Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Verenigd Koninkrijk > Hotel Londen > ibis budget Londen Whitechapel
Vorig hotel
ibis budget ontdekken

ibis budget Londen Whitechapel

Budget hotel

Volgend hotel
Hotel - ibis budget Londen Whitechapel
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • Draadloos internet in het hotel
    • Automatische aircoregeling
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 9
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
  • Aantal kamers: 169
  • Ligging van het hotel: In de stad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: TOWER OF LONDON (2.00 km)

Beoordelingen van hotel - ibis budget Londen Whitechapel

Hotelcode: 8033

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis budget Londen Whitechapel: 5.0 op 5 sterren "Prima hotel op goed te bereiken locatie"

9 september 2013, Pieter K, Blaricum, Nederland

Zeer vriendelijk personeel, prima service, goede hygiëne, goed ontbijt. Makkelijk te bereiken met bus en metro. Haltes op enkele minuten loopafstand. Tower Bridge is twintig minuten lopen van het hotel. Hotel heeft voor Londense begrippen een prima prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerThank you very much for your review, I am delighted that you enjoyed your visit to the Ibis budget London Whitechapel. I look forward to welcoming you back again soon. Kind regards, Julien Lamarre, General Manager.
« verbergen

ibis budget Londen Whitechapel: 4.0 op 5 sterren "Weer eens iets anders..."

8 september 2013, Delft, The Netherlands

Prima hotel in een levendige multiculturele buurt. Schone kamers, prima airco.Dichtbij de Underground en voor de deur stoppen diverse bussen die je zowel naar het hart van Londen als ook naar wat leuke buitenwijken brengen.Whitechapel is een buurt waar het goedkoop winkelen is, een flesje bronwater bijvoorbeeld kost je in het centrum twee pond en daar maar 60p.Receptiepersoneel vriendelijk en behulpzaam, kortom een goede uitvalbasis.Aanrader!

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerThank you for taking the time to write a review. I am delighted that you enjoyed your visit. I look forward to seeing you again in the near future. Kind regards, Julien Lamarre, General Manager.
« verbergen

ibis budget Londen Whitechapel: 1.0 op 5 sterren "Basic hotel"

24 december 2012, GeertieGent, Gent

Basic hotel met geen service. De handdoeken waren op twee overnachtingen niet ververst noch was de kamer eens opgeruimd. De vriendelijkheid van het personeel staat dan ook in contrast met de pover geleverde service.

ibis budget Londen Whitechapel: 3.0 op 5 sterren "Budget is budget..."

2 november 2012, roelius, Enschede, The Netherlands

Dit hotel is, zoals de naam al doet vermoeden, voor de kleine portemonnee. De kamers zijn klein, bedden hard (dun matras op een plank) en ook het sanitair is niet uitgebreid, maar voor 25GBP pppn kan je eigenlijk ook niet verwachten in een dergelijke stad. Whitechapel zelf is een wijk met veel immigranten, hetgeen zeker geen diskwalificatie is!Pas op voor het ontbijt. Dit bevat enkel wat geroosterd brood met wat beleg, en één soort yoghurt. Vanaf een uur of tien zijn de meeste eettenten ook al open (ook op zondag) en daar het hotel vlakbij de Towerbridge ligt, is een degelijk ontbijt altijd dichtbij!

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerDank u voor uw vriendelijke reacties en complimenten - Ik ben blij dat je genoten hebt van uw verblijf en ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen snel weer terug. Met vriendelijke groet, Julien Lamarre, General Manager.
« verbergen

ibis budget Londen Whitechapel: 4.0 op 5 sterren "heel goeie hotel"

31 oktober 2012, 721maria, swifterbant

Het ontbijt vonden wij minder. Geen eieren geen vleeswaren. te veel zoetigheid .Het is een goeie hotel voor de prijs. Niet zo ver van het centrum. De mensen waren heel aardig. het is gesitueerd in een wat minder leuk wijk.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerDank u voor uw vriendelijke reacties en complimenten - Ik ben blij dat je genoten hebt van uw verblijf en ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen snel weer terug. Met vriendelijke groet, Julien Lamarre, General Manager.
« verbergen

ibis budget Londen Whitechapel: 4.0 op 5 sterren "Aanbevelingswaardig"

20 september 2012, WenT2012, Utrecht, The Netherlands

Een gastvrij hotel, lekker centraal, midden in een buurt waar volop eten, drinken en andere zaken verkrijgbaar waren. Hotelpersoneel vriendelijk en toegankelijk. Kamers niet al te groot maar groot genoeg om te slapen :) Douche en toilet goed en schoon. Elke dag schone handdoeken, airco die het soms wel, soms niet deed maar het was goed vertoeven op de kamer.Ontbijt eenvoudig maar uitgebreid, 4 soorten brood, 4 soorten zoet beleg, 3 smaken kaas, 3 soorten fruit, 3 soorten serials, volop keuze in warme dranken, 2 soorten fruitsap, 2 soorten zuivel. Mogelijkheid tot zelf roosteren van brood.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerDank u voor uw vriendelijke reacties en complimenten - Ik ben blij dat je genoten hebt van uw verblijf en ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen snel weer terug. Met vriendelijke groet, Julien Lamarre, General Manager.
« verbergen

ibis budget Londen Whitechapel: 4.0 op 5 sterren "London Ibis budget whitechapel"

2 september 2012, IngEd2012, Nijmegen

Het hotel staat in de buurt whitechapel rest naast de moskee en het moslimcentre. Opzich niet storend, tot je met het raam open slaapt! Dan hoor je om half 5 de moskee!Verder is het hotel helemaal prima, 24 uur service! Alles nieuw, kleine maar comfortabele kamers! De douche geeft licht, erg grappig! Het ontbijt hebben wij maar niet gedaan. Voor 4,25 pond kreeg je een oriental ontbijt (niks warms, cornflakes, brood, etc). Maar voor 4 pond kon je verderop in de straat al een echt engels ontbijt halen!Nieuw in londen zijn the sharp (puntig gebouw) wat in februari 2013 open gaat voor publiek en het hoogte gebouw van Europa wordt. En bij de london docks is de emirates air-line geopend, een dichte kabelbaan over de thames wat ongeveer 4 pond voor een enkeltje kost!

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerDank u voor uw vriendelijke reacties en complimenten - Ik ben blij dat je genoten hebt van uw verblijf en ik kijk ernaar uit u te mogen verwelkomen snel weer terug. Met vriendelijke groet, Julien Lamarre, General Manager.
« verbergen

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.