Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Nederland > Hotel Den Haag > ibis Den Haag Scheveningen
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Den Haag Scheveningen

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Den Haag Scheveningen
Bekijk :  de foto's  | de video's in samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • Draadloos internet in het hotel
    • Airconditioning
    • Privé Parkeerterrein - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 1
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
    • Early Check In - Niet gratis
    • Check later uit! - Niet gratis
  • Aantal kamers: 88
  • Ligging van het hotel: Aan het strand
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: SCHEVENINGEN BEACH (0.05 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Den Haag Scheveningen

Hotelcode: 1153

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "Was heel goed"

8 september 2013, Geuijen23, Roggel

Super personeel heel vriendelijk maakt je vakantie alleen maar fijn.(zo kan het ook)Kamers heel goed.Hygiene heel goedService uitstekendSlapen primaAlleen een kleerkast op de kamer zou wel fijn zijn niet alleen open planken.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Geuijen23,Bedankt voor uw mooie recentie op tripadvisor.Het doet mij goed om te lezen dat uw verblijf naar wens is geweest.Hopelijk kunnen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen!Met gastvrije groet,Barteld Oppers
« verbergen

ibis Den Haag Scheveningen: 5.0 op 5 sterren "super"

20 augustus 2013, tripibis, warnsveld

Net als de vorige keren alles weer naar wens.De ligging van het hotel is dicht bij het strand.De kamers zien er schoon en nog steeds nieuw uit.De bedden zijn uitstekend.Wat betreft de service die je krijgt als je ze nodig zou moeten hebben is uitstekend.Ga zo door.

ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "fijne locatie"

8 augustus 2013, bianca1973bianca, Echt, The Netherlands

Dit hotel heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding, en is bovendien gelegen op een uitstekende locatie. Van het ontbijt hebben we geen gebruik gemaakt en kunnen we dus niet beoordelen. Het is ook prettig dat het hotel een eigen parkeer gelegenheid heeft waar gasten tegen betaling gebruik van kunnen maken.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte bianca1973bianca,Bedankt voor het plaatsen van uw ervaringen op Tripadvisor.Ik vindt het fijn dat u genoten heeft van een goed verblijf in ibis Den Haag Scheveningen.Wij kijken er naar uit u in de nabije toekomst nogmaals te verwelkomen.Met vriendelijke groet,Barteld Oppers
« verbergen

ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "Heel leuk"

7 augustus 2013, Jonneke5, Schinveld

Geweldig hotel. Alleen de kamers zijn aan de kleine kant. Voor een langdurig verblijf niet aan te raden. Kamers zijn wel heel schoon., De ligging is super, vlak bij het strand , en super vriendelijk personeel. Ontbijt is ook goed.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte Jonneke5,Allereerst wil ik u bedanken dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling overibis Den Haag Scheveningen te schrijven op TripAdvisor.Het doet mij goed om uw opmerkingen over het ontbijt en het team te lezen deze zal ik zeker met ze delen. Uw verblijf is in onze standaard kamer van 15m2 geweest. Wij bieden diverse kamers aan, voor een langdurig verblijf is onze familiekamer van 27m2 uitermate geschikt. Deze is ruimer dan de standaard kamer en beschikt tevens over een balkon!Nogmaals bedankt voor uw terugkoppeling en wij kijken uit naar uw volgende bezoek.Met vriendelijke groet,Barteld Oppers
« verbergen

ibis Den Haag Scheveningen: 5.0 op 5 sterren "uitstekend hotel"

31 juli 2013, vinkje1959, bredevoort

uitstekend hotel, goed ontbijt, goed bed, ruime kamer met balkon, doucheruimte prima, alleen jammer dat in de badkamer geen ruimte is om de toilettas ergens op te zetten, we misten ook een prullenbakje bij het bureau, wij waren verder zeer tevreden over dit hotel !

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerBeste vinkje1959,Bedankt voor deze mooie review op Tripadvisor.Wij zijn blij dat u heeft genoten van uw verblijf en nemen uw opmerkingen ter harte!Wij kijken er naar uit u in de toekomst weer te verwelkomen.Met vriendelijke groet,Barteld Oppers
« verbergen

ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "Goed centraal gelegen hotel"

11 januari 2013, jcamollen, Eibiswald, Austria

Het hotel ligt lekker dicht bij de boulevard en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.Met het openbaar vervoer ben je zou voor een paar euro in het harte van Den HaagPersoneel is vriendelijk en behulpzaam.wij komen zeker nog een keer terug

ibis Den Haag Scheveningen: 3.0 op 5 sterren "Goed hotel"

29 november 2012, 95Leo, Haarlem, The Netherlands

Minpuntje: in de kamer was een irritante ruizende/fluitende leiding te horen. Bij uitchecken werd er doodleuk gezegd dat dat heel eenvoudig was op te lossen als we even gebeld hadden. Wij waren echter moe (het was al laat) en waarom werd de kamer niet gewoon stil afgeleverd (als het zo eenvoudig is te verhelpen) ????

ibis Den Haag Scheveningen: 5.0 op 5 sterren "zeker voor herhaling vatbaar"

20 juli 2012, yara2001, Mierlo, The Netherlands

perfect personeel,alles was goed. We misten alleen de minibar. Maar in de lobby kon je ook terecht voor een drankje.

ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "Uitstekende service"

31 mei 2012

Ik en mijn gezelschap waren erg tevreden van de service in dit hotel. Ook de ligging is perfect als je wil genieten van een leuk strandweekend.

ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "Beoordeling Marvven"

25 april 2012, Marvven, Borne, The Netherlands

Ik denk dat de combinatie keuken en barbediening geen gelukkige is. Gasten staan vaak lange tijd aan de bar terwijl de barkeeper in de keuken of elders bezig is (moet zijn).Bar wordt niet goed benut. Bedienend personeel wel zeer gastvrij, voorkomend en bereid tot een stapje extra.

ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "Voor herhaling vatbaar zeker als je naar het Circustheater gaat"

19 april 2012, l_wijshoff, roermond

Mooi verzorgd hotel met vriendelijk personeel.Keurig verzorgd ontbijtBij een bezoek aan het Circustheater is het echt ideaal

ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "Goed zoals altijd"

5 april 2012, Gilze, The Netherlands

Even snel een weekendje weg geboekt. De gewone tweepersoonskamers waren allemaal verhuurd dus moesten we een superior kamer nemen. Wel wat duurder maar elke euro waard.

ibis Den Haag Scheveningen: 5.0 op 5 sterren "geweldig!"

30 maart 2012, Zaandam, The Netherlands

Super verblijf gehad. Grote kamer. Vriendelijk personeel.!

ibis Den Haag Scheveningen: 4.0 op 5 sterren "Prima hotel aanrader"

24 februari 2012, Horst aan de maas

Prima hotel met een goede ligging tov strand en boulevard.Vriendelijk personeel. Goed en gevarieerd ontbijt. Het strand is op loop afstand en onze zoon heeft zich ondanks het mindere weer zich goed geamuseerd. Er zijn voor kinderen ook nog andere vermaak mogelijkheden bioscoop, Madurodam, Sealife .Ook een prima uitvalsbasis om Den Haag en omgeving te verkennen.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.