Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Antwerpen > Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera
Vorig hotel
Mercure ontdekken

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera

Midscale hotel voor zakenreizen of vakanties

Volgend hotel
Hotel - Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • High-speed internet
    • Draadloos internet in het hotel
    • Airconditioning
    • Openbare parkeerplaats (binnen) - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 1
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • Zwembad - Niet gratis - In de buurt
    • Onverwarmd binnenzwembad - Niet gratis - In de buurt
    • Golflessen - Niet gratis - In de buurt
    • 9-hole golfbaan - Niet gratis - In de buurt
    • 18-hole golfbaan - Niet gratis - In de buurt
    • Faciliteiten golftraining - Niet gratis - In de buurt
    • Tennis - Niet gratis - In de buurt
    • Tennisbaan binnen - Niet gratis - In de buurt
    • Tennisbaan buiten - Niet gratis - In de buurt
    • Sauna - Niet gratis - In de buurt
    • Massage - Niet gratis - In de buurt
    • Jacuzzi - Niet gratis - In de buurt
    • Solarium - Niet gratis - In de buurt
    • Stoombad - Niet gratis - In de buurt
    • Fitnesscentrum - Niet gratis - In de buurt
  • Aantal kamers: 47
  • Ligging van het hotel: In de stad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: UNIVERSITY (1.00 km)

Beoordelingen van hotel - Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera

Hotelcode: 8094

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 4.0 op 5 sterren "gewoon goed"

5 september 2013, Geert J

om de stad antwerpen te bezoeken is dit hotel goed gelegen, ontbijt zeergoed!!!!!!!!!deze beoordeling moet minstens 200 tekens lang zijn dat is een minpunt een korte beoordeling moet kunnen.dit hotel is goed dit hotel is goed dit hotel is goed

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 4.0 op 5 sterren "Geen upgrade accepteren"

10 juli 2013, Vlissingen, The Netherlands

Heel leuk zo een upgrade naar een beter kamer.Deze is inderdaad groter en luxer maar ligt direct naast de personeelskamer.'s middags laat lawaai, 's morgens wakker geworden om 07:30 van lawaaierig personeel vanuit de personeelskamer en dat allemaal in de privilege!!Tevens is deze kamer saai ZEER SAAI, het leek wel een wachtkamer van een mortuarium.Is het een kleine moeite om een paar kleine schilderijtjes op te hangen. Kwaliteit van tv zenders slecht. Voor de rest alles goed, schoon, aardig personeel.Toch uiteindelijk een goede beoordeling

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 4.0 op 5 sterren "punten sparen wordt beloond"

3 januari 2013, rossairb1900, Aalsmeer, The Netherlands

Uitstekend verblijf in het centrum van Antwerpen. Met mijn Accor-kaart al redelijk wat punten gespaard en deze bij dit hotel gebruikt; kreeg daarbij ook nog eens een grotere/luxere kamer. Goede bedden, prima service.

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 3.0 op 5 sterren "een gunstig gelegen, keurig hotel"

13 juli 2012, Amstelveen

Pluspunten:- locatie- vriendelijkheid medewerkers- keurige kamer (ruim, compleet, zeer goed bed)Minpunten:- slechte administratie (ik had de volledige som on line vooruit betaald en moest ten onrechte toch bij aankomst een nacht betalen; hoewel later en louter op mijn verzoek gecorrigeerd heeft deze fout mij buitengewoon geergerd ! Dit mag niet voorkomen. - zeer matig ontbijt en voor 18 euro per persoon kwalitatief gezien heel matig en veel en veel te duur (weinig keus, geen verse broodjes, weinig beleg, etc) - ik moest expliciet vragen om een factuur bij het uitchecken want deze werd niet stilzwijgend verstrekt (dit lijkt me toch heel vanzelfsprekend ; ik reis veel en ben niet anders gewend)

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 4.0 op 5 sterren "prima hotel"

30 maart 2012, Apeldoorn, Nederland

prima hotel, centraal gelegen in centrum, alles is op loopafstand bereikbaar.Ruime parkeergelegenheid onder hotel (wel betaald parkeren)Vriendelijk en behulpzaam personeel

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 5.0 op 5 sterren "Mooi en gezellig hotel met een perfecte ligging"

22 maart 2012, Heerhugowaard

Toen we incheckten kregen we meteen een plattegrond waarop allemaal interessante dingen voor ons aangestreept werden, goede service! De kamer was erg groot, we hadden een aparte slaap- en zitkamer. De kamer was erg mooi ingericht en alles zag er nog als nieuw uit. Het gratis draadloos internet werkte goed en was snel. Als je het hotel uitliep, kon je de ene kant oplopen en dan was je na een paar minuten op het prachtige oude station en als je de andere kant op liep was je na een paar minuten in de grote winkelstraat Meir. Fijn dat er direct naast het hotel een openbare parkeergarage was, deze was wel vrij prijzig met 16 euro per dag helaas.

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 5.0 op 5 sterren "Mercure Antwerpen Centrum Opera is een echte aanrader!"

16 maart 2012, Bruges

Prima hotel! Zeer vriendelijk onthaal aan de receptie en prima dienstverlening.Kamer was fantastisch. Zeer ruim met grote badkamer. (We hadden wel €20 opgelegd voor een grotere kamer)Het hotel is prima bereikbaar als je met de trein toekomt in Antwerpen en het is goed gelegen als uitvalbasis om de stad te ontdekken.

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 2.0 op 5 sterren "kan beter"

9 maart 2012, Tilburg, The Netherlands

de badkamer was te vies op te douche en bij ontbijt gebruiken ze verkeerde doekjes (rode doekjes zijn voor sanitair) als er iets mis is met douche dan niet verhuren.en jammer dat je met de trap moet naar de 6de verdieping ook als je veel bagage bij hebt.

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 3.0 op 5 sterren "goed alternatief, nog verbetering mogelijk"

22 februari 2012

de inkom van het hotel en de kamers zijn mooi gerenoveerd en hebben modern kader gekregen. badkamer en sanitair in badkamer is echter niet gerenoveerd en geeft soms "verouderde" indruk. de badkamers verdienen eveneens een grondige aanpak.

Hotel Mercure Antwerpen Centrum Opera: 4.0 op 5 sterren "Goed hotel"

8 februari 2012, Ijmuiden, The Netherlands

Leuk hotel, goede ligging, erg vriendelijk personeel. Hard bed, groot bad! ontbijt MatigParkeren kan in de parkeergarage naast het hotel voor slechts 18 euro per nacht. Minibar is gratis, hier vind je 2 flesjes water in.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.