Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Frankrijk > Hotel Parijs > Mercure Parijs Terminus Nord
Vorig hotel
Mercure ontdekken

Mercure Parijs Terminus Nord

Midscale hotel voor zakenreizen of vakanties

Volgend hotel
Hotel - Mercure Parijs Terminus Nord
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • Draadloos internet in het hotel
    • High-speed internet - Niet gratis
    • Airconditioning
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
  • Aantal kamers: 236
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: EIFFEL TOWER (5.50 km)

Beoordelingen van hotel - Mercure Parijs Terminus Nord

Hotelcode: 2761

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Mercure Parijs Terminus Nord: 4.0 op 5 sterren "prettig verblijf"

18 juli 2013

De kamer,badkamer is aan een nieuw jasje toe kan nog net.vriendelijk personeel, kamer wel schoon, voor zover mogelijk ( beschadigde tegels en behang in de badkamer? )Beschrijf de service: goed en vriendelijkWat vond je van de kamer? gedateerdHoe waren de locatie en voorzieningen? goed Wat beviel je het meest en het minst? ontbijt was goed en badkamer minst

Mercure Parijs Terminus Nord: 4.0 op 5 sterren "Perfect voor zakenreis"

31 januari 2012, Haarlem, The Netherlands

Elk jaar ga ik met een aantal collega's naar de interieur beurs in Parijs en verblijf dan in Hotel Terminus Nord. Het hotel is heel handig gelegen wanneer je met de trein en of metro reist. Zodra je het station uitstapt, voel je dat je in Parijs bent. Het restaurant beneden is ook top. Een echte Franse bistro. Het ontbijt in het hotel is ook geweldig. Alleen de kamers kunnen erg van elkaar verschillen. Sommige kamers op de bovenste verdiepingen aan de straatzijde hebben een prachtig uitzicht op de Sacre Coeur . Andere kamers kunnen heel warm zijn. Het sanitair is wel aan vernieuwing toe. Zo liep het badwater slecht weg tijdens mijn laatste bezoek en kwam het handdoekenrek bijna uit de muur. Met collega's vind ik dit ok, maar met mijn vrouw zou ik een romantischer hotelletje kiezen.

Mercure Parijs Terminus Nord: 3.0 op 5 sterren "Veel te donkere kamer"

12 januari 2012, Brussels, Belgium

Bureaulamp buiten gebruik. Kamer was dus vrij donker en het was moeilijk om te werken.Verder was de lucht heel droog en was er geen water in de kamer. Ik verwacht dat er in een dergelijk hotel tenminste een fles water in de kamer staat

Mercure Parijs Terminus Nord: 3.0 op 5 sterren "kan beter voor de prijs"

8 oktober 2011, blaricum,the netherlands

Wij hadden een privilege room tegen een meer prijs. De kamer was voor Parijs ruim bemeten aan de voorkant met uitzicht op Gare du Nord.Bedden waren zeer comfortabel.Minpunten: Ontzettend weinig lichtpunten in kamer voor in de avond. Uitgesproken versleten ,smerige wasbak ( kan echt niet!) in badkamer Koffie zetmachine ( het water reservoir) lekteKwaliteit/prijs was eigenlijk te duur

Mercure Parijs Terminus Nord: 4.0 op 5 sterren "goed verblijf in Mercure Gare du Nord"

10 juni 2011

Het hotel is goed gelegen, tegenover het treinstation. In de nabijheid is een grote variatie aan eet mogelijkheden.Het hotel heeft goede desk medewerkers die behulpzaam zijn. Bij het ontbijt mag er wel wat meer aandacht van de medewerkers zijn. Het aanbod van televisiekanalen is benedenmaats en de beeldkwaliteit kan ook verbeterd worden.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerThank you very much for your feedback. I appreciate your comments regarding the level of attention from our breakfast staff and I will make sure to follow up on it. Regarding the image quality, this is an issue that can arise from a multiple reasons but it is always a good reminder to make sure that we make a thorough check of all our units.Best regardsAlessandra NanniGeneral Manager
« verbergen

Mercure Parijs Terminus Nord: 4.0 op 5 sterren "Goed hotel, sanitair was verweerd/verouderd en kan beter"

13 april 2011, Heemskerk

De bediening is zeer vriendelijk, de service is goed. Zeer ruime tijden voor ontbijt, prima voor de recreant die niet voor dag en dauw op pad wil. Kamers zijn prima, doch sanitair is erg verourderd en verweerd, hoewel wel schoon. Handige locatie van het hotel dat tegenover Gare du Nord ligt. Prettig als je met de trein naar Parijs bent gekomen. Jammer dat bij het afrekenen van de versnaperingen uit de minibar iets misging: twee keer in rekening gebracht.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerYour comment was given to the staff. It is a great motivation for them.We are looking forward to welcoming you soon again.Kind regards,Kerstin URBANRooms Division Manager
« verbergen

Mercure Parijs Terminus Nord: 3.0 op 5 sterren "Personeel niet op de hoogte van aanbod"

25 maart 2011, Heemskerk

Het wordt steeds gekker in deze toko. Er worden nu privilege kamers geboden. Tegen 30 euro extra is het gebruik van softdrinks uit de minibar en het internet gratis. Maar om de voucher voor het internet moet je wel vragen en de softdrinks worden achteraf toch berekend door middel van een factuur die je thuisgestuurd krijgt en die (zonder toestemming!) van je creditcard wordt geincasseerd. Het personeel bij de receptie staat je verbaasd aan te kijken als je daar de volgende trip over begint. DIe hebben blijkbaar nog nooit gehoord van 'privilegekamers'.Overigens blijven het "oude" kamers en hoewel schoon ziet het er allemaal het oude en op somiige plaatsen behoorlijk versleten sanitair er niet schoon uit. M'n collega's hebben gelukkig kunnen lachen om m'n grap over die dalmatier naast het bad. Ze hadden meteen door dat ik het toilet bedoelde met een witte bril waar op zoveel plekken het wit er af was dat wit/zwart gevlekt een betere omschrijving was....Koffiezetapparaat zonder watertank... Die doet het natuurlijk niet. En natuurlijk zou ik iedere keer over dit soort zaken me moeten melden bij de receptie. "Dan wordt alles direct opgelost". Maar het zou niet nodig moeten zijn. Een goede hotelmanager houdt dit soort zaken zelf in de gaten....Jammer dat het Mercure echt het dichts bij het Gare du Nord zit. Denk dat ik binnenkort toch maar eens rond ga kijken of er geen andere (betere) hotels in de buurt zijn. Ik zit hier net iets te vaak om er tegen m'n zin te zitten. Aanbevelen aan familie of kennissen ? Nou nee, niet meer.....

Mercure Parijs Terminus Nord: 2.0 op 5 sterren "kan beter (zal er niet meer logeren)"

11 februari 2011, malderen

factuur van andere klant mee gekregen naar huis / staande lamp op kamer stuk / stopcontact op kamer stuk / minibar op kamer afwezig terwijl vermelding in documentatie dat die er wel was (was aktief weggenomen uit kast onder TV) / bij melding problemen na vertrek via e-mail tot tweemaal toe géén reactie / dan fax gestuurd, waarna reactie / een bericht in mijn GSM mailbox met oa de vraag hen even terug te bellen naar Parijsgilbert verbeken (A Club Silver)

Mercure Parijs Terminus Nord: 3.0 op 5 sterren "Weekend."

28 januari 2011, Schoten

Goed gelegen hotel tegenover station.In privilegekamer geslapen die zeer ruim was, bed was van goede kwaliteit,Handig ook nodige stuf voor tas thee te maken.Zijn tevreden over ons verblijf.

Mercure Parijs Terminus Nord: 1.0 op 5 sterren "onaangename ervaring"

14 januari 2011, Leidschendam

We zijn niet in het hotel geweest doordat de Thalys onaangekondigd niet reed en er geen alternatief was.Hoewel wij terstond, telefonisch, vanwege overmacht (tijdig) hebben geannuleerd is het bedrag, - nog wel voor drie nachten!!! - geïncasseerd. Uitermate onaangenaam: voor 1 nacht doorberekenen was evt. redelijk geweest

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.