Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Frankrijk > Hotel Senlis > ibis budget Senlis
Vorig hotel
ibis budget ontdekken

ibis budget Senlis

Budget hotel

Volgend hotel
Hotel - ibis budget Senlis
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • Privé Parkeerterrein
    • Kamers met voorzieningen minderv: 3
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
  • Aantal kamers: 79
  • Ligging van het hotel: Op de luchthaven
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: CHATEAU CHANTILLY (13.00 km)

Adres van het hotel

72 AVENUE DU GENERAL DE GAULLE
60300 SENLIS
FRANCE

Het hotel bereiken

GPS :N 49° 12' 31.51'' E 2° 36' 18.67'' ‎

Kaart en routebeschrijving
TomTom

Contact opnemen met het hotel

  • Tel. (+33)892680824
  • Fax. (+33)344321686
Makkelijk en snel boeken met uw account

Nieuwe zoekopdracht

Laatst bekeken hotels

Terug Naar Hotellijst

Beoordelingen van hotel - ibis budget Senlis

Hotelcode: 3180

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "Warm"

7 augustus 2013, Marcell0109, Assendelft, The Netherlands

Prima hotel om te overnachten, als je op doorreis bent. Schoon, voldoende parkeergelegenheid, dicht bij snelweg en fast-food-restaurant. Geen (geluidsover)last van verkeer of bedrijven. Alleen is er geen airco in het hotel en als het buiten warm is, is dat binnen ook zo. Tijdens ons verblijf was het al lang heet geweest in Frankrijk en was het binnen ook zo warm, dat er van slapen weinig kwam...

ibis budget Senlis: 5.0 op 5 sterren "prijs/kwaliteit zeer goed"

4 augustus 2013, Hendrina, Purmerend, The Netherlands

Prettige locatie. Dicht bij binnenstad alwaar meerdere restaurants. Weinig overlast van verkeer.Kamer net iets ruimer ingericht dan sommige andere Ibis budget.Enige minpunt is dat kinderbed niet was opgemaakt.

ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "overnachtingshotel"

17 juli 2012, Valkenswaard, The Netherlands

Wij hebben 29-6 overnacht in Senlis. Waren een beetje huiverig, nadat we de beoordelingen hadden gelezen. Maar prijs-kwaliteit verhouding was heel erg goed.We waren met 3 kinderen en 3 volwassenen. prima kamers en vriendelijke ontvangst. Het hotel ligt dicht bij de autosnelweg en bij andere hotels en mc. donalds. Ook het centrum van Senlis is dichtbij.Zeker een aanrader voor 1 nacht. Het ontbijt is in buffetvorm en voor franse begrippen goed

ibis budget Senlis: 1.0 op 5 sterren "slechte etap"

21 juni 2012, accoretap, Borken, Germany

we kregen eerst een gehandicapte kamer. Na het douchen bleef het water op de vloer staan, dus als je naar het toilet wilde moest je door het water lopen.Andere kamer gevraagd, deze was ook niet al te schoon.In het hele hotel hing een vieze muffe lucht.We slapen vaak in Etap, maar in deze beslist nooit meer.

ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "Niet egt super"

9 mei 2012, jariswart, The Hague, The Netherlands

Ik vond het er heel vies ruiken, en het voelde alsof er beestjes in mijn bed zaten. Maar ik vond het ook wel weer goed dat je zo alle ijk naar binnen kon als je s'nachts aan komt

ibis budget Senlis: 2.0 op 5 sterren "smerig rokershol"

19 april 2012, koosje345, garderen

Kon via internet geen niet rokerskamer reserveren. Verwarring over tenaamstelling emailreservering/creditcard. We kregen (laatste) kamer voor rokers, de muren zaten vol met smerige vlekken. Veertien dagen tevoren via internet gereserveerd.Als we een niet roken kamer hadden willen hebben hadden we moeten bellen volgens de receptioniste die overigens wel haar best deed maar zeer onervaren was.

ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "tevreden!!!"

1 maart 2012, Leopoldsburg, Belgium

over het algemeen zij we tevreden over de ligging en de accomodatie, we hebben voor de rest ook geen andere faciliteiten gebruikt! het enige minpunt is dat het hotal niet voldoende zichtbaar is vanaf de grote weg wat het zoeken toch een beetje moeilijk maakt!

ibis budget Senlis: 2.0 op 5 sterren "3 persoonskamer ?"

9 september 2011, Alkmaar, The Netherlands

Hotelkamer voor 3 personen geboekt. Derde persoon moest plaatsnemen op hoogslaper met kinder matrasje, bed was ook niet opgemaakt en ok de was voor de derde persoon geen handdoek aanwezig. Op de website wordt de kamer als volwaardige kamer voor 3 personen aangeboden en geen onderscheid gemaakt ten aanzien van de derde persoon

ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "Etap Senlis"

17 augustus 2011, drachten

Prima overnachtingshotel, lekker ontbijt. Er waren wat kleine mankementen, maar dat hebben we voor lief genomen (raam sloot niet goed, tv stuk op een van de kamers). Receptioniste spreekt alleen frans.

ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "Overnachting redelijk, hygiene belabberd"

30 juni 2011, Zoetermeer

Voldoende handdoeken, geen badmatje. Grote horde schoolkinderen zorgde voor veel overlast 's avonds in de gang. Volgende ochtend ontbijt: schoolkinderen maakten er een puinhoop van, personeel hotel maakte de vloer schoon met dezelfde doek, waar ook de tafels vervolgens mee werden afgeveegd......!!!! Ronduit smerig dus! Absolute afknapper, we willen hier nooit meer terugkomen.

ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "niet slecht kan beter"

17 juni 2011, leiden

voor alleen een nachtje te slapen is het een goede lokatie maar niet langer dan 1 nachtje.onbijt kan beter erg weinig.een kamer stonk naar de rook.maar voor 1 nachtje en dan door naar disney is het wel uit te houden

ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "goede prijs-kwaliteit verhouding"

1 juni 2011, heiloo

het is een goed hotel onderweg van zuid frankrijk naar nederland. het toilet rook wat muf, maar alles was wel schoon. de grootte van de kamer was uitstekend. we zullen hier ongetwijfeld vaker overnachten op weg naar het noorden.

ibis budget Senlis: 2.0 op 5 sterren "1 ipv 2 kamers"

20 mei 2011, renesse

Desondanks internet met creditcard bevestiging voor 2 kamers, bleek bij aankomst maar een kamer gereserveerd te zijn, hotel was verder vol. Dankzij naast gelegen hotel kon collega alsnog een kamers aldaar krijgen. Toilet van mijn kamer was trouwens heel erg smerig, zelfs voor Franse begrippen.

ibis budget Senlis: 4.0 op 5 sterren "Prima prijs, kwaliteit verhouding"

13 mei 2011, Zwolle

Prima overnachtingshotel vlak voor Parijs, afstand prima te doen vanuit Nederland. Wij zijn rond 17.30 uur uit Noord Nederland vertrokken en waren voor middernacht op bestemming in Senlis. Reserveren via creditcard is zonder moeite verlopen.

ibis budget Senlis: 3.0 op 5 sterren "prima doorreis hotel"

6 mei 2011, Assendelft

Prima door reis hotel, we maken zeker 3 x per jaar gebruik van het hotel op weg naar midden Frankrijk en zijn tot nu toe tevreden.(laatste keer niet zo, we hadden een kamer bestemd voor invaliden, prima ruim maar de badkamer/toilet was een ramp, tijdens het douchen liep het water niet goed weg waardoor er een hele laag water bleef staan(incl toilet) dat was minder,maar verder zijn we altijd erg tevreden.Goeie service, meestal viendelijk personeel , heel dicht bij de snelweg en dat is ook erg prettig.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.