1. Homepage
  2. Onze aanbiedingen
  3. Win meer Rewards-punten
  4. Geef uw puntensaldo een boost

Geef uw puntensaldo een boost

Classic status

Exclusief aanbod voor leden van Le Club AccorHotels



Ontdek 's werelds meest fascinerende bestemmingen en spaar nog meer Rewards-punten.



Grijp nu uw kans om tot wel 6.000 Rewards-punten te sparen: u hoeft daarvoor alleen maar te reserveren voor 27 september 2019 en in een van onze hotels te verblijven tussen 13 september 2019 en 19 januari 2020.



Uw eerste verblijf (minimaal 2 overnachtingen) = 500 Rewards-punten



Uw tweede verblijf (maximaal 2 overnachtingen) = 2.500 Rewards-punten



Uw derde verblijf (minimaal 2 overnachtingen) = 3.000 Rewards-punten



Niet alleen de reis zelf, maar uw hele verblijf geniet u van een unieke ervaring.

De aanbieding is geldig voor een verblijf tussen 13-9-19 en 19-1-20

De aanbieding is boekbaar van 3-9-19 tot en met 27-9-19

Goedendag

We are currently experiencing technical difficulties with our website. Our team is hard at work trying to put things right as quickly as possible.

Gefeliciteerd Titel U heeft zich aangemeld voor deze aanbieding!

Meld u aan om van deze aanbieding te profiteren Aanmelden

Met uw status kunt u geen gebruik maken van deze aanbieding. Bekijk alle aanbiedingen

Voer uw bestemming in

 

Deze aanbieding is exclusief voor leden van Le Club AccorHotels; om hiervan gebruik te maken vragen wij u in te loggen of lid te worden van het programma.

Inloggen

of

Lid worden

Verkoopvoorwaarden
* Vanafprijzen. Aanbieding op basis van beschikbaarheid van het hotel en de beschikbaarheid van de aanbieding in het gekozen hotel. Er zijn voorwaarden van toepassing. Zie deze verkoopvoorwaarden voor het tarief. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Specificeer uw reis

 

 

Kamer(s)

Klantenservice
Mobiele apps

Download onze apps om altijd toegang te hebben tot het Le Club Accorhotels programma.


Volg ons
Sluiten

Verkoopvoorwaarden

1. De Algemene Voorwaarden van Le Club AccorHotels zijn van toepassing op de "Hoe meer je verblijft, hoe meer je spaart"-aanbieding en het lidmaatschap van Le Club AccorHotels is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Om gebruik te kunnen maken van de aanbieding, dient het lid van het loyalty programma Le Club AccorHotels zich aan te melden voor de aanbieding (tussen 03/09/2019, 23.59 uur CET (UTC+1) en 27/09/2019 door te klikken op de knop 'Aanmelden' hierboven en de instructies te volgen. Voor deze bonuspunten komen alleen reserveringen in aanmerking die zijn voltooid via het gebruik van de knop 'inschrijven'.
3. Met deze aanbieding kunnen leden van Le Club AccorHotels ongeacht hun status een maximum van 6.000 Rewards-punten ontvangen: 500 Rewards-punten voor een eerste verblijf, 2.500 Rewards-punten voor een tweede verblijf, en 3.000 Rewards-punten voor een derde verblijf in een van de deelnemende hotels van het loyalty programma van Le Club AccorHotels.
Deze extra Rewards-punten komen bovenop de Rewards-punten en Status-punten die het lid ontvangt voor elke geldige overnachting, met toepassing van de algemene voorwaarden van het Le Club AccorHotels-programma
Deze aanbieding kan slechts 1 keer door een lid tijdens de geldigheidsduur worden gebruikt. De eerste overnachting die gereserveerd en uitgevoerd wordt na de inschrijving voor deze aanbieding komt in aanmerking voor toekenning van Rewards-punten op basis van de voorwaarden van de aanbieding.
4. Deze aanbieding is geldig voor elk verblijf van het lid tussen 13/09/2019 en 19/01/2020 in een van de deelnemende hotels, gereserveerd tussen 03/09/2019, 23.59u CET (UTC+1) en 27/09/2019.
5. Het verblijf moet minimaal 2 nacht(en) betreffen.
6. Elk ononderbroken verblijf (check-out en check-in op dezelfde dag) in hetzelfde hotel, wordt beschouwd als één verblijf. Dit single verblijf geeft één keer recht op "Hoe meer je verblijft, hoe meer je spaart"-aanbieding.
7. In het kader van deze aanbieding wordt een verblijf gezien als een (1) reservering per lid van Le Club AccorHotels, ongeacht het aantal kamers waarop de reservering betrekking heeft. Indien een lid meerdere kamers reserveert, geldt dit als een (1) verblijf.Vervolgens wordt de eerste vertrekdatum in acht genomen en wordt het aantal Rewards-punten en Status-punten dat toegekend wordt berekend. Concreet spaart het lid van Le Club AccorHotels punten en geldige overnachtingen voor de kamer die hij als eerste weer vrijgeeft.
8. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites AccorHotels, de app van AccorHotels, call center van AccorHotels, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van AccorHotels. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.).
9. U moet uw Le Club AccorHotels loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf.
10. De Rewards-punten van Le Club AccorHotels worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid.
11. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of voordelen en is niet van toepassing op groepen.
Indien uw overnachting voldoet aan de voorwaarden van verschillende aanbiedingen dan zal alleen de meest gunstige aanbieding (d.w.z. de aanbieding die u de meeste Rewards-punten oplevert) worden toegekend.
12. Over een overnachting die geheel of gedeeltelijk is betaald met Le Club AccorHotels Rewards-punten.
13. Deze aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid. Algemene Verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op voorbehouden, openbare tarieven die per hotel verschillen.
14. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van AccorHotels het volgende referentienummer vermelden: 010969