Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Luxemburg > Hotel Luxemburg > Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal
Vorig hotel
Sofitel ontdekken

Hotel Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal

Luxe hotel

Volgend hotel
Hotel - Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • PLANET 21 Goud
    • Draadloos internet in het hotel
    • Openbare parkeerplaats (binnen) - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 2
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Babysitservice op aanvraag
    • Fitnesscentrum
    • Early Check-in (from 8am) - Niet gratis
    • Volpension - Niet gratis
    • Restaurantmenu (volwassenen) - Niet gratis
    • Restaurantmenu (kinderen) - Niet gratis
    • Laat uitchecken (tot 17.00 uur) - Niet gratis
    • Halfpension - Niet gratis
    • Champagne - Niet gratis
  • Aantal kamers: 128
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: CENTRE VILLE (1.00 km)

Beoordelingen van hotel - Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal

Hotelcode: 5555

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "uitmuntend hotel"

27 augustus 2013, lisa740, sittard

meer informatie over dineren in hotel en eventuele aanbiedingen. wel infokaart op kamer wat je kon eten op de kamer maar niet in restaurant. tevens zou het handig zijn als er meer info zou zijn wat er te doen is in luxembourg.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Lisa,Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.Hoogachtend,
« verbergen

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "Luxembourg"

13 augustus 2013

Fantastisch hotel, mooi gelegen met uitermate deskundig en vriendelijk personeel.Restaurant uitstekend, bar gezellig.Kamer goede geisoleerd, geen enkel geluid van de stad hoorbaar.Badkamer heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien.Wij komen gaarne terug.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Guest,Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.Hoogachtend,
« verbergen

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "zeer goed"

15 november 2012, kejcm, roosendaa

toen we binnen kwamen dachten we is dit waar we slapen? zo mooi en luxe. toen kwamen we op onze kamer en wat een mooie kamer en zo schoon. wel fijn dat de w.c appart is van de badkamer. we hebben in de avond in het hotel wat gedronken wel prijzig vondt ik maar wel een goede en service. en de volgende dag het ontbijt dat was echt luxe verse sinasappelsap en ook al is het een ontbijtbruffet maar alles was vers zelfs het fruit zo goede ontbijt had ik nooit gehad. ik kom zeker terug naar deze hotel echt een mooie nette hotel.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerDear kejcm,First of all, we would like to thank you for considering Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal and would like to thank you for taking the time to give us your comments related to your stay in our property. As you know, your comments and suggestions are essential to help us to continually improve the quality of our services.We are delighted to read that you enjoyed your stay with us particularly the cleanliness and the variety of our breakfast.We would be honoured to welcome you back with us for another stay.Please accept my best regards,Fernando LOPEZ LENSDirecteur Général - General Manager
« verbergen

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "Super!"

23 oktober 2012, Vianen

Voldeed absoluut aan de verwachtingen. Bespaar niet op het ontbijt, maar trakteer jezelf op het meest uitgebreide ontbijt ooit. Dit keer met een herfsthoek. Verse noten, peren, appelcompote met kastanjepuree, vijgencompote enzovoort. Een feest voor oog en tong.Ook de kamer was prima, met een uitzonderlijk goed bed.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerDear Guest,First of all, we would like to thank you for considering Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal and would like to thank you for taking the time to give us your comments related to your stay in our new property. As you know, your comments and suggestions are essential to help us to continually improve the quality of our services.We are delighted to read that you enjoyed your stay with us particularly our breakfast with its large variety.We would be honoured to welcome you back with us for another stay.Please accept my best regards,Fernando LOPEZ LENSDirecteur Général - General Manager
« verbergen

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "prachtig modern hotel"

15 augustus 2012, klapluc, Linden

heel goede service, en vriendelijk personeellekker ontbijt, prachtig uitzicht vanuit de loungebar, drankjes zijn wel erg duur, zeer mooie luxueuze kamerprachtige instapdouche en grote badkamerheel goed bed met zachte hoofkussens

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "Eerste kennis making met Luxemburg"

12 oktober 2011, veenendaal

Helaas niet te vinden oprit erg onopvallend en geen verwijzing met ingang oid.Maar dan als een warme deken met aandacht en zorg voor details.De kamer uitstekend en alle lof voor het ontbijt met het uitzicht op een ontwakens Luxemburg komend uit de mist

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 4.0 op 5 sterren "zeer goed"

6 augustus 2011, ( B) Tienen

uitstekend hotel, centraal gelegen, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel, comfortabele kamer en luxe-badkamer, verzorgd en uitgebreid ontbijt, promotie-aanbod met een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit, klein min-puntje : keuze uit tientallen tv-kanalen van allerlei nationaliteiten, maar geen enkele nederlandstalige zender ( noch vrt/vtm - noch nl)

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "luxe, design en mooi zicht"

28 juli 2011, Asse

Zeer mooi hotel, fantastisch ontbijt met verse producten en uitgebreide keuze, mooi zicht vanuit het restaurant en de bar, mooie moderne kamer, toffe ligging nabij de beneden stad, alle comfort is aanwezig, spijtig geen zwembad.

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "uitstekend"

21 juni 2011, tessenderlo

Schitterend hotel op wandelafstand van het centrum. Zeer behulpzaam personeel. het enige negatieve vond ik dat je moest bij betalen voor een eiergerecht bij het ontbijt. Voor de rest kan ik alleen maar positief zijn!

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 5.0 op 5 sterren "Fantastisch hotel op een fantastische ligging"

1 februari 2011, leysfi, Brussels

Na Le Royal was dit het tweede vijfsterrenhotel dat wij in Luxemburg stad bezochten. En eerlijk: de Sofitel Grand Ducal krijgt van ons een straat voorsprong. In de eerste plaats voor de ligging, met een zalig zicht over de Pétrusse vallei, en de oude stad (in de Royal kijk je uit over de ringboulevard van het bankendistrict). Bovendien krijg je in de suites dat zicht zowel voorgeschoteld in de badkamer, de living als... het toilet! Deze drie kamers liggen immers in elkaars verlengde, en dat opent dus duidelijk interessante perspectieven, die je niet in elk hotel aantreft.Een demi flesje Luxemburgse Bernard Massard wacht je bij aankomst op in de kamer, samen met bonnetjes voor een welkomstdrink (champagne of iets anders) in de bar. Ook de minibar en de flesjes water zijn gratis, zoals het eigenlijk ook hoort in deze klasse van hotels.Voor wie echt eens decadent wil doen, biedt het hotel een shuttle service aan (met chauffeur)... in Maserati. Maar laat gerust je wagen in de handen van de portier, en verken Luxemburg te voet. Alle hoeken en kanten zijn perfect bereikbaar op die manier, zelfs al kies je desgewenst de rechte lijn met een scherpe afdaling in en klim uit de Pétrusse. Iets rustiger is het (gelukkig) vlakkere traject over de verkeersbrug vlakbij.Het restaurant op de bovenste verdieping biedt uiteraard het mooiste zicht op de vallei, maar ook gastronomisch haalt het een redelijk niveau.

Sofitel Luxembourg Le Grand Ducal: 4.0 op 5 sterren "Sofitel Luxemburg beoordeling"

11 januari 2011, Amsterdam

Prachtig uitzicht vanuit het hotel op de oude stad, mooie moderne kamers en een fantastisch ontbijt.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.