Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Gent > ibis Gent Centrum Opera
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Gent Centrum Opera

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Gent Centrum Opera
Bekijk :  de foto's  | de video's in samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • Openbare parkeerplaats (binnen) - In de buurt
    • Eigen parkeergarage - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 3
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
    • Check later uit! - Niet gratis
    • Check vroeger in! - Niet gratis
  • Aantal kamers: 134
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: MEDIEVAL CITYCENTER (0.10 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Gent Centrum Opera

Hotelcode: 1455

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Gent Centrum Opera: 3.0 op 5 sterren "ideale uitvalsbasis om Gent en zelfs Brugge te bezoeken"

31 juli 2013, Vinceparis007, Paris, France

Heel aangenaam verblijf en vooral een plus voor het uistekend onthaal en het vriendelijke personneel, boeking is heel vlot verlopen met de nodige flexibiliteit (hebben tenslotte ongeveer 25 kamers geboekt over verschillende dagen tijdens de Gentse feeten!), iets wat we niet kunnen zeggen in de verschillende accor hotels die we bezochten in frankrijk. Tot binnenkort!

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Vinceparis, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in ibis Gent Centrum Opera erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Hoogachtend, Stephan VanwingeneHotelmanager
« verbergen

ibis Gent Centrum Opera: 3.0 op 5 sterren "Verblijf in 2-persoonskamer met dubbel bed"

16 november 2012, lvuerinckx, Holsbeek, Belgium

- De kamer was perfect voor mij. Ik denk dat ze wel te klein zou geweest zijn voor 2 personen.- Als mijn buren gebruik maakten van douche of toilet, kon je zowel het doorspoelen als het stromen van het water horen. Niet zo leuk als je daardoor 's nachts of 's morgens gewekt wordt.- Ik had televisiezender VIER niet!- Voor de rest: bedden waren goed! :-) (Wat toch zowat het belangrijkste is in een hotel!)

ibis Gent Centrum Opera: 4.0 op 5 sterren "Midden in de stad"

26 oktober 2012, Alexander-Cabanyes, Nieuwegein

Vanaf dit hotel liggen alle bezienswaardigheden op een korte afstand. Zet je auto in de garage, loop naar buiten en geniet van Gent. Het hotel is een prima Ibis, met een leuke bar en hele vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wij komen zeker en vast nog eens terug.

ibis Gent Centrum Opera: 5.0 op 5 sterren "keurig"

29 maart 2012, Rijswijk, The Netherlands

hebben er 2 nachten geslapen . kamer groot genoeg de douch cabine wel erg kleinpersoneel heel erg behulpzaam en vriendelijk. smorgens hebben we heerlijk gegeten er was genoeg keus

ibis Gent Centrum Opera: 3.0 op 5 sterren "Luidruchtig en precies pas"

16 maart 2012, Groningen

Een groep engelsen maakten tot diep in de nacht herrie op de gang; gingen bij elkaar langs, timmerden op hun deuren etc. Tot 2x wakker gemaakt (2 uur en 5 uur 's ochtends! ) Mogelijke oplossingen: Betere isolatie, bewaking, andere kamerinrichting???? De bedden en kussens zijn trouwens goed.Het ontbijt is waanzinnig duur t.o.v. het gebodene. schandalig!Een onaangename verrassing: 30 euro voor het parkeren !

ibis Gent Centrum Opera: 3.0 op 5 sterren "no nonsense hotel"

26 januari 2012, Harderwijk, The Netherlands

bij een eerste komst kun je nog niet op de hoogte zijn van de parkeermogelijkheid via de achterzijde en is het lastig, dat parkeren voor de deur eigenlijk niet mogelijk is; het ontbijtbuffet is te duur; het noteren van consumpties in de lounge op kamernummer was niet mogelijk.

ibis Gent Centrum Opera: 5.0 op 5 sterren "Een pluim voor deze medewerkers/sters !"

17 augustus 2011, Sittard

Personeel is deskundig, op de hoogte van details en zeer klantvriendelijk.Een misverstand bij het online boeken werd bij de receptie/infobali door de directie op professionele wijze aangepakt en ..................... opgelost.Vanaf de ontvangst tot en met de overnachting en het ontbijt ontbrak het aan niets.Zelfs het keukenpersoneel schroomt niet om ons extra service te verlenen.Een aanrader voor elke bezoeker, recreatief maar ook de zakelijke relatie.Ook het verblijf in de stad Gent beviel ons uitstekend.Inmiddels hebben wij vrienden en bekenden onze positieve ervaring(en) medegedeeld.

ibis Gent Centrum Opera: 4.0 op 5 sterren "Prima plek om te slapen"

6 augustus 2011, Heerhugowaard

Ben al meerdere malen hier geweest, en het feit dat ik steeds terugkom betekent volgens mij dat ik het er prima naar m'n zin heb. De parkeergarage is wat krapjes, zal mede komen door mijn grote auto :) Personeel vriendelijk, kamers zijn prima voor mij en Gent is wat mij betreft een geweldig leuke stad met superleuke mensen. Ik zal er nog vaak terugkomen. Hotel levert waar voor je geld. Kan allemaal vele malen beter en luxer, maar dat wordt dan ook vele malen duurder. Dit is prima.

ibis Gent Centrum Opera: 3.0 op 5 sterren "Gentse Feesten"

28 juli 2011, Leuven

Typisch Ibis hotel, degelijk maar zonder franjes. Laat ontbijten mogelijk tijdens Gentse Feesten, ontbijt niet verplicht (als je wil uitslapen). Ligt juist buiten de feestzone. In de kamers aan de voorkant word je gestoord door het geluid van de tram. Personeel is 's morgens iets te lawaaierig.

ibis Gent Centrum Opera: 4.0 op 5 sterren "Goe echter betaling een drama"

23 juni 2011, Roelofarendsveen

Betaling is een drama! Via internet met creditcard lijkt alsof je ook daadwerkelijk een betaling hebt gedaan. Bij aankomst blijkt dit een garantiestelling te zijn. Nogmaals via creditcard met pinautomaat betaald blijkt na uitchecken dat dit wederom een garantiestelling is geweest. Geeft veel verwarring en vlgs mij onnodig.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Het klassement van het hotel (1 tot 5 sterren voor Frankrijk) voldoet aan de lokaal vastgestelde criteria.