Bästa pris-garanti

Extra rabatt på 10 %

ALLMÄNNA VILLKOR

DEFINITION

Om du:

 • bokar ett rum som är berättigat till vår bästa pris-garanti (enligt nedanstående beskrivning) direkt via en AccorHotels-kanal (AccorHotels webbplatser, mobilsajter eller applikation, varumärkeswebbplatser, centrala bokningskontor eller direkt via hotellet),
 • och inom 24 timmar efter det att du har bokat:
  • hittar samma hotell, för samma övernattning, samma vistelselängd, samma prisvillkor (dvs. återbetalningsbar eller inte),samma rumstyp (samma kategori, storlek, säng, utsikt eller plats) och samma antal gäster i rummet,
  • till ett lägre pris och med samma omfattningar (skatter, moms, serviceavgifter) på en tredjepartswebbplats, mobilsajt eller applikation ("tredjeparts bokningskanal"),

BEHÖRIGA VARUMÄRKEN OCH BOKNINGSKANALER

Vi kommer att matcha det lägre priset och dessutom ytterligare sänka ditt pris med 10 % baserat på samma omfattningspriser (skatt, moms, objekt inklusive serviceavgifter) på den totala bokade rumsbokningen.

 • alla hotell med märket AccorHotels (Fairmont, Raffles, Swissôtel, Sofitel, So Sofitel, Sofitel Legend, Pullman, MGallery, Grand Mercure, The Sebel, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Adagio, Adagio Access, Jo&Joe, Ibis, Ibis Styles, Ibis budget, HotelF1, Orbis),
 • samt vissa partnerhotell (dvs. Mama Shelter, Hypark by Adagio) som erbjuds via AccorHotels-kanalerna när de visar följande piktogram insert pictogram.

Ej berättigade:

 • Rixos, 25Hours, Art Series, BreakFree, PepperS, Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa, Mövenpick, Mantra, Mantis, Onefinestay, 21C Museum Hotel, sbe Hotels, Delano, Elan, Hanting, Hi inn, Hyde, Ji, Manxin, Mondrian, Orient Express, SLS, Starway, The House Of Originals, Tribe.

Bästa pris-garanti gäller inte hotell i Kinas särskilda administrativa region Macao.

Sådana bokningar måste göras via en AccorHotels-kanal för vilken ett bekräftelsenummer har utfärdats i syfte att bekräfta bokningen. Priserna som anges i en AccorHotels-kanal kommer endast att jämföras med priserna som hittas i en tredjeparts bokningskanal.

GILTIGA PRISER / EXKLUDERANDEN

De priser som omfattas av Bästa pris-garantin måste vara tillgängliga för allmänheten samt tillgängliga för bokning.

Bästa pris-garantin gäller standarderbjudanden (bokningar av endast rum eller rum med inkluderad frukost).

Vår Bästa pris-garanti gäller inte följande:

 • Grupp -och konferenspriser,
 • Företagspriser,
 • Konferens -och seminariepriser,
 • Specifika kampanjerbjudanden som medger en ytterligare rabatt efter slutförd bokning (dvs. kampanjkoder som skickats i ett nyhetsbrev efter registrering),
 • Medlemspris eller prenumerationsprogram från annan distributör eller webbplats,
 • Priser beviljade AccorHotels-partners och dessas personal,
 • Priser beviljade AccorHotels-personal,
 • Priser som erbjuds genom transparenta resurskällor (dvs. Hotwire och Priceline) som endast anger hotellets namn eller plats när bokningen har gjorts,
 • Priser visas på webbplatser/portaler/webbplatser som inte erbjuder onlinebokning, till exempel informationswebbplatser, eller platser som endast bekräftar bokningar sedan hotellet har kontaktats (platser med "bokningsbegäran").
 • Priser som ingår i ett paket, inklusive en kombination av priser för rum och flyg, kryssningar, bilhyra eller annan aktivitet eller tjänst som sker inom eller utanför hotellets ramar.

Bästa pris-garantin gäller ej webbplatser som kräver medlemskap, onlinemedlemskap eller program som kräver ett lösenord eller en inloggning för att undersöka hotellpriser eller rumstillgänglighet. Detta inkluderar alla medlemskap och program där medlemskap ej sker automatiskt, plus (i) de som kräver att kunderna "registrerar" sig för att bli medlemmar; (ii) samtliga online-gränssnitt eller mobila gränssnitt som används av medlemmar och som skyddas av ett lösenord; samt (iii) där kunderna måste ha skapat en komplett kundprofil.

RUMSTYPER

Bästa pris-garantin gäller samma rumstyp (samma kategori, storlek, säng, utsikt och plats) som bokats via AccorHotels-kanalerna.

VISTELSENS DATUM OCH LÄNGD

Bästa pris-garantin gäller samma datum som bokats via AccorHotels-kanalerna.

För anspråk som rör en bokning av två eller flera på varandra följande nätter (på samma hotell) gäller Bästa pris-garantin baserat på vistelsens totalpris.

VALUTA OCH PRISSKILLNADER

Om det pris som hittas på en tredjeparts bokningskanal anges i en valuta som inte är densamma som för det pris som bokas på AccorHotels-kanalerna, kommer kundtjänsten att omvandla detta pris till den valuta som gäller i det land där hotellet finns.

Den växelkurs som tillämpas är den tillämpningsbara växelkursen i AccorHotels-kanalerna vid tidpunkten för den ursprungliga bokningen.

Prisskillnader förorsakade av fluktuationer, avrundade siffror eller relaterade till skillnader i valutans växelkurs beaktas ej. Bästa pris-garantin gäller om prisskillnaden uppgår till minst 5 % eller 5 euro av beloppet för den globala vistelsen.

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Försäljningsvillkoren kopplade till det pris som anges i en tredjeparts bokningskanal måste vara desamma som försäljningsvillkoren för det pris som bokas via AccorHotels-kanalerna, i synnerhet:

 • Krav för förskottsbetalning och deposition,
 • Avbokningsvillkor,
 • Villkor som avser bokningsändringar.

FYLL I REKLAMATIONSBLANKETTEN

För att skicka in ett anspråk som faller under Bästa pris-garantin måste du (i) uppfylla samtliga ovannämnda villkor samt (ii) fylla i

Obligatoriska fält (enligt angivet i anspråksformuläret) måste fyllas i korrekt. Vänligen bifoga en skärmdump som anger det lägre priset som hittats på en tredjepartskanal, samt tillhörande försäljningsvillkor och andra eventuella dokument som stärker dina anspråk, till din ansökan. Anspråk som är ofullständiga eller felaktiga, eller som inkluderar oläsliga eller ofullständiga stöddokument, kommer ej att behandlas. Skärmdumpen måste tydligt ange datum, hotellets namn, försäljningsvillkor, antal personer i rummet samt det pris som erbjuds på tredjepartswebbplatsen.

Alla anspråk måste göras inom 24 timmar efter utförd bokning via en AccorHotels-kanal samt 48 timmar före planerad ankomst på hotellet. I syfte att kunna innehålla dessa tidsgränser bör du kontrollera de tider och datum som anges i bekräftelsemailet för din bokning.

REKLAMATIONSHANTERING

Efter verifiering genom AccorHotels kundtjänst kommer Bästa pris-garantin att beviljas om ditt anspråk uppfyller samtliga ovannämnda villkor. AccorHotels kundtjänst kommer att skicka ett mail med bokningsbekräftelsens nummer samt det nya, tillämpbara priset.

Vid förskottsbetalt bokningspris kommer hotellet att återbetala prisskillnaden till det kreditkort som ursprungligen debiterades online.

Om anspråket inte uppfyller villkoren för Bästa prisgarantin, kommer AccorHotels kundtjänst att skicka ett mail till dig som anger att garantin inte kan tillämpas.

Om du vill avboka den bokning som gjorts via AcoorHotels kanaler anges tillämpbara villkor i mailet som innehåller din bokningsbekräftelse.

BETALNING PÅ HOTELLET VID UTCHECKNING

I samband med avresa från hotellet kommer det pris som bekräftas av AccorHotels kundtjänst att faktureras tillsammans med eventuella tjänster som ej ingått i bokningen (restaurang, bar osv.), såvida dessa ej förskottsbetalats.

Om priset förskottsbetalats i samband med onlinebokningen mer än 30 dagar för ankomstdatum, kommer återbetalningen att ske till samma kreditkort.

Om priset förskottsbetalats i samband med onlinebokningen mindre än 30 dagar för ankomstdatum, kommer återbetalningen att genomföras av hotellet i samband med utcheckning.

De tjänster som inte ingår i bokningen (restaurang, bars osv.) kommer att faktureras av hotellet i samband med utcheckning.

ANSVARSSKYLDIGHET

AccorHotels avsäger sig allt ansvar med avseende på samtliga utgifter som kan komma att uppstå i samband med att en bokning avbokas, för samtliga bokningar som görs i samtliga tredjeparts bokningskanaler.

AccorHotels förbehåller sig rätten att ändra eller avsluta denna Bästa pris-garanti och dessa villkor när som helst samt utan föregående meddelande.

Back