Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Nederland > Hotel Den Haag > ibis Den Haag City Centre
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Den Haag City Centre

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Den Haag City Centre
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • Draadloos internet in het hotel
    • Openbare parkeerplaats (buiten) - Niet gratis - In de buurt
    • Kamers met voorzieningen minderv: 1
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
    • Late Check Out - Niet gratis
    • Early Check In - Niet gratis
  • Aantal kamers: 197
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: PARLIAMENT BUILDING (0.50 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Den Haag City Centre

Hotelcode: 3701

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "goed hotel ,prima service"

20 augustus 2013, Almere, The Netherlands

Goed gelegen hotel in hartje Den Haag.Prima service heel vriendelijke, behulpzame medewerkers.Ontbijtgelegenheid erg op en in elkaar maar ontbijt was prima.Wij waren met de fietsen die konden onderin de kelder neergezet worden , werden prima daar naartoe begeleid , zowel s'avonds als s'morgens.Prima uitvalsbasis voor Scheveningen en uiteraard Den Haag.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor uw opmerkingen over uw verblijf in Ibis Den Haag City Centre. Het is altijd fijn om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen in ons hotel.
« verbergen

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "Zeer aan te bevelen"

16 augustus 2013, h0telibis, Meppen, Germany

Ontvangst uiterst vriendelijk en behulpzaam.Kamer ruim, uitstekende bedden en schone badkamerunit. Alles functioneerde prima.Geen geluidshinder dus goede nachtrust.Kortom prima ervaring en mede vanwege de zeer centrale ligging zeker voor herhaling vatbaar.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor uw positieve opmerkingen over uw verblijf bij ons in het hotel.Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.
« verbergen

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "prettig verblijf"

15 augustus 2013, pitavrolijk2, sneek

mooi en goed hotel.jammer dat er geen parkeer gelegenheid was.wij hadden waardekaarten van een parkeergarage verder weg.ongeveer 15 min lopen nog.wat de eerste dag ook jammer was het onbijt was druk met te weinig plaatsen.verders prima.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerWij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Den Haag City Centre erg op prijs. Het is altijd prettig om reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.Voor het ontbijt hebben wij in onze liften klokken hangen waarop is aangegeven wanneer het drukker is en wanneer het was rustiger is in de ontbijtruimte. Zodat onze gasten zelf kunnen bepalen wanneer zij ontbijt wensen. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen u nogmaals in ons hotel te mogen verwelkomen.
« verbergen

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "een zeer schoon en net hotel, met vriendelijk personeel"

12 augustus 2013, daanvisser, Gaanderen, The Netherlands

Wij hebben 5 nachten in dit hotel doorgebracht met ons dochtertje van 5. Wij vonden het een zeer net en schoon hotel. Kamer werd elke dag schoongemaakt en de bedden verschoond. Prima bedden en de airco was erg aangenaam tijdens de warme dagen. Enige grote min-punt: het ontbijt! kost 15 euro voor volwassenen en 8 euro voor een kind! Dan verwacht je wel iets meer..Geen verse sap, komkommers droog en weinig keuze in vleeswaren. Dus de volgende keer, boeken wij zonder ontbijt. Ligging van het hotel is prima. Op 5 minuten lopen zit het Buitenhof, waar de bushaltes zijn Van daaruit ben je binnen een kwartier in Kijkduin/Scheveningen/Museon etc. Om de hoek van het hotel zit restaurant Le Connaisseur. Een echte aanrader! Wij waren voor ons drieen telkens rond de 40 euro in totaal kwijt, voor een 3 gangen menu en erg lekker en uitgebreid keuze aanbod! Kortom; voor ons een geslaagde vakantie en we komen zeker een keer terug.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerWij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Den Haag City Centre erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.
« verbergen

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "ideaal na een avondje Paard van Troje"

20 december 2012, anonymous188616, Utrecht, The Netherlands

Normaal slaap ik thuis, na een avond uit in Den Haag. Maar vanwege de weersvoorspelling heb ik het zekere voor het onzekere genomen. Je krijgt wat je verwacht, alles is prima voor elkaar en de staf is servicegericht. De ligging is ideaal: alles bij de hand.

ibis Den Haag City Centre: 5.0 op 5 sterren "weekendje Sheveningen"

19 september 2012, Tevr

Supergoed gelegen hotel met parkeergarage naast de deur . Om de hoek loop je gewoon de winkelstraten in , midden in het centrum waar ook de heel makkelijke en vele trams rijden .Politiebureel ligt schuin tegenover en om de andere hoek een 24u tankstation .Steeds zeer beleefd en behulpzaam hotelpersoneel . Goedkope prijs van 15€ voor ontbijt midden in Den Haag .

ibis Den Haag City Centre: 5.0 op 5 sterren "excellent"

15 augustus 2012, lunalauri7, Tiel, The Netherlands

het was een zeer goed hotel, de kamers waren erg comfortabel en schoon. de badkamer was fijn, met warm water, goede douche. de service was goed. en de plek van het hotel was erg fijn, in het centrum van den haag. we hebben geen tips.

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "prima!"

5 april 2012, Goes, The Netherlands

prima om een weekend te verblijven.Gastvrij en attente benadering van personeel.Het hotel ligt vrij centraal en toch niet het idee dat je in een grote stad vertoeft!

ibis Den Haag City Centre: 3.0 op 5 sterren "redelijke prijs/kwaliteit verhouding"

23 februari 2012, Beek, The Netherlands

locatie superdure parkeergaragezeer slechte kussenlawaaierig omgeving, je kan het raam niet open laten mooie douchevoor de rest een matig aangeklede b.v. geen ijskast geen balkonnetje. geen prullenbak , alleen op de douche een prullenbakje

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerWij stellen uw commentaar zeer op prijs, dit stelt ons in de gelegenheid de service te verbeteren en uw verblijf als gast in ons hotel zo aangenaam mogelijk te maken.Wij hebben uw opmerking over de koelkast zeer ter harte genomen. Aangezien wij een ISO gecertificeerd hotel zijn en daardoor zeer actief aan energiebesparing doen hebben wij als hotel besloten geen koelkastjes in de kamer te plaatsen. Als service bieden wij u wel de mogelijkheid persoonlijke items te bewaren in de koelkast van het hotel.Doodat ons hotel is gelegen in het centrum van de stad lopen parkeerkosten helaas snel op. Als alternatief kunnen wij u parkeergelegenheid voorstellen op de Laan van NOI, enkele tramhaltes verwijderd van het hotel. Dit zorgt voor aanzienlijk lagere parkeerkosten.Om de beleving als gast in ons hotel te optimaliseren zullen wij de door u aangegeven aandachtspunten zeker ter harte nemen.
« verbergen

ibis Den Haag City Centre: 3.0 op 5 sterren "Het personeel is zeer attent en alert"

11 januari 2012, Eindhoven

De prijs-kwaliteit verhouding is goed.Handig omdat het in wat rustiger deel ligt van Den Haag (er komt geen rammelende tram voorbij), echter het is toch midden in centrumhet personeel is zeer vriendelijk en vakbekwaamde kamers mogen wel een upgrading krijgen, de entree is echter zeer ok

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "effectieve nachtrust"

29 december 2011, arnhem

Prima locatie als overbrugging van een diner- en een vroege morgenafspraak in en om Den Haag.

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "bedankt"

9 september 2011, den haag

we hebben een prima verblijf in uw hotel gehad.vriendelijke service, schone kamers met voldoende comfort en een prima ontbijt.de koffiemachine is echter wat traag en koffie zou betere kwaliteit mogen hebben.

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "prima hotel midden in het centrum"

1 september 2011, Zwolle, The Netherlands

Schone ruime kamer, gratis kluis, genoeg handdoeken, parkeren voor de deur (betaald).Het was wel erg warm in de kamer maar gelukkig ook airco. Dit had ik niet verwacht nodig te hebben.Lekker midden in het centrum. Een prima hotel, niet goedkoop maar ook niet erg duur.

ibis Den Haag City Centre: 3.0 op 5 sterren "Twee dagen Den Haag"

17 augustus 2011, Sittard

Met drie bedden op de kamer was het een kleine kamer, de kamer was wel netjes.Parkeren was om de hoek en de prijs voor 1 nacht is €25,-. Het ontbijtbuffet is goed verzorgd alleen het personeel spreekt geen Nederlands.De douche ruimte is een cabine die goed functioneerde.

ibis Den Haag City Centre: 3.0 op 5 sterren "Slechte service qua parkeren auto"

17 augustus 2011, Sittard

De ligging van het hotel qua parkeren van je auto zeer miserabel. Het heeft ons 50 euro aan parkeer geld gekost. Dat mogen jullie wel vermelden bij de info van jullie hotel in Den Haag. Zijn al 4 keer in Amsterdam West geweest en dat was uitstekend. Het is een groot minpunt van dit hotel. Als we het vantevoren hadden geweten hadden we een ander hotel geboekt. En ten tweede was het hotel niet goed bereikbaar door alle eenrichting straatjes en versperringen.

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "goed hotel centraal gelegen !"

8 augustus 2011, slettebak

Hotel Ibis ligt hartje centrum Den Haag en is een schoon en betaalbaar hotel.De service is (24 uur) prima.en...ik wil hier met alle plezier een stukje schrijven maar nu word ik verplicht gesteld om 200 lettertekens te gebruiken geef mensen gewoon de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel woorden ze nodig hebben !

ibis Den Haag City Centre: 4.0 op 5 sterren "Een hotel dat gunstig is gelegen"

27 juli 2011, Den Haag

personeel is vriendelijk, hotel is proper en goed gelegen, te midden van de stad.Kamers zijn proper en in orde. Jammer genoeg is er geen restaurant enkel wat snacks te verkrijgen. Ook de prijs van het ontbijt is vrij duur, 15 euro per ontbijt.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.