Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Nederland > Hotel Amsterdam > Mercure Hotel Amsterdam Airport
Vorig hotel
Mercure ontdekken

Mercure Hotel Amsterdam Airport

Midscale hotel voor zakenreizen of vakanties

Volgend hotel
Hotel - Mercure Hotel Amsterdam Airport
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • Draadloos internet in het hotel
    • Parkeerplaats voor bussen - Niet gratis
    • Privé Parkeerterrein - Niet gratis
    • Kamers met voorzieningen minderv: 1
    • Rookvrij hotel
    • Fitnesscentrum
  • Aantal kamers: 152
  • Ligging van het hotel: Voorstad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: SCHIPHOL AIRPORT (8.00 km)

Beoordelingen van hotel - Mercure Hotel Amsterdam Airport

Hotelcode: 1315

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Mercure Hotel Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "Heel goed"

18 september 2013, gent215, Evergem, Belgium

Ik vond het heel goed, vooral dat ik daar kon glutenvrij eten ( warme maaltijd en ontbijt).Ik heb goed geslapen, de kamer is comfortable. De verbinding tussen hotel en Amsterdam centrum is ook goed. De personeels waren zeer vriendelijk en we hebben voldoende informatie gekregen. Mevr De Cooman.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Het doet mij een groot plezier om te lezen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Ik ben blij dat we aan uw wensen hebben kunnen voldoen. Ik hoop graag snel nog eens te verwelkomen.
« verbergen

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "Amsterdam airport"

31 juli 2013, stanislas2013, Amsterdam, The Netherlands

Het personeel was uiterst vriendelijk en gedienstig. De kamer was volledig in orde en verzorgd.Het zeer uitgebreid ontbijt was uistekend. Het dinner zeer smakelijk met proffesionele bediening.Het meest aangename was de goede sfeer.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor uw postitieve reactie over uw verblijf bij ons in het hotel. Het doet mij een groot plezier om deze te lezen. Ik ben blij dat u onze services heeft kunnen waarderen.'Nogmaals bedankt en ik hoop u snel nog eens te verwelkomen.
« verbergen

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "uitstekend hotel!!!"

24 juli 2013, ppboerman, Eerbeek, The Netherlands

wij vonden het hotel heel goed,, mooie kamer, fijne bedden, lekker gegeten, lekker ontbijt,ook heel rustig in het hotel zodat je goed kon slapen, badkamer was ook primagemakkelijke verbinding met de bus naar het centrum.een van de beste hotels die we ooit bezocht hebben.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor uw positieve woorden. Het doet mij een groot plezier om te lezen dat u het naar uw zin heeft gehad tijdens uw verblijf bij ons in het Mercure Amsterdam Airport Hotel.Ik hoop u graag nog eens te verwelkomen!
« verbergen

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "Goede locatie vlakbij Schiphol"

23 juli 2013, Animefan1980, Huizen

Mooie, rustige hotel, vlakbij Schiphol en Snelweg A4-A10. Door goede demping, merk je weinig last van vliegtuig en auto.Restaurant biedt een varieteit van diners tegen goede prijzen.Kamers zijn goed ingericht en comfortabel.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor het delen van uw ervaringen. Het is altijd fijn om positieve reacties te lezen.Ik hoop u snel nog eens te verwelkomen en dat u verblijf net zo prettig verloopt als het vorige.
« verbergen

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 3.0 op 5 sterren "Goed genoeg en waar voor je geld"

2 juli 2013

Waterkoker kapot, ik had zo een nieuwe. De rest was prima in orde. Veel comfort. Vriendelijk personeel.Jammer dat ze geen strijkplank hebben. Wel kluisje, ijskast. Verder jammer dat je al vroeg (0.00 denk ik) al niets meer aan de bar kunt gaan drinken. Biertje had dan nog wel gesmaakt. Hotel ligt wat afgelegen dus.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor uw positieve commentaren over uw verblijf bij ons in het Mercure Amsterdam Airport Hotel. Goed om te lezen dat u snel bent geholpen na het melden van de defecte waterkoker. Jammer dat het bij u niet bekend was dat we wel beschikken over strijkplanken. Deze hadden we ook naar uw kamer kunnen brengen. Een handige tip voor een volgende keer, aangezien ik u snel nog eens hoop te verwelkomen.
« verbergen

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "locatie zeer geschikt voor luchthaven reizigers"

6 maart 2013, ernstverduin, 4051 ex Ochten

het lukte ons niet de cv open te draaien. Het lukte een van de mensen (de manager?) van het hotel zonder problemen maar bood ons voor het "ongerief " een kop koffie en een drankje aan !! Over klant vriendelijkheid gesproken!! In een woord : fantastisch.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "Uitstekend hotel voor overnachting voor vertrek van Schiphol"

19 februari 2013, sandra1408, Brasschaat, Belgium

Betreft een prima hotel met vriendelijk personeel, prima slaapkamers en bedden.Shuttle service naar Schiphol is prima geregeld en er is voldoende parkeergelegenheid om de auto veilig achter te laten. Gratis Wifi.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "Perfect verblijf voor een vroege vlucht vanaf Schiphol"

10 januari 2013, Hotel229, Amsterdam

Prettige kamer, heerlijke bedden, uiterst vriendelijke en behulpzaam personeel.Wij zijn 80+ en kregen (ongevraagd!!!) een kamer op de parterre zodat wij niet teveel hoefden te lopen en ook dicht bij het restaurant zaten. Wij hadden een twee gangen menu besteld, konden vrij van de kaart kiezen. De shuttlebus bracht ons gratis naar de vertrekhal.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 3.0 op 5 sterren "Uitstekende ligging!"

24 oktober 2012, freddy9653, Massemen

Matras veel te zacht.Promo (3 nachten voor 2) staat op de website, maar niet in de PC. Zorg voor verwarring bij het uitchecken. Is vervelend als klant. Dat men moet betalen voor de parking is een minpunt. Verreken dit meteen...

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "goede ligging voor luchthaven"

27 juli 2012, jvlas, Antwerp, Belgium

extra pluspunt doordat de wagen daar mag blijven staan tijdens vakantie zonder grote meerkost. vlotte luchthaven shuttle.De bediening in 't restaurant was gezellig. Op zondagavond was het heel rustig;Ondanks we een verkeerde menukaart hadden gekregen, foutje vd ober, heeft de chef toch onze keuzes bereid. Het was een aangename start van onze vakantie.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 3.0 op 5 sterren "overnachting met autoparkeerservice"

21 juni 2012, Uit_Zeeland, Goes, The Netherlands

Prima hotel, met praktische meer-dagen parkeerservice auto. Onhandig dat lift naar verdieping ergens achterin de gang zit. Ontbijt niet beoordeeld aangezien we voor de ontbijturen het hotel weer verlieten, maar het leek me stevig geprijsd. Verzoek om iets te doen aan zoemende tv werd zeer adequaat en afdoende afgehandeld. Ligging aan noordkant van Schiphol misschien iets minder handig voor reizigers uit het zuiden van het land die in de middagspits terug moeten rijden. Jammer dat hotelshuttle niet in de nachtelijke uren beschikbaar is, zodat een taxirit moet worden betaald.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "aangenaam verblijf"

1 juni 2012, jremijnjr, Goes, The Netherlands

Een overnachting geboekt met park en fly. Ideaal, met de hotelshuttle naar en van Schiphol. Aangename kamer, prima onderhouden en van alles voorzien. Zeer goed personeel in de bar!

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "Erg goed"

31 mei 2012, Supersurfer4, Atlanta, Georgia, USA

Fijn hotel voor diegenen die vlakbij de luchthaven en de stad willen zijn.Aanrader. Hele goede service. Lekker verse jus de orange en oude kaas voor ontbijt.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "Sleep & Fly, prima"

30 mei 2012, willber1, Eemnes, The Netherlands

Voor een Sleep & Fly hotel bij Schiphol een goede locatie met een uitstekende service met goede kamers..

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "Toch nog een ruime voldoende"

23 mei 2012

Wij hebben het park, sleep and fly arr. geboekt. Tijdens het inchecken kwamen we erachter dat de bijbehorende shuttle service pas vanaf 06.00 uur 's ochtends inging. Aangezien wij om 05.30 uur op Schiphol zijn moesten konden wij dus geen gebruik maken van deze shittle service en waren we genoodzaakt een taxi op eigen kosten te boeken. Daar was ik het niet mee eens aangezien noch op de website noch tijdens het boeken hier gewag van gemaakt werd. Na overleg met de general manager vertelde de vriendelijke receptionist ons dat hij ons standpunt begreep en eralsnog een taxi op kosten van het hotel ons naar Schiphol zou brengen ! Goede service van Mercure maar eigenlijk ook niet meer dan verwacht !

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 1.0 op 5 sterren "Slecht"

22 februari 2012, Ammerzoden

Lift was buiten gebruik en de eerste verdieping werd gerenoveerd, door deze werkzaamheden was door verf/lijmlucht op de bovenliggende verdieping bepaald geen prettig verblijf. ik ben van mening deze verdieping had niet in gebruik mogen zijn, door de stank.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 3.0 op 5 sterren "Rommelige indruk. Personeel erg aardig maar wel inefficient."

16 februari 2012, Heusden, The Netherlands

> Rustige kamer gevraagd (niet aan snelweg) per email vooraf en bij check-in. Krijg toch sleutel van kamer aan snelweg. Kamer wordt uiteindelijk verwisseld voor rustige kamer.> Koffie tijdens vergadering was niet te drinken (2e dag namen enkele cursisten hun eigen koffie mee van thuis in thermoskan).> Tijdens ontbijt worden schalen niet op tijd bijgevuld.> Tijdens lunch is er onvoldoende eten beschikbaar zodat er na lang wachten in de rij lege schalen staan met 1 druifje, 1 stukje tomaat, 1 plakje kaas.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 5.0 op 5 sterren "Goed uitgerust je resi beginnen"

8 februari 2012, Hilversum, Países Bajos

Als je reis vroeg begint is het raadzaam om in een goed hotel vlakbij Schiphol te verblijven. Mercure Hotek Schiphol biedt dat gelegenheid, voor een redelijke prijs. Zeker als je de mogelijkheid wordt geboden om gratis te parkeren gedurende je afwezigheid. Ik heb dat gedaan tot volle tevredenheid. Ik heb eerder bij 3 andere hotels geboekt, maar dit is tot nu toe de beste keuze geweest.

Mercure Hotel Amsterdam Airport: 4.0 op 5 sterren "Perfect match"

25 januari 2012, Ninove

Was voor mij de perfecte oplossing. Moest 's ochtends vroeg bij IBM (Johan Huizingalaan - Amsterdam) zijn en had geen zin de ochtendfiles te trotseren. Allicht zouden meer collega's van deze mogelijheid gebruik kunnen maken. Waarom niet een 'special offer for IBMers from Belgium'. Ik ben er van overtuigd dat dit een groot success kan worden.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.