Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Leuven > ibis Hotel Leuven Centrum
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Hotel Leuven Centrum

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Hotel Leuven Centrum
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • PLANET 21 Goud
    • Draadloos internet in het hotel
    • Parkeerplaats voor bussen - In de buurt
    • Eigen parkeergarage - Niet gratis
    • Privé Parkeerterrein - Niet gratis
    • Kamers met voorzieningen minderv: 1
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
    • Late Check Out - Niet gratis
    • Early Check In - Niet gratis
  • Aantal kamers: 75
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: OLD CITY CENTER (0.10 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Hotel Leuven Centrum

Hotelcode: 1457

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Prima"

18 september 2013, primavera788, Noord-Brabant

Goede ligging, maar de kamers zijn erg klein. Dat is niet erg bij één overnachting. Ontbijt te duur, daarom in de stad een broodje en koffie/thee genuttigd voor veel minder.Pré is eigen parking. Alles is netjes. Goede prijs/kwaliteit vehouding.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Heer, Mevrouw, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Ibis Leuven Centrum erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen omtrent ontbijt nemen we zeker mee . Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, CArolina De BruyckerGeneral Manager, Ibis Leuven Centrum
« verbergen

ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Vriendelijk en hulpvaardig personeel, met ruimekeuze voor het ontbijt."

13 augustus 2013, 2831, Deventer, The Netherlands

Vriendelijk personeel met parkeer mogelijkheid achter het hotel in een binnenstad en dat is al heel wat waard. De kamers zijn schoon maar wat aan de warme kant. De douche en toilet ruimte is wat krap maar voor een of twee nachten uitstekend te doen. Het ontbijt was ruim voorzien van alles en het brood was vers. Leuke tips gekregen van het personeel om gezellig te kunnen winkelen in de binnenstad en voor een gezellig avondje uit. Bij een nieuw bezoek aan Leuven zullen we direct kijken of hier weer kamers vrij zijn.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerBeste, Leuk te horen als u nogmaals in Leuven bent, dat u eventueel terug komt in ons hotel.Het zal dan ook met veel plezier zijn om u terug te verwelkomen in ons hotel.Met vriendelijke groeten,Carolina De Bruycker
« verbergen

ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "prima hotel"

7 augustus 2013, roos634, utrecht

Goed hotel voor stedentrip van 2 dagen. Ligt heel centraal. Je auto parkeren kost 14E per 24 uur. Wij hebben het ontbijt van 14 pp niet genomen want dat vonden we relatief duur bij een overnachting van 54E.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerBeste, Leuk te horen dat jullie een prettig verblijf hadden bij ons. Hopelijk kunnen wij u nogmaals verwelkomen in ons hotel.Met vriendelijke groetenCarolina De Bruycker
« verbergen

ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Prima verblijf"

31 juli 2013, antwoord, Leiderdorp, The Netherlands

Een uitstekende bediening aan de balie.Klein maar voldeed aan alle eid=sen, misschie is het handig om er een tweede stoel bij te plaatsen.De locatie in het centrum van Leuven is prima en de voorzieningen goed.Ik heb eigen geen minpunten en kan terug kijken op een goed verblijf

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerBeste, Bedankt voor deze positieve feedback, het doet steeds plezier om dit te lezen!Met vriendelijke groeten, Carolina De Bruycker
« verbergen

ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Ideale rustplaats voor 4 dagen werchter"

16 juli 2013, Makkie123, Hasselt, Belgium

Ideale uitgangspositie voor een 4-daagse werchter. Proper hotel midden in centrum leuven. Station goed bereikbaar, vele bussen die richting uit. Helaas geen tijd of zin voor ontbijt. Propere kamer en propere douche. Vriendelijk personeel.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerBeste,, Bedankt voor deze positieve feedback, graag hadden wij u terug gezien in 2014 voor de 4-daagse van Werchter !Met vriendelijke groetenCarolina De Bruycker
« verbergen

ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "prima!!"

27 juli 2012, 255Els, Delft, The Netherlands

Met de parkeerplaats van het hotel is deze lokatie echt een aanrader. Mochten wij weer Leuven gaan bezoeken, echt een hele gezellige stad, dan gaan we zeker terug naar dit hotel. Geen twijffel mogelijk. Prijs van het ontbijt vond ik iets aan de hoge kant, we hebben daarom in een van de vele tentjes een ontbijt genuttigd.

ibis Hotel Leuven Centrum: 3.0 op 5 sterren "goed centraal"

25 april 2012, lueven, arnhem

prima ligging bij het centrum van Leuven maar de verwarming van de kamers is zoals het 30 jaar geleden was elektrische kachels

ibis Hotel Leuven Centrum: 3.0 op 5 sterren "goed overnachtingshotel"

12 oktober 2011, Hasselt, Belgium

beetje verouderd,maar wel proper.beleefd personeelgoed ontbijt

ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Net en degelijk hotel"

20 september 2011, Mechelen, Belgium

De kamers zijn niet groot , maar groot genoeg voor bv. een citytrip . Kleine maar propere badkamer . Volledig ontbijt met alles erop en eraan . Het personeel bij het ontbijt kent geen Nederlands . Bij het vragen naar vork en mes mompelde de persoon van dienst iets . Blijkbaar moesten we het maar weten dat dit zich bevond in een gesloten lade .

ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "Perfect voor een nachtje rust na een muziekfestival"

20 juli 2011, Beveren

Hotel geboekt in functie van TW Classic. Niet zo ver van het station gelegen, dus perfect combineerbaar met de festivalbussen. Anderzijds mooi in het centrum van Leuven gelegen, de Oude Markt ligt vlakbij.Proper hotel, vriendelijk personeel... Meer moet dat niet zijn. Het ontbijtbuffet was klassiek, maar verzorgd. De kamer was eenvoudig, maar correct en proper.Tijdig boeken, en je krijgt een zeer voordelige prijs.

ibis Hotel Leuven Centrum: 3.0 op 5 sterren "PRIJS"

6 april 2011, Westerlo

Prijs kwaliteit een beetje te duur zelf met een promotietarief. Eenmaal de receptie voorbij die wel verwelkomend was en netjes kom je in de gang en de kamer die zeer zeer klein zijn en ondanks gevraagd te hebben voor 2 aparte bedden stonden de bedden wel gewoon naast elkaar en heb ik ze zelf nog moeten ruimte geven.Het kan beter maar receptie en vriendelijke service van personeel.

ibis Hotel Leuven Centrum: 4.0 op 5 sterren "goede uitvalsbasis voor stadsbezoek"

6 april 2011, gent

alles was goed, uitgezonderd het slechte bed. Ontbijt was zeer goed en gevarieerd.Onthaal was zeer vriendelijk en attent. Ligging is zeer goed. Wel wat beperkte isolatie, zodat de geluiden op de gang goed hoorbaar waren.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.