Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Brussel > ibis Brussels Centre Gare Midi
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Brussels Centre Gare Midi

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Brussels Centre Gare Midi
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • Draadloos internet in het hotel
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 5
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
    • Check later uit! - Niet gratis
    • Check vroeger in! - Niet gratis
  • Aantal kamers: 225
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: GARE DU MIDI (0.10 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Brussels Centre Gare Midi

Hotelcode: 3152

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Brussels Centre Gare Midi: 3.0 op 5 sterren "Beoordeling"

16 september 2013, hd12002013, Ouderkerk aan de Amstel, The Netherlands

De groepen rondhangede mensen voor het hotel zijn niet echt een visitekaarjte, de, naar mijn mening te dure Q/park parkeergarage waarnaar wordt verwezen door uw personeel en flatscreens mag wel in combinatie met het verblijf in uw hotel goedkoper worden aangeboden voor uw gasten.

ibis Brussels Centre Gare Midi: 4.0 op 5 sterren "heel functioneel proper en net hotel"

10 juli 2013, yves_vanhouche, Hasselt, Belgium

Het hotel is zeker zijn prijs en kwalificatie waard.De kamers zijn ruim proper net alsook de badkamer.Het personeel is zeer vriendelijk.De aanwezigheid van een strijkplank op elke verdieping en gratis wifi zijn goede details.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte,Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Brussels Centre-Gare du Midi erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.Hoogachtend,
« verbergen

ibis Brussels Centre Gare Midi: 4.0 op 5 sterren "Voortreffelijke prijs/kwaliteit"

20 juli 2012, Serge B, Antwerp, Belgium

Vriendelijk onthaal en voor een Brussels hotel in perfect Nederlands (iets wat zelden voorkomt). Zeer goeie prijs/kwaliteit verhouding en gezien het charmante onthaal, zeker een aanrader.

ibis Brussels Centre Gare Midi: 3.0 op 5 sterren "BH en slipje onder het bed"

7 juni 2012, fschepens, Tilburg, The Netherlands

Hotelkamer was niet goed schoongemaakt want de vorig stel/paar het lingeriesetje lag nog onder hte bed!

ibis Brussels Centre Gare Midi: 4.0 op 5 sterren "Goede plek om te overnachten als je met de trein verdergaat"

29 februari 2012, Zeewolde, The Netherlands

Handige plaats voor de treinreiziger, zo vlak tegenover het station-midi. Prima dat er nu gratis wifi op de kamers is zonder steeds nieuwe codes. Verder een goed hotel voor de prijs.

ibis Brussels Centre Gare Midi: 5.0 op 5 sterren "het beste"

8 februari 2012, IrisV

uitstekend hotel,met vriendelijk ontvangst ,de lokatie is wel niet zo ideaal maar het hotel maakt het goed,groot voordeel is wel ,dicht bij station van Brussel-zuid ,voor de eurostar en de Thalys uitstekkend

ibis Brussels Centre Gare Midi: 4.0 op 5 sterren "Overnachting"

6 januari 2012, Brussels, Belgium

Heel goed hotel, proper, klantvriendelijk personeel, modern.Volgens mij is het wel geen veilige buurt. In de straat aan het hotel hadden ze in elke auto een ruit ingeslagen en vanalles gestolen. Onze auto stond geparkeerd in een overdekte parking, bij ons was er geen schade aan de auto en was er niets gestolen.

ibis Brussels Centre Gare Midi: 5.0 op 5 sterren "Uitstekend"

14 juli 2011, Hasselt

Het hotel werd in de vorige maanden volledig hernieuwd en dit is een duidelijke verbetering. De kamers zijn nu piekfijn uitgerust , zijn uiterst proper en hebben alle comfort. Het onthaal is prima en je wordt - ook in het Nederlands! - vriendelijk bediend. De vernieuwde bar is een onmiskenbaar gezelliger dan vroeger.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Mevrouw, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Brussels centre - Gare du Midi erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend,Marc UytterhoevenDirecteur
« verbergen

ibis Brussels Centre Gare Midi: 5.0 op 5 sterren "Prima!"

9 juni 2011, Cannes-la-Bocca

Uitstekend hotel dat zeer dicht bij station Midi ligt voor de TGV naar Frankrijk. Gelukkig wordt de receptie verbouwd en hoef ik niet meer met de zware koffers de trappen op!

ibis Brussels Centre Gare Midi: 4.0 op 5 sterren "Prima hotel voor overnachting naast Brussel Zuid"

19 januari 2011, Eindhoven

Ik heb een nacht bij IBIS Centre Gare Midi geslapen, zodat ik vroeg weg kon met de Thalys. De locatie voor trein reizigers is perfect! Ik heb daar niet ontbeten. In de hall zijn 2 PC's aanwezig (gratis te gebruiken). Wifi op de kamer is betaald (ca 10 euro voor 24 uur)

ibis Brussels Centre Gare Midi: 2.0 op 5 sterren "Leuk hotel, slecht en onvriendelijk personeel"

5 januari 2011, Nieuwegein

Slechte uitleg waar je je auto kon parkeren en wat de tarieven zijn. Mensen wilden het ook niet voor je opzoeken. Bij check out geen goedemorgen en geen vraag of alles naar wens is geweest. Personeel sprak slecht Engels. Medewerkster in het restaurant sprak alleen Frans hierdoor begreep ze niks van wat we wilde bestellen en afrekenen.Leuk weekend gehad maar het personeel was een domper.

ibis Brussels Centre Gare Midi: 4.0 op 5 sterren "Brussels Centre Gare Midi"

23 december 2010, Amsterdam

Hotel is ok, de buurt staat niet echt goed bekend in Brussel, veel zwervers, etc. Voorkeur gaat de volgende keer weer uit naar Ibis aan de Grasmarkt.

ibis Brussels Centre Gare Midi: 5.0 op 5 sterren "Hotelverblijf"

18 november 2010, ANTWERPEN

Ruime en propere kamers. Het hotel was goedgelegen, vlakbij het station. Alleen lijkt het mij er 's nachts niet zo veilig in deze buurt.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Het klassement van het hotel (1 tot 5 sterren voor Frankrijk) voldoet aan de lokaal vastgestelde criteria.