BESTE PRIJSGARANTIE
BIJ HOTELS VAN DE GROEP ACCORHOTELS

VINDT U OP EEN ANDERE WEBSITE EEN LAGERE PRIJS? DAN BIEDEN WIJ U DIT TARIEF... MET 10% KORTING!

ALGEMENE VOORWAARDEN

UITLEG

Als u na het reserveren van een hotel van de AccorHotels groep op één van de websites van AccorHotels(of de mobile app), binnen de 24 uur na uw reservering, een gelijkwaardig aanbod vindt tegen een lager tarief voor hetzelfde hotel op een andere website dan bieden wij u dit tarief aan met een extra korting op dit tarief van 10%.

TOEPASSING VAN DE GARANTIE

De beste prijs garantie is van toepassing op de reserveringen die werden gemaakt in een hotel van het merk Sofitel, Pullman, Mgallery, Grand Mercure, The Sebel, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, Adagio Access, ibis, ibis Styles, ibis budget, HotelF1, Orbis hotels op één van de AccorHotels websites : www.accorhotels.com, www.sofitel.com, www.pullmanhotels.com, www.mgallery.com, www.grandmercure.com, www.thesebel.com, www.novotel.com, www.SuiteNovotel.com, www.mercure.com, www.adagio-city.com, www.ibis.com, www.hotelf1.com, www.orbis.pl, de mobile versie of de mobiele app van AccorHotels.com en waarvoor een bevestigingsnummer is uitgegeven om de reservering te valideren.

Om gebruik te maken van de beste prijs garantie, moet u het online klachtenformulier invullen.

TOEPASSELIJKE TARIEVEN / UITSLUITINGEN

De beste prijsgarantie is uitsluitend van toepassing op boekingen van hotelkamers in Sofitel, Pullman, Grand Mercure, The Sebel, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, Adagio Access, ibis, ibis Styles, ibis budget, Hotelf1 or Orbis hotels, met uitzondering van de verkoop van all-in packages (inclusief een aanbod in het hotel, transport of andere diensten met betrekking tot de boeking van de kamer)  

De tarieven waarop de beste prijs garantie van toepassing is moeten toegankelijk zijn voor het publiek en boekbaar zijn. De beste prijs garantie is niet geldig voor: 

 • de tarieven die gereserveerd zijn voor de « groepen »
 • de tarieven die gereserveerd zijn voor de « bedrijven »
 • de tarieven die worden toegepast voor de « organisatoren van seminars en vergaderingen »
 • specifieke actie-aanbiedingen voor extra korting na de boeking (actiecodes worden later tijdens de registratie verstrekt in een nieuwsbrief) 
 • de tarieven die zijn gereserveerd voor de houders van loyalty abonnementskaarten van Business Plus, carte ibis business en AccorHotels Advantage Plus. 
 • de tarieven die gereserveerd zijn voor de partners van AccorHotels en hun medewerkers
 • de tarieven die gereserveerd zijn voor de medewerkers van AccorHotels
 • De aangeboden prijzen zijn door niet-transparante inventarisbronnen (zoals Hotwire en Priceline), die de naam of de locatie van het hotel pas na de reservering opgeven.

Indien Le Club AccorHotels Rewards vouchers zijn gebruikt om de beste prijs te verkrijgen, kunt u hierover geen claim indienen.

KAMERTYPE

De beste prijs garantie is van toepassing op het kamertype dat gelijkwaardig is aan het kamertype dat gereserveerd werd op één van de websites van AccorHotels. Het dient ook beschikbaar te zijn op de andere website op het moment van het controle door de klantenservice van AccorHotels. 

Het gelijkwaardige kamertype moet beschikbaar en te reserveren zijn 

DATA EN DUUR VAN HET VERBLIJF

De beste prijs garantie is van toepassing op de verblijfsdata die gelijkwaardig zijn aan de data van het verblijf die werden gereserveerd op één van de websites van AccorHotels. Voor vragen die betrekking hebben op een reservering van twee opeenvolgende nachten of meer (voor eenzelfde hotel), is de beste prijs garantie van toepassing op de prijs per nacht en niet op de totale prijs van het verblijf. 

VALUTA

Als het tarief dat wordt vastgesteld op een andere website wordt uitgedrukt in een andere valuta dan die van het tarief dat werd gereserveerd op de websites van AccorHotels, dan zal de klantenservice de omzetting uitvoeren van dit tarief in dezelfde valuta als die van het tarief dat werd voorgesteld op de websites van AccorHotels. 

De wisselkoers van de valuta die moet worden toegepast zal worden gebaseerd op de wisselkoers van AccorHotels die van kracht was op de websites van AccorHotels bij de oorspronkelijke reservering. 

Na het omzetten van het tarief behoudt AccorHotels zich het recht voor om een klacht niet in behandeling te nemen. Dit vanwege het feit dat de beide websites verschillende wisselkoersen van de munt hanteren.

Prijsverschillen als gevolg van fluctuaties, afrondingen of wisselkoersschommelingen komen niet in aanmerking voor de beste prijsgarantie.

VERKOOPSVOORWAARDEN

De verkoopsvoorwaarden die betrekking hebben op het tarief van de andere website moeten gelijkwaardig zijn met de verkoopsvoorwaarden van het tarief dat werd gereserveerd op één van de websites van de groep AccorHotels voor de toepassing van de waarborg van de beste prijs. Dit is van toepassing op:

 • de voorwaarden qua voorafbetaling en qua terugstorting van aanbetalingen
 • de annuleringsvoorwaardeng
 • de voorwaarden voor de wijziging van de reservering 

HET INDIENEN VAN VRAGEN

U kunt gebruik maken van het online aanvraagformulier op één van de websites van AccorHotels. De verplichte velden van het aanvraagformulier moeten volledig worden ingevuld en de vereiste bewijsstukken moeten aan de aanvraag worden toegevoegd. Aanvragen die niet volledig of onjuist zijn ingevuld of waarbij de vereiste bewijsstukken onleesbaar of incompleet zijn, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Er kan een aanvraag worden uitgevoerd binnen de 24 uur die volgen op de reservering op één van de websites van AccorHotels. Het uur van de reservering vormt het bewijs, en dit minstens 72 uur voor de voorziene aankomst in het hotel. Als de oorspronkelijke reservering werd uitgevoerd binnen de 72 uur voor de aankomst, is de beste prijs garantie niet van toepassing. 

BEHANDELING VAN DE VRAGEN

Na de controle door de klantenservice zal de beste prijs garantie u worden toegekend indien uw klacht voldoet aan alle voorwaarden die van toepassing zijn. De klantenservice zal u een mail sturen waarbij ze het bevestigingsnummer van uw reservering opgeven, evenals het nieuwe tarief dat van toepassing is op uw reservering.

In het geval dat het een reservering betreft met een vooraf betaald tarief, zal het hotel overgaan tot de terugstorting van het prijsverschil op de oorspronkelijk online gedebiteerde bankkaart.

Als de klacht niet voldoet aan de voorwaarden die verbonden zijn met de beste prijs garantie, zal de klantenservice u een e-mail sturen met de uitleg dat de garantie niet kan worden toegepast. 

TARIEF BIJ HET VERTREK UIT HET HOTEL

Bij het vertrek uit het hotel zal het tarief dat werd bevestigd door de klantenservice aan u worden gefactureerd, evenals de eventuele extra's gebruikt in het hotel die niet in de reservering zijn inbegrepen (restaurant, bar…).

In het geval van een vooraf, bij de reservering betaald tarief zullen enkel de prestaties die niet inbegrepen waren in de reservering (restaurant, bar…) aan u worden gefactureerd wanneer u het hotel verlaat.

VERANTWOORDELIJKHEID

AccorHotels wijst elke verantwoordelijkheid van de hand voor de eventuele onkosten die werden opgelopen ten gevolge van het annuleren van een reservering, voor al de reserveringen die werden uitgevoerd op een andere website dan die van de websites van de groep AccorHotelsHotels.

AccorHotels behoudt zich het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving de waarborg van de beste prijs evenals de voorwaarden ervan aan te passen, of er een einde aan te stellen.