Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Duitsland > Hotel Berlijn > Novotel Berlin Mitte
Vorig hotel
Novotel ontdekken

Hotel Novotel Berlin Mitte

Midscale hotel voor zakenreizen of gezinsvakanties

Volgend hotel
Hotel - Novotel Berlin Mitte
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • Draadloos internet in het hotel
    • High-speed internet - Niet gratis
    • Airconditioning
    • Automatic air control
    • Eigen parkeergarage - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 24
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • 18-hole golfbaan - In de buurt
    • Buitenspeelplaats voor kinderen
    • Babysitservice op aanvraag - Niet gratis
    • Sauna
    • Fitnesscentrum
  • Aantal kamers: 238
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: POTSDAMER PLATZ (2.57 km)

Beoordelingen van hotel - Novotel Berlin Mitte

Hotelcode: 3278

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Novotel Berlin Mitte: 4.0 op 5 sterren "Mooi hotel op prima locatie"

20 augustus 2013, Hesterdeweert, Amersfoort, The Netherlands

Wij vonden dit een prima hotel voor gezinnen met kinderen en oudere stellen. Goed ontbijt 's morgens, nette kamers en heel fijn dat er een zwembad naast het hotel ligt. Metro zeer dichtbij, Nicolai Viertal en zelfs Alexander Platz op loopafstand. Een aanrader!

Novotel Berlin Mitte: 3.0 op 5 sterren "centrale ligging, maar matige bedden"

25 mei 2012, willy369, Ballum, The Netherlands

Perfecte locatie voor uitstapjes in Berlijn. centraal gelegen. Heerlijk uitgebreid ontbijten, veel keus. De bedden zijn matig. We hebben een andere kamer gekregen omdat we door het bed heen zijn gezakt. ( bedbank). De vriendelijkheid is wisselend. Sommige waren heel behulpzaam, andere aanzienlijk minder. Ook deed 1 van de liften het niet goed. We hebben 10 miniuten vastgezeten op de etage omdat de deuren niet open gingen. Fitness en sauna is erg goed. Diner eten is goed, maar duur. Even verder van het hotel kun je ook prima eten tegen goedkope prijzen. Garage onder hotel ( 15 ,- per nacht)

Novotel Berlin Mitte: 4.0 op 5 sterren "Veel beter dan verwacht"

24 mei 2012, annekeenhans, Rieste, Germany

Ontbijt en service zeer goed.Hotel erg goed.Restaurant s'avonds valt tegen. Duur en veel, veel te veel fouten in de bestellingen. Personeel wel vriendelijk maar toch....

Novotel Berlin Mitte: 5.0 op 5 sterren "Centraal gelegen,perfect ontbijt!!!!"

9 mei 2012, miekevanderstelt, Oud-beijerland

4 dagen Berlijn. Al jaren vanwege de kinderen novotel gebruikers.!Dit hotel is prima gelegen in het centrum, op loop afstand van de Dom en de musea.Nog nooit zo'n prefect ontbijt geserveerd gekregen.prima service en we komen er zeker snel weer terug want we hebben nog lang niet alles gezien in Berlijn!

Novotel Berlin Mitte: 5.0 op 5 sterren "Top hotel in een top stad"

22 maart 2012, Oegstgeest, The Netherlands

Kamer zeer netjes en lekker ruim, zeer goed ontbijt. Locatie hotel is prima. 2 minuten lopen van station Spittelmarkt metrolijn U2 die je snel brengt naar alle hoogtepunten van Berlijn. Hotel ligt ook op loopafstand van diverse bezienswaardigheden.

Novotel Berlin Mitte: 4.0 op 5 sterren "Prima hotel voor gezinnen."

13 mei 2011, Wormer

Ligt lekker centraal. Bij de meeste bezienswaardigheden zit je in de buurt.Een fiets huren is een aanrader.De metro, zowel U-bahn als S-bahn werkt uitstekend.Ook al ben je met het gezin of met z'n tweeën,het maakt niet uit met wie je daar bent, het Hotel Novotel Berlin Mitte is werkelijk prima verzorgd.Alle Novotel Hotels zijn prima verzorgd.Het maakt niet uit in welke stad je zit.Of het nu Londen of Berlijn is, Het is altijd GOED.

Novotel Berlin Mitte: 4.0 op 5 sterren "Fam. Eurlings Maasmechelen Belgium"

23 februari 2011, Maasmechelen, België

Perfect gelegen hotel, op 200m van de metro.Alles OK: de kamers, service en mooi verzorgd ontbijtbuffet.Een aanrader voor een citytrip naar Berlin!

Novotel Berlin Mitte: 5.0 op 5 sterren "comfortabel hotel"

19 januari 2011, Corryvs, Haarlem

Heel fijn hotel. Goede lokatie, ruime kamers. Free internet op computers in de lobby.

Novotel Berlin Mitte: 4.0 op 5 sterren "Aangenaan relaxen is modern stijlvol hotel"

19 november 2010, Roden

In een novotel is het altijd goed toeven. Het hotel is prettig centraal gelegen. Na een dag in de stad is het als thuiskomen. Ruime kamers met een aangename inrichting, attent personeel en een uitstekend restaurant. De bedden zijn redelijk tot goed. Minpuntje is het geluid van de ventilatie op de slaapkamer.

Novotel Berlin Mitte: 4.0 op 5 sterren "berlijn"

18 november 2010, gouda

mooi hotel, zeer centraal gelegen, uitstekend ontbijt en fijne sauna

Novotel Berlin Mitte: 5.0 op 5 sterren "Terugkomertje."

18 november 2010, Maastricht

Fantastisch hotel, geweldig ontbijt, vriendelijk personeel,ruime kamer, heel goede ligging, afgelopen jaar bezochten wij dit hotel ook al. Teruggekomen vanwege de goede ervaringen, als we weer naar Berlijn gaan, gaan we weer naar dit hotel.

Novotel Berlin Mitte: 5.0 op 5 sterren "Novotel Berlin Mitte is top!"

18 november 2010, Arnhem

In Mitte goede locatie, eigen parkeergarage, redelijk goede receptie, prima kamer, op gang wel rumoerig in de ochtend, zeer goed ontbijt, heerlijke broodjes, top verzorgd en goed aangevuld, complimenten! 's Avonds wel druk aan de bar en moeilijk een plekje te vinden. Wijn per glas erg duur (€ 6,90). Hoog service gehalte door personeel. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.