Vier keer zoveel Rewards-punten voor uw verblijf!

VERRUIM UW HORIZON

Ontdek elke maand de bijgewerkte lijst met nieuwe hotels van het programma en boost uw Rewards-puntensaldo met elke overnachting in een deelnemend hotel.

Profiteren van deze aanbieding is heel eenvoudig:
1. Log in als lid van Le Club AccorHotels
Nog geen lid? Lid worden
2. Klik op 'Aanmelden'  
3. Reserveer t/m 09/09/2019
4. Verblijf t/m 27/10/2019
5. Ontvang Le Club AccorHotels Rewards-punten

Met de gespaarde punten kunt u gebruik maken van speciale aanbiedingen: unieke belevenissen speciaal voor onze leden, aanbiedingen bij partners of online shoppen in de webshop La Collection...

Leden van het Le Club AccorHotels programma worden altijd ruim beloond!

Feel Welcome

Uw Le Club AccorHotels team

*Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op "Nieuwe Deelnemende Hotels x4"-aanbieding.

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 12-7-19 en 27-10-19

De aanbieding is boekbaar van 12-7-19 tot en met 9-9-19

Goedendag

We are currently experiencing technical difficulties with our website. Our team is hard at work trying to put things right as quickly as possible.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van Le Club AccorHotels; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

Verkoopvoorwaarden
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons
Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. De Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels zijn van toepassing op de "Nieuwe Deelnemende Hotels x4" -aanbieding en het lidmaatschap van Le Club AccorHotels is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding, verplicht het lid van het loyalty programma Le Club AccorHotels zich aan te melden voor de aanbieding (tussen 12/07/2019, 23.59 uur CET (UTC+1) en 09/09/2019) door te klikken op de knop 'Aanmelden' hierboven en daarna de instructies te volgen.  Voor deze bonuspunten komen alleen reserveringen in aanmerking die zijn voltooid via het gebruik van de knop 'inschrijven'.
3. Met deze aanbieding kunnen leden van Le Club AccorHotels ongeacht hun status de punten die zij ontvangen met een overnachting in een van de deelnemende hotels van het loyalty programma van Le Club AccorHotels vermenigvuldigen met 4.
De grondslag voor het berekenen van de extra punten is het aantal punten dat door het hotel is toegekend aan het lid voor een geldige overnachting, met toepassing van de algemene voorwaarden van het Le Club AccorHotels-programma, waarbij de berekening is gebaseerd op de status Classic.
De bijschrijving van de punten na een verblijf geschiedt in twee stappen:
1/ bijschrijving van het aantal punten dat overeenkomt met het aantal punten dat het lid zou verdienen indien er geen gebruik gemaakt wordt van de aanbieding;
2/ bijschrijving van de extra Rewards-punten die toegekend zijn in het kader van de aanbieding, oftewel het aantal Rewards-punten dat het lid van Le club AccorHotels boven op de reeds gespaarde punten ontvangt, zodat het lid door beide puntenbijschrijvingen in totaal een saldo aan Rewards-punten maal 4 ontvangt.
Indien een lid van Le Club AccorHotels bijvoorbeeld 250 Status-punten en 250 Rewards-punten verdiend heeft met een geldige overnachting, dan ontvangt hij aan extra punten:
250 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 2 vermenigvuldigd wordt
500 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 3 vermenigvuldigd wordt
750 Rewards-punten extra voor een aanbieding waarbij het aantal punten met 4 vermenigvuldigd wordt
Deze aanbieding kan slechts [X] keer/keren door een lid tijdens de geldigheidsduur worden gebruikt. De eerste overnachting die gereserveerd en uitgevoerd wordt na de inschrijving voor deze aanbieding komt in aanmerking voor toekenning van Rewards-punten op basis van de voorwaarden van de aanbieding.
4. Deze aanbieding is geldig voor een verblijf van een lid vanaf 12/07/2019  tot 27/10/2019 in één van de 
deelnemende hotels (ibis Styles Curitiba Aeroporto (Opening May 2019); Novotel Miami Brickell; Mercure Panjin; Mercure Xi'an Downtown; Novotel Suzhou Taihu Santeh; Grand Mercure Guangzhou Zhujiang New Town; Novotel Hyderabad Convention Centre; Pullman Ciawi Vimala Hills; Raffles Maldives Meradhoo Resort; Novotel Chiang Mai Nimman Journeyhub; Mercure Minsk Old Town; ibis Tallinn Center (Opening June 2019); MGallery Le Conquet; Mercure Ajaccio; Novotel Annecy Centre Atria; Mercure Reims Expo; Mercure Paris Orly Tech Airport; Adagio Paris Montmartre; Adagio Access Montpellier Centre; Adagio Access Saclay; 25hours Hotel Terminus Nord; ibis Styles Berlin Treptow; Adagio Bremen City Center; Mercure Hotel Neuperlach Süd; MERCURE ST HELENS; Ibis Tijuana; ibis Torreon; Ibis Bercy Village, Mercure Sibiu Airport (Opening June 2019); ibis Juazeiro do Norte; ibis Americana (Opening June 2019); 25hours Hotel Terminus Nord; ibis Torreon; Ibis Jeddah Malik Road ; THE BRIDGE WROCLAW MGLALERY; MGallery Domaine des Vanneaux; Novotel Metz Amnéville; Mercure Toulon La Seyne sur Mer; Mercure Figeac chateau du viguier du roy; Mercure Marseille canebiere; Novotel Deauville centre; Novotel Le Havre; Ibis Styles St Maur Creteil ; Ibis Styles Lyon Mezieu Stade Olympique; Ibis Styles Toulouse Lavaur; Sofitel Roma Villa Borghese; Ibis Styles Athens Route; ibis Palmas; ibis Franca; ibis São Carlos; ibis styles piracicaba; ibis Styles İzmir Bornova; ibis Styles İstanbul Ataşehir; Mercure Istanbul Sirkeci; ibis Aachen Marschiertor; ibis Frankfurt Centrum; Mercure Hotel Duisburg; ibis Heidelberg; Rixos Alamein; Rixos Premium Seagate; Rixos Sharm El Sheikh; NOVOTEL London city south), dat geboekt is tussen 12/07/2019, 23.59u CET (UTC+1) en 09/09/2019. 
5. Het verblijf moet minimaal één (1) nacht betreffen.
6. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op "Nieuwe Deelnemende Hotels x4"-aanbieding.
7. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van Le Club AccorHotels, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf. Vervolgens wordt de eerste vertrekdatum in acht genomen en wordt het aantal Rewards-punten en Status-punten dat toegekend wordt berekend. Concreet spaart het lid van Le Club AccorHotels punten en geldige overnachtingen voor de kamer die hij als eerste weer vrijgeeft.
8. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites AccorHotels, de app van AccorHotels, call center van AccorHotels, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van AccorHotels. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.). 
9. U moet uw Le Club AccorHotels loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf. 
10. De Rewards-punten van Le Club AccorHotels worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid. 
11. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen. 
12. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van AccorHotels het volgende referentienummer vermelden: 006126