Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Spanje > Hotel Madrid > Mercure Madrid Santo Domingo
Vorig hotel
Mercure ontdekken

Mercure Madrid Santo Domingo

Midscale hotel voor zakenreizen of vakanties

Volgend hotel
Hotel - Mercure Madrid Santo Domingo
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • Draadloos internet in het hotel
    • Eigen parkeergarage - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 3
    • Onverwarmd buitenzwembad
    • Babysitservice op aanvraag
  • Aantal kamers: 200
  • Ligging van het hotel: In de stad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: PALACIO REAL (0.30 km)

Beoordelingen van hotel - Mercure Madrid Santo Domingo

Hotelcode: 7938

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Mercure Madrid Santo Domingo: 1.0 op 5 sterren "Te vermijden"

29 november 2012, Marc_Kuypers, Antwerp, Belgium

Dit hotel heeft een oud en een nieuw gedeelte. Onze kamer was helaas in het oud gedeelte. Er is absoluut geen geluidsisolatie tussen de kamers zodat wij twee van de 3 nachten getrakteerd werden op walgelijke geluiden geproduceerd door onze buren. De kamer was zo klein dat er zelfs geen plaats was voor een zetel, enkel een stoel aan een 'schrijftafel', die naam niet waardig, die meer weg had van een middeleeuws marteltuig. De kamer had een algemene onfrisse indruk en het zelfde gold voor de badkamer. Er was ook veel te weinig kastruimte voor 2 personen. Toen we op een avond de kamer binnenkwamen hing er een doordringende verfgeur die echt niet te harden was. We hebben het raam moeten openzetten en de kamer verlaten. Zelfs kleren in de kast waren doordrongen van de geur. Er is geen infomap op de kamer, enkel 3 geplastificeerde bladen met wat elgemeenheden en de TV-kanalen, die overigens niet kloppen, dus dat moet je dan ook nog zelf uitzoeken. Hoewel dat amper de moeite loont, want zowat alle kanalen zijn Spaanstalig, behalve CNN, BBC World enz.. Er is gratis WiFi, weliswaar met een onbetrouwbare signaalsterkte, maar ook daarover geen info op de kamer. Bij navraag aan de receptie krijg je een paswoord. Wat ik nog nooit heb meegemaakt is dat het restaurant 2 dagen in de week gesloten is. Echt uniek. POositieve punten zijn er ook: een kwalitatief goed bed, goed ontbijtbuffet (hoewel te duur) en goeie centrale ligging van het hotel. Vermijd het oud gedeelte!

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte klant,Eerste excuses voor het gebruik van een vertaler om uw opmerkingen te beantwoorden, maar helaas heb ik niet spreken uw taal.Wij waarderen de tijd die een review over uw verblijf schrijven in ons hotel.We zijn blij dat de locatie, de bed & breakfast bevredigend is geweest, en we betreuren het dat de indruk van uw verblijf niet geheel naar uw wens.We hopen de kans om u beter van dienst bij uw volgende bezoek aan onze faciliteit hebben.Met vriendelijke groet,Antonio Núñez Pardo
« verbergen

Mercure Madrid Santo Domingo: 4.0 op 5 sterren "prims hotel, kamer veel gebruikt"

8 november 2012

Kreeg wel een upgrade, maar de kamer was veel gebruikt. veel beschadigingen op muren en wat houtwerk liet los van de omlijsting van het deur kozijn.De afvoer van de douche loopt slecht, met als gevold dat de put deksel ging drijven.

Mercure Madrid Santo Domingo: 5.0 op 5 sterren "Uitstekend hotel"

10 oktober 2012, Sneyers, Zoersel, Belgium

De ligging is perfect om het centrum te voet te ontdekken. De receptie is zeer behulpzaam. Als je na een dag stappen in het hotel blijft dineren, staat je ook hier een zeer goede ervaring te wachten. We hadden een hoekkamer geboekt en het panoramische uitzicht valt uitstekend mee.

Mercure Madrid Santo Domingo: 4.0 op 5 sterren "Tof verblijf in hartje Madrid"

16 augustus 2012, FilipLannoye, Leuven, Belgium

Schitterende locatie op wandelafstand van de grote lanen en pleinen. Het zwembad op het dak is meer dan de moeite, zelfs een beetje decadent :).Uitstekende service, ontbijt en inrichting. Een aanrader!

Mercure Madrid Santo Domingo: 3.0 op 5 sterren "Mercure santo domingo"

8 februari 2012, Brussels, Belgium

Zeer goed hotel en mooi gelegen, niet ver van kathedraal en koninklijk paleis. Uitgebreid ontbijtbuffet. Iets meer vers fruit ware nog beter geweest.Goede prijs/kwaliteit verhouding.Enkele minpunten: relatief kleine kamer, kamer beschikte niet over een normale werktafel van voldoende breedte.Grootste minpunt: uitzicht van de kamer op een kleine koker met de veiligheidstrap

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte klant,Eerst me verontschuldigen laat voor het gebruik van Google om de boodschap die we willen schrijven vertalen. Tripadvisor ons om te antwoorden in de taal waarin het commentaar is geschreven.Wij waarderen uw opmerkingen over uw bezoek aan ons hotel.Wij betreuren het ongemak dat we hebben veroorzaakt u tijdens uw verblijf en genieten van de positieve opmerkingen over ons ubitación en ontbijt.We zijn blij om terug te verwelkomen in ons hotel, op uw volgende bezoek aan Madrid.Met vriendelijke groet,Antonio Núñez
« verbergen

Mercure Madrid Santo Domingo: 1.0 op 5 sterren "... dit kan echt niet!!"

9 september 2011, Driehuis, The Netherlands

Zonder blikken of blozen werd ons een bedompt, stinkend, donker, piepklein kamertje temidden van werklui en verbouwingsrommel aangeboden... Bij het doen van beklag snapte de baliemedewerker niet waarom wij de kamer onacceptabel vonden... Pas na aandringen kregen we een redelijk alternatief.

Mercure Madrid Santo Domingo: 4.0 op 5 sterren "Hotel op centrale locatie (nieuw gedeelte is perfect / oud gedeelte is totaal verouderd)"

6 augustus 2011, Family010_10, Lier, Belgium

Het hotel ligt op een perfecte loactie om Madrid te verkennen. De inkom is mooi. We hadden een standaardkamer geboekt en we kregen een totaal verouderde kleine kamer in het oude gedeelte. Het dubbel bed was maar voor 1 persoon en de foto van de kamer op de site was niet correct (de kamers zijn absoluut geen standaard voor een Mercure hotel. De Accor groep zou deze kamers niet mogen verkopen). We hebben dan ook gevraagd om de kamer te wisselen en hebben een nieuwe kamer gekregen die perfect aan onze behoeften voldeed. Het ontbijt is zeer goed en het zwembad op het dak zeer leuk

Mercure Madrid Santo Domingo: 2.0 op 5 sterren "Uitermate slecht"

6 april 2011, Almere

Hotel in verbouwing, had een kamer geboekt van hoger prijs segment. Kreeg uitermate vieze kamer in het oude gedeelte. Heb dit aangegeven aan de receptie die er vervolgens niets aan deed. S'avonds gegeten in het restaurant. Helaas was de mij geserveerde Vis gewoon rauw. Eerste keer via de recent toegetreden Accor club.Ik reis uitermate vaak zakelijk, geef niet snel mijn mening over een hotel, maar dit was echt beneden alle pijl!!

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Het klassement van het hotel (1 tot 5 sterren voor Frankrijk) voldoet aan de lokaal vastgestelde criteria.