Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Nederland > Hotel Utrecht > Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein
Vorig hotel
Mercure ontdekken

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein

Midscale hotel voor zakenreizen of vakanties

Volgend hotel
Hotel - Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein
Bekijk :  de foto's  | de video's in samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • High-speed internet
    • Draadloos internet in het hotel
    • Airconditioning
    • Eigen parkeergarage
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • Verwarmd binnenzwembad
    • Sauna
    • Fitnesscentrum
    • Halfpension - Niet gratis
    • Laat uitchecken - Niet gratis
    • Vroeg inchecken - Niet gratis
    • Een tweegangenmenu in het restaurant - Niet gratis
    • Champagne - Niet gratis
  • Aantal kamers: 81
  • Ligging van het hotel: Voorstad
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: UTRECHT (5.00 km)

Adres van het hotel

Buizerdlaan 10
3435 SB NIEUWEGEIN
NETHERLANDS

Het hotel bereiken

GPS :N 52° 1' 38.40'' E 5° 4' 6.66'' ‎

Kaart en routebeschrijving
TomTom

Contact opnemen met het hotel

Makkelijk en snel boeken met uw account

Nieuwe zoekopdracht

Laatst bekeken hotels

Terug Naar Hotellijst

Beoordelingen van hotel - Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein

Hotelcode: 1164

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 5.0 op 5 sterren "Voor deze prijs een absolute topper"

21 augustus 2013, stiegerf, Tilburg, The Netherlands

Voor € 59,50 een kamer incl ontbijt voor 2 personen. Goede voorzieningen, schoon, heerlijke douche, service gericht contact vantevoren via email. Ik kan niks anders zeggen dan dat dit mij uitstekend is bevallen ondanks dat ik banden heb met de concurrent.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor de complimenten. Met vriendelijke groeten,Thea van de Meerendonk
« verbergen

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 5.0 op 5 sterren "goed en schoon hotel"

20 augustus 2013, Hersbach, Rotterdam, Nederland

het hotel ligt in een beetje sombere buurt. Maar het hotel zelf en de kamers maken het goed. De kamers zijn ruim en heel schoon. De badkamer is goed, voldoende handdoeken en ook shampoo en douchegel aanwezig. Kamer was fijn donker te maken snachts en is goed geïsoleerd. Een aanrader

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte gast,Fijn om te horen dat u een prettig verblijf hebt gehad!Graag tot ziens in Nieuwegein of in één van de andere Accor Hotels.Met vriendelijke groet,Mercure Hotel Utrecht NieuwegeinChristine van Helmondt
« verbergen

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 4.0 op 5 sterren "Prima hotel, supervriendelij personeel."

12 augustus 2013, christel_soontjens, Lichtaart, Belgium

Prima hotel, verzorgde kamers en supervriendelijk personeel. Het hotel is vlakbij het centrum van Nieuwegein, je kan er te voet naartoe.Tip : groter ontbijtbuffet, ruimte van ontbijtbuffet is vrij klein voor het aantal gasten + eventueel ontbijt uitgebreider maken.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor uw complimenten!Uw tips over het ontbijt nemen wij graag mee bij een volgend evaluatiemoment.Graag tot ziens in Nieuwegein of in één van de andere Accor Hotels.Met vriendelijke groet,Christine van Helmondt
« verbergen

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 4.0 op 5 sterren "super !! we keren terug !!"

10 juli 2013, kaliHarelbeke, harelbeke

héél goeie service, supervriendelijke mensen aan onthaal en in restaurant, héél lekker ontbijtbuffet : we keren binnenkort terug !Tip : de kamerdeuren nog iets beter isoleren voor ganglawaai of sluis in kamer voorzien

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerWij zijn altijd blij als gasten zó enthousiast reageren. Daar doen we het voor.Met vriendelijke groeten,Thea van de MeerendonkGeneral Manager
« verbergen

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 4.0 op 5 sterren "goed verblijf, kleine verbeter punten"

4 juli 2013

Een goed weekend, een paar kleine puntjes:Geen gratis internet, 6-10 euro per dag, dat hoeft niet meer in deze tijd.algemeen toilet, niet gereinigd tussen 21 juni: 12.25 en 22 juni: 19.00 uur (anderhalve dag is wel erg lang)restaurant: gegeten in het restaurant, jammer, dat het op het menu omschreven gerecht niet zo werd geserveerd als omschreven, het vlees zou geserveerd worden met geroerbakte spinazie en gebakken uien en niet zoals geserveerd met peultjes en groene asperge. Niet gemeld bij de bestelling en ook niet bij het uitserveren.Kleine puntjes die verbetering behoeven, verder een prima verblijf, zeker aan te bevelen!!

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerFijn om te horen dat u een goed verblijf heeft gehad. U had een aantal kleine verbeterpunten. Sinds januari dit jaar bieden wij ADSL & WIFI (al eerder) gratis aan. Het algemeen toilet is schoongemaakt maar de verantwoordelijke medewerkster heeft verzuimd de kaart af te tekenen. Wij serveren als extra groente, naast de spinazie en uien, groene asperges en peultjes. Het klopt dat wij dit niet vermelden op de kaart. Wij zullen met nieuwe menukaart rekening mee houden met uw suggestie. Hartelijk dank voor uw bijdrage.Met vriendelijke groeten,Thea van de MeerendonkGeneral Manager
« verbergen

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 4.0 op 5 sterren "Service en vriedelijkheid staf prima"

3 maart 2013, ablatie, Willemstad, Curacao

Vanaf de aankomst tot vertrek werden we vriendelijk ontvangen. Vroeg inceken ggen probleem, hulp met bagage spontaan aangeboden.Veel gasten en ook wij komen i.v.m. behandeling in Ziekenhuis, personeel toont veel belangstelling maar is niet opdringerig.Restaurant prima.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerHartelijk dank voor de mooie complimenten namens het hele team!Wellicht tot ziens (hopelijk niet gekoppeld aan een ziekenhuisbezoek).Met vriendelijke groet,Christine van HelmondtRevenue ManagerMercure Hotel Utrecht Nieuwegein
« verbergen

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 4.0 op 5 sterren "Goed hotel, OK ligging"

29 januari 2013, Dave_SHK, Leuven, Belgium

Onlangs een weekend verbleven in Utrecht. Omwille van de interessante prijs (wel via kortingsbon) hebben we gekozen voor een overnachting in het Mercure hotel in Nieuwegein. Het hotel ligt een 10-tal km buiten Utrecht, wat het hotel wel iets minder interessant maakt qua ligging. Je kan wel de bus nemen (nr 74) die net voor de deur stopt. Op die manier ben je op iets meer dan een half uur in het centrum van Utrecht. Andere optie, indien je met de wagen bent, is naar een transferium rijden, daar de wagen parkeren en de sneltram nemen. Deze laatste optie is de goedkoopste indien je met meerdere personen reist.We waren zeer tevreden over de services van het hotel. Zo is er oa een overdekte parking, die gratis is voor de hotelklanten. Er is ook een sauna en zwembad, maar hebben hier geen gebruik van gemaakt. Het ontbijt buffet 's ochtens was zeer degelijk, en is in het weekend vrij lang geopend. Ideaal voor mensen die wat willen uitslapen. Op zich waren we overal alles tevreden in dit hotel, behalve de hygiëne. Onze kamer was niet degelijk gepoetst, zo waren er een aantal kussens bijzonder vuil, en lag er nog vrij veel stof in de kamer. Hebben dit bij het uitchecken vermeld aan de balie.

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 4.0 op 5 sterren "Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel"

5 december 2012, Berre27, Herentals, Belgium

We hadden een kamer gereserveerd met 2 aparte bedden. Alhoewel we hadden laten weten laat aan te komen, was er 's avonds enkel nog een kamer met een dubbelbed beschikbaar, waar de airco bovendien veel lawaai maakte. De volgende dag hebben ze ons naar een andere (en veel rustigere) kamer met 2 aparte bedden verhuisd. Buiten deze tekortkoming, niets dan complimenten voor het personeel: zeer behulpzaam, spontaan vriendelijk en goede talenkennis. Hygiëne zeer goed. Ontbijt s'morgens zeer goed. Gemakkelijk bereikbaar. Diner s' avonds was matig tot goed.

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 5.0 op 5 sterren "Verblijf in Suite"

30 november 2012, Groboki, Schiedam, The Netherlands

Wij hebben 1 overnachting gehad in dit Hotel, in de suite...In 1 woord geweldig!!! Alles was Top...twee lekkere luie stoelen met voetenbankje in ons zitgedeelte en een heerlijk royaal bed. Een geweldige badkamer met zowel een bad als een regendouche en dubbele wastafel...Voldoende bergruimte voor de kleding, alhoewel wij natuurlijk voor 1 nacht geen koffers vol bij ons hadden. Vriendelijk behulpzaam personeel en een heerlijk ontbijtbuffet...het enige wat ik daarbij mistte was beschuit...maar dat is smaakgebonden...!! Alles zag er prima verzorgd uit in het Hotel en de suite en we konden gratis gebruik maken van de parkeergarage, waar vandaan we met de lift meteen nr onze juiste verdieping konden gaan...prima geregeld....we gaan hier zeker nog eens terug als we hier in de buurt een hotel nodig hebben..Tevens konden wij gratis gebruik maken van Wifi...Vorige reviews waarin werd aangegeven dat de sirenes v brandweer en ambulance storend waren....niks van gemerkt..misschien omdat we thuis ook langs een wat drukkere weg wonen...maar is zeker geen reden om hier niet meer terug te komen.

Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein: 5.0 op 5 sterren "Heerlijk verblijf gehad in Mercure Nieuwegein"

29 november 2012, w_a_kleijsen, Waalwijk, The Netherlands

Goed hotel met strakke uitstraling, modern ingerichte kamer met mooie badkamer, lekker ontbijt, heel het hotel zeer schoon en goed onderhouden, vriendelijk en behulpzaam personeel, busverbinding naar Utrecht om de hoek. Kortom ideaal verblijf voor een weekendje Utrecht. Enige nadeel, een beetje verkeersgeluid van buiten, aan de voorzijde.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.

Het klassement van het hotel (1 tot 5 sterren voor Frankrijk) voldoet aan de lokaal vastgestelde criteria.