Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Aalst > ibis Aalst Centrum
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Aalst Centrum

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Aalst Centrum
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • Draadloos internet in het hotel
    • Eigen parkeergarage
    • Parkeerplaats voor bussen
    • Openbare parkeerplaats (binnen)
    • Openbare parkeerplaats (buiten)
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 1
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
  • Aantal kamers: 78
  • Ligging van het hotel: Voorstad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: AALST INDUSTR.AREA (1.00 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Aalst Centrum

Hotelcode: 3155

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Aalst Centrum: 3.0 op 5 sterren "Dubbel gevoel"

17 juli 2013, BanaEdegem, Edegem, Belgium

Goed gelegen hotel met parking voor de deur. Kamers zijn ok, alleen kon de hygiëne op kamer en in de ontbijtzaal beter. Ook moesten we steeds lang wachten aan de receptie of aan de bar.Zéér degelijk ontbijt.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte,Dank u wel voor de feedback over uw verblijf.Leuk om te horen dat u heeft genoten van ons uitgebreid ontbijtbuffet!Betreffende uw andere opmerkingen, ik zal deze zeker bespreken met het team, aangezien het ons objectief is om een constante verbetering van de service én van de klantentevredenheid na te streven.Met vriendelijke groeten,Kenneth Claerbout
« verbergen

ibis Aalst Centrum: 4.0 op 5 sterren "Heel tevreden"

20 februari 2013, tesnaofnooit, linter

Heel vriendelijk en gedienstig personeel, steeds aanspreekbaar. Tegen de autosnelweg gelegen en toch zijn de kamers bijna geluiddicht. Misschien iets te ver van het centrum.24/24 personeel beschikbaar. Snacks zijn van goede kwaliteit.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Heer, Mevrouw, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Ibis Aalst Centrum erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.Met vriendelijke groeten, Kenneth Claerbout
« verbergen

ibis Aalst Centrum: 4.0 op 5 sterren "goed"

10 april 2012, lommel

voor onverwachte zaken kunnen en doen wij de overnachtingen bij ibis hotel.enkel kleine opmerking ;ontbijt lagen de mini ontbijt koffiekoeken open en bloot

ibis Aalst Centrum: 3.0 op 5 sterren "Zaken en prive combineren"

8 februari 2012, Hoorn, The Netherlands

Hotel IBIS Aalst is een ideale verblijfplaats om het zakelijke te combineren met prive.Hoewel nog niet alle kamers een perfecte Wifi ontvangst hebben voor draadloos Internet, wordt daar we aan gewerkt. Overigens werd mijn kamer, met matige Wifi, binnen 10 minuten omgeboekt naar een kamer met uitstekende Wifi ontvangst.Hoewel het ontbijtbuffet prima en voldoende is, zou ik de kant-en-klare 'hot meals' van de avond zeker niet adviseren. Voldoende goede eetgelegenheden in de directe omgeving.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte,Bedankt om uw feedback te geven over uw verblijf in Ibis Aalst Centrum.Het doet ons plezier om te lezen dat u een goede service heeft gekregen en dat u heeft genoten van ons uitgebreide ontbijtbuffet.Wij wensen echter onze excuses aan te bieden voor het probleem dat u heeft ondervonden met de wifi verbinding.Intussen hebben wij een gespecialiseerde firma in dienst genomen om het wifi netwerk te optimaliseren, zodat er geen problemen meer zijn voor toekomstige gasten.Wij kijken alvast uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in Ibis Aalst Centrum!Met vriendelijke groeten,Kenneth ClaerboutGeneral ManagerIbis Aalst Centrum
« verbergen

ibis Aalst Centrum: 4.0 op 5 sterren "ibis aalst"

22 september 2011, Genthin, Germany

Heel vriendelijke en accurate ontvangst . Kamer was zeer gerieflijk en heeft alles wat je van een kamer verwacht. Het einige kleine minpunt is de kleine kaart met snacks maar dit wordt goedgemakt door een voortreffelijk ontbijt

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte,Eerst en vooral bedankt om uw feedback te geven over uw verblijf in Ibis Aalst.Het doet ons veel plezier te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf!Ik zal deze positieve commentaren ook doorgeven aan het volledige team.Wat betreft de aangeboden snacks in onze bar, kan ik u met plezier melden dat we het aanbod hebben uitgebreid. We bieden nu 24/24 en 7/7 een ruim aanbod van warme snacks en drankjes aan.Hopelijk mogen we u binnenkort opnieuw verwelkomen in Ibis Aalst !Met vriendelijke groeten,Kenneth ClaerboutGeneral ManagerIbis Aalst Centrum
« verbergen

ibis Aalst Centrum: 3.0 op 5 sterren "beoordeling 2 sept"

9 september 2011, Aalst, Belgium

Kamers zouden opfrissing kunnen gebruiken. Het tapijt vertoont toch al slijtage. Onthaal is heel vriendelijk en snelle service ! Ligging is ideaal, vlak aan de snelweg en dicht bij het centrum. De kamers zijn netjes en het personeel is heel attent. Ik kan dit hotel zeker aanbevelen.

ibis Aalst Centrum: 3.0 op 5 sterren "gestresste, overwerkte medewerkster"

11 mei 2011, magicphotoworld, egypt

Bij uitchecken moesten we eerst bijna 10 minuten wachten tot er iemand kwam (3 keer op de bel gedrukt), medewerkster maakte meteen een gestresste indruk en toen onze papieren met betaling niet te vinden waren reageerde ze erg overspannen, gaf collega de schuld en belde over haar toeren haar baas op.

ibis Aalst Centrum: 3.0 op 5 sterren "Lawaai"

6 april 2011, leusden

Het is een goed hotel zeker als je het bekijkt prijs kwaliteit,lekker betaalbaar,helaas sliepen we aan de achterkant lekker rustig dachten we,eerder aan de voorkant geslapen veel verkeer lawaai,maar zaterdag 's morgens 06.30 kwam een vrachtwagen bestelling afleverenik snap niet dat dat met zo veel lawaai gepaard met gaan,en dan bedoel ik de stemmen van het personeel en de chauffeur, we werden er wakker door, jammer dat er geen rekening werd gehouden met de gasten, die aan de achterkant slapen.

ibis Aalst Centrum: 3.0 op 5 sterren "Zeer redelijk......"

6 april 2011, TBRG, Nijmegen, Netherlands

L'Esprit Accor best goed begrepen. Personeel adequaat, attent, en toch met eigen persoonlijkheid. Bij snelweg gelegen, centrum met taxi toch snel bereikbaar. Tweede maal hier, derde volgt ook nog wel....

ibis Aalst Centrum: 4.0 op 5 sterren "Bedankt Team Ibis Aalst"

2 december 2010, Steenwijk

Service uitstekendKamers uitstekendLocatie uitstekend goed berijkbaarService heel goedMenukaart kan beterWiFi op kamers is niet constant dient verbeterd te worden

ibis Aalst Centrum: 3.0 op 5 sterren "Goede prijs - kwaliteitverhouding"

18 november 2010, Apeldoorn

Jammer dat de WLAN verbinding op mijn kamer niet werkte.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.