Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Gent > FORMULE1 Gent
Vorig hotel
Formule 1 ontdekken

Hotel FORMULE1 Gent

Budget hotel

Volgend hotel
Hotel - FORMULE1 Gent
Bekijk :  de foto's

Praktische informatie

    • Paying WIFI access available in public areas and in some rooms
    • Free outdoor parking on site
    • Kamers met voorzieningen minderv: 3
  • Aantal kamers: 63

Beoordelingen van hotel - FORMULE1 Gent

Hotelcode: 2613

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


FORMULE1 Gent: 2.0 op 5 sterren "Stinkende kamer"

19 september 2013, Frederikkk, Oudenaarde, Belgium

Op de kamer was er geen douche, noch toilet. Kamer stonk enorm naar sigaretten. Vasttapijt op de kamer zeer vervuild. Ontbijtruimte absoluut niet gezellig en zeer sober ontbijt. Wel een vlotte check-in dag en nacht.

FORMULE1 Gent: 2.0 op 5 sterren "Hygiene slecht"

7 maart 2013, GCMeyer52, Zoetermeer, The Netherlands

Wij zijn om ongeveer 16:00 aangekomen. zijn naar de kamer gegaan, die erg naar een zweetlucht rook.. Hebben als eerste het raam open gezet om te luchten.. De mannentoilet op de gang was erg smerig en van de vrouwentoilet werd ook door mannen gebruik gemaakt. zijn toen naar de stad gegaan en bij teugkomst was de toilet nog steeds niet schoongemaakt en toen wij de volgende morgen om 10:30 vertrokken was de toilrt nog steeds vies..Niet echt een aanrader..

FORMULE1 Gent: 2.0 op 5 sterren "matig verblijf"

11 januari 2013, 1nadine1966, Kortrijk, Belgium

Enkel als slaapplaats te nemen bij snelle door passage.Geen echte aanrader voor wie wat comfort en nachtrust wenst.Zeer basic eenvoudige kamers.Douche en toilet op de gang.Veel lawaai s'morgens vroeg.Slechts 1 deken ter beschikking.

FORMULE1 Gent: 4.0 op 5 sterren "prima verbli"

27 september 2012, johan123westouter, Westouter

Het is een goed hotel prijs - kwaliteit.. bij aankomst vriendelijke begroeting van een hostess aan de balie. (donkerhuids kleur)Propere kamer, alleen 1 nadeel, te fijne kussens, (ik lig graag hoog met mijn hoofd)Fijne douche en proper wc en heerlijk ontbijt en ruime parking, voor de auto.

FORMULE1 Gent: 3.0 op 5 sterren "Prima budgetlocatie"

26 juli 2012, WalterdeBuck, Eindhoven, The Netherlands

Wij hebben hier een nachtje vertoefd tijdens de Gentse feesten. Indien je slechts een nachtje wilt slapen, uitstekende plek. De locatie en meer specifiek de omgeving is uitermate bedroevend, maar dat was ons verder niet van belang.De kamers zijn klein, maar de bedden redelijk. Voor een nacht prima vol te houden. Handige service door middel van een toegangscode voor de kamerderu (geen gedoe met meerdere sleutels) en een 24-uurs receptie. Ontbijt beperkt, maar fijn om in ieder geval een bodem te kunnen leggen voor de rest van de dag.Prijs/kwaliteitverhouding goed.

FORMULE1 Gent: 4.0 op 5 sterren "heel goede prijs, heel goede service en kwaliteit"

21 juni 2012, johan123westouter, Westouter

Ik heb geen enkele klacht, Ik vond de kamer heel goed en netjes, Ik vind het goed dat de wc 's, zelfeinigend zijn.

FORMULE1 Gent: 3.0 op 5 sterren "Bu dgetvriendelijk"

7 juni 2012, Fluffywriter, Berlaar, Belgium

Goed hotel voor last minute en doorreis. Budgetvriendelijk. Goed ontbijt voor de kostprijs!Toiletten en douches op gang met automatisch reinigingssysteem leken proper op eerste zicht, maar ben niet overtuigd van de goede werking van het systeem m.b.t. grondige hygiëne. Eén zaak dat me geweldig stoorde, is het vast tapijt in gangen en kamers. In vast tapijt schuilt veel stof en huismijt en is zeker niet goed voor de hygiëne. Beter overwegen om een goede tegelvloer of linoleum of kurk te leggen. Kurk heeft nog bijkomend voordeel van goed te isoleren en ook zoals tapijt warm aan te voelen. Op kamers mag gerookt worden en als niet roker merk je dit ook wel bij het betreden van de kamer!

FORMULE1 Gent: 2.0 op 5 sterren "pover"

31 mei 2012, ivo_janssens3, Diepenbeek, Belgium

hygiene en comfort zéér pover , maar aangezien lage prijs.....als je alleen een bed wilt om 1 nacht te overnachten en hygiene niet belangrijk vind ...ok

FORMULE1 Gent: 3.0 op 5 sterren "Het kan beter"

26 april 2012, tvtvIeper, IEPER

De inrichting, kamer OKDe parking was nogal slordig.Er was teveel lawaai reeds vroeg 's morgens.Gevraagd om op 1 van de 2 kamers iemand te komen wekken om 11 u 's morgens maar is niet gedaan.

FORMULE1 Gent: 1.0 op 5 sterren "gehorig, overal een onaangename geur, onhygienisch en niet hotelwaardig!"

22 februari 2012, Leeuwarden, The Netherlands

bij aankomst moesten we een kwartier wachten bij de receptie omdat er niemand was. Bij binnenkomst kwam er een onaangename geur je tegemoet die door het hele hotel hing. gehorige kamers, beddengoed dat onaangenaam ruikt, douchecabines in de gang absoluut niet hotelwaardig en uitermate onhygienisch. Blij dat ik onze zoon van twee niet bij ons had!!! we raden toekomstige hotelbezoekers aan om iets meer geld uit te geven bij een duurder hotel!

FORMULE1 Gent: 2.0 op 5 sterren "eenmalig"

15 september 2011, overpelt

dame achter balie was behulpzaam. Kamer op eerste zicht wel proper maar heel gehorig. Pech dat er een hele horde buitenlanders samen verbleven en toch wel heel luidruchtig waren. (en ook na 23 u) De douche en WC op de gang is tegengevallen. Hygiëne is dan ver te zoeken. Eenmalig verblijf en niet voor herhaling vatbaar.

FORMULE1 Gent: 1.0 op 5 sterren "Slechtste F1-hotel ooit"

16 juni 2011, Amsterdam

Ik heb in de nodige F1 en andere Accor hotels overnacht, maar ik heb nog nooit zo'n ranzig hotel ervaren als in Gent.Het zelfreinigend systeem van de douche en toiletten werkt niet, waardoor het als snel een smerige boel is.Wij kregen sterk het gevoel dat dit F1 hotel binnenkort gesloopt zou gaan worden. Kort om, beneden elk peil die ik gewend ben van de Accor groep.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.