Gegarandeerd de beste prijs

10% extra korting

ALGEMENE VOORWAARDEN

DEFINIÇÃO

Indien u:

 • een kamer die in aanmerking komt voor onze besteprijsgarantie (zoals verderop omschreven), direct boekt via een kanaal van AccorHotels (websites, mobiele sites of applicaties van Accorhotel, merkwebsites, centrale boekingskantoren of rechtstreeks bij het hotel),
 • en binnen 24 uur van uw reservering:
  • hetzelfde hotel voor dezelfde nacht, dezelfde verblijfsduur, onder dezelfde tariefvoorwaarden, (d.w.z. restitueerbaar of niet-restitueerbaar), hetzelfde kamertype (zelfde categorie, omvang, bedden, uitzicht of locatie) en hetzelfde aantal gasten in de kamer,
  • dat aangeboden wordt voor een lagere prijs inclusief dezelfde toeslagen (belastingen, btw, servicekosten) op een website, mobiele site of applicatie van derden (“reserveringskanaal van derden”),

IN AANMERKING KOMENDE MERKEN EN RESERVERINGSKANALEN

Dan zullen wij het laagste tarief hanteren en u bovendien een korting van 10% geven op het tarief inclusief dezelfde toeslagen (belastingen, btw, items die bij de servicekosten inbegrepen zijn) van het totale bedrag waarvoor de accommodatie is geboekt.

 • alle hotels die het merk AccorHotels voeren (Fairmont, Raffles, Swissôtel, Sofitel, So Sofitel, Sofitel Legend, Pullman, MGallery, Grand Mercure, The Sebel, Novotel, Novotel Suites, Mercure, Adagio, Adagio Access, Jo&Joe, Ibis, Ibis Styles, Ibis budget, HotelF1, Orbis-hotels),
 • en enkele partnerhotels (nl. Mama Shelter, Hypark by Adagio) die u kunt boeken via de kanalen van AccorHotels Channels wanneer het volgende icoon erop te zien is insert pictogram.

Niet in aanmerking komen:

 • Rixos, 25Hours, Art Series, BreakFree, PepperS, Banyan Tree, Angsana, Cassia, Dhawa, Mövenpick, Mantra, Mantis, Onefinestay, 21C Museum Hotel, sbe Hotels, Delano, Elan, Hanting, Hi inn, Hyde, Ji, Manxin, Mondrian, Orient Express, SLS, Starway, The House Of Originals, Tribe.

Het besteprijsgarantie is niet van toepassing op hotels in de Chinese Speciale Administratieve Regio Macau.

Deze reservering moet worden gedaan via een kanaal van AccorHotels en er moet een bevestigingsnummer zijn verstrekt om de reservering geldig te maken. De gevonden prijzen op een kanaal van AccorHotels worden alleen vergeleken met die van een reserveringskanaal van derden.

IN AANMERKING KOMENDE TARIEVEN / UITZONDERINGEN

De tarieven die onder de besteprijsgarantie vallen, moeten beschikbaar zijn voor het gewone publiek en gereserveerd kunnen worden

De besteprijsgarantie geldt voor standaardaanbiedingen (reserveringen van alleen een kamer of een kamer inclusief ontbijt).

Onze besteprijsgarantie geldt niet voor het volgende:

 • Groeps- en vergadertarieven,
 • Zakelijke tarieven,
 • Conferentie- en seminartarieven,
 • Specifieke acties met een korting die gegeven wordt na het doen van de reservering (d.w.z. actiecodes die verstrekt worden na aanmelding voor de nieuwsbrief),
 • Ledentarieven of abonnementsprogramma's van een andere distributeur of website,
 • Tarieven bedoeld voor AccorHotels-partners en hun medewerkers,
 • Tarieven bedoeld voor medewerkers van AccorHotels,
 • Tarieven aangeboden door ondoorzichtige verkopers (zoals Hotwire en Priceline) die na het doen van de boeking alleen de hotelnaam of locatie vermelden,
 • Tarieven die te vinden zijn op websites/webportalen/webpagina's zonder optie voor online boeken, zoals informatieve websites of websites die alleen reserveringen pas bevestigen na eerst contact op te hebben genomen met het hotel (sites met "boekingsaanvragen").
 • Tarieven die deel uitmaken van een arrangement met een combinatie van een kamer en een vliegreis, cruise, huurauto of andere activiteiten of diensten binnen of buiten het hotel.

De besteprijsgarantie geldt niet voor websites die vragen om lidmaatschap, online lidmaatschap of programma's waarvoor u een wachtwoord of inlognaam nodig hebt om de tarieven en beschikbaarheid van het hotel te bekijken. Dit is inclusief alle lidmaatschappen en alle programma's waarvan u niet automatisch lid wordt, plus (i) degene waarvoor consumenten zich moeten "aanmelden” om lid te worden; (ii) een online interface of mobiele interface voor gebruikers die beschermd wordt met een wachtwoord; en (iii) waarvoor consumenten een klantprofiel moeten invullen.

KAMERTYPEN

De besteprijsgarantie geldt voor hetzelfde kamertype (zelfde categorie, omvang, bedden, uitzicht en locatie) als degene die geboekt is via de kanalen van AccorHotels.

DATA EN LENGTE VAN HET VERBLIJF

De besteprijsgarantie geldt voor dezelfde data als degene die geboekt zijn via de kanalen van AccorHotels.

Voor claims met betrekking tot een boeking van twee of meer opeenvolgende nachten (in hetzelfde hotel) geldt de besteprijsgarantie voor het totaalbedrag van het verblijf.

VALUTA EN PRIJSVERSCHIL

Indien het tarief gevonden op een reserveringskanaal van derden vermeld is in een ander valuta dan dat het tarief geboekt via de kanalen van AccorHotels Channels, dan rekent de klantenservice van AccorHotels dit tarief om naar de valuta van het land waarin het hotel is gevestigd.

De gehanteerde wisselkoers is de wisselkoers die op de kanalen van AccorHotels geldt op het moment van de oorspronkelijke reservering.

Prijsverschillen als gevolg van fluctuatie, afgeronde getallen of door verschillen in de wisselkoers worden niet meegerekend. De besteprijsgarantie is van toepassing als het prijsverschil minstens 5% of 5 euro is van het bedrag van het hele verblijf.

VERKOOPVOORWAARDEN

De verkoopvoorwaarden verbonden aan het tarief dat op het reserveringskanaal van derden gevonden is, moeten dezelfde zijn als de verkoopvoorwaarden van het tarief dat geboekt is via de kanalen van AccorHotels. Dit geldt in het bijzonder voor:

 • Verplichte vooruitbetaling en aanbetaling,
 • Annuleringsvoorwaarden,
 • Voorwaarden aangaande wijziging van de reservering.

VUL HET CLAIMFORMULIER IN

Voor het indienen van een claim voor de besteprijsgarantie moet u (i) aan alle bovenstaande voorwaarden voldoen en (ii) het

De verplichte velden (zoals aangegeven op het claimformulier) van het claimformulier moeten naar behoren worden ingevuld. Voeg bij deze claim een schermafdruk toe van de lagere prijs die u hebt gevonden op een kanaal van derden met de hieraan verbonden verkoopvoorwaarden en eventuele andere documenten die uw claim ondersteunen. Claims die onvolledig of onjuist zijn of vergezeld zijn van ongeldige of onvolledige ondersteuningsdocumenten, worden niet verwerkt. Op de schermafdruk moet duidelijk de datum, naam van het hotel, verkoopvoorwaarden, aantal gasten in de kamer en de aangeboden prijzen te zien zijn van de website van derden.

Claims moeten binnen 24 uur na het boeken via een kanaal van AccorHotels en 48 uur vóór de geplande aankomst in het hotel worden ingediend. Raadpleeg de tijden en data in de e-mail met uw reserveringsbevestiging om deze deadlines in acht te nemen.

AFHANDELING CLAIM

Na controle door de klantenservice van AccorHotels wordt de besteprijsgarantie toegepast indien uw claim voldoet aan alle bovenstaande voorwaarden. De klantenservice van AccorHotels stuurt u een e-mail met het bevestigingsnummer van de reservering en het nieuwe geldende tarief.

In het geval van een vooruitbetaald reserveringstarief stort het hotel het verschil in prijs terug op de creditcard waarmee de oorspronkelijke betaling online is gedaan.

Indien de claim niet voldoet aan de voorwaarden van deze besteprijsgarantie, stuurt de klantenservice van AccorHotels u een e-mail met de mededeling dat de garantie niet kan worden toegepast.

Mocht u de reservering via kanalen van AccorHotels willen annuleren, dan gelden hiervoor de voorwaarden die vermeld staan in de e-mail met uw reserveringsbevestiging.

BETALING IN HET HOTEL BIJ HET UITCHECKEN

Bij vertrek uit het hotel wordt het tarief dat de klantenservice van AccorHotels heeft bevestigd in rekening gebracht plus het bedrag voor andere diensten die niet bij de reservering waren inbegrepen (restaurant, bar, enz.), tenzij hiervoor vooraf is betaald.

Indien het tarief ten tijde van de online reservering al was betaald, meer dan 30 dagen voor de aankomstdatum, dan wordt het bedrag teruggestort op dezelfde creditcard.

Indien het tarief ten tijde van de online reservering al was betaald, meer dan 30 dagen voor de aankomstdatum, dan betaalt het hotel het bedrag terug bij het uitchecken.

De diensten die niet bij de reservering zijn inbegrepen (restaurant, bar, enz.) worden bij het uitchecken in rekening gebracht.

AANSPRAKELIJKHEID

AccorHotels wijst elke aansprakelijkheid af voor kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reservering, voor alle reserveringen die gedaan zijn via een reserveringskanaal van derden.

AccorHotels behoudt zich het recht voor om te allen tijde deze besteprijsgarantie en deze algemene voorwaarden te wijzigen of beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Back