Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Leuven > ibis budget Leuven Centrum
Vorig hotel
ibis budget ontdekken

ibis budget Leuven Centrum

Budget hotel

Volgend hotel
Hotel - ibis budget Leuven Centrum
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • Draadloos internet in het hotel
    • Airconditioning
    • Openbare parkeerplaats (binnen) - Niet gratis
    • Openbare parkeerplaats (buiten) - Niet gratis
    • Kamers met voorzieningen minderv: 0
  • Aantal kamers: 139
  • Ligging van het hotel: In de stad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: LEUVEN (1.00 km)

Beoordelingen van hotel - ibis budget Leuven Centrum

Hotelcode: 6682

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis budget Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "goede prijs/kwaliteitverhouding"

12 september 2013, IbisLeuven, Moerbeke, Belgium

Gelegen vlak aan het station Leuven (geen lawaaihinder). Auto parkeren in de buurt is niet eenvoudig. In het weekend kan dit met parkeerschijf, in de week kost het geld (evt. stationsparking de Bond). Bewaakte, gratis fietsstalling van station is vlak naast hotel. Erg praktisch!Bierarrangement incl bierboek van Leuven, dat via internet geboekt was, kon niet doorgaan. Geen vouchers of bierboek aanwezig. Enkel manager kon dit geven en die was er niet. Eenvoudig maar goed ontbijt. Kleine, maar comfortabele kamer. Goed geslapen. Eén receptioniste sprak geen Nederlands (Fr-En).

ibis budget Leuven Centrum: 5.0 op 5 sterren "Geslaagd verblijf"

9 september 2013, Frans P, Oostende,België

Net en vriendelijk onthaal. Geen luxe maar alles er op en eraan.. Eenvoudig en correct ontbijt.Voor ons 100% ok. Ideaal voor city bezoek. Wij keren zeker terugPrijs kwaliteit is een feit..Geen negatief apsect

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerIk wil u oprecht bedanken voor uw vriendelijke woorden over uw verblijf in ibis budget Leuven.Het is altijd fijn te horen dat gasten tevreden zijn over de service, want daar streven we dagelijks naar.met vriendelijke groeten,Michèle Deprez - Directrice
« verbergen

ibis budget Leuven Centrum: 3.0 op 5 sterren "Keurig schoon vlakbij centrum"

3 september 2013, Wilna2013, Hellendoorn, The Netherlands

Service was goed. Kamer schoon en netjes. Vlakbij centrum en voorzieningen.Pluspunt: goede kwaliteit/prijsverhouding.Minpunt: er kon geen raam open, dus slecht geslapen door droge lucht, keelpijn veroorzakend.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerNamens het personeel van ibis budget leuven, hartelijk dank voor uw aardige beoordeling. De kamers zijn allen voorzien van automatische luchtverversing maar niettemin begrijpen wij het ongemak omwille van het feit dat men de vensters niet kan openen. Wij doen momenteel al het mogelijke om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen.We kijken er naar uit om u spoedig weer te mogen verwelkomen in ons hotel.Met vriendelijke groeten,Michèle Deprez - Directrice
« verbergen

ibis budget Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Very good"

13 augustus 2013, FrankenMiriam, Nijmegen, The Netherlands

Dit budget hotel is nauwelijks budget. Een gewoon fijn hotel op een goede plek. Prima kwaliteit voor weinig geld. Even de spoorweg over en je staat aan het begin van een mooie stad waar veel te zien is. Bij het station een fiets huren en alles bekijken. Mooier kan niet. Van de receptioniste alle tips en info gekregen !

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerWe zijn blij om te lezen dat dat uw verblijf hier zo geweldig was en dat u van het bezoek aan ons hotel hebt genoten. Het is altijd fijn om te horen dat onze gasten tevreden zijn over onze service, want daar streven we dagelijks naar.Met vriendelijke groetenMichèle Deprez - General Manager
« verbergen

ibis budget Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Praktisch en schoon verblijf op een gunstige locatie"

11 juli 2013, PeterWerchter, Groningen

Gewoon goed en gunstig gelegen hotel (op het station). Alles wat je mag verwachten is er, alles is netjes en schoon. Bedden zijn aan de harde kant maar wel ok. Keurig hotel waarin wij een prettig verblijf hadden, met erg vriendelijke en behulpzame receptie. Alleen de handdoeken voelden beetje onaangenaam (dun/versleten/pluizig?)aan.Echt een aanrader voor een praktisch verblijf op een gunstige locatie.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerWij stellen uw opmerkingen over uw verblijf bij ons erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te krijgen en wij zullen deze uiteraard overbrengen naar ons team.Nogmaals onze dank voor het delen van uw ervaring en wij hopen u opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel.Met vriendelijke groeten,Michèle Deprez - General Manager
« verbergen

ibis budget Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "goed budget hotel"

20 december 2012, jati1526, The Hague, The Netherlands

hotelkamer in alle opzichten heel goed. sanitair schoon . bedden goed . heel goed qua ligging en bereikbaarheid . parkeergelegenheid is goed , maar erg duur. ontbijt goed. geen nederlandse tv - zenders

ibis budget Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "goed budget hotel"

21 september 2012, hoi1234, Zoetermeer, The Netherlands

Wat je van een budget hotel mag verwachten, no nonsense, geen overdreven/overbodige luxe, maar simpel en goed.Ontbijt hadden we vooral nogal wat negatieve reakties over gelezen, maar dat was absoluut niet terecht. Ook het ontbijt is simpel en goed.

ibis budget Leuven Centrum: 5.0 op 5 sterren "prijs/kwaliteit"

21 juni 2012, sparksantwerpen, antwerpen

hotel bood exact hetgeen ik verwachtte voor een redelijke prijs. Heb de instructie voor de airco op de kamer gemist. Die had tamelijk intensieve zoektocht kunnen besparen.

ibis budget Leuven Centrum: 3.0 op 5 sterren "Ons verblijf"

7 juni 2012, Cloclo1980, Mechelen, Belgium

Voor mij en mijn man persoonlijk waren de matrassen te hard en de kussens te zacht, maar dat is natuurlijk een kwestie van wat men gewoon is.Voor de rest hebben wij een heel goed verblijf gehad en ook het ontbijt was in orde.

ibis budget Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Prima kwaliteits/prijsverhouding"

25 mei 2012, HeuvelGemert, Gemert

Op onze kamer geen probleem om het raam op kiepstand te zetten. Op andere kamers bleek dit wel zo te zijn. De raam bleek op slot. Daardoor vond men het het aldaar echt te benauwd, te warm.Onze kamer op de eerste verdieping geen moeite hiermee.mvg

ibis budget Leuven Centrum: 5.0 op 5 sterren "Stilte geen lawaai dolfijne tijd."

9 mei 2012, kaattante, Oostkamp, Belgium

Mijn man heeft geslapen als een roos, maar ik daarentegen niet.Ik lag te hard in bed. Matras was goed maar de ondergrond niet.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Het klassement van het hotel (1 tot 5 sterren voor Frankrijk) voldoet aan de lokaal vastgestelde criteria.