Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel België > Hotel Brussel > ibis Brussels Airport
Vorig hotel
ibis ontdekken

Hotel ibis Brussels Airport

Economy hotel voor zakenreizen en vakanties

Volgend hotel
Hotel - ibis Brussels Airport
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • Draadloos internet in het hotel
    • Airconditioning
    • Parkeerplaats voor bussen
    • Privé Parkeerterrein - Niet gratis
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • De nieuwe en innovatieve slaapoplossing voor een ultiem comfort.
  • Aantal kamers: 98
  • Ligging van het hotel: Op de luchthaven
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: BRUSSELS (10.00 km)

Beoordelingen van hotel - ibis Brussels Airport

Hotelcode: 1090

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


ibis Brussels Airport: 3.0 op 5 sterren "Prima voor 1 a 2 nachten"

16 september 2013, a3dutch, Weerselo

Helaas net tijdens verbouwing en tijdens wegwerkzaamheden. Verder niet veel last van gehad op kamer. Televisie begint kuren te krijgen (beeld beweegt schokkerig of helemaal niet meer). Geluidsisolatie (vliegveld) kan beter, werd gewekt door startende vliegtuigen (waar je in Novotel (veel dichter bij vliegveld) geen last van hebt).Wel douche met mengkraan, maar nog geen constante watertemperatuur.

ibis Brussels Airport: 4.0 op 5 sterren "Kwaliteit eten"

10 september 2013, Greet2013, Sint-Niklaas, Belgium

De vis die werd geserveerd was nog rauw (de keuken was om een of andere reden gesloten en het eten werd bereid in de bar - waarschijnlijk in de microgolfoven). Werkelijk heel slecht.Het ontbijt was wel in orde

ibis Brussels Airport: 2.0 op 5 sterren "Ibis Brussel airport"

20 februari 2013

Simpel airport hotel met matig restaurant.De kaart maar stukken uitgebreider worden en eten meer van smaak. Schone kamers met gratis internet. Voor zakelijke overnachting voldoende, maar wel een van de minste Ibis hotels waar ik ooit geslapen heb.

ibis Brussels Airport: 3.0 op 5 sterren "Betaalbaar hotel voor een ochtendvlucht of Park, Sleep, Fly vanaf Zaventem"

19 september 2012, the-penta-man, Den Haag

Dit is een standaard Ibishotel: je weet wat je krijgt voor een redelijke prijs. Het personeel is vriendelijk en spreekt aan de receptie goed Nederlands. De kamergrootte kan er mee door, maar is schoon, net als de badkamer. Prima dus. Leuk detail: de deur naar de badkamer kun je tevens gebruiken als extra "gang"deur tijdens het slapen, waardoor je een extra geluidsbuffer hebt. Parkeerplaats is ruim en wordt gedeeld met Ibis Budget (v.h. Etap) op het zelfde terrein en een vaag sub-low budgethotel, v.h. Formule 1, maar dat nu zelfs die naam niet mag dragen, waar continu groepen vage figuren rondhangen. Geen prettig welkom zo. Al met al is Ibis - zeker door de pendelbus van de luchthaven in de ochtend en avond- een goede deal.

ibis Brussels Airport: 3.0 op 5 sterren "Beoordeling"

12 oktober 2011, Brussels, Belgium

Voor een hotel in het Brusselse wordt minimum verwacht dat de bediening in beide landstalig gebeurd. Dit is geen probleem aan de receptie, maar personeel in het restaurant kan geen nederlands en ik heb ook mijn twijfels aan hun engels.

ibis Brussels Airport: 3.0 op 5 sterren "Houdt niet over; kamers OK faciliteiten en service erg karig"

9 september 2011, Almere

Bij aankomst vertelde receptionist dat hij alleen was wegens ziekte, en er daarom niet gebruik kon worden gemaakt van het restaurant. Verder in de omgeving is er niet veel te krijgen, dus dat was een teleurstelling. Verder is de shuttle-service naar airport OK, maar is het erg lastig een taxi te krijgen buiten de shuttle-tijden overdag. IBIS vergoedt wel de taxikosten, maar alleen op factuur. En de meeste taxichauffeurs weigeren zo'n factuur te maken. Het wordt er daarom niet makkelijkere op om IBIS te kiezen. Iets verderop zit Thon, met wel een goede shuttle service zonder gedoe.

ibis Brussels Airport: 5.0 op 5 sterren "Ideaal hotel als je een vroege vlucht moet hebben."

24 augustus 2011, Brugge

Wij boeken dit hotel telkens we een zeer vroege vlucht moeten nemen. Zo zitten we niet al van het begin van de reis in de stress maar kunnen rustig ontbijten en de shuttel nemen naar de luchthaven. De avond voordien zijn we met diezelfde shuttel vanuit zaventem naar het hotel gekomen. Je slaapt er rustig (geen last van vliegtuigen) en op zeer goede matrassen.

ibis Brussels Airport: 3.0 op 5 sterren "functioneel"

2 december 2010, Zieirkzee

Het hotel voldeed aan onze verwachtingen/doel: een overnachting bij het vliegveld. De shuttle was goed geregeld. Kamers aan de kleine kant, schoon maar erg warm. Goed gegeten in het restaurant.

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.