Land
Terug Naar Hotellijst
Zoek een hotel > Hotel Nederland > Hotel Amsterdam > Novotel Amsterdam City
Vorig hotel
Novotel ontdekken

Hotel Novotel Amsterdam City

Midscale hotel voor zakenreizen of gezinsvakanties

Volgend hotel
Hotel - Novotel Amsterdam City
Bekijk :  de foto's | de video'sin samenwerking metTVTrip

Praktische informatie

    • ISO 14001 gecertificeerd
    • PLANET 21 Goud
    • Draadloos internet in het hotel
    • High-speed internet - Niet gratis
    • Airconditioning
    • Privé Parkeerterrein - Niet gratis
    • Toegankelijk voor rolstoelen
    • Kamers met voorzieningen minderv: 2
    • Huisdieren toegestaan - Niet gratis
    • Rookvrij hotel
    • Sauna
    • Fitnesscentrum
    • Massage - Niet gratis
    • KINDERMENU - Niet gratis
    • RESTAURANTMENU - Niet gratis
    • LAAT UITCHECKEN - Niet gratis
  • Aantal kamers: 610
  • Ligging van het hotel: In het stadscentrum
  • Belangrijkste bezienswaardigheid: AMSTERDAM RAI (0.80 km)

Beoordelingen van hotel - Novotel Amsterdam City

Hotelcode: 0515

De beoordelingen van de gasten van accorhotels.com in samenwerking met TripAdvisor


Novotel Amsterdam City: 4.0 op 5 sterren "goed"

11 september 2013, rob130993, borger

Entree erg goed. Enig kwaliteitsverschil tussen begane grond en niveaus van de kamers. M.n. de entourage beneden erg prettig en ruim. Boven wat stoffig imago. Valt extra op door het grote verschil met beneden.Prettige bediening! Ontbijtbuffet prima kwaliteit maar wel relatief erg duur.

Novotel Amsterdam City: 4.0 op 5 sterren "Heel goed hotel"

4 september 2013, anibofra, Venray

Het hotel ziet er pico bello uit en bediening is aardig en attent. Ontbijt is een aanrader en smaakte prima.Enigste minpunt is dat de tv het nauwelijks deed. Volgens hulp zou het batterij in afstandsbediening zijn of overbelast netwerk. Tevens is 22 euro per dag voor parkeren wel veel vind ik.

Novotel Amsterdam City: 5.0 op 5 sterren "Aangenaam hotel"

1 augustus 2013, carolineda, Jabbeke, Belgium

We waren zeer tevreden over ons verblijf in dit hotel: vriendelijk personeel, nette kamers en buitengewoon goed ontbijt! We verbleven er met ons gezin 2 nachten.De ligging is iets ver van het centrum, ongeveer 20 minuten met de tram, maar dit had dan ook weer een voordeel, want de omgeving van het hotel was zeer rustig.We kunnen dit hotel zeker aanraden en zouden er direct zelf terug verblijven!

Novotel Amsterdam City: 4.0 op 5 sterren "Prima hotel!"

23 juli 2013, KiBu-16, Enschede, The Netherlands

Personeel behulpzaam, prima kamers. Openbaar vervoer om de hoek, alle toeristische attracties makkelijk te bereiken. Service s' avonds minder aan de bar, lang wachten, afgesnauwd met ik heb het druk. Desalniettemin komen we zeker terug.

Novotel Amsterdam City: 5.0 op 5 sterren "Super"

5 juli 2013, meloni11, Rotterdam, The Netherlands

Ik zou dit hotel zeker aan iedereen aanraden. Het personeel is aardig, de kamers zijn schoon en fris. Vooral het ontbijt is een enorme aanrader. De locatie is ook ideaal. De tram is dichtbij. Maar ook met de auto is het een ideale ligging.

Novotel Amsterdam City: 5.0 op 5 sterren "Een uitstekend hotel om uit te rusten na drukke zaken"

15 februari 2013, Breda

Een kamer met uitstekend bed en goede faciliteiten. Vooral het ruim gesorteerde ontbijt maakt dat je een drukke werkdag in de RAI weer goed aan zult kunnen. Het personeel is altijd zeer attent, gastvrij en behulpzaam om de oneffenheden bij het verblijf glad te strijken. Kortom: uitstekend hotel met prima restaurant.

Novotel Amsterdam City: 4.0 op 5 sterren "mooi, groot hotel met klantvriendelijke medewerkers"

11 januari 2013, mblokzijl, zuidwolde

het hotel ligt vlak bij station Rai en is dus prima te voet te bereiken. op wandelafstand is ook een tramhalte, daarmee kom je makkelijk midden in de stad.het hotel heeft een moderne look, fris en heerlijke zitjes. veel ruimte.heerlijk dat de keuken tot 's avonds laat open is, kun je later op de avond ook nog wat lekker bestellen. ontbijt was ook prima.de kamer zag er netjes uit; ook heerlijk dat het raam openstond bij binnenkomst, lekker fris, niet zo warm.kortom een heerlijk doordeweeks weekendje gehad.

Novotel Amsterdam City: 5.0 op 5 sterren "Fijn hotel dichtbij centrum Amsterdam"

10 januari 2013, keboSchiedam, Schiedam

Met lijn 4 (tram) of metro (51) snel in centrum van Amsterdam. Hotel zoals altijd uitstekend.Personeel ook in dit Acoorhotel uitermate vriendelijk.Minpuntje: Jammer van al die rokers voor de officiele ingang.

Novotel Amsterdam City: 4.0 op 5 sterren "heel goed en een zeer prettig verblijf"

5 januari 2013, Joseph879, Nijmegen, The Netherlands

Heel erg vriendelijk personeel, erg behulpzaam. Uitstekend ontbijt, erg goed georganiseerd.Kamers waren rustig maar zouden wat gemoderniseerd mogen worden.Het diner 's avonds was zonder meer goed.Voor verblijf met kinderen is het hotel zonder meer geschikt gezien de tussendeur die bij een deel van de kamers beschikbaar is.

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte heer Joseph879, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Amsterdam City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Met vriendelijke groet,NOVOTEL AMSTERDAM CITY Remco Groenhuyzen General Manager NOVOTEL Amsterdam City Europaboulevard 10NL-1083 AD Amsterdam
« verbergen

Novotel Amsterdam City: 5.0 op 5 sterren "Keurig hotel, schoon, netjes, uitstekend ontbijt en diner, dichtbij openbaar vervoer"

29 november 2012

Het hotel ligt aan de rand van de stad, maar is met OV goed met de stad verbonden. Ook met de auto uitstekend bereikbaar. De kamer was keurig en schoon. Ontbijt en diner waren uitstekend. Het bed vonden we vrij hard.

Novotel Amsterdam City: 2.0 op 5 sterren "beoordeling Novotel"

9 november 2012, novotel972, Breda, The Netherlands

Hotel was zeer vol, liften en balie schieten ernstig te kort, kunnen de stroom mensen niet goed verwerken, waardoor lange wachttijden voor zowel de lift als de balie.Prijs-kwaliteit verhouding is niet goed, teveel geld voor zeer kleine hotelkamer met kleine badkamer. Sanitair is schoon, maar van goedkope kwaliteit.

Novotel Amsterdam City: 5.0 op 5 sterren "een heel fijn hotel"

24 oktober 2012, antwerpen

zeer aan te bevelenheel vriendelijk personeel goed gelegenrestaurant met klasse en een zeer te waarderen ontbijtbuffetgewoon topwij hebben er erg van genoten van ons weekendje uit het is zeker een meerwaarde voor amsterdam

Bekijk het antwoord van de manager »

Antwoord van de managerGeachte mevrouw Marie P, Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Novotel Amsterdam City erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige. Met vriendelijke groet,NOVOTEL AMSTERDAM CITY Remco Groenhuyzen General Manager NOVOTEL Amsterdam City Europaboulevard 10NL-1083 AD Amsterdam
« verbergen

Novotel Amsterdam City: 4.0 op 5 sterren "Aan te bevelen hotel voor een overnachting in Amsterdam"

17 mei 2012, Rik0341, Nunspeet, The Netherlands

Hotel is aan te bevelen.Service en locatie is heel heel goed.Kamer is heel goed.De kamer en douche zijn heel mooi en schoon.

Novotel Amsterdam City: 5.0 op 5 sterren "uitstekend"

28 maart 2012, Uden, The Netherlands

zeer net en schoon hotel, personeel ontzettend vriendelijk en behulpzaam, diner zeer goed en het ontbijt is gewoon uitstekendhier is alles perfect in orde

1. Laagste vanafprijs gevonden voor de komende zeven dagen.
Deze prijzen kunnen op verschillende kamertypen zijn gebaseerd. Afhankelijk van het land zijn deze prijzen wellicht exclusief belastingen, alleen inclusief BTW of inclusief alle belastingen (BTW en toeristenbelasting). Als de prijzen exclusief belastingen zijn, worden de relevante belastingen (BTW en/of toeristenbelasting) in de volgende stappen van de reservering kenbaar gemaakt. De prijs wordt alleen gegarandeerd op het moment van reserveren.