Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Nederland > Hotel Amsterdam > ibis Amsterdam City West
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Amsterdam City West

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Amsterdam City West
Bekijk :  de foto's  | de video's in samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • Draadloos internet in het hotel
    • Eigen parkeergarage - Niet gratis
    • Openbare parkeerplaats (buiten) - Niet gratis - In de buurt
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 1
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
    • Check later uit! - Niet gratis
  • Aantal kamers: 180
  • Ligging van het hotel: Voorstad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: AMSTERDAM CENTER (4.00 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Amsterdam City West

Hotelcode: 5140

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "zeker hervatbaar"

26 augustus 2013, lommel

goed hotel goede ligging voor trip amsterdam kort bij bushalte hotel zeer kwalitatiefparkeergelegenheid is oke , bar heeft terras , aan de balie zijn ze zeer informatief als er iets gevaagd wordt , ontbijt zeer uitgebreid en zeker plaats genoeg , in het algemeen van het hotel is het een mooi ingericht modern

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte gast,Hartelijk dank voor uw review op Tripadvisor.Ik ben blij te horen dat uw verblijf geheel naar wens is geweest, dat is waar we elke dag ons uiterste best voor doen. Ibis Amsterdam City West is inderdaad onlangs geheel gerenoveerd in een compleet nieuwe en moderne style.We hopen u binnenkort nog eens te mogen ontvangen is ons hotel.Met vriendelijke groet,Martijn van der Graaf
« verbergen

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam"

19 augustus 2013, christine_coeman, Roosdaal, Belgium

Voor de 2° maal verbleven we hier voor een bezoek aan de stad. De vervanging van de snackbar door een à-la-carte-restaurant is een aanwinst voor dit hotel. De kamers bieden de nodige rust buiten het centrum van de stad en door het zeer degelijk openbaar vervoer kom je in een minimum van tijd tot in het hart van de stad, zonder je zorgen te hoeven maken om parkeergelegenheid, want de wagen kan je - tegen een redelijke prijs - achterlaten in de ondergrondse parkeergarage van het hotel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en zowel ontbijt als diner zijn van een goede kwaliteit. We komen zeker terug naar hier voor een volgend bezoek aan de stad en zijn voortreffelijke musea.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerBeste christine_coeman,Hartelijk dank voor uw review over ons geheel gerenoveerde hotel op Tripadvisor.We zijn blij om te lezen dat uw verblijf hier zo geweldig was en dat u van het bezoek aan onshotel hebt genoten. Het is altijd fijn om te horen dat gasten tevreden zijn over onze service,want daar streven we dagelijks naar.We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Amsterdam.Met vriendelijke groet,Martijn van der Graaf
« verbergen

ibis Amsterdam City West: 3.0 op 5 sterren "kind"

21 december 2012, AndreDelvo, Brugge

juist maar spijtig we voor een kind tot 12 jaar moeten betalen indien het ook een bed wil in de kamer,in Ibis hotel Parijs was het 10 euro extra voor een derde bed op de kamer.Waarom zo verschillen in zelfde bedrijf?

ibis Amsterdam City West: 3.0 op 5 sterren "Tevreden"

14 december 2012, fredjeIzegem_Belgium, Izegem, Belgium

De kamer was OK, wel zijn overal de bakmers dezelfde en doen deze me denken aan de faciliteiten van een Formule 1-hotel. Het diner was OK, wel een beperkt aanbod van wijnen. Personeel was zeker OK, gedienstig en vriendelijk.

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "Topklasse driesterrenhotel"

21 november 2012, JSvM71, Utrecht, The Netherlands

Qua voorzieningen klopt alles. Uitstekende kamer; de compactheid en de standaardisatie past volledig bij de formule in dit segment en is daarbij compleet en in zeer goede staat van onderhoud. De food&beverage service mag met name pro-actiever. Dat is in het front-office wel goed voor elkaar. WiFi-voorziening wordt gratis aangeboden, maar schiet in mijn kamer aan het einde van 'de gang' tekort; dat kan gewoonweg niet voor zo'n tegenwoordig eerste levensbehoefte. Het ontbijtbuffet is kwalitatief goed, met een voldoende assortiment. De ligging is prima ten opzichte van de uitvalswegen en mijn bestemming.

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "Een mooie belevenis logeren in het Ibis hotel."

9 augustus 2012, strandwandeling, Breda, The Netherlands

Een nog mooier terras voor de deur wat uitnodigt om een drankje of hapje te nuttigen.Met wat kleur een mooi aangeklede tafeltjes.Bijvoorbeeld met een bloemetje op tafel een kaarsje op tafel de tafels

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "prima hotel, aan snelweg en dichtbij openbaar vervoer naar de stad"

2 maart 2012, Roosendaal, The Netherlands

ideaal voor een bezoek aan de stad. Nadeel omgeving is bedrijventerrein, dus bij het hotel is het niet echt gezellig. De kamers waren prima, bed beetje zacht, aparte unit van de badkamer (ingebouwd).

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "prima"

2 februari 2012, Waalwijk, The Netherlands

prima hotelservice uitstekend,vriendelijk, op vragen meteen een antwoord, prettige mensen en behulpzaam.soms wat herrie op de gang , waardoor je wakker wordt terwijl je eigenlijk kunt uitslapen, maar dit heeft te maken met waar je op de gang je kamer hebt.

ibis Amsterdam City West: 5.0 op 5 sterren "Fantastisch hotel"

5 augustus 2011, parijs

Het hotel is gelegen aan de rand van Amsterdam. Je bent in slecht 10 minuten in het centrum door de bushalte voor het hotel. De auto staat in een gesloten parkeergarage.Het hotel is modern en nieuw. Het ligt aan een drukke weg maar je ondervindt hier geen hinder van.Het ontbijt is lekker (vers fruit, verschillende soorten brood, cornflakes, vlees, kaas, ...), de kamers zijn netjes en ruim.

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "Ibis Amsterdam"

28 juli 2011, Ternaard

Makkelijk bereikbaar hotel met een bushalte voor de deur zodat je snel in het centrum bent. In het weekend gratis parkeren. Dichtbij Westergasfabriek. Dus voor bezoek concerten ook ideaal. Kamers zeer netjes en schoon. Het restaurant is ook aan te bevelen. Goed eten voor weinig geld.

ibis Amsterdam City West: 5.0 op 5 sterren "Goed hotel en goede prijs/kwaliteit"

16 juni 2011, Elsloo

Zeer vriendelijke ontvangst. Inchecken gaat gemakkelijk vooral als je er voor een tweede keer komt. Kamer zeer netjes en goed verzorgd. Amsterdam zeer goed bereikbaar met tram en bus. Uitzicht aan achterzijde van hotel iets minder.

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "Prima prijs-kwaliteit verhouding!"

25 maart 2011, Eindhoven

Hotel gebruikt voor 1 overnachting, prijs/kwaliteit verhouding meegerekend is het een uitstekend hotel. Verrassend frisse en ruime douche. Wij sliepen aan de voorzijde, waardoor het raam niet echt s'nachts open kon vanwege het verkeer wat langs komt.Als je een evenement hebt en niet het centrum in hoeft, echt een aanbeveling.

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "goede prijs / kwaliteit"

15 december 2010, brugge

wij woonden een huwelijksfeest bij dicht bij het hotel; zeer goede ligging dicht bij afrit autoweg; service prima, zoals beloofd op de website: kamers tijdig klaar en in orde.

ibis Amsterdam City West: 4.0 op 5 sterren "Ideaal gelegen voor business doeleinden in Amsterdam Wets"

7 december 2010, Antwerpen

Ideaal gelegen voor de business behoeften in Amsterdam West. Hotel is zeer proper, vriendelijke service, goede keuken

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Het klassement van het hotel (1 tot 5 sterren voor Frankrijk) voldoet aan de lokaal vastgestelde criteria.