotels het volgende referentienummer vermelden: 006126