Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Nederland > Hotel Amsterdam > ibis budget Amsterdam Airport
Vorig hotel
ibis budget ontdekken

ibis budget Amsterdam Airport

Budget hotel

Volgend hotel
Hotel - ibis budget Amsterdam Airport
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • Parking fee is euro 2.50 per hour with a maximum of euro 17.50 per day - Niet gratis
    • Kamers met voorzieningen minderv: 0
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
  • Aantal kamers: 200
  • Ligging van het hotel: Op de luchthaven
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: AMSTERDAM (15.40 km)

Beoordelingen van hotel - ibis budget Amsterdam Airport

Hotelcode: 5097

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis budget Amsterdam Airport: 3.0 op 5 sterren "goed hotel,dubbele prijs"

21 september 2013, roebroeck, reuver

verblijven graag kort in uw hotel. U adverteert met 49 euro maar berekent 99 ! Op de toegewezen kamer konden wij de douchecabine niet openen in verband met een defect slot. verder was alles OK. De verbindingen met Schiphol zijn prima.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerDank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen te delen. Op de reclame borden staat een " vanaf " prijs omdat de prijzen afhankelijk zijn van de periode waarin verbleven wordt. Op onze websites, bij de reservering en de bevestiging van de kamer zult u altijd de voor die dag geldende prijs en eventuele condities kunnen zien. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons hotel en ik hoop u snel weer als gast te mogen ontvangen.
« verbergen

ibis budget Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "Goed verblijf"

8 september 2013, Frits465, Harrisburg, Pennsylvania, USA

Efficient ingerichte schone kamer. Goed bed en douche. Verbinding met Schiphol Airport goed met shuttlebussen geregeld. Bussen rijden van de vroege ochtend tot in de nacht. Geen kosten aan verbonden. Het duurdere Ibis hotel ligt er vlak naast en kan men daar van restaurant of bar gebruik maken.

ibis budget Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "Excellent Deal!"

5 september 2013, foram123, Amsterdam

Uitstekend! Zoek je een simple maar comfortabel, compleet en super schoon overnachting: Ibis Budget! Heerlijk douche en de rest is ook excelllent! Uitstekend! Zoek je een simple maar comfortabel, compleet en super schoon overnachting: Ibis Budget! Heerlijk douche en de rest is ook excelllent!Uitstekend! Zoek je een simple maar comfortabel, compleet en super schoon overnachting: Ibis Budget! Heerlijk douche en de rest is ook excelllent!

ibis budget Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "Prima"

31 augustus 2013, Gwen93, Roelofarendsveen, The Netherlands

Allereerst goede shuttle service vanaf Schiphol. De hotelnaam zegt Budget dus we hadden al geen luxe hotel verwacht.Kamer was schoon alleen de douche rook een beetje vreemd.Vond het fijn om er een nachtje te overnachten, goed ontbijt ook voor 7,50.

ibis budget Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "Prima hotel als overnachting voor een vroege vlucht vanaf Schiphol"

22 augustus 2013, macwie, Deventer, The Netherlands

We hebben 1 nacht doorgebracht in dit hotel omdat we een vroege vlucht hadden de volgende dag. Hotel ligt dichtbij het vliegveld en de gratis shuttlebus rijdt vaak en zet je voor de deur van schiphol af. Hotel heeft prima bedden, is schoon en is betaalbaar. Voldoet dus prima aan de verwachting.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerVriendelijk bedankt voor uw aardige commentaar, ik hoop u in de toekomst weer als onze gast te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet,Ron de Graaf
« verbergen

ibis budget Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "goede overnachtingsplek wanneer je gaat vliegen."

14 augustus 2013, lonchibon, Geleen

3 voorgaande keren waren perfect.Nu mensen waarvan minstens 6 kinderen om 23.30 u nog door de gangen renden.Veel overlast.Receptionist is met me meegegaan,heeft aangeklopt,geen last meer gehad!We hadden inmiddels wel al anderhalf uur wakker gelegen.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerDank u voor uw commentaar, ik ben blij dat u het direct aan de receptie heeft doorgegeven zodat mijn medewerker het gelijk heeft kunnen oplossen. Zoals u weet van voorgaande bezoeken is dit geen normale gang van zaken en zal ik de nodige maatregelen nemen om dit in de toekomst te voorkomen. Ik hoop u in de toekomst wederom als gast te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet,Ron de Graaf
« verbergen

ibis budget Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "Prima prijs/kwaliteit verhouding."

8 augustus 2013, budget2013, Nijmegen, The Netherlands

Uitstekend geslapen en goede service met shuttlebus.Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend en zelfs het ontbijt is prima geregeld.Personeel was vriendelijk en fijn dat er een goede televisie beschikbaar was.Douchegelegenheid was ook prima!Mooie, sobere, schone kamer.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor uw positieve woorden over ons hotel. Wij zijn blij om te lezen dat u uitstekend heeft geslapen. Wij hopen u nogmaals te mogen ontmoeten in ons hotel. Hoogachtend, Inge Beek ( Operational Manager )
« verbergen

ibis budget Amsterdam Airport: 3.0 op 5 sterren "Prima voordelig slapen en parkeren voor een vroege vlucht"

1 augustus 2013, Jacqueline S

Lekker slapen op Schiphol voor een vroege vlucht; 's morgen met de shuttle naar de vertrekhal, Inchecken door de douane en dan ontbijten.Voor slechts 20 euro tot 3 weken parkeren bij het hotel!De kamers zijn heel basic, maar prima voor 1 nacht.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk voor uw positieve reactie op tripadvisor. We zijn blij om te horen dat het Park Sleep Fly arrangement zo goed is bevallen. Mocht u volgend jaar weer op vakantie gaan, kijk dan op www.ibis.com voor de beste aanbiedigen. Met vriendelijke groet, Operational Manager Inge Beek
« verbergen

ibis budget Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "prima beoordeling"

25 juli 2013, sabaarjan, Enschede, The Netherlands

Twee prima overnachtingen gehad.Prima kamers, de hygiene is goed. Ook het personeel is vriendelijk. De shuttlebussen vanaf het vliegveld zijn een pluspunt. De voorzieningen zijn prima. Punt van aandacht is de verlichting die s'nachts op het hotelpand schijnt, dat hoeft wat mij betreft niet. s'Nachts mag het gewoon donker zijn.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor uw postivieve reactie. Fijn om te lezen dat u 2 prima overnachtingen heeft gehad. Wij hopen u nog eens terug te zien in ons hotel. Met vriendelijke groet, Inge Beek ( Operational Manager )
« verbergen

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.