Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Duitsland > Hotel München > ibis München Messe
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis München Messe

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis München Messe
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • Draadloos internet in het hotel
    • Eigen parkeergarage
    • Privé Parkeerterrein
    • Parkeerplaats voor bussen - In de buurt
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 4
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Sauna - In de buurt
    • Massage - In de buurt
    • Solarium - In de buurt
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
  • Aantal kamers: 100
  • Ligging van het hotel: Voorstad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: MESSE (3.50 km)

Beoordelingen van hotel - ibis München Messe

Hotelcode: 3292

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis München Messe: 3.0 op 5 sterren "goed overnachtingshotel"

19 augustus 2013, e_auee, maarssen

prima hotel om te overnachten als je op doorreis bent.alleen de biertuin is in werkelijkheid gewoon een plaatsje achter een schutting, komt op de foto van hotel mooier naar voren als de werkelijkheid

ibis München Messe: 5.0 op 5 sterren "zeer goed gelegen en prijs kwaliteit zeer goed"

9 augustus 2013, naamjaar, Wielsbeke, Belgium

Het hotel heeft een goed onthaal, nette kamers,goede ligging buiten de drukte van München, gemakkelijk te bereiken,rustig,goede prijs kwaliteit door vroeg boeking via internet.één optie vinden we wel die ontbreekt namelijk WiFi in de kamers; de PC van IBIS in de receptie was door personeel bezet .

ibis München Messe: 4.0 op 5 sterren "Sean's beoordeling"

4 augustus 2012, Pyrotechnicus, Knokke-Heist, Belgium

Goed hotel. Past prima als overnachting op doorreis. Vriendelijk personeel. Nette kamer. Grote keuze voor het ontbijtbuffet. Diner is correct zonder meer. Groot pluspunt is de gratis afgesloten garage onder het hotel. Zeer democratische prijs indien minstens 20 dagen op voorhand geboekt.

ibis München Messe: 5.0 op 5 sterren "Goed hotel voor de beurs"

13 juli 2012, Rijswijk, The Netherlands

Goede prijs en kamers zijn ook goed.Restaurant is het beste van alle ibis hotels die ik ken.Aanrader

ibis München Messe: 5.0 op 5 sterren "relaxed op winterstop"

12 januari 2012, menaam

lekker hotel om te stoppen voor je wintersport, 's avonds nog een lekkere hap en 's ochtends een goed ontbijt om zo relaxed aan je vakantie te beginnen dicht bij de snelweg en snel munchen voorbij om naar de skigebieden te gaan

ibis München Messe: 4.0 op 5 sterren "heel goed hotel voor een tussenovernachting"

11 augustus 2011, Rotterdam

heel goed hotel voor een tussenovernachting. we hebben vanuit kroatie gereisd. het hotel is goed, vlakbij de autosnelweg gelegen, schoon, goedkoop, met grote kamers. ideal om lekker onderweg uit te rusten.

ibis München Messe: 4.0 op 5 sterren "Prima overnachtingsplaats"

21 juli 2011, Apeldoorn

Vanwege vakantie naar Kroatië werd dit onze overnachtingsplaats halverwege de reis. Het is een net hotel, leuke zitgelegenheid op de begane grond (tevens buiten), vriendelijk personeel en het ontbijt was erg lekker. Goed te bereiken vanaf de snelweg. De bewaakte parkeergarage onder het hotel was echt een welkome verrassing! Ideaal.

ibis München Messe: 4.0 op 5 sterren "Makkelijk hotel voor 2 nachten"

21 juli 2011, Orvieto

We zijn 2 nachten in dit hotel geweest. Dagje Legoland en daarna op doorreis naar Italie. Het hotel was erg goedkoop We hadden 2 kamers, die dicht bij elkaar lagen. Het hotel zelf is heel makkelijk te bereiken vanaf de autobahn. Je bent ook snel met de auto of met de sneltram in de binnenstad van Muenchen.

ibis München Messe: 5.0 op 5 sterren "alles was gewoon prima"

20 juli 2011, antwerpen

hier kan ik niets meer aan toevoegen kom terug als ik die richting uit ga op vakantie om een overnachting te boeken. Alleen vind ik dat er wel weinig handdoeken voorzien zijn ,we hadden er maar 2 en hebben met 3 geslapen op die kamer dus dat is een klein minpunt maar daar is hopelijk iets aan te doen

ibis München Messe: 3.0 op 5 sterren "prima doorreishotel"

17 juni 2011, Heerenveen

Prima hotel voor overnachting richting noorden/zuiden. Vlak bij rondweg Munchen en in het dorpje Feldkirchen kun je uitstekend (voor weinig geld) een bij de Griek. Bedden, sanitair en ontbijt zijn goed.

ibis München Messe: 5.0 op 5 sterren "Onderweg naar wintersportvakantie Oostenrijk"

25 februari 2011, Heemskerk

Prima locatie, prima schone kamer. Goed eten (diner en ontbijt).Echt een aanrader.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Het klassement van het hotel (1 tot 5 sterren voor Frankrijk) voldoet aan de lokaal vastgestelde criteria.