Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Verenigd Koninkrijk > Hotel Londen > ibis Londen City
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Londen City

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Londen City
Bekijk :  de foto's  | de video's in samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • Draadloos internet in het hotel
    • Openbare parkeerplaats (buiten) - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 19
    • Rookvrij hotel
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
    • Halfpension - internetaanbieding - Niet gratis
  • Aantal kamers: 348
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: TOWER BRIDGE (0.50 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Londen City

Hotelcode: 5011

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Londen City: 3.0 op 5 sterren "perfecte locatie met eenvoudige fasciliteiten"

11 juli 2013, loulou281, Den Bosch, The Netherlands

Wat me het meest beviel was de ligging ten opzichte van het station. Ook erg prettig was, dat we meteen konden inchecken toen we (veel te vroeg) aankwamen en dat we de bagage op de laatste dag in bewaring konden geven. Erg jammer was het feit dat het raam zo moeizaam open kon. Het gordijn zat in de weg, het voorzetraam was erg breed en zwaaide ferm de kamer in, wat 's nachts lastig was, het raam zelf kon maar op een kiertje en zat o hoog in de wand. Ook misten we een zitje in de kamer. Zelfs was er maar één stoel.

ibis Londen City: 3.0 op 5 sterren "Goed hotel voor een redelijke prijs"

10 januari 2013, skylla_nl, Breda, The Netherlands

Goed hotel voor een redelijke prijs. Redelijk wat lawaai van buiten, maar verder oke. Goede Pret a Manger in de buurt om (goedkoper) te ontbijten. Dicht bij metrostation (Aldgate East, Aldgate en Tower Hill (DLR Naar London City Airport)

ibis Londen City: 4.0 op 5 sterren "Een gezellig hotel in hartje Londen voor onze citytrip."

4 december 2012, KarienMerkem, Merkem, Belgium

Het hotel was gemakkelijk te bereiken als je uit de metro komt. Vriendelijk onthaal en aangename bediening. Het personeel aan de receptie was steeds bereid om uitleg te geven. De kamerservice was tiptop in orde. Het ontbijt was gevarieerd en lekker.Wij vonden het een goede prijs kwaliteit verhouding.

ibis Londen City: 3.0 op 5 sterren "voor een weekje goed te doen"

12 september 2012, ChrisRhoon, Rhoon

Service goed. Probleempjes werden meteen opgelost.kamer ok. Miste gemakkelijke stoel. Badkamer goedPluspunt:Locatie goed: vlakbij metrostation Aldgate east. Een redelijk goed hotelOntbijt goedZou alleen graag twee baddoeken hebben in plaats van 1

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Gast, Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd om een ​​review over uw laatste verblijf in ons hotel te schrijven. Ik ben blij dat het algemeen uw verblijf goed was en je genoten hebt van de diensten. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen snel terug. Met vriendelijke groet, Rut Martinez Public Relations
« verbergen

ibis Londen City: 2.0 op 5 sterren "Over inflatie gesproken !!"

2 maart 2012

In 2011 was dit hotel voor ons een goed hotel met een prijs van plus minus euro 100.Nu in 2012 betaalde ik euro 220 per nacht en dat is ziek !Voor mij nooit meer in dit Hotel wat dus eerder een 10 was is nu een 5.NET ZOALS LONDEN itself- vergeven van Afrika en China.Wel blijven bij ACCOR maar vermijdt LONDEN

ibis Londen City: 3.0 op 5 sterren "Prima middenklasse hotel."

29 februari 2012, Renetje, Holland

IBIS London City ligt vlakbij metro station Aldgate East en in de buurt van Tower Bridge. Een middenklasse hotel dat aan de verwachtingen voldoet. Vriendelijke bediening, goede service. Nadeel dat er nauwelijks daglicht is door een gebouw dat pal aan het hotel wordt gebouwd. Noemenswaardig voordeel is dat de kamers goed geisoleerd zijn tegen het verkeerslawaai.

ibis Londen City: 4.0 op 5 sterren "London City"

22 februari 2012, Deurne

Hotel is goed en dicht bij the City gelegen met goede underground verbinding.Ontbijt was voor mij wat minder, kwaliteit liet wat te wensen over.Personeel was wel erg behulpzaam en vriendelijk, leuke bar met toch een redelijk kaart aan redelijke prijzen

ibis Londen City: 4.0 op 5 sterren "Aangenaam verblijf."

1 februari 2012, Amsterdam, The Netherlands

Restaurant: Een beetje chaotische bediening.Kontroleer of het bestek aanwezig is alvorens voedsel te serveren.Kamer: Netjes verschoont.Ontvangst was ifficient doch upselling voor het restaurant zou een pluspunt zijn bij het inchecken.

ibis Londen City: 4.0 op 5 sterren "Super stek dichtbij hartje London"

5 augustus 2011, Oud-Beijerland

Goed verzorgd hotel, dichtbij underground.Bar en barbediening wat magertjes.Kamers netjes en schoon en rustig door dubbele beglazinggeen gebruik gemaakt van ontbijt en andere eetgelegenhedenwas een fout opgetreden bij de initiele boeking maar die is perfect opgevolgd door het personeelHeb mijn nicht (Australie) geadviseerd hier te verblijven wat zij drie weken (!) heeft gedaan en was ook zeer tevreden

ibis Londen City: 4.0 op 5 sterren "een gemoedelijk en zakelijk goed hotel."

14 juli 2011, culemborg

ontvangst en service is heel goed.wij komen in dit hotel al weer enkele jaren.wij voelen ons hier "thuis"het hotel staat om de hoek bij een metro station zodat wij een goede verbinding hebben met London city Airport.verder geen opmerkingen of suggesties.

ibis Londen City: 4.0 op 5 sterren "Goede locatie als uitvalsbasis"

27 april 2011, Waregem

Dit hotel voldeed volledig aan de verwachtingen:- vriendelijke ontvangst waarbij we de kamers reeds 's morgens vroeg konden betrekken- propere nette kamers weliswaar met een hard aanvoelende matras en weinig TV kanalen (niet echt nodig als je echt Londen wilt verkennen) waarbij we totaal geen last hadden van de geluiden buiten (overkomende vliegtuigen, motorlawaai)- qua locatie lagen we direct aan de metrostation (een 2e lag ook op enkele 100den meter) wat het mogelijk maakt om overal snel naar toe te kunnen- het minst aangename was de buurt wegens de wegeniswerken, maar daar kan het hotel niets aan verhelpen.

ibis Londen City: 3.0 op 5 sterren "Goed"

25 maart 2011, Bocholtz

De kamerprijzen van het hotel zijn aan de hoge kant. Maar verder is het een uitstekende locatie om vandaaruit londen te bekijken. Station LiverpoolStreet is vlakbij. Metro om dehoek. Towerbridge op loopafstand.

ibis Londen City: 5.0 op 5 sterren "Super"

19 januari 2011

ik ga altijd waar dan ook met Accor-Ibis of Novotel-super

ibis Londen City: 4.0 op 5 sterren "Correcte prijs/kwaliteit verhouding"

5 januari 2011, Brussel

Goed hotel: propere kamers, goede ligging, uitgebreid ontbijtbuffet. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.