Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Charleroi > ibis budget Charleroi Aéroport
Vorig hotel
ibis budget ontdekken

ibis budget Charleroi Aéroport

Budget hotel

Volgend hotel
Hotel - ibis budget Charleroi Aéroport
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • Privé Parkeerterrein - Niet gratis
    • Kamers met voorzieningen minderv: 0
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
  • Aantal kamers: 82
  • Ligging van het hotel: Op de luchthaven
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: BSCA AIRPORT (0.80 km)

Beoordelingen van hotel - ibis budget Charleroi Aéroport

Hotelcode: 5517

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis budget Charleroi Aéroport: 3.0 op 5 sterren "handig bij late of vroege vlucht"

10 augustus 2013, adrianaBrasschaat, brasschaat

Ibis budget is vlak bij het vliegveld gelegen, wat erg gemakkelijk is bij een vroege of late vlucht. Voor 8€ word je met een taxi afgehaald of gebracht.De kamers zijn niet groot, maar netjes en je hebt geen last van het lawaai van de vliegtuigen, enkel van luidruchtige gasten....De matrassen zijn nogal dun, er kunnen 3 mensen slapen omdat er boven het tweepersoonsbed nog een eenpersoons stapelbed staat.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Mevrouw, Bedankt dat u de tijd hebt genomen te schrijven naar aanleiding van uw verblijf bij Ibis Budget Charleroi Aéroport. De Ibis Budget streven ernaar om u tijdens uw verblijf service van de hoogste kwaliteit te bieden en daarom hechten wij veel waarde aan uw feedback. Wij hopen u opnieuw te kunnen verwelkomen in een van onze vestigingen. Hoogachtend
« verbergen

ibis budget Charleroi Aéroport: 3.0 op 5 sterren "Onbereikbaar!"

18 januari 2013, eierdoos, Bruges, Belgium

Als doorreis-verblijf is dit uitstekend. Maar alhoewel het op wandelafstand van de Terminal ligt (Luchthaven Charleroi) is deze te voet niet bereikbaar!! Je bent enkel aangewezen op een taxi die je min. 8€ kost. Persoonlijk vind ik dat ongehoord en belachelijk, dit zijn pure verdoken kosten, zeker als de reden tot het reserveren van dit hotel de geringe wandelafstand is tot de luchthaven. Er is wel een weg voor auto's en taxi's maar die is verboden voor voetgangers. Overigens correct hotel maar de bereikbaarheid is NUL!

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Mevrouw, Geachte Meneer, Bedankt dat u de tijd hebt genomen te schrijven naar aanleiding van uw verblijf bij ibis budget Charleroi Aéroport. De Ibis Budget streven ernaar om u tijdens uw verblijf service van de hoogste kwaliteit te bieden en daarom hechten wij veel waarde aan uw feedback. Wij hopen u opnieuw te kunnen verwelkomen in een van onze vestigingen. Hoogachtend,Véronique degivesIbis Budget Charleroi Manager
« verbergen

ibis budget Charleroi Aéroport: 3.0 op 5 sterren "Doelmatig"

29 november 2012, lazyziggy, Brussels

Prima hotel voor een nachtje als je vroeg vertrekt van het vliegveld van Charleroi. Beetje stil zijn op de gang aub voor wie laat aankomt. De deuren zijn van bordkarton en die mogen wel eens veranderd worden! En 8 euro voor een taxirit van 500 meter? Verder prima hotel.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Mevrouw, Geachte Meneer, Bedankt dat u de tijd hebt genomen te schrijven naar aanleiding van uw verblijf bij ibis budget Charleroi Aéroport. De Ibis Budget streven ernaar om u tijdens uw verblijf service van de hoogste kwaliteit te bieden en daarom hechten wij veel waarde aan uw feedback. Wij hopen u opnieuw te kunnen verwelkomen in een van onze vestigingen. Hoogachtend,Véronique Degives
« verbergen

ibis budget Charleroi Aéroport: 3.0 op 5 sterren "Goed voor 1 nacht"

23 augustus 2012, JochemMus, Elshout

We hebben hier 1 nacht overnacht omdat we smorgens vroeg vlogen vanaf Charleroi airport. Voor 1 nacht is het prima te doen, je hoort alleen af en toe een vliegtuig overkomen. En pre was dat je je auto daar voor een klein bedrag kunt parkeren zodat je de auto niet hoeft te parkeren op de luchthaven ( dit was zeer prijzig) Smorgens word je perfect op gehaald door een shuttle bus, en bij aankomst staat er weer een bus je voor je klaar terug naar het hotel....

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHallo, Bedankt dat u de tijd hebt genomen te schrijven naar aanleiding van uw verblijf bij ibis budget Charleroi Aéroport. De Ibis Budget streven ernaar om u tijdens uw verblijf service van de hoogste kwaliteit te bieden en daarom hechten wij veel waarde aan uw feedback. Wij hopen u opnieuw te kunnen verwelkomen in een van onze vestigingen. HoogachtendVéronique DegivesGeneral Manager
« verbergen

ibis budget Charleroi Aéroport: 3.0 op 5 sterren "gemakkelijk voor een overnachting met vroege vlucht op Charleroi-South"

26 juli 2012, christophe_lippens, Gent

Negatief:* Veel lawaai* Slecht hoofdkussenPositief:* Nette kamers* De taxi-service van/naar luchthaven van Charleroi-South die wordt gegeven vanuit het hotel (na telefonisch contact met hotel).* Vriendelijke bediening.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Meneer Lippens, Bedankt dat u de tijd hebt genomen te schrijven naar aanleiding van uw verblijf bij ibis budget Charleroi Aéroport. De Ibis Budget streven ernaar om u tijdens uw verblijf service van de hoogste kwaliteit te bieden en daarom hechten wij veel waarde aan uw feedback. Wij hopen u opnieuw te kunnen verwelkomen in een van onze vestigingen. Hoogachtend,Véronique DegivesIbis Budget Charleroi Manager
« verbergen

ibis budget Charleroi Aéroport: 3.0 op 5 sterren "mijn mening"

20 juni 2012, mobilzone, Aalst, Belgium

Jammer dat de shuttle dienst naar Charleroi airport betalend is.Van der valk hotel doet dit gratis.Geluidsisolatie tussen kamers en de gang is zeer slecht.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHallo, Bedankt dat u de tijd hebt genomen te schrijven naar aanleiding van uw verblijf bij Ibis Budget Charleroi Aéroport. De Ibis Budget streven ernaar om u tijdens uw verblijf service van de hoogste kwaliteit te bieden en daarom hechten wij veel waarde aan uw feedback. Wij hopen u opnieuw te kunnen verwelkomen in een van onze vestigingen. Hoogachtend,Véronique DegivesGeneral Manager
« verbergen

ibis budget Charleroi Aéroport: 4.0 op 5 sterren "Ideaal budgethotel"

10 mei 2012, Madrid-bezoeker, Gent

We kozen voor een hotel in Charleroi omdat we de dag nadien een vroege vlucht hadden bij Ryanair. Dit hotel lag ideaal, dichtbij de luchthaven. Ook prijs-kwaliteit was dit super. Inderdaad budget-hotel, maar héél fijn en aangenaam. Geen overlast, propere kamers en vriendelijk personeel.

ibis budget Charleroi Aéroport: 3.0 op 5 sterren "Een matige kwaliteit, interessant om 1 nacht te overnachten, in afwachting van een vlucht."

19 april 2012, HamontLente, Hamont

Ik miste de mogelijkheid om 's avonds in een gezellige omgeving te genieten van een glas wijn of een glas bier.De kant en klare maaltijd (pizza) is van mindere kwaliteit.

ibis budget Charleroi Aéroport: 2.0 op 5 sterren "Als het alleen om te overnachten is, kan het er nog mee door!"

1 februari 2012, Mol, Belgium

Positief: luchthavenvervoerNegatief: Er hing nog KAKA in het toilet van de vorige gasten :-(

ibis budget Charleroi Aéroport: 4.0 op 5 sterren "Etap Charleroi Airport"

11 augustus 2011, Ridderkerk

We hadden het hotel geboekt in verband met een vlucht in de vroege ochtend. prima hotel dichtbij Charleroi Airport, aan te raden is om van te voren te reserveren voor de gratis shuttlebus. De bus vertrekt elke 20 minuten op weekdagen. Vriendelijk personeel.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Heer, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Etap Charleroi erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Ahmed BouchtiGeneral Manager
« verbergen

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.