Onze merken

verkoopsvoorwaarden voor thalassotherapie-arrangementen

ARTIKEL 1 RESERVERINGEN / WIJZIGINGEN

De reservering wordt bevestigd op de datum van ontvangst van het reserveringsformulier, samen met de aanbetaling ter waarde van 30% van het totaalbedrag van het gereserveerde verblijf. Voor de Thalassa sea & spa locaties buiten Frankrijk, zal de aanbetaling via een bankpas vóór vertrek worden geïnd. Schriftelijke bevestigingen zonder deze aanbetaling zijn niet geldig. Het hotel zal ernaar streven om wijzigingsverzoeken van de klant vóór aankomst zoveel mogelijk in te willigen. Als deze wijzigingsverzoeken betrekking hebben op verlenging van het verblijf, extra personen of extra dienstverlening, dan zal uitsluitend de prijs van deze wijzigingen in rekening worden gebracht. In alle overige gevallen, worden er 30 € administratiekosten per persoon in rekening gebracht. De kamers zijn beschikbaar vanaf 15.00u en dienen weer vrij te zijn vanaf 12.00u.

ARTIKEL 2 KUURPROGRAMMA'S en KUUR- / HOTELARRANGEMENTEN

Thalassotherapieprogramma's omvatten 3, 4 of 5 behandelingen per dag, afhankelijk van het soort programma (van dag tot dag wisselend tussen 's ochtends en 's middags), vrij gebruik van bepaalde faciliteiten in het Fitness Centre (zie de algemene brochure van Thalassa sea & spa) en badjassen en handdoeken in het instituut. Alle aangeboden arrangementen met hotel plus kuurprogramma zijn op basis van half pension, traditioneel vol pension of vol pension met dieetmenu (afhankelijk van de locatie). Niet inbegrepen zijn dranken en overige extra services waarvan de klant tijdens zijn verblijf van kan maken (telefoon, wasserij). Het begeleidingstarief (gasten die geen kuur volgen) geldt uitsluitend voor personen die een kamer delen met een kuurgast.

ARTIKEL 3 - TARIEVEN

Alle tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en medische kosten* (buiten Thalassa sea & spa locaties in het buitenland - zie "onze arrangementen zijn inclusief"). Speciale aanbiedingen uitgezonderd, gelden de in de prijslijst vermelde tarieven, die van toepassing zijn op de datum van reservering. De algemene tarieven in deze prijslijst kunnen zonder bericht vooraf worden gewijzigd.

ARTIKEL 4 - MEDISCHE CONTROLES

Medische controles vinden plaats op initiatief van de klant, waarbij het principe van vrije artskeuze wordt toegepast. Bij een verblijfsduur van meer dan 4 dagen is de klant verplicht een verklaring van medische geschiktheid te overleggen. Bij een verblijfsduur van minder dan 4 dagen moet ter plaatse van een verklaring ter vrijwaring van medische aansprakelijkheid worden ondertekend.

ARTIKEL 5 - HYGIËNE

Met het oog op de hygiëne is het dragen van een badmuts en plastic sandalen verplicht (deze artikelen zijn ter plaatse te koop). Overigens wordt de kuurgasten geadviseerd twee zwempakken mee te nemen. In de zwembaden zijn geen zwemshorts toegestaan.

ARTIKEL 6 - BETALING VOOR DE DIENSTVERLENING

De externe kuurprogramma's (exclusief accommodatie) worden afgerekend in het thalassotherapie-instituut. De arrangementen met hotel en kuurprogramma worden volledig in het hotel betaald, evenals de verschillende hotelservices (bij sommige locaties moeten hotelservices en behandelingen apart worden afgerekend). Het openstaande bedrag voor het kuurprogramma of het arrangement, evenals de verschillende extra services, moet ter plaatse volledig worden voldaan vóór het vertrek van de klant. Bij arrangementen inclusief hotel en kuurprogramma (vol pension/half pension), zullen ongebruikte maaltijden en kuurdagen niet worden terugbetaald.

ARTIKEL 7 - ANNULERING

Toute annulation fera l'objet d'un écrit (courrier, fax, e-mail) et donnera lieu à la facturation de frais de dossier d'un montant de 30 € par personne annulée. Toute annulation survenant plus de 10 jours avant la date d'arrivée du client donne lieu à la restitution de l'acompte perçu, déduction faite des frais de dossier. Pour toute annulation survenant 10 jours ou moins de 10 jours avant la date d'arrivée, l'établissement conserve la totalité de l'acompte versé.

* Medische behandelingen en fysiotherapie in het kader van het thalassotherapieprogramma worden niet vergoed door de basiszorgverzekering (Frans Nationaal ziekenfonds, circulaire nr. 5698 van 23 december 1998)

verkoopsvoorwaarden via internet