Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Mechelen > Novotel Mechelen Centrum
Vorig hotel
Novotel ontdekken

Hotel Novotel Mechelen Centrum

Midscale hotel voor zakenreizen of gezinsvakanties

Volgend hotel
Hotel - Novotel Mechelen Centrum
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • PLANET 21 Platina
    • Draadloos internet in het hotel
    • Openbare parkeerplaats (binnen) - Niet gratis
    • Openbare parkeerplaats (buiten) - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 2
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • Stoombad
    • Fitnesscentrum
    • Restaurant Menu - Niet gratis
    • Children's Restaurant Menu - Niet gratis
    • Late Check Out - Niet gratis
  • Aantal kamers: 122
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: GROTE MARKT (0.50 km)

Beoordelingen van hotel - Novotel Mechelen Centrum

Hotelcode: 3154

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Novotel Mechelen Centrum: 5.0 op 5 sterren "Aangenaam verblijf, centrale ligging"

28 augustus 2013, Ruben M

Dit hotel werd recent gerenoveerd, en met stijl. Luxueuze inrichting, vriendelijke staff en vooral een heel centrale ligging. Uitgebreid ontbijtbuffet met een grote variëteit aan zoute en zoete delicatesses.

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "Weekendje Mechelen"

15 augustus 2013, tonzim, Nieuwegein, The Netherlands

Goed hotel, gelegen in het centrum, met parkeren in een publieke afgesloten garage, vriendelijk behulpzaam personeel, lekker ontbijt in een gezellige ruimte en een prima 2 persoonskamer met bad-/douchegelegenheid.

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "Top hotel in Mechelen"

17 juli 2013, Emile1944, Mechelen, Belgium

De vrienden voor wie ik dit hotel boekte waren zeer enthoesiast en tevreden over hun verblijf in Novotel Mechelen Centrum. Vooral de vernieuwde kamers konden op veel bijval rekenen. Ik zal dit hotel dan ook blijven aanbevelen aan vrienden die in Mechelen wensen te overnachten.

Novotel Mechelen Centrum: 5.0 op 5 sterren "Prima hotel"

2 juli 2013, HELRONVAK, Zoetermeer, The Netherlands

Goede centrale ligging en goede service een aanrader als je in de stad vBij het uitgaansleven wenst te overnachtenRuime kamer en goede sanitaire voorzieningen.Jammer was wel dat er geen handdoeken beschikbaar waren bij de hamman

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "tot rust komen"

15 februari 2013, stevendecoster, Tienen, Belgium

een drankje in de mooie bar dan tot rust komen in een gezellige kamer na een dagje shoppen in de mooie stad mechelen,s"morgens lekker ontbijt en dan tevreden naar huis. dit met het hele gezin in de familiekamergeweldig,tot de volgende keer

Novotel Mechelen Centrum: 3.0 op 5 sterren "een goed hotel met slecht personeel"

7 september 2012, harmenbea, Venlo, The Netherlands

Het geeft gen pas als baliepersoneel zichtbaar staat te lachen over gasten die binnenkomen of hen uitlacht.Als bij het diner een wijnarragement wordt aangeboden, maar de wijn niet op tijd geserveerd wordt en dan als alternatief een kopje koffie na het eten wordt aangeboden geeft dat blijk van desinetresse van het personeel in de gasten. Op het moment dat dit gebeurde waren er 4 eters in het restaurant, dus van te veel drukte waardoor fouten ontstaan was geen sprake.

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "Een echte aanrader!"

14 juni 2012, luciaDenHaag, Den Haag

Een prettig hotel in het centrum van de mooie historische stad Mechelen. Prima kamer. Wel hebben we het `s nachts wat warm gehad. Liever hadden we het raam open gehad i.p.v. de airco aan, maar dan zou het nogal lawaaiig zijn geweest door het straatgeruis. Het hotel zelf is tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader!

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "Rustig gelegen en toch in het centrum van Mechelen"

8 februari 2012, Egem

Moderne gezellige kamers, badkamer prima in orde. Fitness-ruimte en hamman eveneens piekfijn. Ontbijt is wel te duur, vooral als je dit niet als brunch beschouwt. Maar aangezien het hotel in het centrum van Mechelen ligt, zijn hiervoor andere alternatieven. Ideaal is dat de ondergrondse parking Lamote naast het hotel ligt en je dus niet ver met bagage moet lopen. Wij combineerden ons verblijf met een middagje Technopolis, een etentje bij de Japanner en de volgende dag een uitgebreid stadsbezoek (inclusief Romboutstoren). Dit hotel in combinatie met zijn ligging is een echte aanrader.

Novotel Mechelen Centrum: 5.0 op 5 sterren "een aanrader!"

11 augustus 2011, rijswijk

De kamer was meer dan uitstekend, de service aan de receptie zeer voorkomend en hulpvaardig, het hele hotel geeft een zeer goede indruk, kortom: alles was perfect in orde, alleen is 20 euro per persoon voor een (weliswaar goed) ontbijt wel aan de hoge kant!

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "Verblijf Tomorrowland"

28 juli 2011, Beringen

Reeds 2de maal dat we in Novotel Mechelen verbleven.Voor de 2de maal niet super geslapen omdat de kussens te plat zijn voor mij.Ik miste ook een toiletborstel op het wc.Ontbijt was wel super!

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "exact wat we nodig hadden"

20 juli 2011, Luxemburg

Dit hotel paste perfect bij wat we zochten: een centraal gelegen comfortabel hotel, rustige en nette kamers met comfort van ligbad, aparte douche en apart toilet. Er zijn ook vele restaurants en cafeetjes in de onmiddellijke nabijheid. De ondergrondse betaal-parking was erg handig maar wel duur....

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte , Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Mechelen Centrum erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. HoogachtendYves VandenbusscheGeneral Manager
« verbergen

Novotel Mechelen Centrum: 5.0 op 5 sterren "aangenaam verblijf"

20 januari 2011, Tienen

zeker voor herhaling vatbaar, het was nu maar een kort verblijf, maar alles was prima in orde.

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "Euh"

2 december 2010, Zulte-Olsene

Zeer goed hotel. Persoonlijk kan ik gewoon moeilijk tegen het geluid van de ventilatiesystemen in badkamer en toilet.

Novotel Mechelen Centrum: 4.0 op 5 sterren "Overnachten te Mechelen"

2 december 2010, Lommel

Dit hotel heeft een uitstekende ligging met Parking (betalend) in hartje Mechelen, de kamers zijn ruim en sfeervol ingericht en er is geen lawaaihinder van verkeer.Het onbijt is in buffetvorm in een ruim restaurant. Kwaliteit-prijs verhouding kamers is ok, alleen het ontbijtbuffet is 4€ per persoon te duur.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.