Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Italië > Hotel Rome > Mercure Rome Corso Trieste
Vorig hotel
Mercure ontdekken

Mercure Rome Corso Trieste

Midscale hotel voor zakenreizen of vakanties

Volgend hotel
Hotel - Mercure Rome Corso Trieste
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • Draadloos internet in het hotel
    • Airconditioning
    • Eigen parkeergarage - Niet gratis
    • Openbare parkeerplaats (buiten) - Niet gratis - In de buurt
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 6 - Niet gratis
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Golflessen - Niet gratis - In de buurt
    • 18-hole golfbaan - Niet gratis - In de buurt
    • Tennis - Niet gratis - In de buurt
    • Sauna
    • Massage - In de buurt
    • Fitnesscentrum
  • Aantal kamers: 97
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: VILLA BORGHESE (3.50 km)

Beoordelingen van hotel - Mercure Rome Corso Trieste

Hotelcode: 3320

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Mercure Rome Corso Trieste: 4.0 op 5 sterren "Zeer goed."

13 augustus 2013, rchanpinyin, Amsterdam, The Netherlands

Fijne buurt, metro op loopafstand. Supermarket in de buurt en wat winkels.Rustige buurt en ook de metrostation is daar vrij nieuw , vergeleken met die in de stad.Zou er zeker weer in verblijven. Geen ontbijt genomen.

Mercure Rome Corso Trieste: 4.0 op 5 sterren "zeer goed hotel"

2 juli 2013, ronald772, Sijsele, Belgium

zeer goed hotel dichtbij het centrum van Rome. We hadden een zeer ruime en comfortabele kamer, zeer rustig en met balkon. In het hotel is parkeergelegenheid.Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk. Het ontbijtbuffet is gevarieerd.Kortom een goed hotel, aan te bevelen.

Mercure Rome Corso Trieste: 4.0 op 5 sterren "Lekker dichtbij de metro"

6 november 2012, Theophilusde56ste, Rotterdam, The Netherlands

Prima hotal voor de overnachting. Dicht bij een gloednieuw metrostation van lijn B. In 20 minuten sta je naast het Colosseum.Baliepersoneel vriendelijk. Op 3 minuten lopen een koffiebarretje voor koffie en pastry in de morgen voor nog geen 2 euro. Ook een paar buurtrestaurants met prima eten in de buurt.Prijs-kwaliteit prima

Mercure Rome Corso Trieste: 4.0 op 5 sterren "goed verzorgt"

21 juni 2012, caotje, Breda, The Netherlands

betere communicatie tussen barpersoneel en de receptie i.v.b. met betalen drankje.De gratis minibar was een aanfluiting er stond alleen maar water in.Dit is misleidend naar de klant toe.

Mercure Rome Corso Trieste: 4.0 op 5 sterren "Stadsverblijf in Rome"

28 september 2011, Cannes, France

Het hotel ligt niet in het centrum maar heeft een goede verbinding met de bus naar het stadscentrum. Echter is het een bus waar je letter in geplet staat, zo druk is deze lijn. Dit viel wel tegen en hield ons toch tegen om 's avonds heen en weer te gaan naar het centrum.Verder is de buurt erg rustig en netjes.Het personeel in het hotel is heel bereidwillig en zeer vriendelijk, service staat in een hoog vaandel.

Mercure Rome Corso Trieste: 5.0 op 5 sterren "Tevreden"

1 juni 2011, boechout

Geen tips of richtlijnen. Bij een eerste kontrole via Google vielen de beeldenVan de straten rond het hotel een beetje tegen. Het leek een aftandse wijk. Ter plaatseViel deze rustige wijk wel mee. Ook het hotel gaf die indruk. Toch zijn wij nu tevreden.

Mercure Rome Corso Trieste: 4.0 op 5 sterren "Hotel qua prijs/locatie goed"

3 februari 2011, Zoetermeer

Het hotel ligt op zo'n 15 minuten loopafstand van de metro. Van halte Bologna is het een klein stukje naar Termini, waardoor heel Rome gemakkelijk te bereiken is.Het hotel is schoon en de werknemers zijn erg vriendelijk.

Mercure Rome Corso Trieste: 1.0 op 5 sterren "Verschrikkelijk!"

1 februari 2011, Alkmaar

Dit is echt ronduit belachelijk, we kregen een kamer die bij de lobby zat waardoor we alles konden horen de hele nacht door. Ik ben zelfs gaan vragen of we een andere kamer konden krijgen, allemaal niet mogelijk. De volgende ochtend ben ik wederom mijn beklacht gaan doen, de manager wou niet eens naar beneden komen! We kregen een ontbijt aangeboden, nee daar heb je lekker veel aan als je je vliegtuig moet halen!Slechtste hotel wat ik tot nu toe ben tegengekomen van de ibis/mercure/novotel groep, schande!Ik raad dit niet aan!

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.